Gårdagens bravader!

Igår när jag kom hem var jag alldeles för trött för att blogga, så jag tar det nu istället.

Gårdagen var hur trevlig och mysig som helst! Jag och Carro strosade runt i stan och kollade på kläder och sånt där. I en av affärerna stannade vi i flera timmar. Jag tror Carro provade halva affären minst ;) haha! Men hon fick köpt två riktigt snygga linnen som passade henne ursnyggt! samt en mysig kofta. Jag gick därifrån tomhänt. Hehe. Sen gick vi vidare till HM där jag köpte läppglans som dom reade ut och en sminkborste. Fick även köpt presenter till min storebror som han ska få på kalaset som vi ska på om en stund.
Efter all shopping och jättetrötta ben gick vi och åt kebad innan det var dags att bege sig till bion. Vi kollade på filmen Farsan och den var så jäkla rolig! Jag och Carro skrattade så tårarna sprutade, det gick verkligen inte att sluta. Jag är helt säker på att vi överröstade hela bion som inte var dåliga på att skratta dom heller. Men ingen slår oss. Haha!

Jag fick även en stor röd vacker ros av min älskling. Han är bara för gullig.

Dagen/kvällen kunde inte varit bättre. Jag hoppas vi gör om det snart!


Nu är det dags att börja göra iordning sig innan vi ska till min bror.

Lite allt möjligt.

Idag har dagen varit perfekt!
Vaknade helt utvilad brevid min älskling som tog ledigt från jobbet idag (pga bussarna) Det blev massa mys och vad är härligare än det att starta sin dag på? Sen åt vi en stor och god frukost och efter det var det dags att gå åt varsitt håll. Haha! Kim gick mot datorn och jag gick mot alla köksskåp som jag bestämt mig för att städa. Gjorde en del omplaceringar bland alla tallrikar och glas och sånt där. Slängde även massa små kaffekoppar och sånt som aldrig andväns. Så nu är det jättefint och ordning i skåpen! Jag kan säga att det tog hela dagen, förutom att jag även skottade bort all snö från balkongen också. Men det tog inte så lång tid. Så duktig har jag minst sagt varit idag!


Lagade även supergod mat. Fläskytterfile, pommes, beasås och sallad! Efter att ha levt nyttigare under veckan så måste jag säga att det var otroligt gott!


Fick även hem mina trisslotter i brevlådan idag och jag vann 50 kr. Riktigt roligt!


Imorgon väntar en roligt dag! Jag och Kim ska träffa våra vänner Carro & Jimmy. Vi ska gå på stan, äta gott och gå på bio - Farsan! Haha! tror faktiskt det kommer bli en hel del skratt imorgon, fast det blir det alltid när vi är i farten. Kommer bli superroligt!

Oj, det blev mycket olika saker jag skrev om i detta inlägget. Hehe, men så blir det ibland =)
Nu ska jag fortsätta se på Let´s Dance!


Bakning hela dagen!

Min dag idag har bestått av bakning! Jag har bakat snickerstårta, en sockerkaka med lemon curd, hallongrottor och kärleksmums. Så nu har vi massor av gott hemma. Jag har faktiskt inte smakat något av det ännu. Får se om jag tar mig en provsmak sen eller om jag sparar det med till helgen.

Fick även städat i bakskåpet och skafferiskåpet. Tog ut alla saker och torkade rent. Slängde även lite skit och rensade undan. Så nu är det riktigt fint där. funderar på att ta resten av skåpen och lådorna imorgon faktiskt. Skönt att ha sånt gjort!

Förövrigt så sitter jag och väntar på min prins som med pappas hjälp kommer hem från jobbet. Det är nämligen som så många andra dagar den senaste tiden helt inställda bussar hit där jag bor. Så han fick ta en buss och hoppa av på en hållplats lite längre bort än där jag bor så får pappa åka och hämta honom. Tur det! för det är ingen sträcka man vill gå, speciellt inte i det här vädret.

Nu kom dom innanför dörren! Ska pussa lite på Kim innan jag och pappa eventuellt tar och till affären.

Ny buzzadorkampanj!

Idag var jag och hämtade ut mitt paket från Buzzador!

Innehållet var något jag verkligen längtat efter. Nämligen Dove VisiblieCare duschcreme som inom 3 veckor ska göra att huden blir vackrare. Om det är sant återstår att se. Det ska bli sjukt roligt att testa. Bara doften får mig att bli helt lyrisk, den doftar så gott! Så fräscht! Har en känsla av att detta kommer bli en ny favorit hos mig =)


Detta paketet innehöll som ni ser 1 stor flaska som är till mig och 12 mindre flaskor som jag ska låta vänner testa för att sedan framföra sina åsikter till mig om produkten.



Jag har även buzzat en gång innan och då var det den här produkten.



Buzzador då, vad är det tänker ni kanske? Att bli medlem på Buzzador är helt gratis och det tillkommer inga tillkostnader. Du får hem olika produkter som du sedan först skall testa själv och sedan dela ut "prover" till tex dina vänner.  Efter att du testat produkten och fått dina vänners åsikter ska du sedan skriva en "slutrapport" där rapporterar vad du tycker om produkter osv. Man får helt enkelt svara på några frågor om just den produktern du har buzzat. Enkelt och mycket roligt! Att det dessutom är helt gratis gör ju saken vara ännu bättre =)

Min vän Carro blev en buzzador efter att ha blivit medlem genom min länk (se nedan) och även hon fick hem sitt "Dove-paket" igår och väntar även på ett till som ska innehålla barnmat som hon ska låta sin dotter testa. Så gör som henne och bli medlem, ni har ju inget att förlora. :)


Om du vill bli medlem på denna grymma sida så följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är uniqueangel):
https://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=uniqueangel



Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=uniqueangel&lang=se








Tävling - Pokerset

Dags att tävla igen! och denna gången är det inte en vinst som ska gå till mig, utan om jag vinner så ska jag ge denna till min kära storebror som i tisdags fyllde 25 år. Jag har fortfarande inte köpt någon present till honom eftersom jag inte har vetat vad jag ska köpa. Så såg jag denna tävlingen hos Millah och den är ju helt perfekt! Alla som känner mig, min familj eller min storebror vet att spela poker är det bästa han vet! Han gör det jämt!

Skulle jag vinna denna så hade jag nog gråtit av lycka. För det finns inget finare än att ge bort något till någon man älskar. Vad jag har för relation till min bror och vad han betyder för mig har jag skrivit  här.
Jag hoppas, hoppas, hoppas så innerligt att jag får vinna denna till honom. ♥

Pokersetet color 500 som man kan vinna kommer från pokerbutiken och är värt 499 kr.
Den underbara tjejen som tävlar ut det heter ♥ Millah ♥ och tävlingen hittar ni här



500st 11,5g pokermarker
2st kortlekar
1st dealerpuck
En svart pokerväska


Gratis skraplott!

Just nu kan du få en gratis trisslott och en tia lott helt gratis (en gång per person) från gratis skraplott och det tackar man ju såklart inte nej till. Man kanske tar hem storvinsten ;)
Blogga om Gratis skraplotter du med! så får du din trisslott och tialott i brevlådan inom en vecka!

Bloggsvar.

Har skaffat mig en ny liten fiffig "bloggsvarsruta" här på bloggen där ni kan ställa frågor eller kanske era åsikter, önskemål om bloggen eller kanske t.o.m personliga frågor osv till mig.  Jag tyckte det var en rolig grej, nu återstår det bara att se om det kommer några frågor från er som jag kan besvara :)

Så kolla in menyn och den lilla rutan där och ställ en fråga eller två!

Pasta med baconsås.

Idag har enkelheten legat över mig. Soppa till lunch och pasta med baconsås till middag! Båda var dock goda och ibland behöver inte allt vara så avancerat.
Jag kommer ändra lite hur jag skriver mina recept. Jag kommer skriva ingredienserna men inte hur mycket jag haft av varje. Det beror på att jag alltid kryddar och så efter smak, så det är riktigt svårt att veta hur mycket jag använde. Ni får helt enkelt testa er fram om ni väljer att laga nåt av mina oftast väldigt enkla recept!


Ingredienser:

- Bacon
- Gul löl
- Matlagningsgrädde
- Ev, mjölk
- Chilisås
- Ketchup
- Soya
- Röd paprika
- Kryddor; Salt, peppar, parika och pasta krydda.


Gör såhär:

Skär baconen i små bitar.
Fräs tillsammans med löken och paprikakryddan.
Lägg allt i en kastrull och tillsätt matlagningsgrädden, chilisåsen, ketchupen, soyan och kryddorna. Om den blir för tjock så tillsätt ev lite mjölk.
Skär paprikan i små bitar och tillsätt sedan det. Låt koka tills paprikan blivit en aning mjuk.

Servera med pasta!






Tomat&Basilika soppa med makaroner!

Som jag nämnde tidigare så blev det soppa till lunch. En mycket god sådan dessutom!
Jag brukar köpa blåbands pulverpåsar som man bara blandar med vatten. Enkelt och väldigt gott.
Idag bestämde jag mig för att göra tomat & basilika soppa. Dock blir man ju inte jättemätt på bara lite soppa så jag tog makaronerna som blev över från igår och blandade i. På så sätt blev det mycket matigare och dessutom godare.







Dessa ingredienser använde jag. Lätt eller hur? Dock är det fel bild på soppan. Hittade inte den rätta. Den jag använde var alltså Tomat & Basilika.



Detta är resultatet:




Huvudvärk och sockersug!

Idag mår jag lite bättre än igår. Jag har fortfarande tankar som spökar men jag försöker förtränga dom. Jag orkar bara inte med dom! Självklart går det inte att göra det, men låtsas kan man alltid.

Igår fick jag inte ens på mig kläder utan låg i sängen från jag vaknad tills jag somnade igen på kvällen men idag har jag lyckats äta en god frukost, varit ute på promenad och försökt fixa iordning lite. Så det känns lite bättre. Dock har jag en jäkla huvudvärk som inte vill släppa. Trodde den skulle göra det när jag varit ute och fått frisk luft men det blev nästan bara värre.  Men det känns som jag vet vad det beror på, det är antagligen sockret jag saknar. Försöker ju som sagt skippa allt sådant på vardagar och jag kan säga att det är så jäkla svårt och jobbigt! Men ett ont måste. Men det är helt klart så att när man förbjuder sig själv för nåt så vill man bara ha det ännu mer...

Utöver att försöka hålla sockersuget i schack så försöker jag bestämma mig om jag ska städa eller färga håret. (måste sysselsätta mig) Baka vill jag också göra. Men det är ju inte det bästa om jag inte får äta av det. Men oftast tycker jag roligare att baka det än att äta det så jag får se hur jag gör.

Nu ska jag iallfall göra nåt som jag kan äta till lunch! Det får nog bli soppa.

Allt är skit.

Idag är ingen bra dag. Det är alldeles för mycket jobbiga tankar som snurrar i mitt huvud. Just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och försvinna! Jag hatar det här...

Två jättetrevliga dagar med våra bästa vänner!

Dålig uppdatering, jag vet. Men jag har helt enkelt haft lite annat för mig.

I fredags gick jag upp med kim klockan sex, han skulle till jobbet. Jag hade bestämt sedan dagen innan att jag skulle åka redan vid nio för att träffa min bästa vän och hennes dotter, så det var ingen idé att somna om. Vi skulle först till BVC, där det var en "kurs" om säkerhet. Lärorikt men samtidigt väldigt självklara saker. Men det är alltid kul att följa med på sånt så man vet vad som väntar en själv sen när man får egna barn. Sedan skulle lilla Elvira vägas och mätas. Allt gick strålande!
Efter det gick vi och handlade tacos och sånt som skulle ätas på kvällen och sedan bar det hem till dom. Efter ett tag kom Carros pojkvän hem och en kort stund därefter kom Kim dit. Vi bestämde att vi skulle sova över och det var tur det för redan på kvällen snöade det som bara den så det vädret ville man inte ge sig ut i. Vi åt gott och hade jätteskoj! som vi alltid har när vi umgås med dom. Det är verkligen våra bästa vänner!

När vi vaknade idag var det med chockade ögon som vi kollade ut. Vilken snöstorm alltså! Jösses.. Inget väder man direkt ville gå ut till, men det var vi tvungna att göra eftersom vi skulle åka hem. För oss att ta oss en sträcka som vanligtvis tar ca 15-20 minuter med buss tog ca en timma och när vi väl kom fram till centralen visade det sig att nästa buss hem till mig var inställd. ALLA bussar till Ale var inställda. Inte jättekul direkt. Det var jättemycket folk där inne som inte visste hur de skulle ta sig därifrån men vi hade sån tur att pappa kom och hämtade oss. Men det tog ca en timma för honom att ta sig dit. Det tar i vanliga fall kanske en halvtimma på sin höjd. Men men, hem kom vi iallafall, tack och lov. Nu kommer jag inte sätta min fot utanför dörren. Haha!

Så tusen tack Carro, Jimmy, Elvira och Hero för två supertrevliga dagar! Hoppas vi snart träffas igen.  :)



Eftersom jag inte hade kameran med mig bjuder jag på en bild från december på hela gänget :)






Nu blir det strax Melodifestivalen och massa gott att äta!

Rosenserien.

Igår fick jag hem ett mycket efterlängtat paket! Nämligen min vinst jag vann hos hälsogudinnan för ett tag sen. Detta är den finaste vinsten jag har vunnit och jag är så otroligt glad över den. Jag har en känsla av detta är rikigt bra produkter. Iallafall efter allt man hört och efter allt bra som står på deras hemsida.  En grej till som gör att jag blir extra glad är att detta är produkter jag aldrig skulle ha råd att köpa själv. Iallafall inte utan att veta att dom gör underverk för min hud. Men det återstår att se, kanske blir detta en ny favorit produkt hos mig. Jag vill iallafall ge ett stort tack till hälsogudinnan ännu en gång. ♥




Alla hjärtans dag! <3

Jag måste säga att jag tycker detta är en väldigt mysig dag. Inte för att man är "tvungen" att köpa massa presenter eller göra massa extra. Utan att man har en dag då man uppmanas visa sina nära och kära all den kärlek man har till dom. Många gånger glömmer man bort att göra det. Men tack vare en sådan här dag tänker man till och gör något alldeles extra för den/dom man tycker om. Det tycker jag är fint.


Vår morgon har jag ju redan berättat om. Den var otroligt mysig och både jag och Kim blev så nöjda över våra fina presenter. (även om det Kim gav till mig var mycket mer romantiskt) haha!


Dessa saker fick jag av min prins. En jättevacker fotoram, ett par jättefina silver örhängen, en nalle och en söt mugg samt ett fint kort med hans egna ord i. Han är bara för söt min prins :)



Detta gav jag till prinsen. Ett par tofflor, en Diesel parfym, en söt nalle och gelehjärtan eftersom han är en sån gottegris :) Hehe!





Jag har även stått i köket hela eftermiddagen och lagat till tre-rätters middag. Det var otroligt gott och vi blev båda supermätta. Det var en riktig höjdare! Helt klart värd alla timmarna. Haha!


Toast med Kräftröra till förrätt!






Potatisgratäng, kotlett, ungsrostade grönsaker och grädd/skysås till varmrätt!






Hemmagjord Mandel/choklad tårta med en skvätt vaniljsås till efterrätt!

Gårdagens firande av Kim och dagens planer.

Vill börja med att säga ett stort grattis till min fina älskling som igår fyllde 23 år! :)

Gårdagen började superbra. Vaknade av att min älskling kom och omfamnade mig och sa godmorgon, redan då började det stora leendet. Vi myste en stund innan jag gick för att hämta alla hans paket. I paketen låg det en morgonrock, en cd-skiva, två linnen och lite verktyg. Han blev jätteglad! Speciellt för det sistnämna då han älskar att bygga, fixa och greja. Så det är ju perfekta presenter att köpa, finns ju hur mycket som helst av det också. Efter all presentöppning åt vi världens största frukost innan det var dags att åka hem till kims familj och fira honom där. Det var mycket trevligt, åt tårta, bullar och kakor. På kvällen körde Kims farmor och farfar oss till bion där vi skulle se filmen Kim valde; Wolfman. Den var sevärd, men inte min typ av film. Kim därimot gillade den! Kan ju säga att hela biosalongen hoppade och skrek till ett antal gånger. Haha!
Vi var väl hemma runt halv tolv tiden på kvällen då det var dags att sova. Det blev en jättelyckad dag och kväll!


Alla hjärtansdags morgonen idag började lika mysigt. Vi låg och myste innan det var dags för oss båda att öppna massa paket. Jag blev så otroligt glad för allt fint jag fick. Han är bara för söt min lilla prins. Jag kan visa allt sen! Även han blev väldigt glad för det han fick av mig också, skönt det :)
Denna dagen kommer vi bara ägna oss åt varandra. Så ni kan ju förstå att denna dagen kommer bli toppen.


Hoppas alla får en fin alla hjärtans dag! Ta hand om varandra.

Tävling - En fantastisk soffa!

Jag är just nu med och tävlar i den absolut bästa tävlingen jag har sett. Det är Dahlarna som håller i tävlingen där man kan vinna en otroligt fin soffa från furniturebox värd ca 6000 kr. Är det inte otroligt så säg!? Jag hoppas så innerligt att jag har turen på min sida. Var med och tävla hos Dahlarna du också! =)




Biobesök imorgon.

Nu jag har bokat biobiljetter tills imorgon. Eftersom Kim fyller år vill jag bjuda honom på bio och han fick bestämma precis vilken film han ville. Då valde han Wolfman (typiskt! :P) Utifrån trailern ser det inte ut att vara en "Jennie-film" direkt. Men det är dumt att uttala sig innan man har sett den. Så jag återkommer om det. Huvudsaken är att han är nöjd iallafall. Min prins! Gud vad jag älskar den mannen alltså, det är helt ofattbart. Tänk att Kärlek mellan två människor är så vackert...

Har ni några önskemål?

Jösses va många inlägg det blir idag, inte likt mig direkt. Men jag hoppas det uppskattas. Känns som jag har hur mycket som helst som jag vill skriva om, men när jag väl ska skriva så får jag inte till det som jag vill. Ni får hemskt gärna skriva vad ni skulle vilja läsa om, läsa mer/mindre av osv. Det uppskattas så mycket ska ni veta! Speciellt när man inte har nåt att skriva, då kan man kolla tillbaka och se vad ni vill läsa om och kanske skapa ett inlägg utifrån det. Det låter väl bra?








Paket till Kim

Nu har jag ägnat en stund åt att slå in lite paket som är till min älskling! Han fyller nämligen år imorgon och på söndag är det ju alla hjärtansdag. Då får man slå på stort!
Jag är skitdålig på att slå in paket som inte är helt fyrkantiga och platta. Haha! men det får duga. Dom ska ju ändå slitas upp. 4 paket är till hans födelsedag imorgon och 4 är till alla hjärtans dag! =)


Tror ni han blir glad? :)

Korvgryta med ajvar.

Gårdagens middag blev jättegod enligt alla i familjen så jag tänkte dela med mig av receptet till er. Det var något så enkelt som Korvstroganoff, fast på mitt hittepå sätt såklart. För ett tag sen var jag och min pappa på Orienthuset där vi handlade massa kryddor, thaipasta, såser osv som vi skulle ha till våran hemmagjorda thaimat jag gjorde för ett tag sen. Men med mig hem fick jag också en burk med Mild ajvar. Nåt som jag aldrig testat innan men tyckte lät gott. Så igår bestämde jag mig för att chansa och ha det i min korvgryta. Och resultatet blev riktigt bra! Eftersom jag spontan kryddar och måttar efter smak är det lite svårt att skriva ett recept, men jag ska ta på ett ungefär. Sen får ni självklart lägga till/ta bort ingredienser om ni vill, det är en smaksak.


Ingredienser:

- En ring falukorv (ca 800g)
- 2,5 dl matlagningsgrädde
- 4 dl vatten
- 2 msk Ajvar
- Tomatpure
- Soya
- ketchup
- Kryddor (grillkrydda, pastakrydda, salt och peppar.)


Gör såhär:

Tärna korven och bryn den tillsammans med kryddorna.
Lägg sedan korven i en tjockbottnad kastrull och tillsätt vatten, matlagningsgrädde, Ajvar, en klick tomatpure, en rejäl klick ketchup och en liten skvätt soya 
Låt koka upp sakta. Sänk sedan plattan och låt sjuda en stund.
Blir grytan för tjock så tillsätt mer vatten.
Smaka av och tillsätt ev, mer kryddor.

Severa med Ris eller Pasta.




























Nya rutiner!

Sitter just nu och pustar ut och äter ett päron efter min promenad som jag har börjat göra nu varje morgon/förmiddag. Jag måste säga att det verkligen är skönt att vara ute och gå i detta vädret. Det är såklart lite kyligt i början, men när man gått ett tag blir man varm i kläderna. Märklig känsla det där att vara kall fast man svettas. Haha!

När vi skulle sova igår låg jag och vred och vände mig och kunde inte alls sova. Men efter att ha lagt mig i x antal positioner hittade jag nog rätt och somnade gott. Dock var jag inte pigg när klockan ringde klockan 6 imorse då Kim skulle upp. Men snäll som jag är gick jag upp och gjorde frukost till honom samt gjorde smörgåsar som han ska ha med till jobbet. Det gör jag varje morgon han är här. Jag tycker han är värd det och jag vill göra det för honom. När han hade åkt somnade jag om och vaknade vid tio. Skönt! Sen var det bara att äta frukost, kolla lite på tv och göra sig klar för promenaden. Så har min morgon sett ut!

Nu ska jag strax göra lite lunch, börjar bli riktigt hungrig. Har börjat äta nu var tredje timma. Plus frukt emellan. Tycker det är jättebra! eftersom man lätt går och småäter om man är hungrig. Dock kommer jag unna mig nåt gott på helgerna. Känner att jag inte kan sluta med allt på en gång.

För att prata om nåt helt annat. Hela kvällen igår försökte jag ladda upp bilder här på bloggen, men självklart funkar det inte. Provade nu på morgonen och det funkar inte. Inte speciellt roligt.. Ska försöka igen lite senare.

Nu kurrar min mage!



Ny favorit hos Lidl.

För ett tag sen var jag inne och handlade på Lidl. Plötsligt stod jag som vanligt vid "sminkhyllan" och kollade återigen på deras mineralsmink från Suhada. Deras MineralRouge har jag ju sedan innan. Den hyllade jag ju stort här på bloggen! Faktum är att jag faktiskt har två. Jag menar, vem köper inte fler om dom är toppen och till ett toppenpris? - 29 kr. Men denna gång kom jag hem med ett nytt fynd. För ynka 15 kr!! jag trodde inte det var sant när jag såg kvittot efteråt. Men men, väl hemma testade jag detta Mineral powder Caramel som det heter. Namnet passar inte för mig, eftersom "pudret" är brunt. Alltså alldeles för mörkt. Men det är hur bra som helst att använda som solpuder (bronzer). Det blir en jättefin ton i anstiktet och det behövs så yttepyttelite. Som vanligt med mineral smink doppar du borsten i locket där det brukar ligga kvar lite "rester" som du sedan skakar av. Jag brukar även blåsa av nästan allt, det blir färg ändå. Dessutom är innehåller den 15 ml, vilket är väldigt mycket. Alltså kommer den räcka i en halv evighet. Haha!

Detta kommer bli min favoritprodukt i sommar, det kan jag lova. Eftersom jag inte vill ha massa foundation och sånt varma sommardagar då man är brun och fin är detta kanon att bara svepa över på kvällen om du vill ha en snygg finish och vill vara lite extra fin.

Jag rekomenderar denna skarpt!
Jag kommer själv köpa en till nästa gång jag är där ;)



Mina tankar en solig morgon.

Nyss stod jag och kollade mig i badrumspegeln när jag som vanligt rengjorde och smörjde in ansiktet. För ett ögonblick for en tanke genom huvudet. "Jag ser ju ganska söt ut" tänkte jag med ett leende.

När jag var klar gick jag in i sovrummet för att ta på mig kläder då jag som vanligt ser hur hela jag ser ut i helkroppsspegeln. Genast ändras mitt ansiktsuttryck och jag kommer på mig själv att säga högt "fan va ful jag är"

Tänk att en tanke kan ändras på bara några sekunder. Och ett leende bli till två sorgsna ögon på ett ögonblick. Tyvärr är det ju faktiskt ett sånt här bergodalbane-tänk jag har hela tiden, inte konstigt att mitt självförtroende ser ut som det gör...



Nu ska jag ut och ta en promenad!

Min onsdag!

Jag har sovit dåligt inatt med. Det börjar bli riktigt jobbigt nu, önskar jag kunde slappna av mer...
Vaknade iallafall vid halv tio eller nåt. Av nån anledning sover jag bäst från typ klockan 6 på morgonen och framåt. Vad det beror på har jag ingen aning. Men det är såklart jobbigt eftersom man då sover till typ halv 11. Då känns det nästan som att halva dagen är borta. Men men..

Åkte till banken vid tolv-tiden för att fixa med lite papper och sånt. Har äntligen skaffat mig internetbank samt visa-kort. Ja, jag är sen med det, jag vet. Så nu var det verkligen på tiden. Man känner sig ju som en stenåldersmänniska när man går runt med ett gammalt bankomatkort som man inte kan handla på och endast typ kan ta pengar i 2 automater av 10. Men nu blir det ändring på det!
Gick även förbi affären och köpte potatis och päron. Sen var det raka vägen hem igen.

Jag kunde inte hålla mig tills ikväll då de sänder Andra Avenyn så jag kollade faktiskt på det nu på webben. Sen krockar det ju också med Efterlyst som jag gärna vill se. Så det är vad jag har ägnat mig åt sen jag kom hem. Nu står det väl middag och lite plock på schemat som vanligt.

Jag har så många olika ideer om blogginlägg jag ska skriva. Bland annat lite tips, sminkinlägg osv. Det har bara inte blivit av att jag har gjort det, men jag får ta mig i kragen och göra det snart känner jag.

Bad update..

Jag har bara några få ord att säga och det är; Städning och rensning pågår!

Har hållt på från morgon tills nu och det är långt ifrån färdigt än. Jag är alltså inne i skåp, garderober, byråer, lådor osv och rensar och grejar. Alltså tar det sin tid. Därav dålig uppdatering och inget nytt som hänt!

Tävling - Goldenbag!

Jag blev överlycklig när jag såg denna tävlingen då jag insåg att flera av produkterna man kan vinna är flera favoriter hos mig. Så för mig var det självklarhet att vara med och delta. Det är tre stycken som kammar hem varsin Goldenbag till ett värde av 500 kr hos Jessie Sjöqvist. Jag hoppa, hoppas, hoppas verkligen att jag har turen på min sida!!  =)






Helgen har varit bra.

Min helg har varit väldigt bra.
I fredags hade jag och Kim myskväll då vi åt lite gott och kollade på Lets Dance och sådär.

I lördags åkte vi hem till Carro & Jimmy för att hjälpa dom att måla i deras lägenhet. Grabbarna målade på toaletten och jag och Carro målade lister. Det blev en stor skillnad måste jag säga. Det ska verkligen bli kul att se allt när det är klart. Vi åkte hem redan vid sju tiden därifrån eftersom vi skulle hem och se melodifestivalen. Det var inga toppenbidrag som var med och deltog direkt tyckte jag men min favorit av dom var nog Salem al Fakir iallafall.

Igår hade vi mysmorgon och låg kvar jättelänge i sängen. Riktigt skönt att ha såna dagar då man inte behöver stressa upp för att göra massa grejer. Efter det åkte jag med min pappa för att handla. Jag bestämde mig för att göra egen thaimat. Det blev bra, dock ska jag nog göra det lite starkare och med lite mer smak nästa gång. Men jag kände att det är bättre att prova sig fram istället för att slänga ihop massa kryddor som man inte vet hur de smakar.
Sen på kvällen kollade vi på blåsningen samt en film; Transformers 2. Skitbra filmer tycker jag.

Och nu ligger jag här i min säng och slappar. Har haft en väldigt jobbig natt, så jag är ganska slö just nu. Men snart ska jag ta tag i lite saker här hemma som behöver fixas.

Smink från Tikei

Redan två dagar efter att jag gjort min beställning hos Tikei så låg produkterna i min brevlåda! Snacka om snabb leverans alltså. Fick även två små gratisprov (som man alltid får) på två fina ögonskuggor. Toppenbra!

Orkade inte fota grejerna själv så kopierade dom små bilderna från Tikeis hemsida.
 

      

 

1. Mineralfoundation N1


2. Mineralfoundation P2


3. Mineral Finishing glow


4. Mineral Bronzer


5. Mineralrouge Angel
 

6. Mineral Concealer Mint



Dom har små kit man kan köpa. I det jag köpte så ingick 4 produkter. så jag köpte de båda foundationen, bronzern och rougen för 329:- Ord pris är 516:- Sen köpte jag de två andra produkterna för ordinarie pris. Och eftersom det översteg 300:- var frakten gratis.
 

Detta är det absolut bästa sminket jag har testat någonsin!!


Tusen tack till er!

Jag vill börja med att säga ett stort tack till alla er för era fina kommentarer om min nya frisyr! Det värmer verkligen i hela hjärtat att få höra att det är fint osv. Dels eftersom det är enligt mig en väldigt stor förändring jag har gjort och jag tycker det krävs mod för att göra det. Och jag vågade!  Då är det extra roligt när andra tycker det är fint. (det är ju nästan det man är mest rädd för, att folk ska tycka det blev ful) 
Jag har alltid haft precis samma längd på håret så detta var ett stort steg jag tog och jag är nöjd! Det är faktiskt kul med nåt annorlunda. Även om det fortfarande är väldigt ovant såklart. Men med era värmande ord så börjar jag trivas med det mer och mer. Så ännu en gång - Tack!


 

Första bilden visar hur jag såg ut från allra första början. (tagen med mobil) Där hade jag alltså väldigt långt hår. Nu är det minst sagt kort kort. Hehe..


Resultatet av klippningen!

Var ju som sagt hos frisören idag. Och resultatet blev något kortare än jag trodde :P Det blev fint och så dock är det väääldigt ovant och det gör sig inte alls rättvisa på bild, tyvärr. Men visar det så gott jag kan iallafall. Före bilden tog jag imorse innan jag åkte och efter bilden tog jag nyss. (observera att jag är sjukt trött på "efter-kortet" och jag har världens huvudvärk. men vad gör man inte för alla er som vill se resultatet)

 

Håret är alltså så kort att jag inte ens kan sätta upp en tofs och då anser jag det vara riktigt kort. Men jag kommer nog vänja mig, har ju inget annat val ;)


Någon verkar ha fått en idé. UPDATE!

Att man skottar vägar och dyligt är helt förståligt men att skotta en studsmatta var nåt nytt för mig. Därför var jag tvungen att dokumentera detta i bild genom mitt fönster. Haha min lillebror är bra rolig ibland alltså. Men han hade säkert en tanke bakom det ;)






När Tor och hans flickvän gick därifrån kollade jag vad det var dom sysslade med och jag gissar på att dom försöker bygga en grotta eller nåt för dom sätter snö runt hela studsmattan. Haha! bara för gulligt alltså =)




En slöar dag.

Ja då sitter jag här igen. Har egentligen inget nytt att skriva. Vaknade klockan 11 idag!?!?! det har inte hänt på länge, men jag antar att jag behövde få sova ut. Skönt var det iallfall!

Idag har inte många knop blivit gjorda. Igår stod jag hela förmiddagen på balkongen och städade och rensade bland all skit där. Det var ruskigt kallt men väldigt skönt när det var gjort. Nu ska jag bara få min kära fader att köra skiten till sopptippen, vilket säkerligen kommer ta en halv evighet om jag känner honom rätt. Men det jag ville komma fram till var att eftersom jag stod där och grejade så länge så orkade jag inte ta tag i städningen som jag egentligen skulle gjort. Så jag var bestämd på att ta den idag. Men jag ligger faktiskt fortfarande i min säng och slöar. Försöker finna orken att börja greja. Men just nu känns det nästan lönlöst för jag måste ändå börja med maten snart och då får jag avbryta det jag håller på med och det gillar jag inte. jaja, det återstår att se hur jag gör.

La precis en beställning på mitt absoluta favoritsmink (mineralsmink) också. Den foundationen jag beställde därifrån förra gången är så otroligt bra men dock var den en aning mörkare än min hudton, så jag ville ha en ny som är lite ljusare. Självklart åkte det med lite annat smått och gott också, men det var lika bra eftersom jag behövde det. Jag väntar spänt på det paketet som lär komma denna veckan.

Nu får jag nog ta mig i kragen och sätta på en tvätt!

Bli en Buzzador du också!

Jag vill påminna om denna fantastiska sida som självklart är helt gratis. Jag har tex fått den här hem, utan att betala ett öre. Vill du också få chansen att få produkter hem som du inte behöver betala för? läs nedan.


Det tillkommer inga extra kostnader eller nåt sådant.
Sajten är helt gratis!


Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är uniqueangel):
https://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=uniqueangel



Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=uniqueangel&lang=se



Jag tycker verkligen ni borde ta chansen att bli medlem! Jag menar, vem vill inte få hem saker helt gratis för att testa? =) Det kan ju hända att du får hem din favoritprodukt! Det kan tex vara tvålar och deos från Dove, godis från malaco, krämer för ansikte och kropp osv. När ni testat produkterna så vill dom bara att ni ska skriva vad ni tyckte om dom, så får ni hem ännu fler saker att testa! =) Låter inte det kanon?

BLI MEDLEM! =)


Ny vecka!

Min helg har varit jättebra. Lugn och skön!
Igår när Pappa körde hem Kiara så började jag och Kim städa mitt rum. Storstäda alltså... Det behövdes verkligen och det är så kul när man hjälps åt. Så nu är det skinande rent. Underbart!

Det kändes jättekonstigt att inte gå upp och ta på sig för att åka till jobbet när klockan ringde imorse (kim skulle upp) Men det kändes ändå skönt att man hade en dag hemma helt ensam. Då får jag lite lugn och ro och kan göra precis det jag vill. Så idag ska jag nog börja städa lite i resten av huset. Tvättar gör jag redan. Vad det blir för mat har jag inte bestämt än men det lutar åt köttbullar, snabbt och enkelt.

Antar att ni kommer skratta när ni läser det jag just ska skriva men vet ni vad jag gjorde för fem minuter sen? Beställde tid hos frisören. Haha! Jag nämnde ju att håret skulle bli en aning kortare och det blir redan på Torsdag. Det är nåt speciellt att sitta hos frisören där de pysslar om en och gör så man blir fin. Jag gillar det!

Nu ska jag slappa och kolla på tv lite innan det är dags att sätta igång!