Tips: Citron såpa!

Dagens tips! visst kan tvättmaskinen ibland lukta lite unket? men jag har en bra lösning som jag provade igår. Lösningen heter Grumme CITRON såpa! Jag hällde lite i både trumman och i tvättmedelsfacken och körde på högsta grad och tvättmaskinen blev jätteren och fin och det var inga rester kvar av tvättmedel i facken. Dessutom doftade hela badrummet rent av Citron!

Kvällsinlägg.

Det har varit dagar med smärta i magen. närmare bestämt en vecka. Mår lite bättre nu iallafall tack och lov. Misstänker att det kan vara äggstockarna eller nåt som jävlas med mig. Var på vårdcentralen i Fredags men där hitta dom inget fel. Men ska till ungdomsmottagningen på Torsdag, så får hoppas på mer tur då.

I Fredags firade även jag och min underbara pojkvän 6 underbara år tillsammans ♥ känns så ledsamt att vi inte kunde fira det på nåt sätt tack vare att jag mått som jag gjort. Förra året, när vi firade 5 år slog vi på stort och checkade in på hotell med spa. Så något hade man väl velat gjort detta året med men vad ska man göra. Får försöka ta igen det på annat sätt när jag mår bättre helt enkelt. Älskar dig min underbara prins!

Igår, den 10e Oktober fyllde även min änglamamma 54 år. Jag hoppas hon har det bra där uppe i himlen och jag önskar så jag kunde få säga grattis till henne. Hon är förevigt älskad och saknad...

Måndag och helgen är över..

Ja tiden bara springer iväg med rasande fart. Vi är redan inne i Oktober månad, jisses alltså! Va det inte nyss sommar med sol och bad?

Nåja, helgen har varit riktigt bra! I Fredags kom min kompis Johan hit så jag fick klippa honom. Blev även en del tjöt och Idol-tittande såklart.

I Lördags var det dags att ha mitt födelsedagsfirande för mina vänner som inte blivit av. (fyllde år den 4 Sept)
Men det var riktigt skoj! en lugn och skrattrik kväll! Alla beställde pizza och vi spelade en massa olika sällskapsspel.

Söndagen blev lugn och skön med film och god mat. Gjorde min paradrätt som är hemmagjorda klyftpotatisar, marinerad kycklingfile, stekta grönsaker och en kall god sås! Corina (min lillebrors flickvän) som sovit här hela helgen bakade en god äppelpaj som vi njöt av efter middagen medans vi spelade UNO. Det spelet är lite lätt beroendeframkallande.. hehe =)

Idag har jag legat i sängen ända tills nu. Känner mig inte riktigt bra i magen. Känns som nån konstig mensvärk, så jag ringde um och bokade en tid för undersökning. Lika bra att kolla vad det kan vara..

Nu längtar jag efter min älskling som snart kommer hem efter en tripp på arbetsförnedringen.