Min onsdag!

Jag har sovit dåligt inatt med. Det börjar bli riktigt jobbigt nu, önskar jag kunde slappna av mer...
Vaknade iallafall vid halv tio eller nåt. Av nån anledning sover jag bäst från typ klockan 6 på morgonen och framåt. Vad det beror på har jag ingen aning. Men det är såklart jobbigt eftersom man då sover till typ halv 11. Då känns det nästan som att halva dagen är borta. Men men..

Åkte till banken vid tolv-tiden för att fixa med lite papper och sånt. Har äntligen skaffat mig internetbank samt visa-kort. Ja, jag är sen med det, jag vet. Så nu var det verkligen på tiden. Man känner sig ju som en stenåldersmänniska när man går runt med ett gammalt bankomatkort som man inte kan handla på och endast typ kan ta pengar i 2 automater av 10. Men nu blir det ändring på det!
Gick även förbi affären och köpte potatis och päron. Sen var det raka vägen hem igen.

Jag kunde inte hålla mig tills ikväll då de sänder Andra Avenyn så jag kollade faktiskt på det nu på webben. Sen krockar det ju också med Efterlyst som jag gärna vill se. Så det är vad jag har ägnat mig åt sen jag kom hem. Nu står det väl middag och lite plock på schemat som vanligt.

Jag har så många olika ideer om blogginlägg jag ska skriva. Bland annat lite tips, sminkinlägg osv. Det har bara inte blivit av att jag har gjort det, men jag får ta mig i kragen och göra det snart känner jag.

Kommentarer
Postat av: josefin

Hej!

Tusen tack för din otroligt fina kommentar! Jag blev verkligen jätteglad och rörd! Jag tycker att du ser jättesöt ut på dina bilder, så inte ska du vara rädd för att visa kroppsbilder trots att du inte är "pinnsmal". Du är fin som du är! Lägger till dig på bloglovin' nu <3 Kramar i mängder!

2010-02-10 @ 20:30:24
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: josefin

sv: tack så mycket! =) väntar med spänning på en kroppsbild på dig! ;)

2010-02-10 @ 21:03:47
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: josefin

sv: inte då! titta på dig själv och inse att du är vacker! <3

2010-02-10 @ 21:15:43
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Josefin

sv: hihi du är snäll du med =)

2010-02-10 @ 21:56:48
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Hälsogudinnan - din inspiration till ett hälsosamt liv!

Hej tjejen! Nu har jag äntligen skickat iväg mailet ang. din vinst från Rosenserien..så nu är det bara att vänta på att paketet ska komma! :) Kram

2010-02-10 @ 22:18:55
URL: http://halsogudinnan.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag har idag startat ännu en tävling som också den avslutas på fredag :) Delta gärna :) http://jessiesjoqvist.blogg.se/?tmp=10230734

2010-02-10 @ 23:10:21
URL: http://jessiesjoqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback