Du ska inte få ta över mitt liv.

Idag är ingen bra dag, jag känner det.. Allt känns tomt och tårarna rinner.. Vet inte vad det är, vet inte ens om jag vill veta vad det är. Jag antar att det är mina tankar som kommer ikapp mig igen. På utsidan visar jag mitt leende som alltid. Det är fasaden jag bär. Ibland önskar jag att jag hade ett annat liv, ett där det inte fanns några hinder ivägen, ett där jag kunde få vara mig själv. Där jag slipper vara till lags för allt och alla. Alltid talar alla om för mig hur stark jag är, men vad vet ni egentligen? Jo ni vet att jag alltid är glad, glad för att göra er glada, glad för att inte visa mitt rätta jag. Det är just såna här dagar jag inte ens vet vad livet innebär.  Jag vet att ni säger till mig att jag alltid kan prata med er om det är något, men det är just det jag inte kan, jag kan inte släppa in folk i mitt liv, ni kan inte få bli delaktiga i det jag går igenom. Jag vill inte belasta mina problem på någon annan. Ibland är jag rädd för mig själv, varför står jag inte upp för? Varför låter jag mig trampas på. speciellt av en människa, varför kan du inte bara försvinna ur mitt liv, varför fortsätter du göra mitt liv till ett helvete efter all smärta och sorg du redan orsakat. Tänk om alla visste vad du har gjort, hur du har trampat på mig och min mamma, hur du har förstört min familj. Det är du som gör att jag inte kan sova om nätterna, det är du som gör så jag inte kan känna mig trygg. Ingenstans känner jag mig trygg sålänge du finns, du förstör mitt liv!

Varje natt hörde jag vad du höll på med, hur mamma skrek när du slog henne sönder och samman. Hur du tvingade ut mig mitt i vintern utan kläder, hur du tvingade mig göra saker som du visste jag va livrädd för, hur du fönedrade mig med dina elaka ord och hur du slog min mamma blodig framför mina ögon. Du tror inte jag vet vad du gjorde, du tror att jag inget såg, Men va fel du har. Jag både såg, hörde och visste allt. Hur skulle det inte kunna synas? skulle jag inte se det på min mamma, hur fruktansvärt dåligt hon mådde, hur hon fick kämpa sig igenom varje minut i din tillvaro och hur hon gjorde allt för att vara en bra mamma trots alla smärtor och dåligt psyke.
 Hur tror du det känns att varje natt behöva sova med kläder för man aldrig vet om man måste fly. Hur du efter skolan lät mig sitta på busshållplatsen till sent på kvällen för du inte hämtade mig, och när du väl kom va du full som ett as,och jag va tvungen att åka med dig i bilen, samma sak varje dag.  Fan va rädd jag var. Alla dom gångerna önskar jag nästan att vi skulle krocka så jag kunde få försvinna, försvinna ur helvetet. Jag kommer ihåg hur jag varje dag va tvungen att ljuga för mina kompisar när dom ville följa med mig hem, skulle jag visa dom vad som pågick hemma? aldrig. Ingen skulle få se vad vi gick igenom. Jag avskyr tanken på hur du ler mot mig med ditt jävulska leende, ditt as, jag hatar dig!
Om det inte vore för dig, kanske min mamma kunde varit vid livet, enligt mig va det du som dödade henne. Det va du som drog ner henne så kraftigt. Det va du som fick henne att tro på alla jävla lögner, det va du som tvingade oss att leva som om vi inte fanns.
Det är tack vare min mamma att du inte drog ner mig också, det va tack vare henne, som hellre lät sig bli slagen gul och blå än att du skulle ge dig på mig som gör att har klarat mig någorlunda. Jag tackar gud varje dag för att jag hade en sån underbar mamma, för mig va hon det finaste som fanns och den underbaraste personen i hela världen. Det spelar ingen roll om hon ibland fattade fel beslut eller gjorde saker hon kanske inte borde, för mig va hon allt.  Hade mamma levt idag hade du suttit bakom galler, men istället ljög du dig igenom hela rättegången som var bara en månad efter min mamma hade dött. Du är ett svin som lever ditt patetiska liv som om du aldrig hade gjort illa en fluga. Man säger att man aldrig får önska livet ur en annan människa men ingen hade blivit lyckligare än jag om jag en dag såg i tididningen att du inte fanns. Du är inte värd att leva. En vacker dag är det jag som är segrare, för en dag ska jag ha tagit mig ur det här, du ska försvinna ur mitt liv och jag ska kunna få leva det liv jag vill, för jag vet, att det är jag värd.Jag önskar mina tårar kunde sluta rinna ner för mina kinder..

Strålande väder.

Det är så vackert väder ute, jag blir så lycklig! Va bara tvungen att ta lite kort ute i trädgården, vi har inte mycket blommor men lite fina färger finns det allt. Väldigt fint enligt mig!
Nu hoppas jag bara att vädret håller i sig några dagar så man kan njuta av den goa värmen. Bara det varma vattnet som fattas nu så man kan bada i havet.

När solen skiner och fåglarna kvittrar då mår jag som bäst. Vad mår ni bra av?

 

Ante, min vän.

Jaha, som jag skrev i ett inlägg för några dagar sen så bad jag ju er att komma med förslag på vad jag kunde skriva. Och jag nämnde ju även att jag skaffat mig en ny vän, UNDERBARAante, javisst så vill ha bli kallad =P Och ja, han va den ända som kom med förslag, nämligen att jag skulle skriva om honom. Haha! och eftersom jag lovade att göra det som kom som förslag får jag väl ta mig i kragen. 

Har bara pratat med honom ett tag så det är lite svårt att skriva. Men får skriva ner det lilla jag vet. 
Ante är en väldigt rolig grabb som bor i stockholm, han är alltid glad men kan ha sina små ideér för sig. Han vet nog vad jag menar när jag säger så, kan ge en liten ledtråd; Katt! hahaha! Vad jag vet mer så går han ofta ut på olika nattklubbar och roar sig med sina kompisar och tar tjejer på rumpan, Haha! både han och hans kompisar är förövrigt är rika, enligt mig. Han är flitig på sitt jobb där han säger åt de andra vad de ska göra. Han själv kallar dom "inkompetenta" eftersom han tycker att det arbetet de gör är sånt dom ska klara av. Han tycker att det är dumt att bara anställa nya hela tiden istället för att ta in vettigt folk som kan det som ska göra. Vilket han har rätt i. Jag vet också att han säger roliga saker när han är trött tex att tjejer sminkar sig med creme fresh, eller nej brunkräm, eller hur va det nu, krämbrun? haha! Fast jag har lärt honom nu att det heter foundation, så tror han kan det nu. Haha! Det va nog ungefär det jag vet om honom än så länge. Känner jag honom rätt så får jag nog reda på fler saker framöver.

Juste det! Imon åker han på kryssning och jag fick inte följa med, lite ledsen blev jag allt. Haha! Han kommer säkert berätta hur roligt han har haft det, och det hoppas jag han får.Vilket inlägg det blev idag alltså, men huvudsaken var ju att göra Ante nöjd, så hoppas han blev det nu. Haha!


Brand i Ale

Jag hade visst rätt.
Stod och lagade mat igår så kollar jag ut genom fönstret och ser världens rök komma från skogen, frågade min syster och kim vad dom trodde det kunde vara, men ingen av oss hade någon aning. Men efter att ha läst på aftonbladets hemsida idag så förstod jag att det måste ha varit en brand, en rejäl sådan.


Detta kortet tog jag precis i början, men det blev bara värre och värre, efter ett tag va hela himlen full av rök.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4997334.ab

Tidsfördriv

Lovar du att vara ärlig?  Ja jag ska iallafall försöka :)

Du heter: Jennie Ellen Maria Pettersson

Smeknamn: Lilla hjärtat (av pappa) Jempa, mini, bobba, gosgos, älskling, haha skulle nog kunna hålla på en hel dag.

Låt som när du är ledsen sörjer till? Yesterday

Beroende av: Min familj, min pojkvän, nässpray, tuggummi, smink, ja säg vad man inte är beroende av?

Vad behöver du mest just nu:  pengar, verkligen!

Vad tror folk om dig? förhoppningsvis att jag är glad och trevlig.

Stämmer det? är väl för det mesta glad men ibland har man väl sina svackor.

Vad får du oftast komplimanger för? Jadu, många säger att mitt skratt är roligt och det tar jag som en komplimang!

Vad säger du för att imponera på någon? Ingen aning..

Hur imponerar man på dig? genom att visa att man har humor, det är ett måste.

Brukar du skratta för dig själv?  Haha jaa.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: " Nefan, kollar på tv bara". / Ante.

Var bor du?  Ca 3 mil utanför göteborg i ale kommun.

Trivs du där:  Ja jag trivs eftersom jag har bott här hela mitt liv, men det finns ett väldigt stor skäl just nu till varför jag vill flytta härifrån, tyvärr är det så.

Äger du några converse: Nej

Sprit, cider, vin eller öl:  Cider lätt!

Vad har du för mobil: LG kc550

Nästa mål i ditt liv: Få jobb och egen lägenhet.

Hur svarar du i mobilen: "Aaa det är Jennie" (hemma) "Hallå" (mobilen)

Vem ringde du senast? kim

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Ringde kim men ville prata med pappa. Haha! frågade om han kunde hämta mig efter jobbet.  Och det gjorde han.

Antal timmar sömn inatt: 6 timmar tror jag.

Sov du ensam: Ja tyvärr.  

Brukar du komma i tid: Det gör jag i princip alltid, aldrig kul att komma försent.

När mår du bra: När jag är bland glada och positiva människor och när jag känner att jag har gjort något bra för någon annan.

När blev du fotad senast: På kalas hemma hos Kim.

Hur känner du dig nu: Trött men ändå glad.

Vanligaste färg på dina kläder: Brukar ofta ha lite mörkare kläder på mig.

Vad tycker du om fötter: Kanske inte världens mysigaste kroppsdel. haha!

Vad saknar du: Min mamma, något otroligt!

Favorit dryck på morgonen: Juice är en favorit.

När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag känner att jag är trött.

Är du blyg? Nä inte speciellt.

Sysslar du med någon idrott: Nej tyvärr.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Det måste jag nog säga att jag gör ja.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ska jag skriva det här?

Är du nöjd med ditt liv: Ja, men självklart finns det saker som kunde sett och varit annorlunda.

Vad är det värsta du vet? Om det menas rädsla så är det fåglar, möss/råttor, spindlar och höjder.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Ingen aning,

Vad längtar du till? Sommaren helt klart.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja det tycker jag.

Vad är det finaste du fått? Kim.

Om fem månader: Har jag jobb och egen lägenhet?

Om ett år?: Vill inte tänka så långt fram.

Du samlar på: Det vet jag faktiskt inte, kan inte komma på nåt på rak arm.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Min syster tror jag.

Har du strumpor på dig nu: Nej, inte just nu.

Är det okej att gråta: Ja det tycker jag verkligen, det är viktigt att få göra det.

När grät du senast: Nån vecka sen tror jag.

Bär du glasögon eller linser: Japp, glasögon som jag köpt ganska nyligen.

Har du piercing: I öronen.

Vill du gifta dig: Ja det vill jag.

Vill du ha barn: Ja, tror jag vill ha 3 stycken.

Är du bra på att laga mat: Ja, det är jag. Lagar mat till min familj varje dag.

Är du flygrädd: Har flygit en gång och då tappade jag andan när vi lyfte , haha! men det va inte så farligt.

Hur vig är du: Jag är rätt vig, även om det är svårt att tro.

Vilken är din favoritglass: Piggelin om det är isglass annars älskar jag Apelsin, choklad, vanilj i paketglass.

Tror du på ett liv efter döden: Ja men jag struntar i att uttrycka vad jag menar med det.

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej det gör dom inte.

Vilken ögonfärg har du: Havsblå.

Röker du: Nej, det skulle inte falla mig in, det stinker skit dessutom!  

Hur ofta tränar/motionerar du: alldeles för lite.

Vad är det viktigaste i livet?: Att alla har rätt att känna sig älskade.


Tisdag!

Hallå!

Nu har jag kommit på en sak jag ska skriva om nån dag framöver, vad passar inte bättre än att skriva om smink? haha ja, sminkfantast som jag är så passar det mig iallafall. Jag Köper ofta nya produkter som kommer ut för att försöka jämföra med andra och se vad som passar mig bäst. Så jag kommer ge lite av mina tips på produkter som jag använder och tycker är bra,  Men det gör jag när jag får lite mer tid.

Annars händer inte så mycket. Dom ringde nyss från en förskola som vill att jag jobbar veckan ut, och självklart tackade jag ja till det. Dom ska bara ringa igen angående tider, så jag väntar spänt. Allitd kul med jobb. Pengarna är ju ett måste!

Till helgen hoppas jag att min kära syster kommer med sin hund. Det hade varit jätteskoj, eftersom vi inte har träffats på ett tag. Då ska vi passa på att färga håret och så ska jag laga lite god mat. Det tycker hon säkert om. Kim som är så fäst vid hennes hund ska nog också hålla sig sysselsatt..haha!

Sitter och funderar på vad jag ska laga till middag idag, kommer verkligen inte på något, känner mig inte ens sugen på mat. Vet inte vad det kan vara, men pappa och jag ska iallafall åka och handla sen så då hittar man väl säkert något gott att laga.

Det va nog allt ifrån mig denna gången, men ni får hemskt gärna  skriva om ni tycker jag ska skriva om något speciellt. Det kan vara precis vad som helst. Så tveka inte! Det är alltid roligt!

Ny vän och nya bilder!

Ja här har man inte skrivit på ett tag nu, beror nog på att jag har varit sjuk och inte funnit någon ork. Sen skulle jag vilja skriva om lite roliga saker, inte bara samma saker hela tiden,tex som man gör under dagen. ska bara komma på vad..haha!

Kan ju säga att jag har skaffat mig en ny vän, underbaraANTE som han kallas sig,..haha härlig grabb ;)

Tog även lite nya kort igår, kände att det behövde uppdateras på den fronten.


 

Två smakprov iallafall.


En lugn dag.

Ja det blev lite bättre väder tillslut, såg inte ut att bli så fint på morgonen men nu tittar solen fram emellanåt iallafall.

Påskmiddagen hos min moster var mycket bra. Vi åt ute på deras altan och maten va såklart jättegod. Det va strålande sol och dagen kunde inte varit mycket bättre. Vi fick även leta efter påskägg i deras trädgård. (en tradition) och även fast vi alla är stora nu är det faktiskt väldigt roligt. Så det blev två påskägg för mig, ett från morfar och ett från farmor. Väldigt mycket godis alltså. Har inte ens ätit hälften än.

Påskdagen innebar städning för min del. Förvånade? Känns som man städar och städar men det blir lika smutsigt med en gång ändå. Hopplöst!

Och idag då, annandag påsk som det heter har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska laga en väldigt enkel middag idag iaf, kotletter, potatissallad och grönsaker. Känns skönt efter all påskmat. Sen blir det nog en stund i solen och sedan en film med älsklingen på kvällen. Det blir verkligen en slappdag idag.

Ska passa på att gratulera Kims mamma som fyller år idag också! Grattis på födelsedagen Ann, hoppas du får en trevlig dag!

Det va allt ifrån mig för tillfället. Ha en bra dag!

Påskafton

Har ni fått några påskägg än? Själv började jag äta på mitt från farmor redan innan frukosten, efter några godisar ville jag ha varken mer godis eller frukost. Vet inte varför, man kanske inte ska börja med godis helt enkelt. Hehe.

Idag ska familjen hem till släkten för att äta påskmat, det blir trevligt och gott. Min moster gör alltid så god mat och man går alltid därifrån proppmätt. Men det är ju så det ska vara, annars är det väl något som inte stämmer. Eftersom det inte blev någon frukost och för att det känns försent att äta den nu eftersom vi ska vara hos släkten klockan två så får jag helt enkelt vänta med mat, jag som just blev hungrig.  Men jag vet ju iallafall att jag sparar plats åt den goda maten :) hehe.

nä nu ska jag göra klart det sista och fixa till mig. Ha en riktigt trevlig påsk allihopa!


Skärtorsdag.

Är detta min lyckodag? Jag va iallafall med om något alldeles fantastiskt idag. Tack vare mitt hjärta Kim. Jag kan inte ens beskriva hur glad jag blev. Du är bäst älskling! Jag lovar att jag kommer gottgöra dig! Jag älskar dig mest av allt prinsen <3


Annnars har det inte hänt så mycket. Min famor kom igår och stannade tills idag. Hon är så söt min lilla farmor, kom med påskägg till oss alla och så ville hon göra lite påskfint här så hon köpte påskblommor till oss. Jag älskar min famor så otroligt mycket, hon finns alltid där för mig och vi har en väldigt speciell relation med varandra. Hon är min allra bästa vän. Det finns ingen som henne och jag är evigt tacksam att jag har henne i mitt liv för hon har hjälpt mig otroligt mycket under åren och utan henne hade jag inte varit där jag är idag. Hon har ett hjärta av guld.

 
Påskliljor med lite ris i.                                            gula tulpaner.

Jag finner inga ord.

 http://svtplay.se/v/1508989/dokumentar/jag_vill_inte_leva_detta_livet

Klarar inte av att skriva något om den här dokumentären, den grep tag i mig på ett sätt som jag inte kan förklara. Det finns så mycket jag vill skriva om den, men jag finner inga ord. Jag klarar det inte just nu, jag blev alldeles för känslig.
Det ända jag kan säga är att jag hoppas av hela mitt hjärta att en dag blir det bättre.


Kärlek

Idag är det den 7 april 2009 och det betyder att jag och min älskling har varit tillsammans i 3,5 år. Det är helt otroligt va tiden har gått fort. Minns dagen då jag träffade honom som om den vore igår. Det är en dag jag aldrig glömmer. Jag blir bara lyckligare för varje dag som går tillsammans med min prins. Han är den som ger mig hopp och han är den som alltid finns där för mig. Han har hjälpt mig genom mycket svåra tider, tider som jag själv inte visste hur jag skulle ta mig ur, men tack vare honom lyckades jag. Och tack vare honom är jag den jag är idag. Kim har förändrat mycket hos mig, han har gjort mig till en bättre människa, en människa som idag kan älska livet och vågar leva det. Men det är för att jag alltid vet att jag har honom vid min sida, för då klarar jag allt, tillsammans klarar vi allt. Det är med honom jag vill dela mitt liv, det är med honom jag vill ha underbara barn, det är med honom jag vill gifta mig, och den dagen få bära hans efternamn.
Jag älskar dig Kim Linansky, mer än du någonsin kan ana. Du är det absolut bästa som har hänt mig. 

         


En lugn tisdag.

God morgon! eller aa, förmiddag är det kanske. Idag vaknade vi vid halv 10 tiden, vi började morgonen med att kolla på andra avenyn på datorn, älskar den serien. Sen åt vi en jättegod frukost. Om en stund ska Kim åka hem så då ska jag städa litegrann tänkte jag. Annars tror jag inte det händer något speciellt idag, det blir nog en lugn dag.

Jag har lyckats använda glasögonen hela morgonen utan att känna mig yr eller så, det känns himla bra. Lägger in två bilder som jag tog nu på morgonen så ni ser hur dom ser ut. Haha!

 
Inte dom bästa bilderna kanske, men det får duga.

Glasögon och amerikanska pannkakor.

Strålande sol idag också, dock lite kall vind. Men vad gör det! 

Idag har jag hämtat mina nya glasögon. Jag såg faktiskt jättebra i dom, mycket bättre än jag gör utan. Det är lustigt egentligen, jag trodde ändå att jag hade hyffsad syn, asså jag ser ju bra och så förutom bokstäver på långt håll. Tyckte jag iaf. Men nu när jag har glasögonen märker jag verkligen hur illa jag ser, allt är helt suddigt och inte alls i klara färger när jag inte har glasögon på mig. Så det är väldigt kul att ha nya glasögon nu så jag ser ordentligt. Såklart så känns det väldigt annorlunda att ha dom på mig, har ju aldrig haft glasögon innan. I början när jag hade dom på mig blev jag jätteyr och mådde illa, men nu när jag har haft på mig dom ett tag känns det genast bättre. Kommer nog vänja mig ganska snabbt, även om jag inte kommer använda dom hela tiden, jag kommer tex inte använda dom när jag jobbar, då jag jobbar med barn så känns det inte så jättekul att ha dom på mig eftersom barn har en tendes att rycka och dra i både glasögon och smycken. Vill ju helst inte att dom går sönder det första dom gör för dom va ju inte gratis direkt. Men jag kommer använda dom så mycket jag kan annars iallafall.

När jag kom hem så lagade jag korv med bröd till middag, eftersom alla andra utom jag och Kim hade ätit och för att klockan va rätt mycket så blev det något enkelt. Nu ska vi kolla på tv en stund innan vi ska sova.


Glömde ju säga vad vi åt till middag igår. Haha. Det som är sååå viktigt ;) haha! men jag tycker det är kul iaf.
Det blev ingen direkt middag, ingen av oss va sugen på att någon mat så jag gjorde lite amerikanska pannkakor till middag, på mitt egna lilla vis. Dom flesta tycker ju att man ska ha blåbär och lönnsirap på men jag tar lite av varje som jag tycker är gott. På dom jag gjorde igår hade jag glass, grädde, banan och jordgubbar.
Hur äter ni era amerikanska pannkakor? som sagt, tips uppskattas alltid.


Såhär blev resultatet och det var supergott!

Changeling

Nu har vi sett filmen Changeling. Baserad på en sann historia. Vilken film! Den va väldigt bra tycker jag och Angelina Jolie gör en enastående insats i sin roll som Christine Collins, mamma till Walter Collins, 9 år, som försvinner spårlöst. Hon får efter en månad höra att hennes son har hittats, men att det sen visar sig att det inte är hennes son som dom funnit.  I filmen får man höra uttycket; "börja aldrig ett bråk men avsluta det alltid"  Det kan man tycka vad man vill om. Men det är ett bra sätt att säga vad den här filmen handlar om.

Kolla gärna in filmen här. http://changelingfilmen.se

Söndag

Det blev aldrig att jag skrev igår när jag kom hem, va alldeles för trött så vi la oss bara i sängen och kollade på tv en stund innan vi somnade. Men idag vaknade vi pigga och glada!

Va ju på synundersökning igår och det visade sig, som jag trodde att jag hade svårt att se på avstånd, speciellt med vänster öga. Han sa att jag såg bättre med glasögon på vänster öga men att jag såg sämre med glasögon på högra.. knepigt. Dessutom blev jag väldigt besviken när jag va där, han som gjorde syntestet va jättegrinig och det kändes verkligen som han slarvade igenom det hela. Idag ångrar jag nästan att jag gick dit. Speciellt efter jag pratade med Kims pappa om när han va och gjorde sitt syntest på ett annat ställe. Han hade tydligen fått göra typ 5 olika slags test och verkligen fått en genomgående undersökning, det va annat än jag fick det., jag skulle bara läsa några bokstäver. Ska dit imon för att hämta dom nya glasögonen, då får jag helt enkelt testa dom och se om jag ser bättre med dom, gör jag inte det ska dom få göra om dom, det är ett som är säkert.

Efter det åkte vi hem till Kim. När vi kom dit så började Kim och hans bror att hugga ner det sista av trädet som skulle bort. Det va ju väldigt härligt väder ute igår så det gjorde inget att vara ute några timmar. Sen åt vi middag, det blev pommes frites, lövbiff och persiljesmör. Det är inte lätt att äta när jag och Malin sitter vid samma bord iaf, det blir alldeles för mycket skratt. Men det gillar vi! Haha! Sen satt vi och pratade en stund innan det va dags för oss att åka hem. Vi lånade med oss en film; Changeling. Med Angelina Jolie. Någon som sett den? Jag har hört att den ska vara väldigt bra och sen är den ju baserad på en sann historia och sånt älskar jag. Den ska vi se senare ikväll.

Jag köpte min nya mixer igår också! den verkar kanonbra! Gjorde en härlig smoothie till mig och Kim förut. Det va smaskens!

Nu ska jag greja lite i mitt rum sen ska jag laga middag. Ha det gott!


Solsken

Solen skiner!! =) Va jag blir lycklig då, kan inte bli bättre start på dagen.

Jag kan ju meddela att det blev kim som vann igår angående vad vi skulle kolla på. Det blev Talang. Tänkte att jag lika gärna kunde vara snäll eftersom han såg sex and the city filmen med mig fast han egentligen inte ville. Så jag ska kolla upp när så ska det låta går i repis. Det blir bra :)

Idag ska jag åka och kolla min syn och sen bär det av hem till Kim.
Skriver antagligen när jag kommer hem igen, om jag inte är för trött. Ha en bra dag allihopa!

Fredagkväll = olika viljor.

Jag lyckades få kim att titta på sex and the city filmen efter många om och men. Jag tyckte den va bra, men va Kim tyckte vågar jag inte ens fråga :P haha! Vad tycker ni om den filmen? =)

Hann städa hela övervåningen men har inte städat mitt rum än, det är ju nästan tråkigast, där går man ändå och plockar hela tiden så det blir alltid sist gjort för min del..Mina bröders rum vill jag inte ens gå in i, stänger bara dörren när jag går förbi, vilken röra! Fick också lagat mat innan pappa kom hem. Det blev potatismos och korv idag. Haha det känns som jag skriver en matblogg eller nåt men eftersom jag älskar att laga mat så blir det väl att skriver lite om det. Även om det inte blivit några direkt avancerade middagar på det senaste men det har sina skäl. Ni får väldigt gärna komma med lite tips på olika maträtter eller så om ni vill, det uppskattas alltid!

Nu ska jag och Kim slåss om vad vi ska se på tv. Antingen blir det så ska det låta som jag vill eller så blir det Talang 2009 som Kim vill. Vem tror ni vinner? haha!

Ha det en fortsatt trevlig fredagskväll!


Grått och trist!

Va besviken jag blev när jag vaknade idag och såg att det va så muligt och tråkigt väder. Känns så konstigt när det ena dagen är så vackert och rätt som det är så är det trist och tråkigt. Hoppas vårvädret kommer för att stanna snart!

Men eftersom det är så tråkigt väder ska jag iallafall ta och städa idag, ska försöka göra så mycket jag kan innan dom andra kommer hem från jobbet, tycker det är lättare att städa när man är ensam.

Hoppas ni får en trevig dag, trots det tråkiga vädret. Ha det gott!

=)

Nu har jag ätit middag, det blev hemmagjord pytt i panna idag, orkade inte avancera..Jag har också tagit in posten där jag såg med glada ögon att mitt lilla paket har kommit med sex and the city filmen och lite smink . Tagit in tvätten som har torkat på balkongen och deklarerat, ska få tillbaka pengar precis som förra året, det är alltid en glad nyhet :)

Det blev ingen städning idag heller. Är det jag som är konstig eller varför hatar jag att städa när det är så fint väder? iof så tror jag dom flesta väljer att sitta ute med en bok och en kopp te istället =)

Kim kom nyss hit också och det är ju såklart det bästa av allt, nu hoppas jag bara på att det är lika fint väder imon så vi kan ta en promenad och mysa ute i solen. 

Nu ska jag försöka få Kim att kolla på sex and the city filmen. Önska mig lycka till =P haha!

Ha det bra allihopa!

Grattis!

Idag fyller Kims lillasyster Malin 17 år. Många grattis till dig gumman, hoppas du får en underbar dag <3
Sol

Blev så lycklig när jag vaknade idag och såg att det va så vackert väder  idag också :) begav mig direkt ut på balkongen och satt där ett bra tag och läste en tidning. Underbart!


   

tog en liten bild när jag satt ute i det härliga vädret :)


Mixer

Har suttit halva kvällen och letat efter en mixer. Jag tror jag har haft 3 st tidigare och alla har gått sönder och det är jag väldigt trött på så nu ska jag ha en som verkligen håller. Sen blir det smoothies för hela slanten :)


Hittade iallafall den här, det är en philips hr2074. 
Jag tror bestämt att jag ska köpa den :)


Häftigt!

Eniglt en undreösnknig på ett Egnelkst univreisett så kan man srkvia bkoestvär i vliekn ornding som hlest och det går ädnå att lsäa då hjrnäan upfpatatr odret så lnäge fösrta och sitsa bkostaevn är på rtät palts. Dttea breor på att vi itne lsäer vrjae bkotsav för sig uatn odret som hleteht...
Hitgäft va ?


Mätt och belåten!

Ja det blev kött i chutneysås och potatis till middag idag, det uppskattades! så nu är jag mätt och belåten.
Städningen har jag knappt börjat med, fick plockat undan några saker och la i en ny tvätt i maskinen. Tror jag tar dammningen, dammsugningen och allt det andra imon, nu är jag alldeles för mätt och seg för att orka städa :P haha!

Satt en stund på balkongen förut, gud vilket härligt väder det är idag. 1 april och det känns som ett riktigt sommarväder :) Första gången för i år som jag satt ute i bara linne och leggins =) Härligt!

Imon kommer min prins hem till mig igen, ska bli så härligt att få se honom, även fast han bara varit borta två dagar :P hehe. Blir alltid lika glad av hans närvaro!

Ha en fortsatt trevlig och solig eftermiddag :)

sol, städning och dilemma.

O´boy vilket vackert väder, solen skiner idag! haha det vá min första tanke när jag kollade ut genom fönstret och bloggar är ju till för att skriva ner sina tankar, inte sant ;) hehe..

men men nu har jag duschat, lagt i en tvätt och hämtat posten och lite sånt, vet att jag är lite sen med allt idad :P och jag ser med fasande ögon hur fruktansvärt stökigt mitt rum är, det brukar aldrig vara det men har inte haft ork att städa någonting på dom senaste dagarna så det får vi ta itu med idag. Vad ska ni hitta på för något idag?

Nu till mitt lilla dilemma..igår kväll när jag skulle sova lyssnade jag på lugn/avslappningsmusik för att försöka komma till ro (har lite svårt med det) men jag vet faktiskt inte vad jag tycker om det. Mitt problem är att när jag lägger mig för att sova kommer tusen tankar upp, tankar som jag verkligen inte vill tänka på men som jag inte kan koppla bort. Jag kände med musiken att visst blir man mer avslappnad men jag började tänka desstomer än vanligt av nån anledning. så jag vet inte hur jag ska göra med den saken, på ett sätt tyckte jag om det och på ett sätt inte.. Har ni några tips till mig om vad jag kan göra? jag skulle vara evigt tacksam.


Nu ska jag ta mig nåt litet att äta sen ska jag ta itu med städningen som sagt. Skriver mer senare! Ha det gott!