Mycket att göra!

Sitter och andas ut lite. Dagen har gått i ett sen vi vaknade..
Började med att klippa Kim, sen in i duschen och sen gjorde vi oss iordning för att gå och handla. Det är så otroligt skönt att kunna promenera till affären och idag var det ju även en riktigt fin höstdag som gör det ännu härligare.
Efter det traskade vi hem och jag började med middagen som blev kycklinggratäng och ris. Mums! Blev tidig middag för om ett tag ska vi på kalas hos Kims pappa som fyller år idag. Men innan det går vi över tills kims farmor och farfar som bor grannar med oss och hälsar på och åker sedan till kalaset tillsammans med dom.

Ja nu vet ni hur hela min dag sett/ser ut. Haha!

Kvällsprat

Igår var en mycket bra dag för mig. Jag hade ett väldigt givande möte med min jobbcoach. För första gången på flera år känns framtiden rätt ljus och jag hoppas det håller i sig, jag kommer iallafall fortsätta att tro på det.
Det kan t.o.m bli så att jag i början på nästa år har möjliget att göra nåt som jag länge drömt om,men det får vi se då.

Nu ska jag mysa innan det är dags att sova. Kim är ledig imon så vi ska passa på att handla, gå på stan och fira hans pappa som fyller år.

Det verkar bli en vana..

Ja det här med att bloggen glöms av. Jag hade ju tänkt börja uppdatera lite mer men så funkade det inte från telefonen så då gav jag upp.. Men nu testade jag lite snabbt och det funkar! Kul!
Som ni vet har jag ju flyttat hemifrån och blivit sambo sen några månader tillbaka och vi trivs så bra. Jag älskar vår lägenhet och min fina pojke. Vi firade faktiskt 7 år tillsammans den 7 oktober så vi har allt hängt ihop ett tag, det är kärlek det.
Tanken med detta inlägget var väl mest att visa att jag finns här. Jag LOVAR att skriva snart igen.

test

Testing testing