Det vackra balparet.


Min vackra lilla svägerska Malin och hennes Sebastian ♥

Imorgon är det deras student som gäller!! Hurraa!!

Söndag och Mors dag.

Det är Söndag idag va? Måste nästan tänka till lite vilken dag det är. Är helt förvirrad nu när det är helg och jag INTE är med Kim. Det är inte många helger vi varit utan varandra under dessa 5½ åren, det går nog att räkna på fingrarna hur många gånger det är. Men denna helgen åkte han hem för att hjälpa sin familj att greja inför hans lillasysters student som är på Onsdag.

Ett annat sätt att veta att det är Söndag är ju att jag iallafall har så stor koll att jag vet att det är mors dag idag. Tyvärr får jag inte fira denna dag med min mamma men istället får jag skicka en hälsning upp till änglarna i himlen där hon befinner sig.


Grattis mamma ♥


Förkylningen och hostan håller i sig, men det vet man ju av erfarenhet att sånt kan ta tid innan det försvinner. Jag tror iallafall inte att jag smittar längre och jag känner att det är på bättringsvägen. Imorgon kanske Kims syster Malin kommer hit så vi får fixat hennes naglar som inte blev gjorda innan hennes bal. Men kan hon komma loss från allt hon har att göra så kan vi förhoppningsvis fixa så hon får fina naglar inför studenten iallafall, alltid något.

Nu ska jag fortsätta kolla på Big brother live, det är riktigt spännande att se vilka som går till finalen. Heja Simon!


Lite nya produkter till håret.

I Torsdags sprang vi in på bellbox i Allum. Bellbox är en affär som säljer frisörprodukter. Alla sorters märken du kan tänka dig. Perfekt! För första gången tänkte jag unna mitt hår nåt alldeles extra. Mitt hår har aldrig varit direkt slitet men med tanke på den frisyr jag har nu, som kräver plattång har det blivit väldigt slitet och torrt på senaste tiden, har tyvärr inte haft världens bästa värmeskydd till håret heller vilket också har märkts tydligt. Men det ska det bli ändring på nu. Köpte nämligen med mig Loreal absolut repair schampoo 500 ml, Loreal absolut repair inpackning 250 ml, Loreal absolut repair spraylotion (värmeskydd och vårdande lotion) samt en solskyddsspray för hår och hårbotten, Loeral SOlar sublime.
Nu fick jag en produkt gratis eftersom de hade erbjudandet 3 för 2. Men ändå gick hela kalaset på 590 kr vilket inte är jättebilligt direkt men helt klart värt pengarna om det kan rädda mitt hår. Min fina pojke var så snäll och betalade allt åt mig. Världens bästa pojke, det är min det! Loove!






Schampoot jag köpte var från deras gamla bästsäljande sortiment. Inpackningen och sprayen är från deras nya sortiment absolut repair cellular, som ni ser på bilderna. Solskyddet ingår dock inte i "absolut repair serien" men är från märket Loeral.


Jag testade produkterna för första gången nu ikväll när jag duschade och jag ÄLSKAR dom. Helt galet bra!

Det rullar på..

Jag är fortfarande sjuk. Näsan rinner och hostan sitter i. Men ändå begav jag mig iväg tillsammans med Kim för att fota min vackra svägerska Malin på hennes bal. Hon var så vacker! Helt otroligt fin..



Här är en bild på Malin och hennes pojkvän och baldejt Sebastian. Så fina!
(Jag har dock inte tagit denna bilden, men det var den ända jag fick tag i just nu.)

Mobilblogg: sjuk..

Det har varit dålig uppdatering som vanligt på min blogg det senaste men just nu tänker jag skylla på att jag är sjuk och inte haft nån ork till att skriva en massa. Det har även varit en jobbig tid de senaste med mycket oro som ni kunnat läsa om här tidigare. Igår var jag på kontrollundersökning på vårdcentralen och denna gången var det värre eftersom det gjorde ont. Men nu är det över och jag slipper förhoppningsvis tänka på det mer den närmsta tiden framöver. Nu har jag istället fullt upp med att försöka bli frisk från min jäkla förkylning och hosta så att jag förhoppningsvis kan fota Kims syster som ska gå på bal på Torsdag. Det är också tänkt att hon ska få låna mina nagelgrejer så hon kan få gelenaglar inför balen och studenten. Så nu håller jag mina tummar stenhårt!  Nu ska jag vila och kanske se nån film med kim som också är sjuk.. Take care!  

Härlig helg

Måndag idag och vilken härlig helg det har varit.

I Lördags var jag med min bror och hans tjej på IKEA. Käkade köttbullar och handlade en massa. Efter det åkte vi till biltema och blomsterlandet. Äntligen fick jag köpt vackra sommarblommor till balkonglådorna. Nu ska jag bara få dom att överleva också. Haha! När vi kom hem efter några timmar ute i affärerna plockade vi upp Kim och åkte hem till min bror och hans tjej där vi städade lite och kollade på Eurovision finalen. Jag hejade på Eric Saade in i det sista men en tredje plats är ju inte fy skam. Grattis!

Igår var jag hemma hos min fina vän Lena. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och hade allmänt trevligt. Mitt under allt prat fick jag ett samtal från min bror och hans tjej som sa att de ville åka med mig och kim på bio. Så det var bara att gå hem och göra sig klar för ett spontant biobesök. Vi såg Thor 3D som jag tyckte var grym!

Idag har jag återigen varit hemma hos Lena. Men vi var också nere på torget där hon shoppade lite kläder på Lindex och sen bjöd hon på god mat hemma hos sig. Skön dag har det varit men just nu är jag helt slut även om jag bara tagit det lugnt. Skumt att man helt plötsligt kan känna sig mer död än levande. Hehe..

Nu ska jag glo lite på tv. På återseende! :)

Dagen kunde börjat bättre..

Morgonen började minst sagt störande. Strax efter halv fem på morgonen vaknade jag av fågelkvitter så jag gick upp på toa, kollade facebook lite och sen tog det en stund innan jag kunde somna om. Sen vid nio tiden kommer nästa störande ljud, nämligen ljudet av en motorsåg. (som förövrigt fortfarande är igång där ute) Jag brukar vakna strax efter klockan nio ändå så tiden störde mig inte, men det sättet att vakna på är väl inte det roligaste kanske. Men men, solen skiner, frukosten är i magen och idag kommer min prins hem så jag är glad ändå!

Idag händer väl inte allt för mycket, ska kanske städa lite som vanligt. Nedervåningen har jag fortfarande inte städat, väntar alltid med den eftersom det är det tråkigaste. Samt badrummen, hatar verkligen att städa badrum!
Men det måste ju också göras så det är väl bara att sätta igång med detsamma. (Om jag inte hittar något annat, roligare att göra.)

Lite kvällsbabbel.

Jag sitter och undrar vart mitt inlägg jag skrev i förrgår tagit vägen? Verkar som det var under tiden hela blogg.se krånglade som jag skrev det så det är väl därför det inte lagts upp. Nåväl, jag tänkte uppdatera lite om läget.
Jag var ju som sagt på Vårdcentralen förra Onsdagen och gjorde den jobbiga undersökningen, som gick bra men såklart var jobbig. Många tårar kom men jag hade mitt hjärta hos mig så det gjorde mig lugn iallafall. Jag fick medicin som jag tagit nu under sex dagar och imorse var sista dagen så det är väl bara att hoppas på att skiten är borta nu. Ska tillbaka på samma jävla undersökning om två veckor för att konstatera om det har försvunnit eller ej.

Jag försöker så gott jag kan lägga jobbiga tankar bakom mig och hoppas jag slipper fler såna här incidenter som tär på mig så fruktansvärt mycket. Det härliga vädret gör iallafall saken mycket lättare, solen har en tendens att alltid få en på bra humör hur nere man än känner sig. Jag har äntligen fått köpt en torkvinda också och jäklar vad det underlättar. Under de senaste två dagarna jag har tvättat 6 maskiner tvätt som även har torkat, bara på två dagar. Kan inte fatta det själv. Vanligen tar det ju ca 1 dag för EN maskin tvätt att torka på tvättställning utomhus och såklart ännu längre tid inomhus. Känns väldigt skönt iallafall. Har även städat övervåningen idag, vilket verkligen behövdes. Det var ett bra tag sen jag städade där nu pga hur jag har mått och sådär. Annars har jag ägnat mina dagar ute på balkongen med en bra bok eller inne framför något bra tv-program. Mycket annat har jag inte gjort, eller jag har faktiskt varit på scrapmässa vilket var kul. Fick köpt mig lite pysselsaker och ikväll har jag suttit och beställt framkallning på foton som jag ska ha till pysslingen. Ska nämligen göra en "kärleks-bok" där mina och kims fina stunder tillsammans ska dokumenteras. Tror det kan bli riktigt fint!

Men men, nu ska jag lägga mig och sova. En ny dag väntar imorgon. UPDATE: Nu har det tidigare inlägget jag trodde var borta publicerats så nu fick ni samma uppdatering två gånger gällande min tid på vårdcentralen och det. Men men, det är sånt som händer. 

Mobilblogg: Solig Söndag.

Sitter och steker mina ben just nu i solen. Kände att jag behövde slappna av lite så resten av kroppen håller sig i skuggan. Vädret vi har kan knappast bli bättre. riktigt sommarväder.. Har passat på att tvätta pappas bil både invändigt och utvändigt så nu är den ren och fin. Ska strax börja med maten som idag blir hemmagjord thaimat. Har även bjudit hem min lillebror och hans tjej på middag så det blir trevligt. (ÅH VA JOBBIGT DET ÄR ATT INTE KUNNA DELA UPP TEXTEN I STYCKEN, MEN JAG VET INTE HUR MAN GÖR DET MED MOBILEN TYVÄRR.) Besöket hos vårdcentralen i Onsdags gick bra men det blev en del tårar, antagligen för att jag var så spänd och nervös. Men nu behandlas jag med medicin och ska tillbaka för samma undersökning om två veckor. Hoppas verkligen allt gått över då. Jaja nu ska jag kolla till kycklingen i ugnen. Trevlig Söndag på er!

Mobilblogg: ....

Det har varit en jobbig tid de senaste. Har varit på vårdcentralen idag och ska dit igen på Onsdag. Jag har bland annat dragit på mig magkatarr men det andra vill jag inte prata om. Ser iallafall inte fram emot Onsdag då det blir en jobbig undersökning. Men nu vet ni läget iaf. Hoppas ni har det bra i solen!