Nya köksapparater!

Idag var jag på Netonnet för att lämna tillbaka min mixer för att knivarna i glasbägaren hade gått sönder. Modellen på min  mixer fanns inte i lager så jag fick ett tillgodokvitto. Så jag köpte en ny mixer plus en råsaftcentrifug för tillgodokvitto plus 300 i kontater. Mycket bra deal tycker jag. Får hoppas produkterna är bra bara, men annars har man ju alltid två års garanti.


Tyst i bloggen..

Min stackars lilla blogg som bara glöms bort. Tråkigt men sant..

Kan ju berätta vad jag har sysslar med den senaste tiden. Jag har bland annat gått på loppis jag vet inte hur många gånger. Jag får inte nog!! det är ju så kul!! hehe. Att jag dessutom skaffat mig en liten moppe (har inget körkort men ville ha nåt att färdas med) gör ju att det är ännu enklare att ta sig dit man vill och åka iväg och fynda. Riktigt roligt! Har bland annat köpt en vit tv-bänk för ynka 45 kr. En massa ljusstakar, vinställ och annat roligt. Kanske lägger upp bilder på en del av fynden fram över. Jag har även bytt rum till ett rum som stod tomt här hemma, ett rum som vi innan använde som "gym-rum" Det är bara fördelar med att ha bytt rum. Det nya jag har nu är mycket ljusare och alla möbler går i vitt. Jag har en egen altandörr och en liten uteplats och jag har tre garderober. Perfekt! 
Att byta rum gjorde ju det även roligare att köpa lite nytt, därav mycket loppis-fynd-letande också.

Igår hade vi även släktkalas för mig, min lillebror och pappa. Min lillebror fyller år idag. Grattis! Jag fyller den 4 september och pappa den 26 september så vi tyckte det var enklast att samla släkten på en och samma gång. Vi bjöd på kycklinggryta och ris, samt glass och tillbehör till efterrätt. Det blev lyckat tyckte jag.

Nästa helg är det kalas för Kims lillebror som fyller år imon. Dumt nog är det kalas samma dag som min födelsedag, vilket innebär att jag får sitta där med hela deras släkt och fira nån annan när jag själv fyller år. Men det ska väl gå bra det också. Vi brukar ju alltid ha så trevligt!

Helgen därpå ska jag ha födelsedagsfest för mina kompisar. Det var ju inte längesen jag hade grillfest men det blir bara kul att träffa alla igen.

Det var väl det jag hade att skriva för tillfället :)

Soliga dagar = Dåligt bloggande.

Ojojoj, 2 veckor sedan jag skrev här i bloggen. Men faktum är att jag inte ens har haft en tanke på bloggen, den har liksom varit bortglömd. Känns inte alls lika kul att skriva längre, har tappat gnistan lite.. Hade varit lättare om man visste vad folk ville läsa..

Nåja, Vi har haft högsommar och det har badats och solats en hel del. Första doppet togs visserligen den 30 Juli!?!? ja, väldigt sent men efter det har jag badat några gånger iaf. Jag som älskar att bada tackar sällan nej till ett dopp i det blå! Havet har jag dock inte besökt en ända gång.. Har inte haft möjlighet att ta mig dit, eftersom jag tycker det är så omstädigt att åka buss med massa byten och sen sätta sig på en varm buss efter en dag på stranden känns inte speciellt lockande. Men men, får väl se om man tar sig ut innan sommaren är över eller inte.

Datorn är iallafall inte prioriterad när solen är framme, jag startar den inte ens de dagarna utan surfar lite med mobilen istället. Mycket smidigare!
Nu ska det dessvärre bli dåligt väder i veckan som det ser ut, det är ju mindre roligt. Men då kanske man kan passa på att greja lite inomhus som heller inte blir av när det är fint väder så nån nytta kanske man får göra.

På återseende!