Lite update!

Dagarna passerar förbi i ganska långsam takt tycker jag, hela helgen har varit i en halv evighet känns det som. Men det är ju bara positivt!
Snart börjar Mars månad och därmed är våren ett steg närmare. Jag är väldigt glad att snön i princip är borta men kylan sitter ju i så det ska bli skönt med lite varmare vindar framöver.

Igår passade jag Donna och Doris, världens goaste hundar. Så mysigt hade vi det och det är alltid kul med lite sällskap, även om det var i form av två fyrbenta hehe.
Melodifestivalen såg vi också här hemma såklart. Älskar mello! till skillnad från många andra tycker jag faktiskt att låtarna har varit riktigt bra detta året, även de som åkt ut. Helt klart är ju att de kommer att spelas sönder på radion ganska snart så det är bara att gilla läget.

I veckan ska jag förbereda lite "skönhets" inlägg. Tipsa lite och recensera några produkter. Min lilla grej i bloggen när det gäller smink och skönhet är ju att jag bara skriver om "budget-produkter" som jag tycker om, det eftersom jag själv tycker att det skrivs för lite om dom och eftersom jag, liksom många andra faktiskt inte har råd med massa lyx. Haha! Så jag hoppas att det uppskattas av er läsare.

...

Det har hänt lite tråkigheter i det privata de senaste dagarna och det har självklart gjort att denna bloggen blivit lite lidande. MEN jag har massa inlägg på gång här som jag tror uppskattas och jag kommer publicera dom snart, ska bara må lite bättre först och hoppas att de dåliga vänder till något bra!

Mobilblogg: Lördagkväll

Idag har vi haft en riktigt solig och fin dag, hoppas verkligen att det håller i sig nu. Förut idag var jag  på kalas hos min storebror. Han fyller inte förrän den 22 men firades idag. Riktigt trevligt var det och gott att äta fick vi. Annars har jag inte gjort så mycket. kollat på lite filmer med Kim och såklart sett melodifestivalen som var riktigt bra idag enligt mig. Nu ska jag lägga mig till rätta igen framför tvn och bara mysa! 

Eyeliner.

Det var lägensen jag skrev om någon sminkprodukt nu och eftersom det har kommit in önskemål om det så ska jag ta och göra det nu.

Den produkt jag tänker tipsa om är Superliner (eyeliner) från Loreál. Det är den bästa eyelinern jag testat hittills och jag är helnöjd med den.





Positivt.
- Den ger en exakt linje.
- Färgen är skarp och fyllig svart utan att se suddig ut.
- Den kladdar inte.
- Den är väldigt enkel att använda.
- Lätt att tvätta bort.
- Håller HELA dagen.
- Har en snygg guldig design.

Negativt.
- Kan inte komma på något negativ om denna produkt.


Jag kan alltså varmt rekomendera denna eyeliner. Den är grym!

Alla hjärtans dag - En fin dag!

Nu måste jag bara få skriva lite. Mina tankar väller över...

Överallt ser man människor som skriver att alla hjärtans dag är överskattat, att det är en dag som inte borde finnas, att det är en dag som är lik vilken annan dag som helst, att det är nåt som inte borde firas osv osv, och jag blir så trött på det!
VARFÖR tycker folk så? varför kan man inte få ha en dag då man visar lite extra omtanke och kärlek till den man älskar. Är inte det en fin sak att göra?
Jag kan hålla med om att affärer och liknande skyltar upp detta alldeles för stort och att dom vill tjäna massa pengar. Men varför tänka på det? Att fira alla hjärtans dag betyder inte att man måste köpa massa dyra saker och gå på alla affärers tricks för att sälja massa saker, däremot tycker jag att man kan passa på att göra något lite extra en dag som denna. Kanske äta lite god mat, gå på bio, köpa något fin present m.m. Det är väl inte hela världen? bara en väldigt vacker sak att göra.
Visst är det så att man ska visa sin uppskattning och kärlek till den man älskar VARJE DAG men i den stressiga vardagen och så vi lever idag så glöms det ibland bort. Man tar varandra för givet och låter dagarna passera. Det är så, tro det eller ej.

Singlar tycker denna dagen är tråkig och allmänt onödig. Men dom kan väl istället glädjas åt andras lycka? för förr eller senare kommer de också finna en partner och dela samma glädje med. Då kommer de förhoppningsvis förstå hur viktigt det är att visa sin kärlek. PÅ FLERA OLIKA SÄTT, bland annat på alla hjärtans dag. SOM ÄR EN FIN DAG OCH SOM FINNS TILL FÖR ATT FIRAS!

Jag står upp för alla hjärtans dag och det kommer jag alltid att göra. Det är en dag som är positiv så tänk på det istället för att dra ner alla i negativa tankar!

Grattis hjärtat!


Idag fyller världens bästa pojkvän 24 år. Jag älskar dig mer än allt annat på hela jorden.
Grattis på din dag prinsen ♥

Torsdag.

Nu har det varit full rulle här hemma igen i några dagar. Har bakat tre dagar i rad inför kalas i helgen då mitt hjärta fyller år. Jag har röjt undan massa i hallen så nu har jag ca 10-12 par skor jag ska slänga och ge bort. Det lönar sig att rensa. Haha!  Jag har även städat hela övervåningen som tog några timmar.
Det kan jag säga resulterade i att jag enbart gått omkring i mitt nattlinne idag och inte orkat göra ett skit. Eller jo, bakat det sista och lagat mat har jag orkat, men det är ingen ansträning direkt.
Det är ganska skönt att ha dagar då man inte behöver göra så mycket. Dock har träningen fått lida för det, men jag får se om jag orkar ta tag i det senare eller om jag har en vilodag helt idag istället.

Jag hade inte mycket mer på hjärtat för tillfället för det är inte mer än detta som har hänt de tre senaste dagarna. Men jag återkommer snart igen!




Tisdag kväll

Vilket härligt väder vi haft idag! strålande sol och snön smälter snabbt bort. Dock regnade det igår så det är rätt halt ut fortfarande. Men ute syns mer grönt än vitt och det är ett tecken på att våren är på ingång. Härligt!

Har precis fått i mig lite mat, en kycklingfile, stekt paprika och yoghurt dressing. Riktigt gott!
Strax börjar ett av mina absolut favoritprogram. Halv åtta hos mig! och imorgon ser jag verkligen fram emot att se Sveriges mästerkock, även det ett favoritprogram. Överlag är matlagningsprogram det bästa programmen jag vet, kan sitta flera timmar framför dem och låta mig inspireras. Mat är glädje!

Mobilblogg: härlig lördag.

Började dagen med att åka till simhallen med världens bästa cissi. Det blev ett riktigt härligt simpass på 40 längder innan vi gav oss in i den goa bastun och njöt! Efteråt åkte vi och köpte lunch och sen körde hon mig hem. väl hemma tog jag en go promenad med Donna och efter det var jag helt slut och är det fortfarande. Därför blir det en härlig lugn hemmakväll framför melodifestivalen. Tyvärr får jag vara själv för kim ska iväg och äta med sitt jobb men han kommer ju hem till mig sent ikväll igen så jag klarar mig. Nu ska jag vila lite innan det är dags att laga middag! 

Ingen vila här inte..

Satte mig precis för att ta en paus. Jag är helt slut just nu! Har varit igång sen jag vaknade ungefär.

Dagen började klockan 9 då klockan ringde och jag begav mig ut på morgon promenad med kurrande mage. Det var glashalt ute på vissa ställen så jag är glad att solen lyste så jag kunde se alla hala fläckar, jag är så rädd för att ramla...
Efter promenaden åt jag en god frukost som var väldigt välbehövlig. Kollade lite på tv innan jag satte igång att träna här hemma en timma innan det var dags för lunch. Med lite mat i magen satte jag igång att städa mitt hemskt stökiga rum. Plockade iordning alla mina saker, dammade, damsög och bytte sängkläder och det tog flera timmar. Men nu är det rent och snyggt och doftar underbart från de nya sängkläderna. (Det kommer bli gott att få sova sen.)
Och slutligen tog jag mig just en dusch efter allt röj hela dagen. Kan ju säga att jag var rätt trött och snurrig i skallen när jag duschade för jag duschade nämligen med glasögonen på och märkte det inte förrän jag typ var färdig. Haha!

Nu ska jag vila lite tills pappa kommer, då ska vi antagligen åka och hämta mitt proteinpulver som jag beställt och efter det blir det väl middag.

Ikväll kommer sveriges mästerkock på tv och det får man inte missa!!


Ursäkta bloggtorkan..

Jag har så dåligt samvete för den här bloggen just nu. Jag känner verkligen att den blivit lite bortglömd och så vill jag verkligen inte ha det eftersom denna bloggen betyder mycket för mig. Det måste bli ändring på detta! Jag har ju lovat att skärpa mig så då får jag göra det också.
Jag ska verkligen försöka uppdatera oftare, jag har ju trots allt lite besökare som jag inte vill göra besvikna.


Dagarna går förbi med rasande fart. Jag har fullt upp med mitt lilla "projekt" som i princip tar hela min tid. Det är faktiskt det ända som snurrar runt i mitt lilla huvud dagarna i ända. Jag släpper det inte för en sekund känns det som, vilket såklart är lite jobbigt också. Men jag ska allt försöka hinna med lite andra saker som jag tänkt skriva om här i bloggen. Jag har lite saker som jag vill visa och tipsa er om, så det ska jag ta tag i.

Är det något speciellt ni skulle vilja läsa om?