Packande och frisörbesök!

Ja packandet går sin gilla gång. Ena dagen grejar man som bara den och andra dagen ligger man rak lång i sängen och orkar inte göra någonting. Jag fattar inte hur EN person kan ha samlat på sig så mycket saker som jag har. Jag har alltså saker i ALLA rum i vårt hus på 5 rum. Plus alla garderober, byråer, toaletter m.m. Helt sjukt.. Men nu har jag iallafall fått ställt ner alla mina saker från övervåningen till nedervåningen så jag iallafall har allt på ett plan. Känns lite lättare då när vi väl ska fylla flyttbilen. Men än är det inte färdigt. Jag har inte ens börjat på mitt eget rum ännu, får ta tag i det nu i veckan och helgen.

Idag har jag iallafall varit hos frisören och fått en ny hårfärg. Lite mörkare kolafärgat med blonda slingor. Känns bra dock är det ovant att vara så mörk. Men eftersom färgen jag la i nyligen försvann så fort (La i en kolanyans då också, fast mycket ljusare) kändes det bättre att ta en lite mörkare nu så jag iallafall får behålla den ett tag. Solen kommer ju bleka håret en hel del nu i sommar också så det blir nog bra. Bilder har jag dock inte tagit några för färger blir inte det minsta rättvis på bild så det känns bara dumt..

Nu ska jag kolla på tv en stund innan det är dags att sova.
På återseende!


Nya köksmöbler!

Idag har jag varit med min bror och hans flickvän och kollat ut lite möbler, vi var flera vändor till flera affärer men tillslut åkte bara jag och min brors flickvän iväg till IKEA och där hittade jag våra nya köksmöbler! Är faktiskt väldigt nöjd och tror det kommer bli jättebra i vårt kök.



Måndagsbabbel.

Tidigare idag fick jag veta att kontaktet kommer imon. Wiiie! Nu känns det verkligen på riktigt, hade inte fattat det riktigt innan att vi fått lägenheten. Nu när det väl gått in har det också blivit rejält pirrigt.. Oroar mig lite för hur allt ska gå, hur de ska klara sig här hemma m.m.. Men jag får försöka släppa de tankarna och fokusera på det positiva.

Kollade igenom reklambladen förut och fastnade såklart i jysktidningen. De första jag såg var att de reade ut den matgruppen vi vill ha. Så pappa körde ner mig direkt till jysk för att köpa den efter jobbet men självklart fanns inte stolarna inne. Jag bad henne då kolla om det fanns i nån annan närliggande butik eller om hon kunde beställa hem men de fanns varken i butiker eller som beställningsvara. Kul! eller inte.. Så sjukt att det ens får finnas med i reklamblad m.m om det inte ens finns att beställa hem. Men de berättade att reklambladet trycks redan ett halvår innan det sänds ut. Smart drag det där..
Nåväl, kollade ut samma slagt matgrupp för inte allt för dyr summa på chilli så jag ska försöka ta mig till den butiken snarast och även till butiken där vi hittat två soffor vi älskar. Hur ska man kunna välja? Får väl bli provsittningen som avgör.

Imorgon kommer förhoppningsvis flyttkartonger lastat hem hit från pappas jobb och då är det packning som gäller, ser fram emot det men vet inte riktigt vart jag ska börja.. Den som lever får se!

På återseende!

Lägenheten är vår!

Fredagen den 13e men idag är inte en oturs dag för oss, tvärtom! Idag fick vi nämligen reda på att vi får lägenheten vi tackat ja till! :) wiiiiie! ingen är lyckligare än oss. Tänk att efter 6½ år tillsammans får vi äntligen flytta ihop och bli sambo. Åh va kul det ska bli! Ska verkligen bli roligt att följa renoveringen som blir också, så vi får det precis så som vi vill ha det.

En bra dag idag! Nu ska vi mumsa i oss pannacotta med hallon för att fira lite hehe

Långfredag!

Dagarna tickar på, alla förutom denna lååånga Fredagen då. Hehe!
Dagen började jättebra. Jag och Kimsi vaknade redan klockan 08:00 imorse och då slog vi på en film som var över 2 timmar lång. Jättegott att bara slappa till en film och ha det mysigt i varandras famnar. Får passa på nu när han äntligen är ledig idag, sen jobbar han över påskhelgen igen.

Var på vårdcentralen igår för att spola örat en andra gång, och ska dit igen på onsdag för att ta tag i nästa öra. Hade problem med öronen redan när jag var liten och då var jag så himla rädd för att spola öronen för det gjorde så ont så jag skrek och tårarna sprutade, men nu var det dags igen efter alla dessa år som gått så jag var allt lite rädd  men det gick jättebra som tur var. Måste nog spola det örat en tredje gång men vi får låta det vila lite mellan varven.
Nog om det nu, kanske inte är så roligt att läsa om, men bra för mig att blicka tillbaka på så jag vet när jag gjorde det.

Väntar fortfarande spänt på svaret om vi får lägenheten eller inte, på Tisdag får vi antagligen svaret och jag hoppas så jag spricker!! alla säger åt mig att inte hoppas för mycket men det är lättare sagt än gjort. Har jag så mycket planer som jag bara hoppas jag ska få förverkliga om vi får vår första egna lägenhet. Så hopper överger mig inte!

Nu avslutar jag genom att önska er alla en Glad Påsk!
På återseende!

Måndag

Ja det där med att blogga oftare blev det ju som det blev med.. Har försökt blogga från min mobil flera gånger men jag får det inte att funka!? finns det någon app eller nåt för det? för att gå genom bara hemsidan funkar tydligen inte för mig, jag kommer fram hit till inlägget men kan inte skriva något. Knepigt!
Datorn startar jag inte speciellt ofta heller utan använder mig mest av telefonen, så måste försöka få det att funka snart.

I helgen var vi iallafall och tittade på en lägenhet som vi fått erbjudande på. Mitt första intryck var nejnejnej och jag kände inget som var direkt positivt när vi åkte därifrån. Det behövde tapetseras i alla rum och golvet i vardagsrummet var helt förstört. Tapeten i hallen var dessutom "nygjord" i nån skitful roströd mörk färg. Inte det bästa första intrycket alltså, haha! Men efter lite tänkade och pratade med Kim så kom vi fram till att den nog kan bli riktigt fin och bli "Våran" om vi bara gör om det så som vi vill ha det. Det var väldigt svårt att se framför oss hur det skulle kunna bli med tanke på att det fortfarande var en massa saker och möbler kvar därinne från förra ägaren. Jag ringde iallafall till hyreskontoret idag och fick svar på lite frågor och efter det tackade vi JA till den. Så nu är det bara att hålla våra tummar att den blir vår. Bara tanken att få flytta till sin första lägenhet och bli sambos efter snart 6½ år gör mig helt pirrig i kroppen.

Annars händer inte speciellt mycket, hjälpte min storebror och hans flickvän och lilla bebisen i magen <3 att flyttstäda igår. Fick skurat ur skåpen, spisen, kylen, frysen och diskat plåtar m.m. Hade velat göra golven också men det gick inte eftersom när jag var klar med allt så var det fortfarande lite möbler kvar som skulle till lite olika ställen och det hade nog tagit någon timma innan golven kunde göras ändå. Men jag hoppas dom klarade sig bra och att jag kunde bidra med lite iallafall. Nu hoppas jag dom kommer trivas superbra i den nya lägenheten, nu är det inte långt kvar tills den lilla trollungen kommer till världen heller. Längtar verkligen tills jag blir faster till den lilla bebisen. Så stolt!

Nu ska jag ta hand om tvätten och slappa lite.
På återseende!