Jag har blivit faster!!

Nu har de glada föräldrarna delat lyckan med omvärlden och nu är det min tur. Den 6 Maj blev jag STOLT faster till deras fina lilla prinsessa! Så lycklig och glad. Jag älskar er så mycket min fina storebror Rikard och min svägerska Cissi. Ni kommer bli världens bästa föräldrar och ni är värd all lycka i framtiden ♥


Ändrade planer.

Nu har det hänt en del sen sist. Jag skrev ju bland annat om att jag skulle sätta vaxduk i köksskåpen men det blev ingenting med det. När Corina, som hjälpte mig hade satt upp första så insåg vi vilket jobb det var. Det skulle mätas exakt, skäras ut där fästerna var osv. Så vi bestämde oss för att ge upp och istället åka och köpa vit färg. Sagt och gjort! Och Corina var den som målade allt åt mig, så otroligt tacksam för det. Jag litar inte riktigt på min egen förmåga så allt tar så lång tid när jag ska ge mig på något. haha!

Jag skrev också om att jag skulle köpa dekaler till kökskaklet men det behövdes inte! för jag upptäckte till min förvåning att blomkaklet i själva verket var dekaler det med. Så det var bara att ta bort dom för att få allt vitt igen. Så skönt!

Igår börjades renoveringen i lägenheten. Jag var där på kvällen och jäklar va gubbarna jobbar fort! De hade hunnit med massor i varje rum. Rivit tapet, slipat, spaklat, målat tak och en del väggar osv. Så detta går nog undan!

Snart får vi flytta in!
På återseende.

Hämtat nycklarna och beställt tapet och golv!

Ja som rubriken tyder gjordes detta igår. Så nu har vi nycklarna i vår hand och vi har även fått bekräftat att vi får det renoverat i varje rum. Så skönt! Det var så otroligt slitet överallt, fula färger och väldigt illaluktande pga tidigare rökare i bostaden.

Det är helt nya skåpsluckor i köket men däremot är det väldigt slitet och fult inne i dom. Fick dock ett väldigt bra tips av min ena svägerska igår att man kunde häfta fast vaxduk inne på hyllplanen. Det är ju toppen! det blir ju både bra underlag, lätt att torka av och så mycket finare. Så det ska jag nog försöka sätta igång med i helgen. Kommer bli kul! Ska även åka och välja ut klisterdekaler att sätta på vissa kakelrutor i köket. Det mesta av kaklet är vitt men det finns några där det är blommor och det vill jag byta ut och då är det perfekt med såna dekaler så man slipper byta ut allt. Jag tror det kan bli bra tillslut det här! Har inte ens vant mig vid tanken att lägenheten faktiskt är vår, det är en väldigt speciell känsla.

Nu är det strålande sol ute och jag passar på att tvätta så mycket jag bara kan så det kan självtorka ute, det sparar massor med tid och sånt gillar man ju alltid. På återseende!