Ny plattång.

I Söndags åkte jag till Ullared och jag fyndade en massa såklart.
Ett köp jag är extra nöjd med är min nya fina plattång!



Märket är Vidal Sasson, nano. Den är grym bra!
Sen innan har jag en gama men det är nästan så jag tycker mer om denna, den är liksom mycket smidigare, glider lättare och jag gillar att den har av&på knapp samt att man kan justera värmen. Jag köpte den gröna färger eftersom det var den ända färgen som fanns på Ullared. Annars finns den i grönt, vitt, rosa och orange. Det stod även att den kostade 199 :- , men när jag kollade på kvittot hade jag köpt den fö 149:- så det stod säkert fel, men ingen är gladare än jag. Helnöjd!



Strålande sol och påskhelg på ingång.

Sommar, sommar, sommar.. Det är precis vad det känns som att det är ute. Solens strålar hettar medans vinden svalkar en aning. Ute på tomten har både påsklinjor och maskrosor ploppat upp och de står där och lyser upp med sin gula färg. Helt fantastiskt underbart.

Pga av det fina vädret har jag inte bloggat något, jag väljer hellre att spendera mina dagar ute och göra annan nytta. I Måndags tex var jag inne i stan med min brors flickvän och vi hade jätteskoj och det var så fint väder. Glass i stora lass ute i solen blev det. Både hon och jag har haft väldigt mycket konflikter osv de senaste åren men det känns som att vi båda försöker lägga det mesta bakom oss och blicka framåt istället. Man mår så mycket bättre av att inte gå runt och ständigt vara arg. Vi har såklart en lång väg att vandra båda två innan allt släpper, men vi är en bra bit på vägen iallfall och det känns otroligt skönt.
Medans vänner tillkommer känns det som andra drar sig undan. Man försöker visa att man bryr sig och finnas där men ändå gör man väl fel. Men jag har ändå känt att jag gör så gott jag kan och jag vet att jag inte gjort något fel så jag tänker inte ha dåligt samvete över nåt.

Nåväl, nu ska vi inte prata mer om det. Jag tänkte berätta lite om helgen istället. Imorgon, långfredag tar jag mitt pick och pack och åker hem till Kimsi och hans familj. Tanken är väl att vi ska fira lite tidig påsk där eftersom vi inte kommer vara där på påskafton. På påskafton ska vi nämligen till min släkt på påskmiddag och ha det allmänt trevligt. Jag hoppas verkligen vi kan sitta ute som vi gjort tidigare. Håller tummarna för vädret!
På Söndag blir det ev en liten tripp till Ullared och gud va jag längtar!! Har redan planerat vad jag ska handla men det kommer säkerligen tillkomma mer om jag känner mig själv rätt. Hehe.

Men nu, alla mina vänner, vill jag önska er en riktigt härlig och glad påsk!




En dag inne i storstaden.

Dagen har spenderats inne i göteborg tillsammans med Kim, min bror och hans tjej Corina. Vi har haft jättetrevligt och jag lyckades göra mig några fynd. Bland annat köpte jag en tunika och två halsband på Kappahl, en cardigan på Gina, ett puder och en ansiktsmask på Kicks och två nya stylingprodukter från Got2be på Lindex. De andra shoppade också lite kläder osv och Kim köpte sig ett par solglasögon.  Det har varit en jättetrevlig dag på stan!
Tänkte testa de nya produkterna och sen lägga upp lite omdömen om dom. Luktade tex nyligen på det nya torrschampoot från got2be och det luktar otroligt gott! ska bli jätteintressant att testa och se om det blir en ny favorit. Just nu använder jag mest Proffs dryschampoo.

Nu ska jag göra mig något att äta men jag hoppas på att det ska dyka upp ett inlägg snart igen!

Några dagars uppdatering.

Det är Tisdag idag men jag tänkte skriva lite om helgen som varit helbra.

I Fredags hade jag och Kim myskväll hemma med jordgubbar och glass och hade det allmänt trevligt.

På Lördagen hade vi strålande solsken ute och folk satt ute med bikini osv. Riktigt varmt alltså! Jag, pappa och min lillebror bestämde oss för att åka till Ikea och där spenderades större delen av dagen. Jag köpte ny bäddmadrass, en wokpanna och lite vinglas och min lillebror köpte en komplett ny säng för ett riktigt bra pris tack vare fyndhörnan. Han hade en jäkla tur kan man säga. På kvällen grillade vi och drack vin. Årets första grillning för vår del!

På Söndagen var vädret lika härligt om än lite mer blåsigt. Under förmiddagen passade jag på att städa ute på balkongen. Rensade skräp och sorterade allt skit så vi kan köra bort det. Skönt att få det gjort så man kan njuta av solen där ute. Efter det tog jag och pappa oss en tripp till klädkällaren där jag tänkt kolla på en jacka men jag hittade inget men jag åkte därifrån med två kjolar iallafall.

Igår gick jag och Kim ut på en härlig morgonpromenad och pratade om allt mellan himmel och jord. Väldigt härlig stund tillsammans vilket jag uppskattar väldigt mycket. Väl hemma ägnade jag några timmar ute på tomten. Sopade bort allt grus eftersom det snart är vårstädning i området. Krattade även gräsmattan från löv och annan skit och tog bort ett hönsnät vi haft runt om tomten för min brors tjejs hund. Så nu ser det prydligt ut på gräsmattan och så också och jag kan säga att jag har världens träningsvärk i armarna idag. hehe.

Idag, Tisdag har jag inte gjort ett skit, bara tagit det lugnt. Det har regnat större delen av dagen också så det var skönt att man varit ute hela helgen och tagit del av solens strålar.

Imorgon får vi se vad dagen har att erbjuda.

Fler nya sminkborstar!

Idag kom mitt paket från pashion med fler av mina nya favoritsminkborstar. Jag säger bara wow va mjuka dom är!




Sedan innan har jag ju puderborsten, rougeborsten och en ögonskuggsborste och dessa nya är bronzerborste, foundationborste och en concealerpensel. Jag är helnöjd. Absolut det bästa borstarna jag någonsin testat!


5 ½ år! <3

Idag firar jag och mitt hjärta 5 ½ år tillsammans. Det är många år, månader, veckor, dagar, timmar, minuter och sekunder av kärlek. Men jag älskar varenda lite sekund av det!
Jag älskar min pojke så otroligt mycket. Jag är så lycklig ♥