EGO?

EGO EGO EGO EGO EGO EGO EGO EGO EGO EGO EGO EGO EGO EGO

Rensa, rensa, rensa...

Har ägnat hela förmiddagen åt att rensa bland mitt smink, krämer, nagellack, parfymer, smycken, hårgrejer osv. Måste säga att det blev en hel del jag inte ska ha kvar! Tänk va man samlar på sig alltså, det är inte klokt. Men det är skönt när man får bort lite. Så nu Cissi har du lite att gå igenom, kanske finns nåt som faller dig i smaken ;) Haha!


Man kan ju tro att jag slänger allt mitt smink, men faktum är att jag har dubbelt så mycket mer kvar. Då förstår man att rensning ibland kan vara på sin plats.Detsamma gäller sådana här hygienartiklar.

Så trött på gnäll!

Nästan varje dag när man sitter och läser bloggar är det alltid någon som beklagar sig över att de aldrig får några kommentarer. Visst, det är inte alltid så roligt att blogga utan att få nån respons men det handlar också om att man måste ge av sig själv. I nästan alla fall när en person klagar ser man klart och tydligt att den personen aldrig engagerar sig i nån annans blogg heller. Så vad förväntar du dig att få tillbaka? Om du vill ha kommentarer på din blogg måste du ju även kommentera andras! Man kan ju inte bara förvänta sig att få utan att ge...
Sen finns det även dom bloggar som man kommenterar då och då men aldrig får svar tillbaka ifrån. Hur kul är det? Tillslut tröttnar man och slutar kommentera. That´s it!
Sen är det inte meningen att man ska behöva kommentera vartenda inlägg på en blogg. Men om det dyker upp en kommentar, TA DIG TID ATT SVARA PÅ DEN. Man får ju faktiskt visa att man uppskattar att en person läst ens blogg och sedan framfört sin åsikt. Det tycker jag bara är självklart.

Så tänk på det innan du börjar gnälla. Kommentera andras bloggar och kommentera tillbaka när du fått en kommentar från någon! Då kommer du genast få kommentarer tillbaka.


Är det bara jag som tycker såhär eller har ni också uppfattat det så?

God morgon!

Jag sitter just nu och tittar på Vakna med the voice och har just avnjutit en god frukost bestående av två smörgåsar med ost och gurka, en apelsin och en kopp Kaffe Latte. Mycket gott!

Känner mig rätt seg i huvudet och minsta lilla rörelse känns. Kunde inte somna igår fast vi gick och la oss tidigt så det inte skulle kännas så jobbigt att gå upp på morgonen nu när vi ställt om till sommartid. Jobbigt var det såklart när klockan ringde klockan 6 men upp kom jag.
Jag satte mig i soffan för att inte somna i sängen igen och sitter här fortfarande.
Går jag och lägger mig och somnar jag om kommer jag bara sova till elva eller nåt och det vill jag inte, då har ju hela dagen gått. Det gillar vi inte! Men trots att jag är så trött och kämpar med att hålla uppe ögonen måste jag snart ta tag i städningen. Idag MÅSTE jag städa. Det ser förjävligt ut här...


Jag börjar med att tömma diskmaskingen!
Lite babbel.

Jag var faktiskt egentligen ingenting att skriva om. Ändå loggar jag in här? Ren vana kanske...
Men när jag ändå gjort det så får jag väl passa på.

Var iväg till Maxi för en stund sen. Bytte ett par skor som jag köpt till Kim där, dom var för små så vi tog en större storlek. Snabb och väldigt enkelt gick det.
Nu sitter jag här i min säng och har ingenting att göra. Jag kan städa såklart, men jag vet inte om jag orkar. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag väl börja med det snart ändå, det brukar bli så när jag har tråkigt.

Min lillebror och hans kompis har precis kört bort allt skräp och bråte som dom rensade ut från garaget för några dagar sen. Det var så jäkla mycket skit! dom hyrde ett släp och jag tror dom har kört minst två varv med ett fullproppat släp. Tycker dom är jätteduktiga som tog tag i det och jag är riktigt glad att det nu är gjort!
Äntligen kan man slippa tänka på det.

Nu behöver bara gräsmattan ett mirakel. Snön har rent ut sagt förstört hela trädgårn! det ser ut som sunkmark utanför. Plus alla tusen jävla fimpar som ligger ÖVERALLT. Det är ingen i våran familj som röker, ändå ligger det överallt. Lite brist på respekt kallar jag det när folk gör så hos andra. Usch!

Jaja, nog om allt löljigt tjat. :P Nu får jag försöker hitta på nåt att göra istället.
Smyckeshållare från Mihi.

Här kommer bilder på mitt efterlängtade paket som kom idag. Det är en smyckeshållade från Mihi!

Jag är otroligt glad över den, den är verkligen helt perfekt för alla mina örhängen som nu slipper ligga i tusen askar. Den var inte jättebillig, 499 kr men det var det värt. Den är så fin!!


Här är en bild från deras hemsida där man ser klart och tydligt hur den ser ut. Den rymmer 96 par örhängen!
Här har jag satt upp mina örhängen på den. Dock ger inte bilden en rättvis bild av den tycker jag. Den är så mycket finare i verkligheten! Det är verkligen ett köp jag är riktigt nöjd med. Nu är det bara att snurra på den för att lätt se vad jag har att välja bland! Jag slipper äntligen rota i alla lådor!
Dom var även så gulliga att de skickade med en liten present på ett par ursöta örhängen! Tusen tack :)

Mina fynd från Maxi!

Ja fynd kallar jag dem eftersom det var så billigt!
Schampoo och balsam 10 kr st. Har aldrig testat det innan så vet inget om dom.
Ansiktsvatten och rengöringsvatten (istället för rengöringsgel) 39 kr st.


Ett par fejkconverse som jag kan straska runt i. Dock en aning förstora, men hittade inga 38:or som jag har i vanliga fall så det fick bli storlek 39 :P  99 kr

Min torsdag.

Jag har fortfarande inte släppt gårdagens uppdrag granskning. Faktum är att jag knappt kunde sova igår efter att jag skrivit det föregående inlägget. Så starkt berörd blev jag. Men det var otroligt bra att jag fick skriva ner det. Annars hade väl hjärnan sprängts.


Dagen började bra och har fortsatt i den riktningen.
Pappa väkte mig redan tjugo över åtta imorse för han ville åka och handla så tidigt som möjligt så det inte hinner bli för mycket folk. Så kvart i nio var vi iväg. Det blev maxi stormarknad! Där fyndade jag både skor, ansiktsrengöring och shampoo och balsam. Samt över 1 kilo godis. Nej, jag skojar inte. Kostar KARAMELL KUNGENS godis 3.90 kr/kg så får man fanimej passa på. Inget annat godis slår det!

När vi kom hem kom även Min lillabror och hans kompis hit. De började rensa ut garaget (jag kollade på) och jävlarimej va rent och snyggt det blev där inne! Dock inte likafint i trädgården där all skit står. Men det ska förhoppningsvis köras bort till tippen imorgon. Anledningen till att dom städar är för att dom har fått för sig att lana där inne. 6 datorer ska in dit. Men det ska nog funka nu när det är utrensat och rent!

Efter att ha stått där och "bossat" lite i några timmar blev jag rätt trött så nu ligger jag här i min säng och slappar. Om ett tag kommer Kim och då är det tacos som gäller! ska det bli gott? JA!

Fick förresten ett mycket efterlängtat, dyrt och otroligt användbart paket på posten idag. Visar sen!Uppdrag granskning del 2.

Sitter just nu och kollar på Uppdrag granskning och jag känner att jag bara måste få skriva av mig mina tankar och känslor kring det. I vanliga fall brukar jag ta upp flera olika fall som jag skriver om, men detta är enligt mig så starkt att jag väljer att bara skriva om det.

Detta fall handlar om Våldtäkt.


Linnea är en 14 åring tjej som går på Bjästaskolan. I skolan går också Oskar, en 15 åring kille som är mycket populär och har många kompisar på skolan.

En dag vill Oskar att Linnea ska följa med honom in på toaletten, väl där inne våldtar han henne.  Linnea är uppskakad efter händelsen och bestämmer sig för att anmäla honom. Hon vet vad han har gjort och hon vet att hon talar sanning. Men det finns inga vittnet och ingen tror på henne. Inte hennes vänner, inte eleverna på skolan och hon blir även misstrodd av flera vuxna. Allt pga flera olika rykten som spridits. De påstår att hon sagt olika versioner av våldtäkten till alla hon pratat med och att ingenting av det stämmer. Men i själva verket har i princip ingen talat med Linnea själv. Utan alla väljer att tro på rykterna. Alla står på Oskars sida. På internet skriver tuseltals människor flera anklagelser riktade mot Linnea. Det bildas grupper på facebook där man tar Oskars parti och där folk skriver  riktigt fula ord om Linnea. Såsom hora, slyna, fitta, att hon bara ljuger för att tjäna pengar, att hon borde bli våldtagen "på riktigt" samt att hon ska dö.

I ett första förhör med Oskar nekar han till våldtäkten men bara några veckor senare vill han göra ett erkännande och berättar precis samma version av händelsen som Linnea har gjort hela tiden. Ytterligare två veckor senare ändrar han sin version. Nu säger han att Linnea var med på händelsen. Men efter Linneas trovärdiga berättelse och Oskars detaljerade erkännande samt rättsintyg så döms Oskar både i tingsrätten och hovrätten för våldtäkt mot barn.

Efter att Oskar fått sin dom tror Linnea att hon kan återgå till sitt liv och lägga madrömmen bakom sig. Men den har bara börjat. På internet forsätter trakasserierna och fortfarande, trots en fällande dom är det ingen som tror på Linnea. Eleverna på skolan går t.o.m ut i strejk för att frige Oskar. Både på skolan och fritidsgården vill man vara neutral, trots att en dom är satt. Man vill inte ta någons parti.

Två månader efter händelsen är det skolavslutning i kyrkan. Oskar hade då fått besöksförbud mot Linnea och gick inte längre kvar på skolan. Trots det välkommnades han och fick tillåtelse av kyrkan att närvara.  I kyrkan  fick han hyllningar av sina kamrater. De kallade cermonin en tyst demostration till Oskars fördel. Det var ren tur att Linnea inte deltog på skolavslutningen då det hade kunnat sluta i katastrof.

Linnea börjar känna sig allt mer hotat och isolerad. Hon bestämmer sig för att byta skola och flytta 50 mil. Hon, offret tvingas fly. Fly från sin trygghet hon en gång haft i sitt hem, skola osv. Hon tvingass nu börja om och ta tag och leva sitt liv så gott hon kan på en annan ort. Våldtäksmannen fortsätter att hyllas och får stöd.

Samma kväll som skolavslutningen äger rum firar Oskar och hans klasskamrater att skolan är slut. Det dom inte vet är att Oskar ännu en gång hittar sitt offer. Hans barndoms vän, Jennifer. I ett omklädningrum sker ännu en våldtäkt. Han nekar även till våldtäkten men döms i tingsrätten samt hovrätten där man även har DNA bevis och ett flertal vittnet. Trots det är det forfarande ingen som tror att Oskar är skyldig till någon av våldtäkerna. Fortfarande är man beredd att tro på rykterna som verkar ha uppstått för att stanna...Anledningen till att jag skriver detta är för att jag undrar vart rättvisan finns!? Är det rätt att en flicka på 14 år ska få utstå såhär mycket smutskastning? Att hon inte ska kunna delta på sin skolavslutning, att hon ska tvingas byta skola och flytta hemifrån. Allt detta för att ingen är beredd att tro på henne? Och att det sen sker en till våldtäkt på en stackars flicka borde väl ändå vara droppen? men nejdå, fortfarande är man fast besluten om att våldtäktsmannen är oskyldig. TROTS FÄLLANDE DOM!
Jag kan inte för mitt liv förstå detta. Både ungdomar och vuxna människor borde veta bättre! Ett offer är alltid ett offer och det är aldrig offrets fel...


Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta men jag tror jag slutar här. Jag tror ni alla förstår min poäng med detta inlägg.

Jag tycker att ni som inte sett programmet borde se det. Jag tycker även att ni som känner er rörda av detta går med i facebookgruppen där man stödjer Linnea. Det finns även en till facebookgrupp där man vill stoppa "fria Dennis"-gruppens smutskastning av våldtäktsoffer. Dennis är våldtäktsmannens riktiga namn. Gå med och visa ert stöd.
Jag söker bloggar!

Flera (inte alla!) av de bloggar jag följer har börjat blogga allt mer sällan kan jag tycka. Så jag har knappt några att läsa känns det som. Och eftersom jag älskar att läsa bloggar så skulle det därför vara roligt om ni ville skriva en kommentar med er bloggadress om du tycker jag borde besöka och läsa just din blogg, så tar jag en titt! Det är alltså fritt fram att göra reklam för din blogg. Kanske hittar jag några nya favoritbloggar? :)

Orken har sprungit och gömt sig!

Idag har inte många knop blivit gjorda. Jag har minst sagt varit alldeles för lat. Faktum är att jag har inte hittat min ork någonstans, kanske ligger den nånstans. Det gäller bara att orka plocka fram den.

Nåväl, en middag fick jag slängt ihop iallafall. Pannbiff, potatis och brunsås. Gott och relativt enkelt att göra...
och nu ska jag faktiskt fortsätta vara lat och spendera tiden framför webb-tvn liggandes i sängen. Där trivs jag bäst idag!

Efter mycket om och men.

Ojoj! Dagen började minst sagt hektiskt! Det hela började med att jag skulle åka på synundersökning klockan 12 för att köpa nya glasögon.
Vi åkte 45 minuter innan för att vara säkra på att vara i tid. På vägen var vi tvungna att tanka, fylla på olja och tvätta lamporna på bilen. Det tog sin lilla tid men det var ändå inte bråttom. Förrän klockan blev 11:50 och vi fortfarande inte hade hittat dit vi skulle. Pappa kände inte igen vägnamnet så vi var ute och snurrade som bara den. Jag började känna panik och när klockan blev 12:15 var vi nära att ge upp. Vi hade frågat och letat länge. Men så sa jag till pappa att vi börjar om från början i letandet. Sagt och gjort. Och butiken låg MITT på torget! att vi inte tänkte på det.. Vi var fast beslutna om att det låg lite utanför. Aja! 12:18 var jag inne i butiken och bad så hemskt mycket om ursäkt för förseningen. Det gjorde inget och jag gjorde min synundersökning i lugn och ro. Jag hade fått sämre syn på ena ögat. Eller så har jag haft fel styrka hela tiden. Så det var ju bra att jag testade mig igen!

Två par glasögon blev det. Eftersom dom hade 2 för 1 pris. Dock slutade priset på 3000 men det är ju en livsviktig investering så det var ett måste. Nu längtar jag tills dom är färdiga så jag kan hämta dom. Det ska bli kul att variera.Såhär ser dom iallafall ut. Inte världens största bilder så jag lovar att fixa nya när jag får dom.

Tävling - Grym Goodiebag!

Nu är det dags att tävla! och det är verkligen inte vilken tävling som helst, du kan nämligen vinna allt som står på listan nedan! Hur bra är inte det? Helt sjukt bra grejen som hade varit toppenkul att få vinna. Så jag håller alla mina tummar! :)

Vill du också vara med och tävla ska du besöka ALRT´s blogg!

Detta får man bara inte missa!! :)


Från Wellnessproducts ett Swissdepilset värde 349:-

Från Dammsugarkungen en Elvisp värde 370:-

Från Rosenserien ett paket innehållande: Läppcerat - Jordgubb, Makeup krämLermask, värde 609:-

Från laptop-skydd ett iPhoneskin och ett displayskydd för iPhone, värde 268:

Från E.L.F ett smink paket inehållane: 2x mineral eyeshadow, mineral lipstick, mineral lipgloss, studio line minty lipgloss, värde 250:-

Från Textilonnet panelgardiner värda 179:-

Från Nagelshop ett stone set värde 250:-

Från Amorspilar ett paket innehållande: 1 x LIV1 x Eros Aqua Gel1 x INVIT Hygiene, värde 987:-

Från Minmusli 2st presentkort på valfri musli värde 320:-

Från Inneonline 2st ljuslyktor värde 118:-

Från Medicalfinance en Cicatrix silikongel, behandling mot ärr. tex acne & operations ärr. värde 349:-

Från Isch en valfri produkt värde 199:-

Från Runns en hello kitty nagellacksfläkt värde 120:-

Från lexfashion ett armband värde 45:-

Från Trendic en hamburger telefon värde 350:-

Från A&l design 4st handukar 2x virvar Jacquard och 2x rand handduk värde 320:-

Från KarinHerzog-Oxygen en oxygen face cream värde 399:-

Från Sverige online Chokladasken The king & queen of sweden & en Almanacka med kunga familjen. värde 428:-

Från Voodolls en valfri Voodoll värde 99:-

Från Sakfabriken en Miso Pretty dusch värde 139:-

Från Nivea massa smink värde ca 2000:-


Mina fynd från Ellos och Jotex!

Paketen jag hämtade var från Ellos och Jotex!

Ellos har ju alltid varit lite av en favoritsida hos mig, handlar jag på nätet så är det oftast där. Men på det senaste har det faktiskt inte funnits mycket i min smak. Dock hittade jag en jacka där häromdagen som jag bara var tvungen att beställa. Dels för att den var grymt snygg sen jäkligt billig också! 149 kr. Är riktigt nöjd med den.


En svart lite längre jacka i rätt tunt skönt bomullsmaterial. Armarna är långa men går att vika upp som på bilden.
Från jotex hittade jag lite andra saker till hemmet såklart. Sånt som ska läggas undan och sparas till vi får en lägenhet. Gud va jag längtar!!
Fina ljusstakar som man har på väggen och en tacobricka med skålar. Båda 79 kr/st.
Fyra stycken handdukar till badrummet. 19.90 kr för alla!!!
Min Fredag!

Dagen har minst sagt rullat iväg kan jag säga. Den började när Kims klocka ringde klockan 6. Han åkte till jobbet och jag somnade om till nån gång strax efter 9 då pappa kom in och berättade att en gubbe var här och fixade vattnet som ska gå till diskmaskinen som vi har fått. Och det var fanimej på tiden att den kopplades in, den har stått typ en vecka nu för att det varit något fel varje gång. Men nu när den funkar kan jag lova er att jag är lyckigare än någonsin!

Jag gjorde mig iallfall iordning för att åka med pappa och handla. Först till Kungälv och banken sen vidare till gamle stan och willys där vi storhandlade. Riktigt gott att få handla när kylen och frysen ekar tom.
När jag kom in började jag städa och dona litegrann i köket så det är fint där när jag nu snart ska börja med maten.

Juste! jag hämtade två paket på posten som hade kommit förut med, visar strax innehållet!

Uppdrag granskning.

Sitter just nu och har haft ett "Uppdrag granskning-Maraton"
Jag är väldigt djupt insatt i sådana program och jag tycker att dom gör väldigt stor nytta i dagens samhälle. Flera av programmen tror jag får upp ögonen hos flera människor som det drabbar på ett eller annat sätt.
Kalla Fakta är också ett sådant program som är väldigt bra. Jag har tidigare skrivit om några fall som fastnade starkt hos mig efter att ha sett programmen och jag kommer alltid intressera mig för sådana ämnen.
Flera av "fallen" är sånt som aldrig borde ha hänt och sånt som inte får hända. Ändå gör det de och det känns som att ingen gör något åt saken. Att sådana här program spelas in och sänds tror jag är om inte annat en bra början. Nånstans måste det ju börja.. Jag hoppas bara att många kollar på programmen för dom är så lärorika. Här är några av programmen som jag starkt blev berörd av och som jag verkligen tycker ni borde ta del av. Första programmet i uppdrag granskning handlar om Marie-louise 60 år som flera gånger varit sjukskriven. Trots det var hon en kvinna som hade en stor jobbanda, hon ville egentligen aldrig gå hemma. Men pga stora psykiska, fysiska problem började få svårt att vara kvar i arbetsmarknaden. Hon sökte därför att få sjukpensionera sig. Ett försäkringsbolag var beredda att sjukskriva henne då läkare uppmanat att hon inte klarar av ett arbete, hon är alldeles för sjuk för det. Psykiska problem som hon inte kan hantera. Tummar som knappt går att använda osv. Ett  annat försäkringbolag valde också att ta tag i ärendet och skickar ut ett brev till Marie-louise där de skriver att hon är fullt kapabel att arbeta och måste ut i arbetslivet. Dagen hon får det brevet tar hon sitt liv...Ett annat fall de tar upp är tandläkarfusket. Kerstin är en av det drabbade. En dag såg hon i tidningen en annons om en tandläkare som inte hade några väntetider och skulle utföra de tandläkaringrepp som behövdes för en billig summa. Idag har hon inga tänder i vänsteröverkäke. Bara en skruv som hon skulle kunna tugga med i värsta fall. På andra sidan sitter en brygga, mest för syns skull. Bryggan kan hon inte tugga med, då den trillar ut om det är för hårt. Hon är mycket felbehandlad och gjorde tyvärr en felbedömning när hon nappade på den annons som lät så bra i  tidningen. Idag lever hon i skymundan då hon skäms över att inte ha några tänder, idag är soppor det ända hon kan äta...


I ett annat program tas Benmaningföretag som hyr in arbetskraft upp. Är det rätt att man ska vara tillgänglig dynget runt utan att få betalt? I princip kan du aldrig planera in något, du kan inte boka tex ett möte, du kan inte lova någon någonting tex att träffas, du kan inte flytta hemifrån för du vet att efter ett årskontrakt blir du sparkad och får börja om på nytt men framförallt kan du inte styra över din egen vardag för du vet inte om dom ringer och säger att du ska jobba. Familjen blir drabbad, vännerna blir drabbade men framförallt blir man själv väldigt drabbad. Man har inget liv. Man vet att dom när som helst kan ringa och då vet du att du inte kan tacka nej för då går du miste om pengarna och enligt ett avtal får du heller inte tacka nej till ett jobb där de hyr in dig. Du ska vara tillgänglig, flexibel och kunna ta vilket jobb som helst i princip när som helst på dygnet och man får ständigt känna sig utnyttjad. Dom kallar det en "flexibel lösning" men på vems bekostnad?Att jag inte gillar något av det jag nu sett är nog ganska uppenbart. Finns det någon som anser detta som något bra? Får man verkligen behandla människor såhär? Tror folk att människor inte har några som helst känslor? Att man som ett FÖRSÄKRINGSBOLAG behandlar människor på det viset dom gör är fullkomligt oacceptabelt. Att TANDLÄKARE behandlar sina patienter som om dom vore leksaker som man kan skruva isär och sedan skruva ihop för att sedan vara helt trasiga är helt absurt! Att BEMANINGSFÖRETAG behandlar människor som om vi vore några jävla robotar är helt vansinne! Ska man behöva uppoffra allt man har för att få ett enkelt jävla jobb så man råd att ha mat för dagen? Speciellt i det ämnet känner jag mig extra insatt i då jag själv jobbar som vikarie och ständigt är med om detta. Man får jobb när man behövs och man måste jämt vara tillgänglig och man är inte värd mer än smuts känns det som. Fyfan för det här!

!

Hur mycket du än håller på, så kommer jag aldrig sänka mig själv till din nivå...

Jobbiga tankar smyger sig på.

Dagen började riktigt segt idag. När Kims klocka ringde klockan 6 imorse vägrade jag öppna ögonen. Måndags mornar är aldrig roliga. Kim gick iallfall upp och gjorde sig iordning för att åka till jobbet. Han kom även tillbaka till sägen och vilade en stund innan han åkte iväg. Mysigt!
Jag somnade om och vaknade alldeles för sent. Men jag antar att man måste få sova ut ibland. Speciellt när jag alltid ska ha massa jobbiga tankar som spökar varje gång jag ska sova eller somna om. Hatar det och vill att dom ska försvinna nu! Jag fråga mig själv hela tiden varför du fortfarande är kvar i mitt liv? Jag hatar dig och du kommer aldrig få ta över mig! Nån gång kommer du vara ute ur mitt liv och då är det jag som har segrat!

Ja vad ska man säga. Egentligen skulle jag vilja skriva av mig allt jobbigt. Få ur mig allt som ligger där och tränger. Men jag vet inte om jag orkar ta itu med det. Det är alltid lika jobbigt och jag hatar dessa förbannade tårar.

Äsch nu skriver jag massa tråkigt igen. Det är inte det jag vill att min blogg är till för, men ibland blir det bara så. Nu ska jag försöka lägga det jobbiga åt sidan och försöka sysselsätta mig.

Vinnaren av Naturdiet!

Idag avslutas tävlingen jag har där man kan vinna 3 st Naturdiet. Så jag har suttit ett tag nu på morgonen och gått igenom kommentarerna och jag har nu kommit  fram till en vinnare.


och vinnaren är....MILLAH :)


Stort grattis till dig! Skicka dina kontakt uppgifter till pettersson_88_@hotmail.com.
Jag vann!

Jag fick precis reda på att jag vann den här tävlingen! :)
Gud va glad jag blev för det. Min storebror kommer bli så glad och det tack vare världens bästa och finaste Millah. Har du inte läst hennes blogg tycker jag verkligen du ska göra det. Hon uppdaterar flera gånger om dagen och skriver väldigt bra och tänkvärda inlägg. Allt hon skriver är väldigt intressant att läsa. Sen håller hon i flera olika toppen tävlingar som man bara inte får missa! Besök hennes blogg med detsamma! :)Jag kom just på..

.. att jag har glömt visa er vad jag köpte i stan häromdagen!
Bilderna är kassa men jag fotade dom i all hast bara för att hinna lägga upp dom snabbt här nu innan det är dags att göra sig klar för att åka på kalas. Det är min kusin Daniel som har fyllt 22 år. Så här kommer bilderna!
Två Klänningar/tunikor från Gina tricot! Ursöta är dom. 149 kr/st.

Rosa söt sak :P Och en skjorta till Kim från Kappahl. 79 kr/st på rea.
Skärp från HM. 99 kr, 49 kr och 149 kr.

Väska från Accent. Har en likadan brun men var bara tvungen att ha en svart också! 149 kr.
Billig snygg klocka från Ur&Penn. 150 kr!

Småplock från HM, Apoteket, Kappahl och Kicks!
Solglasögon 79 kr - Kappahl
Diadem 19.50 - HM.
Vaselin 22kr och Spotless Two-In-One 69 kr. - Apoteket. 
Ögonskuggor  och glitter eyeliner 29.50 kr/st? - Hm.
Världens bästa concealer 85 kr och Eyeliner 115 kr. - Kicks.Fredag.

Det var ett tag sen jag skrev nu och det beror helt enkelt på att jag inte mått så bra. Det gör jag inte nu heller, men det känns lite bättre. För att "lätta på trycket" som hela tiden ligger och plågar i hjärta och huvud så åkte jag in till stan igår alldeles själv. Det var jätteskönt måste jag säga! För ett litet tag glömde jag bort alla negativa tankar och fokuserade på enbart mig själv. Visst jag blev 1500 kr fattigare. Men jag kände mig lycklig för stunden och jag är jätteglad över mina köp. Shopping gör en faktiskt på mycket bättre humör. Så är det bara.. Om jag orkar fota så kanske ni får se vad jag kom hem med i påsarna igår...

Annars händer det inte mycket. Imorgon ska jag och Kim ut och äta och efter det ska vi hem till hans familj och antagligen se finalen i melodifestivalen. Mycket trevligt! Förövrigt fick vi en diskmaskin av Kims familj igår. Dom ska köpa en ny eftersom dom bygger om hela köket och ni kan inte ana hur glad jag blev för den. Den kommer underlätta så otroligt mycket för mig. Att varje dag diska för 6 personer i omgångar tar både tid och kraft och efter att ha gjort det i flera år för hand så är man så fruktansvärt trött på det. Så med denna "hjälpredan" så blir jag av med en börda iallafall. Det känns obeskrivligt! Så tusen tack familjen Linansky!

Nu hoppas jag bara den blir inkopplad så fort som möjligt så jag får börja använda den. Det ska bli ett sant nöje!Har lovat Kim att plocka iordning lite i rummet nu så jag får väl göra det. Haha! höll på att dö av skratt imorse när Kim sa innan han gick till jobbet "du kan väl städa här lite under dagen för det går knappt att gå här" haha, att just han sa det blev jag faktiskt glad över. Killar brukar aldrig ha ont av att det är stökigt, ibland märker dom knappt av det. Men det gjorde Kim äntligen, vem vet, kanske mina städvanor gått över till honom. Haha!

Nytt från bubbleroom.

Sitter och är lite besviken faktikt.. Vissa av sakerna i paketen som jag hämtade var inte alls som jag tänkt mig. Men men, så är det. Det är bara att skicka tillbaka! Är glad över några saker iallafall :) Det jag kommer spara från Ellos var en Svart kofta/cardigan, en väst till min farmor och två spel till Kim. Dock har jag ingen bild på några av sakerna och jag orkar inte fota. Haha!

kläderna från bubbleroom var jättesnygga! Snyggare än på bild. Dock en aning stora, men jag tror det kan funka med ett skärp under bysten eller så. Har inte bestämt hur jag ska göra än.. Såhär ser dom ut iallfall och 99 kr st kostade dom!
Äntligen!

Ska strax åka iväg och hämta två paket som jag väntat ihjäl mig efter! Det ena är från ellos och det andra från bubbleroom :) Någon som är nyfiken på innehållet?

Slösurfing på nätet.

Vilken seg morgon!
När jag vaknade kände jag mig fortfarande trött, men det var ändå dags att gå upp kände jag. Åt havregrynsgröt till frukost och tänkte ta itu med lite sysslor här hemma. Men som vanligt fastnar man vid datorn :)
Jag vet inte om det bara är jag men alltså ibland kan jag sitta och kolla runt på alla möjliga sidor bara för att jag har tråkigt. Varför går man bara inte och gör något annat vettigt istället av den tiden? Ja det är konstigt det där, men jag antar att det är nån slags avkoppling också kanske.
Idag har jag tex redan varit inne på.

- facebook-
Sidan man dagligen är inne på.
- msn-
Alla är väl inne på msn?
- bloglovin- Världens bästa sätt att hålla kolla på sina favoritbloggar
- Yves-rocher - Shoppingsidan med supergoda parfymer och duschgeler
- Bilskolan - Drömmen om ett körkort har väl alla som ännu inte skaffat ett
- Bingoresor - Resa till ett varmare land hade inte suttit fel
- Bingovinster
- Pengar, ja tack!
- Tågfakta
- Tåg i allmänhet har det varit mycket prat om det senaste
- Skrapkryss -
Fler gratis lotter?
- ellos-
Jag älskar deras "outlet-shopping"
- halens -
Mest för skojs skull, hittar aldrig något där som passar min smak
- Åhlens -
Kollar in skönhetsnyheter.

Plus säkert många fler. Ja så som ni ser så stannar man upp lite härovar. Men överlag är det någ shoppingsidor man fastnar mest vid. Iallfall jag :)

Vinnaren i Brun-utan-sol tävlingen!

Jajamen! Nu är en vinnare dragen och den lyckligt lottade blev Cissi! :) Stor grattis till dig!!

Skickar iväg ett mejl till dig nu!

...

Keep stay positive cause every little thing gonna be alright


Ny väska!

Jag fullkomligt älskar väskor!!!
Igår när jag var inne i stan så kunde jag bara inte undgå att gå in i väskaffären Accent. Redan i i fönstret såg jag att de reade ut såna väskor som jag letat länge efter till ett billigt pris. Och då snackar vi verkligen billigt! ord. pris 299 :- och rea-priset var 149:- Grymt!
Jag valde den bruna färgen, vilken jag tyckte var snyggast. Tydligen gjorde många andra de också eftersom det bara fanns två kvar i den färgen. Men det fanns mängder av de andra färgerna, som var bla Svart, mönstrade, vita och rosa. Blev iallfall helnöjd och äntligen har jag fått köpt den jag letat efter!
Det är inte en väska som jag kommer ha som "handväska" utan när man kanske ska iväg och kanske sova borta osv, alltså när man behöver mer saker med sig. Då är den helt perfekt!Grekisk resturang och bio.

Dagen igår var så mysig!

Jag åkte som sagt in till stan för att möta Kim. Jag hade tänkt fixa en del av överraskningen innan han kom men roligt nog stötte vi på varandra på vägen dit. Haha! han hade fått sluta jobbet lite tidigare. Så han fick helt enkelt följa med. Jag skulle nämligen hämta ut biobiljetter som jag hade bokat till en film han har velat se väldigt länge - Percy Jackson, kampen om åskviggen innan han kom, så han inte skulle förstå vad vi skulle göra. Men så blev inte fallet, men det gör inget för han blev riktigt glad för det ändå!
Men inte nog med det så var min överraskning två rätters middag på en grekisk resturang också innan bion. och jag måste säga att maten där var nog nåt av det godaste jag ätit. Underbart gott var det! Även desserten satt där den skulle =) Det var väldigt romantiskt och nåt jag helt klart vill göra om många, många gånger. ♥

Så egentligen var överraskningarna inte så märkvärdiga, men dom var planerade och eftersom han blev glatt överraskad så blev det ju väldigt lyckat iallafall och det är ju huvudsaken :)

Soliga Fredag!

Nu har jag gjort mig iordning och ska strax åka in för att möta Kim. Han försökte få mig att tala om överraskningen som jag ska ge honom idag hela kvällen igår men jag gav mig inte. Hehe! =) Men först ska jag ta någonting litet att äta. Hoppas ni får en underbar dag! Solen skiner och jag hoppas leendet är framme på allas läppar! :)
Så kul att så många deltar i tävlingarna!

Varje gång jag spanar i bloggen (vilket är flera gånger om dagen) ser jag nya fina människor som deltar i mina tävlingar och det är så roligt! Verkligen jättekul! Det är så att man skulle vilja lägga upp nya tävlingar varje dag. Men eftersom jag står för vinsterna själv går det inte riktigt...
Jag är verkligen en person som älskar att ge bort saker till andra och göra folk glada så det passar mig utmärkt.
Dock sitter jag och grubblar på hur jag ska utse en vinnare. Det är ju så svårt! Ska jag gå på bästa motivering eller på lottning? Egentligen tycker jag inte man kan säga "bästa motivering" för alla motiveringar är bra på sitt sätt. Det tåls att grubbla på innan jag bestämmer mig. Men som sagt jättekul att så många är med och deltar! :)


Nu ska jag städa som vanligt, idag är det mitt rum som står på tur. Det ser ut som 7 svåra år här inne och det är så tråkigt. Jag hatar att mitt rum alltid kommer i andra hand och att jag istället städar i resten av huset. Men så är det, bara att gilla läget antar jag. Sen kommer min älskling äntligen hit efter 3 dagar hemma hos sin familj. Längtar ihjäl mig! Apropå det har jag ordnat en liten överraskning till honom som han inte har en aning om än, som ska äga rum imorgon. Egentligen är det inget märkvärdigt, utan något jag bara vill göra för honom. Det ska bli kul och se vad han säger när jag möter honom i stan efter jobbet imorgon. Hehe =)

Tävling - Brun-utan-sol.

Igår stod jag och sorterade bland mina skönhetsprylar och hittade en söt liten brunnyanserad tub innehållande brun utan sol som jag fick hem från yves-rocher tillsammans med andra saker jag hade beställt därifrån typ i höstas. Den har alltså legat i min "kräm-väska" då jag inte använder brun utan sol på vintern. Så jag tänkte att den kanske kunde komma till nytta nu när våren nalkas. Dessvärre blev jag  besviken då jag såg att utgångsdatumet på den var nu i April, och eftersom jag inte är nån direkt användare av BUS vet jag att jag inte kommer hinna använda upp den innan dess. Men så tänkte jag att någon av mina läsare kanske är en flitig brun utan sol - användare? Som ofta använder det. Så varför inte lotta ut den. Den är aldrig använd alltså, enbart dofttestad! Och den luktar jättegott! Den går även att avända såväl i ansiktet som på kroppen.


Såhär står det på; Lätt formula och naturligt resultat! Brun-utan-sol gelé ger huden en diskret och naturlig brun färg. 75 ml.


Vill du vinna dennaa så vill jag att du skriver en kort och väldigt enkel motivering till varför just du ska få den hemskickad. Svårare än så är det inte =) Glöm inte blogg/mail-adress så jag kan kontakta den som vinner!


Självklart får du väldigt gärna länka till tävlingen på din blogg om du vill, men det är absolut inget tvång. :)

Tävlingen avslutas 7 Mars!
Glatt överraskad!

Gud va kul det är att så många deltar i min lilla tävling! Trodde faktiskt inte det var så många som ville det, så jag är glatt överraskad. Faktum är att jag funderar på att starta en till redan om en stund, vad tror ni om det?

Men först ska jag ta mig en dusch och pyssla med lite annat!

Min allra första tävling!

Yes! nu tänkte faktiskt jag ha en liten tävling!
Anledningen till det är för att fira att det var för ett år sen nu i Mars som jag startade min blogg. =)

Priset man vinner är 3 stycken Naturdiet (måltidsersättning) i smakerna Milk chocolate, Chocolate nougat och Caramel.

Vill du vinna dessa så vill jag att du skriver en kort och väldigt enkelt motivering till varför just du ska få dessa hemskickade. Svårare än så är det inte =) Glöm inte blogg/mail-adress så jag kan kontakta den som vinner!


Självklart får du väldigt gärna länka till denna lilla mini-tävlingen på din blogg om du vill, men det är absolut inget tvång. :)

Tävlingen avslutas 15 Mars!