Som hittat!

Efter flera timmars letade på internet efter en billig miniplattång har jag nu hittat en jag har klickat hem samt även en annan volymtång. Jag visar dom när jag har fått dom :)

Nu ska jag krypa ner i sängen med min jäkla huvudvärk som etsat sig fast.
Sov så gott!

Dagens fråga - Mini plattång!

Jag skulle verkligen behöva eran hjälp just nu.
Jag är ute efter en MINI plattång som är enkel att jobba med. Jag har en vanlig plattång från märket Gama och den älskar jag. Dock tycker jag den är lite stor att platta med nu när jag har så kort hår.

Så snälla ge mig tips på MINI plattänger som ni vet är bra!
Jag skulle bli evigt tacksam..

Onsdag

De senaste dagarna har jag känt mig så konstig. Jag har varit slö och inte orkat någonting, har knappt orkat ta mig ur sängen. Vet inte vad det är som spökar men jobbigt är det och jag längtar verkligen till bättre tider...

Igår natt, vid tolv tiden ungefär började jag städa mitt rum. Då fick jag någon ork någonstans ifrån som jag genast använde mig av. Dock blev inte rummet färdigt utan det ska göras idag. Det jag hann med igår var att plocka upp all skit som låg överallt, vika lite kläder i garderoben och bäddade rent i sängen. Idag måste det dammas, dammsugas, skuras. Ja ni vet, allt det där tråkiga.
Annars ser dagen ut precis som den brukar göra. Tvätta, laga mat, diskmaskinsdisk osv. Så det inträffar inget roligt alltså.
Däremot gör det de imorgon! Då är det jag och min bästa vän Carro som ska ut på äventyr. Vad det blir vet jag inte riktigt än men jag tvekar inte ett dugg att det inte kommer bli kul! När vi är i farten händer det alltid massa roligt och många skratt blir det. Så det ser jag verkligen fram emot. Ska också bli superkul att få träffa hennes söta dotter som bara växer och växer. Det är verkligen jättekul att se all utveckling hon har gjort varje gång vi ses. Åh va jag längtar tills imorgon!

Men nu är det dags att återgå till städandet.





Rescension av Natural blend från wet n wild.

Haha som den sminknörd jag är så kunde jag inte bärga mig för att testa de nya produkterna från Wet n Wild så de testades redan ikväll. För en stund sedan närmare bestämt...

Jag tycker resultatet blev riktigt bra!
Jag har både nyansen Light och nyansen Fair. Fair är den ljusaste och faktiskt en aning för ljus för mig så jag blandade båda och färgen blev perfekt för min hy! Täcker gör den också grymt bra tycker jag och ger ett fint skimmer. Mina mörka ringar under ögonen klarade den dock inte så bra som jag hade velat, men med priset på den skulle jag inte begära mer. Att det är en jättesnygg design tycker jag är ett plus, även det faktum att det är en borste och puder i ett! Borsten är aningen hård, men jag tycker den funkar om man inte skulle ha någon annan. Jag använde mig av den i början men övergick till min pensel för flytande foundation. Älskar att jobba med den penseln!

Skåda bara dessa före och efterbilder. Som ni ser har jag sjukt dålig hy. rödfläckig, ärr, osv. Inte alls kul.. Därför är sådana här produkter väldigt uppskattade av mig!

förebilden har jag enbart maskara på mig.
efterbilden jag har enbart maskara och Wet n Wilds nya mineral foundation natural blend. Ingen primer eller concealer alltså!




Före                                                    Efter

(Bilderna är inte av bästa kvalitet, man ser tex inte det fina skimmret, men det jag vill visa är att det blir skillnad)



Eftersom jag gillar resultatet  utan primer och concealer så ska det bli riktigt kul att se resultatet med dom på också. Det kommer bli grymt tror jag!


Så vad tycker ni? värd 59 kr? helt klart tycker jag, kommer köpa den igen!



Deras naturalblend lipshimmer är också en hiss enligt mig! Dock blev inte färgen rättvis på bild, så därför skippar jag det. Den ljusa (frost) ni ser på bilden är ingen färg för mig. Den ser mer ut som idominsalva med shimmer på läpparna. Väldigt ljusrosa/vit alltså. De som gillar den färgen gillar nog den mycket. Den andra i nyansen (Marple) är en stor favorit hos mig just nu. På läpparna fick man en fin hallon/jordgubbsröd färg och jag tyckte man kunde ana lite guldskimmer i den också. Riktigt snyggt! Läpparna blir riktigt mjuka och dom har en underbart fräsh doft av mint. Helt klart värd 29 kr!

 

Produkterna finns att köpa här.


Wet n Wild - Natural blend

Nu ska även jag testa produkterna som blivit både hyllade och dissade i bloggvärlden. Det ska bli väldigt intressant faktiskt. Redan nu gillar jag designen och funktionerna på produkterna. Spännande!


Bellme

Kunde inte motstå erbjudandet som Blondinbella har på Bellme idag! Har hört så mycket bra om den MUS cover all mix concealern så jag måste bara testa den. Att man dessutom fick en concealerborste tillsammans med den till ett riktigt bra pris var ju bara ett stort plus! Hoppas den är så grym som alla säger. 



Tävling - Grym goodiebag!!

Dags att tävla och detta är verkligen inte vilken tävling som helst!! Det man kan vinna är en STOR goodiebag fylld med massor av grymma saker. Kolla bara in bilden! :)

Den söta tjejen som håller i tävlingen är Linda pauline och tävlingen hittar du här.
Delta du med!! =)



Gårdagen i bilder!

Ja igår var minst sagt en fantastisk dag! Solen lyste och alla uteserveringar inne i göteborg var fulla av människor som satt och glassade i solen.

Själv gick jag och kim till en mysig Grekisk resturang och åt lite mat, dock var deras uteservering i skuggan så vi valde att sitta inomhus. Men det var lika mysigt ändå och underbar mat! Det är mitt och kims favoritställe.
Efter maten gick vi på bio. Vi såg Clash of the Titans. Det var faktiskt en väldigt bra film.
När filmen var slut var vädret fortfarande på topp och jag och kim vägrade att åka hem för att bara sitta och tråka. Istället ringde vi min underbara vän Carro och bestämde att vi skulle följa med henne och hennes syster till liseberg där Dead By April skulle spela. Riktigt grymt var det. Jag och carro rockade loss! haha!
När spelningen var färdig var det dags att bege sig hemåt. Och självklart hamnade vi på fel spårvagn.. haha! men det var bara roligt tycker jag, då fick man sig några goa extra skratt.
Tusen tack Kim, Carro och Jennifer för en jättemysig och trevlig dag/kväll.

Här kommer lite bilder.


Min älskling sitter och väntar på bussen som ska ta oss in till stan!



Liseberg




Scenen där bandet spelade!



En av måånga bilder när dom spelar!



Jag och Kim



Avslutar med en grym bild på världens finaste, roligaste, underbaraste, härligaste och bästa vän!!
Love you!


Grym dag!

Jag har haft en grymt rolig och händelserik dag idag. Har ätit på Grekisk resturang, varit på bio och sett Dead by April uppträda på Liseberg. Bilder kommer komma upp imorgon, just nu är jag alldeles för trött så jag ska krypa ner brevid min älskling och slappa framför tvn.

Jag hoppas så mycket!

Usch jag får ont i magen när jag går in på bloggen och det första jag ser är en bild på min kropp. Fy! Därför bestämde jag mig för att skriva ett nytt inlägg så bilden iallafall kommer längre ner.

Idag är en riktig slappardag. Jag har duschat och gjort mig fin eftersom min älskling kommer idag. Det är alltid kul att fixa till dig lite när man inte träffats på några dagar. På tal om honom så sitter jag just nu och håller mina tummar stenhårt!! jag hoppas, hoppas, hoppas så innerligt att det går vägen. Gör det de är det en början på en ny framtid för oss. Så håll tummarna ni med är ni snälla!

Ja, vad mer ska jag skriva. Inget nytt har hänt så jag återgår väl till det vanliga städandet för att sedan börja med maten.

Hmm...

Okej, jag gör det! jag lägger upp bilden. Detta är ändå min blogg och den ska spegla mig på bästa sätt. Så då får jag helt enkelt strunta i vad andra tycker. Även om det tar emot grymt mycket. Men men, här kommer alltså bilden med den nya tunikan och en ny tunn cardigan. Båda från gina tricot!




Riktigt kass kvaliet, jag vet. (Fråga mig inte vad fläckarna på tröjan är för nåt för det vet jag inte) Här ser ni också det smala skärpet jag har på mig som jag visade i det föregående inlägget.

En dag för mig själv.

Igår kväll bestämde jag mig för att åka in till stan idag. Jag ställde klockan på halv tio för att vara säker på att vakna i tid. Jag vaknade dock innan klockan och hade ingen som helst lust att åka. Åt frukost, kollade på tv och tog det bara lugnt. Hade ingen ork överhuvudtaget. Klockan halv ett hade jag fortfarande inte tagit på mig eller gått upp ur sängen. Kände mig så lat och kass! Vid ett tiden tog jag mig i kragen och bestämde mig för att jag visst skulle åka. Halv två närmare bestämt. Sagt och gjort!
Att åka in till stan helt själv tycker jag allra bäst om. Mycket roligare att gå runt där själv och kolla på det man själv vill och bestämma själv vilka affärer man vill gå i. Kunna shoppa i lugn och ro utan att någon stressar en att åka hem eller gå till en annan affär. Det är de allra bästa enligt mig!
Man kan väl säga att jag gick tills fötterna inte orkade bära mig mer. Från ca två tiden till halv sju nångång. Köpte MASSA kläder till Kim som jag ska ge honom imorgon när han kommer hit. Det är lite kul när han ger mig pengar och säger att jag ska köpa kläder till honom utan att han är med. Snacka om att han litar på att jag köper det han gillar!

Sen köpte jag ju såklart lite smått och gott till mig själv. Tänkte visa det jag han fota innan kameran dog, fick nog med det mesta.



Ett par söta skor från HM! Har alltid velat ha den färgen på mina skor. 129 kr!





Hårborttagningspray från Veet. Nån som vet om den funkar? 79kr. Kicks!
Saltvattenspray från proffs. 45 kr. Kicks!
Styling powder från Björn Axen 110 kr. Kicks!





Två söta diadem. 10 kr/st. HM




Ett blått skärp jag ska ha till en svart tunika för att bryta av. Har bara svarta skärp annars. 49 kr. HM!
Ett svart väldigt smalt skärp 29 kr. HM!




Sen köpte jag lite annat också. Tex mitt absoluta favorit puder, örhängen och en tunika och kofta från Gina Tricot. Fotade bara kläderna snabbt när jag har dom på mig, hann inte fota när jag hade hängt upp dom eftersom kameran dog. Möjligt att jag lägger upp bilden senare, om jag vågar. Ni som läst bloggen vet ju hur jag ställer mig till att lägga upp kroppsbilder med tanke på mitt självförtroende när det gäller min kropp...











Jag vann!!

Åh ni anar inte vilket humör jag är på. Jag är så glad! Det första jag ser när jag startar datorn är att jag har vunnit en tävling. En parfym och en bodylotion som inte ens har lanserats än! :) Jag som verkligen behövde en ny sommarparfym! Åh jag blev verkligen så glad över denna vinsten.

Den söta tjejen jag tävlade hos är Tanci. Ni borde verkligen besöka hennes blogg. Själv är jag näst intill besatt av den. Haha! Den handlar mycket om skönhet och smink. Sånt som jag älskar! Hon skriver jättebra recensioner av produkter och allt hon skriver är väldigt trovärdigt! Det är flera produkter jag blivit väldigt nyfiken på sen hon skrev om dom. Så ta en titt vetja! =)



Tunikor från Ellos

Var iväg och handlade för en stund sen och kom nyss hem. På vägen stannade jag och hämtade ett paket från Ellos som låg och väntade.
Alltid lika kul när man får lite nya kläder. Eller hur? Denna gången hade jag klickat hem två ursöta tunikor i jättetunt skönt material för 95 kr/st. Är helnöjd!





Nyfrissad!


Före                                              Efter


Ja det blev ju som sagt en tripp till frisören idag för att trimma topparna lite. Alltså ingen stor förändring direkt. Men jag blev otroligt nöjd! tänk att klippa så yttepyttelite kan göra så mycket. Sen har jag även bytt sida på luggen. För första gången! känns väldigt ovant, men jag gillar det måste jag säga.

Så vad tycks? :)

Lite allmänt...

Det känns som att jag vill skriva, skriva och skriva. Men när det väl kommer till kritan blir det inget av det. Jag tappar inte lusten men det kommer helt enkelt inga ord. Jag vet inte vad jag ska skriva för att göra det intressant för er att läsa. Jag har ställt frågor angående det till er innan men inte fått nån respons direkt så ibland försvinner man motivation eller så har jag helt slut på ideér. Visst skriver jag till stor del blogg för min egen skull. Men självklart ska den gynna mina läsare också, annars hade jag ju lika gärna kunnar skriva en privat dagbok.

Jag vet att jag har några inlägg på lager. Lite tips och lite som handlar om make up osv. Jag har bara inte kommit på hur jag vill lägga upp dom och har helt enkelt inte orkar fota några bilder. Men det kommer säkert med tiden.
Nåt annat som jag tänkt på är att det hade varit kul att göra nåt som många andra bloggare också gör. Det här med att typ "utmana varandra" fast inte typ svara på samma frågor eller så utan mer i "bild och förklaringsform" typ att jag visar vad jag använder för smink tex och skriver lite om det, så utmanar jag tex alla som läser att också visa vad dom använder för smink. På det sättet får man ju tips av varandra och kan kanske ta hjälp av varandra, vad vet jag. Tycker det verkar roligt iallafall. Frågan är ju om nån annan skulle tycka det var kul!?

Ja det var det jag hade att skriva om bloggen förtillfället. Annars hade det inte hänt mycket idag vill jag lova. Jag har tvättat 3 maskiner tvätt, diskat 2 maskiner disk och mycket längre kom jag inte. Jag var inne på att städa men det rann ut i sanden. Så kan det bli! Bokade dock tid hos frisören så imorgon klockan 12 ska jag dit och klippa topparna. Det ska bli skönt! nu när man har kort hår märks och känns det på en gång när håret växt litegrann. När jag hade långt kändes det som håret var samma längd hur lång tiden än gått. Nån som känner igen sig?

Oj, nu börjar detta bli ett långt inlägg. Det är nog bäst jag slutar skriva nu, innan det blir allt för jobbigt att ta sig igenom. Men tänkte bara passa på att berätta att en ny design till bloggen är på G. Jag vet inte riktigt när den blir klar, men det ska bli jätteskönt att få byta eftersom bilderna i headern inte riktigt stämmer överrens med hur jag ser ut nu. Vill ju att bloggen ska spegla mig på allra bästa sätt. Men som sagt, det kommer bli förändring! Det är Ina som ska fixa och trixa åt mig. Det är hon som har gjort alla mina designer och hon är så grym på det hon gör, kolla bara in hennes blogg!

Tack och hej!

Back on track!

Ja då var jag tillbaka i datorvärlden igen. Man märker verkligen att det inte går att vara utan dator, man blir ju helt tokig!

Bestämde mig iallafall imorse för att åka till Media markt för att köpa en ny sladd. Sagt och gjort! samt 700 kr fattigare... Förstår inte att en jäkla sladd kan vara så dyr! Men som tur var har jag ju världens snällaste pojkvän som utan att blinka tog fram plånboken och betalade den åt mig. Världens sötaste!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Lagade en supergod lasagne och sallad till middag. Sett en film (Knowing) med Kim och såklart suttit vid datorn. Inte många knop gjorda alltså... Men det är faktiskt så jag föredrar Söndagar, lugna och sköna utan massa stress.

Med det sagt återgår jag till min pojkes famn och kollar på Ballar av stål!

Hej

Jag har för tillfället ingen dator, för min sladd har gått sönder, därför kommer bloggen bli lidande. Men jag återkommer så fort jag fixat en ny. 

Jag hoppas ni har det bra. Ta hand om varandra!      

Kosmetikan

Tänkte skriva ett inlägg om en sida här på nätet som jag verkligen gillar! Eller rättare sagt älskar jag den. Det är nämligen kosmetikan.

Jag berättade ju för ett tag sen att jag hade beställt lite grejer därifrån.
Och jag är helnöjd med alltihop!
Ögonskuggspaletten jag beställde var skitbra, snygg och hade otroligt bra pigment. Sminkborstarna är otroligt mjuka och fina.
Dock var en av sminkborstarna jag beställde fel så jag ringde upp dom och berättade att jag hade fått hem fel borste. Hon bad så hemskt mycket om ursäkt för det och sa att jag fick behålla den jag hade fått om jag ville. Den kostade 295 medans den jag hade beställt kostade 149 kr. Snacka om shysst! Dock hade jag redan en sådan borste så jag valde att ändå skicka tillbaka den för att få rätt tillbaka. När hon hade fått borsten fick jag ett mejl där hon frågade om jag ville ha pengar tillbaka för frakten (30 kr) när hon skickade tillbaka rätt borste eller en mineralögonskugga i valfri färg, som kostar 99 kr. Naturligtvis valde jag en ny skugga. Det är ju alltid kul! Men snacka om bra service! Hur många hade gett dessa valmöjligheter? Att först få välja om jag vill behålla en produkt som kostar dubbelt så mycket och sedan få välja mellan att få pengar eller en mycket dyrare skugga?

Alltså är detta en väldigt trevligt sida att handla på. Bra produkter, otroligt snabb leverans, fint bemötande och fantasktisk service! Jag rekomenderar varmt att handla därifrån.
Jag är helnöjd med allt och det tror jag ni som handlar där också kommer vara! =)

Tusen tack kosmetikan, Pernilla!

Solen är min bästa vän.

Idag har varit världens lataste, skönaste, härligaste och den mest lugnande dagen på länge. Den har spenderats på balkongen med en bok, en piggelin och strålande sol!
Medan jag satt där ute kunde jag verkligen känna lugnet inom mig, det var tyst ute, det ända som hördes var fågelkvitter. Jag sögs in i boken "När ingen annan ser" och där förblev jag i timmar.

Resultatet efter x antal timmar blev en snart utläst bok och en solbränna rödare än stoppljuset själv. Men jag är lika glad ändå. Jag behövde detta, lite tid för mig själv för att få varva ner lite.
Jag har alltid varit en soldyrkare och vistas oftast ute i en solstol när solen visar sig så detta är bara en av många dagar jag kommer sitta där. Jag redan längtar tills nästa gång, blir det imorgon tro?

Så min dag har varit perfekt på alla vis MEN imon är det jag som åker till apoteket och köper kylbalsam. (Lovar att inte sitta i solen utan solkräm igen...)

...

Jag saknar farmor som åkte hem igår...
Jag saknar Kim som åkte hem idag...
Jag känner mig så ensam utan er...

Tävling - Solstolar.

Jag vill sååå gärna vinna TVÅ st lyxiga solstolar, värda 1400kr från Brafab hos Tant Ulrika!

Det hade verkligen varit helt underbart. Jag som velat köpa solstolar så länge!

Jag hoppas så innerligt att jag har turen på min sida och får vinna dessa snyggingar :)


Hoppas, hoppas, hoppas!!!









Jag älskar dig, farmor...

Idag var det inte vilken morgon som helst, den började så otroligt bra. Att man kan bli så glad på en sekund.


Jag och Kim bestämde oss för att ha en riktig slappar-morgon. Vi såg på webbtv och myste samtidigt som det knackade på min rumsdörr. In kommer farmor med en jätte bukett blommor!
Det första hon säger är;
"Grattis på födelsedagen!"
Jag blir helt stum, men får snart ur mig "Farmor, jag fyller inte år idag"
Hon småskrattar lite och säger "jag vet..."
Jag börjar skratta lite jag med samtidigt som jag säger "men varför får jag blommor då?"
- "Jag vill ge dig det för att du är så duktig, hjälpsam och snäll." 
Jag ger henne en kram och säger "Tack farmor.."  Samtidigt som jag nästan känner att tårarna kommer. Men jag hejdar mig. Tänk att lite uppskattning kan betyda så mycket. Hon är verkligen världens bästa!

Min älskade lilla farmor, tänk att hon ville överraska mig så, det hade jag aldrig anat.
Jag älskar henne så otroligt mycket, för mig betyder hon allt... ♥



Nya glasögon och nya skor.

Dagen började vid halv tio då jag vaknade och begav mig upp till farmor som satt och sydde lite. Vi åt lite skorpor och drack té. Väldigt mysigt! Dock är det synd att inte vädret varit lika fint idag som det var igår. Men så är det, tycker det känns som det är fint väder varannan dag eller nåt. Ena dagen regar det, andra dagen är det strålande sol. Knepigt det där.. Jag vill ju ha riktigt fint vårväder nu!

När pappa kom hem från jobbet på eftermiddagen åkte vi till backaplan för att hämta mina nya glasögon som äntligen var färdiga. När jag testade dom var det stor skillnad från mina gamla. Så nu gäller det att vänja sig, lite jobbigt är det men det får gå.
Efter det besökte vi skopunkten där jag köpte ett par skor till både mig och Kim. Tycker dom hade riktigt dåligt utbud av killskor alltså, fanns bara ett fåtal snygga enligt mig. Men han behövde verkligen ett par tycker jag så det fick bli ett par han får ha tills vi hittar några snyggare. Dom får helt enkelt duga! Mina blev jag dock riktigt nöjd med. Snygga och verkar vara väldigt bekväma. Båda paren kostade 249 kr/st. Men köper man två får man det ena paret till halva priset!


Kims nya skor.


Mina nya skor.

Jag är förälskad i kärleken.

Idag har jag och min andra hälft varit tillsammans i 4 ½ år!

Tiden har verkligen rusat förbi, men det har inte gjort nånting för sålänge den gör det tillsammans med dig är jag lycklig. Alla mina dagar vill jag tillbringa tillsammans med dig, hela mitt liv dela med dig. Det ska alltid vara vi, det bara är så. Det kommer alltid att vara så!
tillsammans har vi den starkaste kärlek som finns och tillsammans är vi lyckligare än någonsin.

Jag älskar dig Kim. Min pojkvän, fästman, bästa vän och själsfrände









I know

Genom alla med och motgångar ska jag klara det!
Jag vet att jag kan det, jag vet att det kommer ta tid, och att det kommer vara jobbigt men den dagen kommer att komma och när den gör det är det min tur att glänsa av glädje.

Min dag med farmor.

Hela dagen idag har tillbringats tillsammans med min fina farmor.

Vid 11 tiden imorse tog vi bussen till torget där vi skulle uträtta några ärenden. Farmor ville klippa sig så vi gick till en frisör och hoppades de hade tid. Och det hade dom! Väldigt skönt eftersom farmor verkligen ville klippa sig på en gång. Men gud så nervös hon var! Har man gått till en och samma frisör så länge man kan minnas är det svårt att låta nån annan sätta saxen i håret. Men det gick bra och hon blev jättefin.
Efter det handlade vi litegrann samt gick till blomsteraffären och köpte jättefina blommor. Alltid fint med lite färg i fönstrerna nu när våren är påväg.
När vi uträttat allt vi skulle åkte vi bussen hem. Väl hemma drack vi te och åt ostsmörgåsar!

Det har varit en supermysig dag verkligen! Jag älskar min farmor så himlar mycket...


Min fina 84 åriga farmor.





En av dom fina blommorna vi köpte.

En rolig och jobbig Måndag.

Dagen har i stort sätt varit väldigt bra!

Jag och min snutt vaknade vid tolv och då begav jag mig upp till köket för att göra våfflor (hemmagjorda såklart) med grädde och sylt. Snacka om kalasfrukost! Gott var det och ibland måste man få lyxa till det.
En stund efter det kom min älskade farmor hit. Så jag har väl i stort sätt varit med henne hela dagen. Hon ska stanna här några dagar så det känns jättebra. Älskar att ha henne vid min sida...

Det ända jobbiga idag var att min prins åkte hem till sin familj, som han gör varje måndag. Så det känns väldigt tomt här just nu. Jag har ju ingen att ligga och sniffa och gosa på. Hatar att det alltid ska vara så jobbigt att skiljas åt... Usch nu får jag t.o.m tårar i ögonen bara för att jag skriver om det. Tur att hans lukt sitter kvar långt in i hans kudde, den är min räddare inatt..
Apropå Kim. Tänk att vi snart, om två dagar, har varit tillsammans 4 ½ år. Jisses va tiden har gått fort! Jag hinner inte med... Men varje dag har varit en lycklig dag, tillsammans med honom är jag lyckligast i världen och det kan ingen ta ifrån mig!



Påskafton 2010.

Ja då lider påskaftonsdagen mot sitt slut och jag måste säga att dagen både började bra och kommer sluta bra.

Klockan två i förmiddags var det påskmiddag hos min moster där släkten samlades enligt tradion. Där bjöds det på ägg, sill, romsås, potatis, köttbullar, prinskorvar, janssons, snapsar, öl m.m... Minst sagt gott! Dock är jag ingen sillmänniska så det hoppar jag över. Haha!
Fick även avnjuta mitt nu nya favoritrödvin. Jag har aldrig gillaT rödvin innan, men detta var supergott och kommer inhandlas snarast. T.o.m Kim gillade det och då är det gott, tro mig... Minns inte just nu vad det hette men jag skrev det på en lapp som tur var.
När maten var uppäten fick vi också (enligt tradition) leta påskägg i trädgården. Haha! Men eftersom jag var så mätt efter maten att jag knappt orkade röra mig fick Kim leta efter mitt.
Lite glass och kaffe som avslutning slank ner och sedan begav vi oss hem.

Väl hemma gick jag ut i det fina vädret till trädgården och plockade upp allt skräp som låg över hela gräsmattan så nu ser det bra ut där också. Förutom att det fortfarande ligger lite fimpar kvar men det vägrar jag plocka upp efter andra!
Ändrade också plats på fågelmaten på balkongen. Antingen gillar dom inte mina bollar jag satt upp till dom eller så har dom inte hittat hit, det verkar som grannen är mer populär. Haha! Hoppas iallafall dom beger sig hit, det är ju så fint med fågelkvitter. Även om jag är sjukt rädd för fåglar.

Sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer. Jag och Kim har tagit det lugnt i varandras sällskap och så kommer kvällen fortsätta.


Glad påsk på er alla!!


Är det tillåtet att äta så mycket godis man vill på påskafton?
- Bra, då behöver jag inte oroa mig ;) haha!

Tävling - Kaffemaskin.

Nu ska jag tävla och försöka vinna något jag länge har önskat mig. En kaffemaskin! :)
Närmare bestämt en Nespresso CitiZdot - med inspiration från Paris och New York.
Nu kommer jag hålla mina tummar så hårt jag kan ända till den 11 April då tävlingen avslutas. Önska mig lycka till! :)

Tävlingen hittar du här.






Nytt på sminkfronten!

Idag kom ett roligt paket på posten! Nämligen lite saker jag beställt från Kosmetikan.






Är så grymt nöjd med den paletten! Testade en av färgerna förut och pigmenten i dom verkar skitbra! Sitter länge gör dom också. Kostar 199 kr just nu så passa på!

Lite sminkpenslar som känns otroligt mjuka. Dock vet jag inte kvaliten på dom så det ska bli kul att testa. Alla penslarna i ett snyggt fodral kostar 79 kr.





Köpte även en sådan här borste till mitt mineralsmink. Har letat länge efter en sån men inte hittat någon. Det jag gillar med den är att borsten är platt framtill, tror det kan göra att sminket blir lite jämnare i ansiktet. 149 kr.
Dock fick jag fel borste hem så jag ska skicka tillbaka den och få rätt. Då ska det bli ett sant nöje att testa den!