Ett nytt år väntar - 2010!

Känner att jag har lite tråkigt för tillfället så jag kan ju lika gärna skriva ett litet inlägg.

Under dagen har jag och pappa varit och handlat och varit på systemet. Senare ska det dukas upp grillad kyckling, kamben, potatissallad och annat gott. Och efter det ska jag och Kim bege oss hem till Carros familj och fira med massa folk där. Kunde inte bli bättre än att få fira med sin underbara pojkvän samt världens bästa vän. Det gör min nyår lyckad iallafall. Jag är helt säker på att det kommer bli en toppenkväll!

Kläderna har jag redan lagt fram, så nu är det bara att tvätta av sig det sminket jag hade när jag var och handlade och på med partylocken! =)

Ha en underbar kväll allihopa och se till att ta vara på varandra!



Bilder från igår.

Som ni alla vet spenderades dagen hemma hos Carro, Jimmy och deras lilla Elvira. Vi hade verkligen hur mysigt som helst. Käka jättegod mat, skrattade massor och njöt i varandras sällskap. Jag älskar verkligen att umgås med dom.
Dock kom vi hem rätt sent så då blev det ingen bloggning utan jag lägger upp några bilder från igår nu istället.



Här har vi våra grabbar som tappert försöker sätta upp en gardinstång. Något som visades vara svårare än vi trodde. Haha! Men tillslut satt den på plats =)




Här är jag och världens sötaste lilla Elvira!



Världens bästa mamma och världens bästa vän!



Ett försök att samla alla på bild, vilket gick sådär som ni ser ;) haha!



TOPPEN KVÄLL!! TUSEN TACK






Idag är det ju som sagt nyårsafton. Jag vet inte än vart dagen bär med oss men det återstår att se, på nått sätt ska det ju såklart firas iallafall. Hoppas ni får en underbar dag, kväll och natt!



Städning och slappardag.

Idag har varit en riktig dator/städ-dag för mig. Imorse åt jag fukost och kollade på tv som vanligt. Sen tog jag tag i städningen av mitt rum (som jag förövrigt började med igår) Men idag blev det en rejäl städning. Oftast brukar jag bara typ plocka undan saker från golvet osv, eftersom jag städar så mycket överallt i örviga rum i huset, då glöms mitt rum liksom av, om inte Kim städar det då förstås. Men idag blev det dammning, dammsugning, skurning och plockning av diverse saker. Så nu är det verkligen RENT. Känns jätteskönt.
Efteråt var jag helt slut och har väl i princip suttit vid datorn hela tiden. Förutom när jag lagade mat då. Så hela eftermiddagen och kvällen har varit riktigt slapp.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv innan det är dags att sova. Imon träffar jag min prins igen och då bär det av hem till Carro, Jimmy och deras lilla Elvira för lite bingolotto och mys. Kommer bli supertrevligt!


Recension - ansiktsprodukter från Suhada.

Tänkte att jag skulle göra min lilla recension av produkterna av märket Suhada från Lidl.





Jag börjar med ansiktsrengöringen och ansiktsvattnet.


- Mitt absolut första intryck när jag använde rengöringen var dess starka doft. Den doftade så stark att det liksom stack till i näsan. Dessutom löddrar den inte sådär mycket som jag tycker att en rengöring ska göra. Dock rengjorde den bra då jag inte märkte av nåt smuts på bomullen när jag tvättade av med ansiktsvattnet efteråt. Ansikstvatten doftade inte lika starkt. Mitt första intryck av den doften var typ som oljor som man kan hälla i en såndär grej som man har ett stearinljus i för att ljuset ska sprida doften. Haha! förstår ni vad jag menar? hoppas det. Men jag tycker ändå inte produkterna höll det måttet som jag var ute efter. Inte för att man kanske kan förvänta sig det av så billiga produkter men ändå.

Sen har vi då dag och natt ansiktskrämerna.


- Även dessa hade en rätt stark doft och var sjukt svåra att arbete in i huden. Jag fick hålla på att gnida hur länge som helst för att de skulle gå in i huden och när väl det var klart kändes det som att det låg som ett täcke på huden. Jag föredrar krämer som snabbt går in och som torkar helt sen. Så det drog ner rejält på dom. Annars tyckte jag att huden blev rätt len efteråt men för mig var det inga produkter jag kommer köpa igen.

Till sist har vi mineralrouget.

- Toppen säger jag bara! Perfekt färg, perfekt att det är en mineralprodukt och perfekt pris - 29 kronor!
Kommer definitivt köpa det igen.

Min dag i bild.


Dagen kommer att spenderas med den finaste jag har. ♥

Jag älskar dig Kim, mer än något annat i hela världen.

En mycket bra dag!

Dagen har varit supertrevlig, en del shopping, god mat och mycket skratt. Tyvärr var filmen sådär. Men sällskapet var det bästa man kan ha! Tack för en underbar dag och kväll våra goa vänner Carro & Jimmy :)


Jag och världens bästa vän


Carro & Jimmy



Min älskling

Dagens värsta och dagens bästa.

Sitter här och är skitirriterad just nu! Vi har inget vatten..... Och alla vet ju vad det innebär. Inte duscha, inte tvätta händerna, inte borsta tänderna, inte gå på toaletten!! Åh va jobbigt allt är :(
Det är iallafall tur att dagen har mycket bättre saker att erbjuda. Om ett tag ska vi åka in till stan för att möta våra vänner Carro & Jimmy. Vi ska gå runt på stan, äta och sedan gå på bio. Vi ska se Göta kanal 3. Får hoppas den är bättre än vad alla påstår :P hehe!

Ja annars är det väl inget nytt. Återkommer!

Min Julafton samt julklappar.

Just nu sitter jag här mätt och belåten. Tacogratängen satt fint nu efter all julmat.

Julaftons dagen spenderades hos min moster och hennes man. Där samlades min familj, morfar och kusiner för julmat, kalle anka, julevangeliet och julklappar. Det var en mycket trevlig dag med supergod julmat. Kvällen fortsatte sedan hemma hos kim där vi öppnade ännu fler julklappar, åt julgodis och pratade om allt möjligt. En lyckad kväll!

Jag blev supernöjd över mina julklappar. Av vissa får jag och Kim julklappar ihop, eftersom det ska vara till hemmet och det tycker jag bara är bra. Ska försöka komma ihåg vad det var jag/vi fick.

- 500 kr av farmor.
- 500 kr av morfar.
- 500 kr i presentkort på chili av min moster och hennes man.
- En dvd-film av mina småbröder och corina.
- 1000 kr till heminredning av Kims föräldrar.
- En matberedare av Kims mormor och morfar
- 500 kr samt en fin vas av Kims farmor och farfar.
- En fin skål (BodaNova) från mina kusiner och deras partners.
- En snygg tekanna med tesil av min faster och hennes man.
- En smides-värmeljus-grej av Kim (kan inte förklara riktigt) Superfin var den!
- Två kokböcker av Min storebror och hans flickvän.
- En tryckkokare av pappa.


Tusen tack alla för allt fint vi fått. Ni är underbara!







23 December

Imon är det julafton. Men jag måste erkänna att jag inte kan finna nån julstämning direkt, vart är den tro?
Ja om inte annat så lär den dyka upp imorgon iallfall.

Igår var jag på kalas hos familjen Linansky. Det var Kims bror Simon som fyllde 21 år. Det var mycket trevligt, bjöds på kakor, bullar och tårta.

Idag ställde jag klockan på 8 för att posten skulle komma och hämta min dator som ska in på lagning. Men jag visste inte när dom skulle komma så kände att det var lika bra att vara uppe ifall dom står och plingar på dörren tidigt på morgonen. Men dom kom precis, så jag var nog ute i lite väl god tid. Men men..
Annars vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Kim kommer senare efter jobbet och ikväll blir det nog att åka och handla lite god mat samt hjälpa pappa att köpa lite julklappar. Nu ska jag bara ta det lugnt, möjligtvis städa klart rummet.

Om jag inte skriver mer innan julafton så önskar jag er alla en riktigt GOD JUL!


Mina bästa köp från Ullared.

Nu är det dag för mig att visa "mina bästa köp" från Ullared. Bättre sent än aldrig, right? =)


Jag började med detta schmapoo och balsam som jag faktiskt inte har testat än, men hört så mycket bra om.
Det är två flaskor 900 ml, alltså riktigt stora! Jag betalade 69.95 kronor för BÅDA. Om jag inte minns fel så har jag sett på bla ICA att de tar 89 kronor för EN flaska. Ett riktigt kap alltså!






Sen måste jag visa två andra favoriter. Nämligen en pincett och en ögonbrynstrimmer!
I vanliga fall nopprar jag alltid ögonbrynen och då är denna pincetten helt otroligt grym! För den gav jag ynka 21.95 kronor. Billigt och bra! Men när jag har bråttom, som jag kan ha ibland är denna trimmern väldigt bra att ha. Det går fort, gör inte ont och den var som sagt också billig. kostade 69.95 kronor. Kan inte bli bättre =) 




Svar till Hanna.

Vill be om ursäkt för att jag tog dig "hanna" som en annan person. Jag tror jag vet vem du är nu och jag gav dig svar på din senaste kommentar i inlägget där du kommenterade. Jag ber om ursäkt..

En lugn dag med lite besök.

Natten var hemsk rent ut sagt och nåt jag önskade att jag aldrig hade behövt uppleva. Men dagen har varit bättre. Började med att städa hela övervåningen eftersom vi skulle få besök. Min faster, hennes man och min farmor kom hit för att lämna julklappar till oss. Så det blev lite fika och sådär. Gav även dom julklapparna från mig och Kim. Farmor öppnade sitt paket eftersom hon var tvungen att prova så den passade. Och den satt perfekt! Det var så härligt att se henne så glad, hon var nästintill rörd till tårar. Det var nåt hon länge önskat sig så det var tur att jag hittade just den. Det var min farmor absolut värd! Hon är en av dom jag älskar mest av allt på jorden!

Nu ska jag umgås med Kim innan det är dags att sova.

Svar på kommentar!

I mitt senaste inlägg fick jag denna kommentaren;

"vrf ska dina brors tjejer hjälpa till?? det är väl dina bröder som ska göra de? eller lever vi på 50-talet???
"

Här är mitt svar;

För det första så vet jag att du inte heter Hanna, så lägg ner det. För det andra så tror jag du tolkade inlägget lite fel. Det jag syftade på i mitt inlägg var just folket som befinner sig i mitt hushåll som INTE bor här och i detta fall just mina bröders tjejer. Anledningen är enkel. Mina bröders kompisar har LAN och är här ca en helg, och som jag skrev tycker jag det är en självklarhet att de ska diska efter sig. Men det gör dom inte. DÄREMOT bor mina två bröders tjejer här i LÅNGA perioder. Den ena har tex bott här i flera månader och den andra under långa perioder då och då. Men vad vet jag, det kanske är så att man kommer hem till folk och anser sig vara gäst så man absolut inte ska hjälpa till med något? Inte tacka för maten - som alltid står serverad. Slänga sina kläder i tvätten, lägga sin disk i diskhon så att någon ANNAN ska ta hand om det. Jag kan ju passa på att fråga vad ni tycker? Är det så mycket begärt att få lite hjälp när man är flera människor i ett hushåll? eller tycker ni att en person ska ta hand om allt, för att dom är "gäster"?
Självklart gäller detta även mina bröder och alla som känner mig vet hur mycket jag tjatar på dom om detta - Att jag behöver hjälp. Men jag får ingen respons. Men jag trodde därimot eller hoppades snarare att folk som kommer och bor i ett hus hjälper till, Det är vad jag har lärt mig iallfall och vad jag gör när jag kommer hem till någon annan. Thats it!

Fredag.

Hej!

Jag vill bara tala om att jag mår lite bättre nu. Huvudvärken har släppt men det är fortfarande mycket tankar, som det alltid är kring jul. Varje år påminns man ju om att man kommer få fira jul utan sin älskade mamma.
Men så är det och det är bara att acceptera, även om det är väldigt svårt. Jag hoppas iallfall att julen kommer bli mysig och trevlig som den brukar vara.

Idag är det städning som gäller - som vanligt. Jag känner att jag verkligen inte har nån ork, men eftersom alla andra vägrar ta tag i det eller hjälpa mig är jag illa tvungen. Kan ju meddela att vi för tillfället är 11, om inte fler i hushållet.  Ja ni hörde rätt. Det är jag, Kim, min bror Jonas och hans tjej, min bror Tor och hans tjej, pappa och så har min bror LAN här nu. Inte för att hans kompisar ska städa, men därimot borde dom diska efter sig. Eller?
Några som verkligen borde hjälpa till eftersom dom bor här under väldigt långa perioder är båda mina bröders tjejer, anser jag. Men nej det här är ett hotell förstår ni.. Kim hjälper mig rätt mycket ändå, det är tex alltid han som städar mitt rum och det uppskattar jag väldigt mycket, Dessutom jobbar han väldigt långa dagar. Hade detta varit en normal familj så hade alla insett att det inte bara är en som kan sköta och styra allt i ett hus där det bor vuxna människor men i denna är det så. Det finns ingen respekt eller samvetskänsla alls. Det faktiskt så att alla har en del i nerstökningen, disken osv att göra. Så ALLA borde hjälpa till men det är tydligen EN person som ska plocka efter alla... Aja, nog om det. Blir så irriterad av att skriva om det.

Ikväll kommer min vän Marika hit för att hjälpa mig att färga mitt hår. Så jag håller tummarna att det blir bra =)



Ps. Jag ska visa mina bästa köp från ullared som jag lovade. Det kommer! =)


Kommer jag gå i tusen bitar?

Just nu är ingenting som det ska vara, Det är rent åt helvete. Det som jag absolut inte ville skulle hända hände och jag är så otroligt ledsen hela tiden. I över fem nätter har jag inte kunnat sova. Tankarna tar över mitt psyke och jag känner mig maktlös. Varje dag bär jag på känslan att det är en dag närmare, närmare mammas årsdag som är imorgon den 15 december. Det hugger mig i ryggen och det plågar mig. Huvudet värker och bägaren håller på att rinna över. Jag är konstant ledsen. Men jag visar det inte, inte för någon. Det är samma visa varje gång. Det är den dagen då jag minns tillbaka, då jag minns hur jag kramade min mamma och sa "vi ses imorgon" Det är den dagen som skulle visa sig vara sista gången jag fick vara i hennes varma famn och känna hennes andetag andas i takt med mina. Jag saknar min mamma, nåt så innerligt och jag önskar mer än allt annat att våra liv hade sett annorlunda ut. Du var mitt allt. Du och jag var ett. Det var du och jag som kämpade in i det sista. Det var du som räddade mitt liv. Nu finns du inte hos mig och jag önskar jag kunde ha räddat ditt... 

God jul mamma, min ängel. 


Det är inte bara detta som tynger min kropp och min själ, mitt hjärta och mitt psyke. Min dator har kraschat och alla mina bilder, alla mina minnen kan vara borta för evigt. Jag är så innerligt ledsen över detta. Tänk om jag aldrig kan få dom tillbaka. Det är ingenting man bara kan göra om, det kommer aldrig åter. Fan va jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden. Varför gjorde jag inte det som jag hade tänkt göra i flera dagar, hur fan kunde jag vara så dum? Jag hatar mig själv just nu och det finns inget som någon kan göra för att ändra på det. Jag låter istället tårarna rinna tills jag somnar och slutar tänka för en stund...

Ullared.

Dagen började redan klockan 5 imorse, då ringde klockan och vi hade en halvtimma på oss att göra oss iordning för att åka till Ullared. Sagt och gjort!
Var glad över att det inte var överdrivet mycket folk där när vi kom. Vi var väl där strax efter halv 8. Men när vi hade fyllt våra kundvagnar och skulle bege oss till kassan, märkte man att det började strömma in folk. Så vi passade nog tiderna bra.

Med mig hem fick jag iallfall följande:

- Massor av julklappar (köper till ca 20 personer.)
- Jeans till kim
- Svarta och mönstrade leggins till mig
- Mörkgrå skjorta till mig
- Shampoo och balsam
- Krämer till ansiktet
- Torr schampoo
- Halsband
- Två mössor till Kim
- Armband till Kim
- CD-skivor
- Filmer
- Spel till Kim
- Mp3 spelare
- Strumpor till Kim
- Ögonbryns trimmer
- Hårgele till Kim
- Väska till mig
- Gardinstänger
- Nattlinne

 
Ja det var nog det... Kände att jag inte orkade ta kort på allting men om det är något ni vill se så får ni väl hojta till. Imorgon tänkte jag lägga upp bilder på mina bästa köp iallafall.


Barnmisshandel på dagis i Italien.

Det här är något av det värsta jag har sett! Stackars de små barnen :( Jävla svin som gör såhär!!!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6237503.ab

Lite allmänt prat....

Just nu sitter jag här och är riktigt mätt efter middagen! förstår inte varför man aldrig lär sig att äta lagom alltså. "Bara liite till, det var ju så gott" det är så det brukar låta. Haha! Men jag får skylla mig själv.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, vaknade vid halv 11 som vanligt. Städade och grejade lite och provade göra en sminkning - sotning närmare bestämt. Det är lite klurigt det där med skuggor och grejer, det tar ett tag innan det blir riktigt snyggt. Men det blev det faktiskt. Sen är det lite tråkigt när man gör en "kraftfull" sminkning med mycket färger. Då tycker många liksom att det kanske är lite mycket till vardags. Men varför skulle det vara det egentligen? Bara man tycker att man är fin och trivs med det så borde man få sminka sig hur man vill, anser jag iallafall. Ända nackdelen om man sminkar sig så för ofta är väl att när man väl ska sminka sig till fest tex, så blir det ju ingen speciell partylook egentligen, om man nu brukar ha väldigt mycket smink till vardags. Men det gör man ju också som man vill med. Ja det finns säkert många delade meningar när det gäller det.

Imorgon bär det av till Ullared med Kim, min storebror och hans tjej samt hennes kompis. Det ska bli superkul verkligen! Alla julklappar ska inhandlas är det tänkt. Sen kommer jag väl som vanligt komma hem med massa skrot också, men skitsamma! haha! Min största oro är bara hur allt ska få plats när vi åker hem, men det löser sig nog. Hehe..

Nu ska jag återgå till min pojk och ha lite mys såhär på fredagskvällen! Om drygt en timma börjar ju Idol finalen och det får man ju bara inte att missa. - HEJA ERIK!!

Hoppas ni får en mysig kväll!


ARG!

Dagen började redan klockan 6. Då ringde kims klocka och det var dags för honom att åka till jobbet. När jag hade vinkat av honom somnade jag om igen. Och jag måste ha sovit stenhårt! för under tiden har någon/några gått in i min lillebrors rum (som hade en altandörr öppnen, dumt jag vet) och tagit datagrejer av honom till ett värde av 1500 kr. Fyfan säger jag bara. Det värsta är att vi är helt säkra på att det är någon/några av hans kompisar! Ja ni hörde rätt. En av anledningarna att vi tror det är för att hade det varit en riktig tjuv så hade han tagit datorn, tvn och allt annat av värde. Men detta var liksom en musmatta, en mus och ett headset som han precis hade köpt och det visste alla av hans kompisar! Jag blir så förbannat trött på sånt här. Jävla skitunge/ar! Men vi ska nog komma på vem det är ska ni se, så svårt kan det inte vara. Man kan ju undra vad folk tänker med. Svin!

Ja sen har jag inte gjort så mycket faktiskt, mest legat i min säng och tagit det lugnt. Ska väl snart äta och sen blir det mys med älsklingen när han kommer hem.

Nytt från Lidl - Produkter av märket Suhada.

Idag efter jobbet gick jag ner till Lidl för att handla lite. Jag fastnade direkt vid deras hylla med rengöring, lotion osv. Hittade flera produkter av det omtalade märket Suhada Nature. Det fanns en hel djungel med produkter av det märket. bla dag/natt kräm, rengöring, ansiktsvatten, peeling, ansiktsskrub, badsalt, fotsalt body butter, smink osv osv.. Det fanns hur mycket som helst!! Men det jag var mest intresserad av var deras ansiktskrämer. (Dag/natt). Så med mig hem fick jag dessa krämer 39 kr/st, rengöring för ansiktet, ansiktsvatten 39 kr/st och ett mineralrouge 29.90 kr. Alltså ruskigt billigt!! Med anledning av priset kanske ni undrar varför jag fastnade för dessa produkter? Det första var att det är naturliga ingredienser som tex rice och bamboo och ojlor som tex sheasmör som återfuktar och återfettar huden. Sen fastnade jag även för desingen. Jag gillar träinslaget på flaskorna/tuberna. Känns mer naturligt liksom. Haha! Dock har jag aldrig testat dessa produkter eller andra typer av sådana här produkter. Men det ska bli kul att ge det ett försök och jag säger gärna vad jag tyckte om produkterna efter de testats - Om intresse finns? 



 

Tips - LdB Deo.

Märket LdB är och har alltid varit en stoor favorit hos mig! jag har alltid älskat orginaldoften på alla olika produkter jag använder. Tex. Tvål, lotion, deo, duscgel osv. Det är en favorit som jag aldrig tröttnar på. Dock har jag faktiskt fått en ny liten favorit. Om den slår orginalet vet jag inte riktigt men den är riktigt god, och såklart av samma märke!
Nämligen LdB Deo Puls Sport! Den luktar riktigt fräscht av citrus och så håller doften riktigt länge. Sen är designen/färgen snygg och tilltalar mig verkligen.

Jag gillar den och kommer säkert använda den många gånger om.


En ganska tråkig dag.

Idag vaknade jag vid halv elva. Pigg och utvilad! Började med att kolla lite på tv men det övergick i lite garderobstädning och klädprovning. Jösses va mycket kläder jag aldrig har använt! Måste bli ändring på det. Är ni också sådana? att ni använder samma kläder fast det ligger flera nya plagg i garderoben? Skumt det där...

Ska strax gå och äta lite tror jag, har inte gjort det än. Sen blir det nog lite mer städning.
Imorgon ska jag jobba, ska bli kul faktiskt. Trivs bra på den förskolan. Goa barn samt personal.

hmm, ja jag har nog faktiskt inget mer att skriva. Det har inte hänt något nytt och det händer inget idag heller.
Så vi hörs snart igen!


Tävling - Parfym!


Jag är med och tävlar om dessa otroligt goda parfymer och jag hoppas så mycket att jag vinner! =)
Var med och tävla hos hannahsthlm du också!


Tävling - Ipod



Jag är med och tävlar om världens bästa Ipod från Multisale.se hos allt om the hills.
Var med och tävla du också! =)


Andra advent.

Eftersom det är andra advent idag kände jag att jag behövde lite mys/julstämning. Så jag och älsklingen började att äta en supergod frukost med varm choklad till. Det är nog något som vi båda har fastnat för, känns som vi dricker det jämt. hehe. Sen Tog jag upp min dator i köket, satte på julmusik på spotify på högsta volym och ställde mig och bakade julgodis. Det blev knäck, som blev supergoda och chokladkola som inte blev lika bra, dom blev för hårda men smaken var ju god. Så jag kände att det blev lite julstämning idag iallafall. 
 
Nu är jag mätt efter maten som bestod av fläskfile och klyftpotatis. Mycket gott måste jag säga. Så nu ska jag och goos krypa ner i sängen och kolla på film. Mysigt!

Ha en fortsatt trevlig andra advent!



Recept på min egna fisksoppa!

Idag provade jag för första gången att göra fisksoppa! Resultatet blev riktigt gott! men dock var det synd att jag inte använde mig av färsk fisk (hade ingen hemma) Men som tur var så hade jag iallfall färska räkor.
Jag tänkte såklart dela med mig av receptet som jag kommit på själv till er. Men då rekomenderar jag er att använda er av färsk fisk. Jag tror det blir ännu mer lyckat då! Sen är det självklart en smaksak, tycker ni att det går lika bra med frys så använd det. =) Smaken var riktigt lyckad som sagt!


Ingredienser:
- Vatten
- Valfri färsk fisk (jag använde lax och torsk)
- färska räkor
- 4 små potatisar
- 3 rivna morötter
- 1 gul lök plus lite purjolök
- 2 tärningar fiskbuljong och 2 tärningar grönsaksbuljong
- Ca två teskedar tomatpure
- Matlagningsgrädde
- Kryddor: Salt, vitlök&citronpeppar, paprika, gurkmeja.

Gör såhär:
Fräs lök, purjolök och fisken tillsammans med vitlök&citronpeppar samt paprikakrydda. Riv morötter och tärna potatisen. Lägg sedan allt i en katsrull med vatten. Tillsätt den tärnade potatisen, de rivna morötterna, buljongen, gurkmejan, tomatpuren och matlagningsgrädden. Låt koka upp och krydda ev lite mer om så behövs.
När fisken och potatisen blivit mjuka och färdiga lägg i räkorna och låt sjuda ca 3 minuter.
Färdigt!





Min fredag.

Godkväll!

Dagen idag har varit bra. Den har spenderats med min underbara farmor. Vi har strykigt och hängt upp nya gardiner i vardagsrummet och köket. Samt lagat mat och varit och handlar nu på kvällen.
Både jag och farmor tycker om att dricka glögg så med oss hem köpte vi Blossa Apelsin glögg! Den sitter jag förövrigt och dricker just nu. Den är supergod verkligen! Fast vi valde att dricka den iskall med massa isbitar i. Det kan jag verkligen rekomendera =)

Senare ikväll ska vi äta räkor. Just för tillfället är vi alldeles för mätta för det. Hehe. Men det ska också bli supergott!

Ha en fin kväll allihopa!



Tävling - Parfym från MUS


Jag är med och tävlar om denna underbara parfymen ”Kristall” från Make Up Store och jag vill verkligen, verkligen vinna. Detta är ju en drömparfym =)
Var med och tävla hos Anna Viktoria du också! :)


Onsdag.

Dagen på jobbet idag gick bra. Dock känner jag mig väldigt trött så känns svårt att vara 100% , men jag kämpar på! Slutade vid 16 och begav mig ner till kicks! Där hittade jag min efterlängtade palett. Gud va länge jag har velat ha den. Varje gång jag ska ha försökt köpa den har den varit slut. Men nu är den min och jag är lycklig över det! Fick även köpt lite annat smått och gott. Lite julklappar och så. Samt hämtat ett nytt paket från ellos. Som förövrigt nästan aldrig innehåller bara saker till mig själv. Men det jag visar i bloggen är det som är mitt. Så ni inte tror att jag bara handlar åt mig själv - Dock oftast väldigt billigt och ALLTID på rean. Men jag passar på att köpa till mig själv när det ändå är annat jag ska ha. Men jag tänkte inte visa innehållet. Om det inte finns en stor lust för någon av er att se? Då gör jag det såklart.

Nu ska jag vila mig en stund, en ny arbetsdag väntar imorgon!
Ha det bra!