NORGE!

Det som inträffat i Norge igår är helt ofattbart. Hur kan detta hända ett land som Norge? Det går inte att begripa.

Mannen som sköt vilt omkring sig på ön där ungdomar hade läger måste vara den mest sjukaste människa i världshistorien. 94 människor har dödats, många av dom ihjälskjutna och andra har drunknat efter att de flytt för sina liv undan denna hemska människa. Än vet man inte om det återstår fler döda människor ute i vattnet.

Strax innan mass-skjutningen exploderade även två bomber  i centrala oslo och minst 7 ska ha dödats och många ska ha skadats. Troligen är det samma gärningsman som ligger bakom även den händelsen.

Mina tankar går till alla berörda i Norge. Idag är vi alla med er ♥Grillparty!

I Lördags den 16 Juli hade jag grillfest här hemma. Det va riktigt lyckat! Vi grillade, spelade kubb, skrattade och hade skittrevligt. Hoppas det blir av snart igen!
Kubb-förberedelser.


Tjöt på balkongen.

Inne blev det en del snack också.


Jag och min älskling fick oss några rejäla skratt.Min prins.


Och en egobild.


Tack för en härlig kväll!!

Tassimo kapselmaskin.

För ett tag sedan fick jag ett grymt erbjudande från Buzzador. Jag fick chansen att köpa en tassimokapselmaskin superbilligt. På köpet fick man massor av kapslar, värdecheck för att köpa fler kapslar och 60 dagar på mig att skicka tillbaka den och få tillbaka vart ända öre om jag inte var nöjd. Men jag är så nöjd! Den är så bra och det blir otroligt gott. Det är helt klart ett av mina absolut bästa köp när det kommer till kökselektronik.


Smakerna på kapslarna är Marabou mjölkchoklad, Gevalia espresso, Gevalia Orginal mellanrost, Gevalia dark, Latte Macchiato och Cappuccino. Min favorit än sålänge är helt klart Latte, men de andra är inte långt efter.Vill du också ha chansen att få hem gratisprodukter att prova för att sedan bara ge din åsikt i gengäld? KLICKA HÄR. Du kan tex få chansen att prova barnmat, blöjor, hårvårdsprodukter, hudkrämer, duschcremer, godis, tandkräm, kryddor m.m. Du får produkterna hem och betalar inte ett öre. Det ända du ska göra är en redogörelse där du skriver precis vad du tycker om produkterna. Du får erbjudande om att komma med i kampanjer och väljer själv om du vill buzza eller inte. Det låter väl inte helt fel. gå med och bli en buzzador du också!


(Tassimomaskinen kostade visserligen lite, men var väldigt nersatt i pris och jag valde själv att vara med i just den kampanjen.)
Söndag

Vilken sommar vi har! helt underbart väder. Dock så är det väldigt kvavt idag med lite moln, men väldigt varmt! Förra veckan var det nästan olidligt varmt och nu i helgen lovades det regn men det var inte många droppar det kom.

I fredags var vi på kalas hos Kims mormor och det var supertrevligt. Fikade ute i trädgården med massa bullar, jordgubbar och glass. Mums! I Fredags kom även min syster och hennes hund hit för att stanna över helgen och igår var vi uppe vid sjön så lilla Kiara fick bada och det var väldigt uppskattat. Idag har jag färgat min systers hår och bara tagit det lugnt. Dom åker hem ikväll så imorgon ska det storstädas eftersom det ligger hundhår precis överallt, jobbigt för min allergi.

I veckan får vi se vad som händer, jag hoppas det blir fint väder så man kan sitta ute och sola. Man blir alltid på bättre humör också när solen lyser så jag håller tummarna!

Nu ska jag ta det lugnt, vi får väl se om det blir så att jag börjar med städningen redan ikväll. Risken är stor om jag blir uttråkad.