Flyttat hemifrån!

Ja igår gick flyttlasset till vår nya lägenhet. Det var mina fina småbröder som hjälpte mig att köra och bära. Vet inte vad jag hade gjort utan dom. Är så tacksam!

Det blev dock inte bara en lycklig historia. När de hade burit in allt slog det mig att jag faktiskt flyttar ifrån dem. Jag hade gråten i halsen medans jag kramade om dem och tackade för hjälpen. Men några timmar senare kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. De strömmade ner för mina kinder och det sved i ögonen av alla salta tårar. Jag var så ledsen. Aldrig innan har jag varit ifrån dem och även om det är en kort bilresa till dem så har jag dem inte här, hos mig. Jag ringde iallafall till pappa ochb grät ut och efteråt kändes det mycket bättre. De har lovat att hälsa på mig ofta så det hoppas jag verkligen.

Känner mig rätt löjlig som gråter istället för att vara glad men jag tillåter faktiskt mig själv att vara ledsen. Det finns mycket bakom som gör att jag faktiskt är det. En sak är att jag ständigt, efter mammas död, har svårt att vara utan min familj eftersom jag vet att vad som helst faktiskt kan hända. Men nog om det. Det blir nog bra detta när allt har lagt sig och vi har kommit iordning helt.

Nu ska jag förbereda mig för andra natten här i lägenheten. Blir lite mys med min fina pojke som jag älskar så ♥
På återseende!

Grattis till studenten, underbara lillebror <3

Den 30/5-12 Sprang han ut med flaggan i topp!
Jag är världens stoltaste storasyster och jag vet att du har hela framtiden framför dig. Ta världen med storm, du är värd all lycka. Jag älskar dig ♥

Lite kort update!

Nu har det hänt en del sen jag skrev sist.

Jag har varit en heldag i Ullared men tre goa tjejer. Över 12 timmar inne i varuhuset måste ju tyda på att vi haft kul!
Vi har beställt våran nya soffa. En beige/brun divansoffa. Dock fanns den inte i lager så leveranstiden är några veckor, men det får vi stå ut med.
Vi har kört flera flyttlass ut till lägenheten och flyttar in dit i helgen.
Jag har varit på två studenter, den ena var Rasmus, jag är god vän till hela hans familj och hans mamma är en av mina bästa vänner. Den andra var världens finaste lillebror. Så stolt och så troligt glad och lycklig för hans skull. Vilken kämpe han är! ♥
Och imorgon firar vi våran kusin som tar examen från högskolan.