Home sweet home.

Hej!

Tänkte bara skriva att jag har kommit hem. Kom hem på förmiddagen igår men var alldeles för trött för att sitta vid datorn. Idag har jag ett fullspeckat schema så jag kommer nog inte blogga idag heller. Återkommer!

Imorgon bär det av till Stockholm!

Har snart sett klart fångarna på fortet och nu börjar strax Time out som är ett av mina absoluta favoritprogram. Jag älskar humorn och ska lätt köpa boxarna när jag får tillfälle. Att skratta är underbart!

Jag tänkte egentligen inte skriva något direkt märkvärdigt utan ville bara säga att det kommer vara tyst på bloggen från och med idag tills (förhoppningsvis) på Söndag. Imorgon kväll åker nämligen jag och Kim med våra fina vänner till Stockholm och tillbringar helgen där. Vi sak besöka Grönan och utforska vad storstaden har att erbjuda. Känner på mig att det kommer bli riktigt roligt. Antagligen kommer jag ha en hel del shopping och massvis med bilder att visa er när jag kommer hem igen.

Trevlig kväll!

Diet Fuel och Diet Caps

Som ni säkert har läst om här i bloggen vann jag en tävling för ett tag sen, närmare bestämt den 21 Juni. Alltså ett bra tag sen, jag väntade och väntade på mitt pris men det kom aldrig, så igår kväll mejlade jag företaget och undrade varför min vinst inte hade sickats. Fick svar på natten att de beklagade felet och att de genaste skickade vinsten hem till mig. IDAG kom det fram! Snacka om snabb leverans. Det är jag riktigt tacksam över.

Vinsten är inte vilken vinst som helst. Det jag vann var ett protienpulver som inte direkt är billigt att köpa. Jag har hört så himla mycket bra saker om detta pulver så det här ska bli riktigt spännande att testa.

Jag antar att de ville kompensera felet lite och skicka en extra produkt till mig. Inte mig emot. Hehe! Jag fick en burk med viktminskningskapslar.




Diet Fuel Produkt - En vetenskapligt sammansatt fettreduceringsprodukt, med högt innehåll av protein och fiber och lågt innehåll av socker.
Resultat Bevarar kvalitativt fettfri muskelmassa och stimulerar fettförbränningen, vilket ger ökad muskeldefinition.

Diet Caps - Ökar ämnesomsättningen, minskar hungerkänslan, balanserar blodsockernivån och ger dig extra energi för att lyckas med en långsiktig viktminskning.

Ibland har man alldeles för tråkigt....

Hur mycket tjänar du på din blogg ungefär? Jag tjänar inte ett öre på min blogg. Tyvärr :P
Hur får man många besökare? Jag tycker det viktigaste är att man är sig själv och skriver om det man själv tycker om.
Favoritartist? Finns alldeles för många för att nämna en.
Vad är din största dröm? Bilda familj och köpa hus. Gärna ett hus vid havet.
Köper du kläder på nätet? Ja det gör jag, oftast från Ellos.
Favorit skoaffär? Skopunkten. Billigt och bra!
Favorit klädeaffär? Gina Tricot och Kappahl.
Har du någon piercing? Öronen bara.
Är du förlovad? Ja.
Vad har du för mobil? LG KC550
Vilken linje gick du på gymnasiet? Barn och fritidsprogrammet.
Har du en bärbar dator eller en stationär? Jag har en liten Mini pc som jag älskar.
Har du mest kläder eller smycken? Har en jäkla massa smycken men har nog ändå mer kläder.
Gillar/Gillade du skolmaten? För det mesta.
Vad är din favoriträtt? Oj, går inte att säga. Finns så mycket gott!
Vad lyssnar du på för slags musik? Allt som spelas på radion.
Vilket/vilka fotbollslag håller du på? IFK Göteborg såklart!
Har du någon pojkvän? JA!
Bor du själv? Nej jag bor fortfarande hemma.
Hur gammal är du? 21. Fyller 22 om 10 dagar.
Vilka bloggar läser du? För många. Haha!
Plagg du inte skulle klara dig utan? Bh, trosor, tunika och Leggins.
Vad är din favoritglass? Piggelin.
Vad ska du göra mer i sommar? Jag åker till Stockholm imorgon med pojkvännen och våra vänner.
Vem är den första du pratar med när du är ledsen? Min pojkvän.
Skulle du vilja flytta till ett annat land? Nej.
Vilka är dom snyggaste färgkombinationerna? Beror på vad det gäller.
Vilken årstid är bäst? Svårt att säga. Gillar alla årstider på olika sätt. Men hösten har jag speciell relation till.
Ungefär hur många unika besökare har du per dag? Ingen aning och inget jag lägger så stor vikt vid. 10 om dagen är det väl minst iallafall. Haha!
Varför började du blogga? Först började jag nog för att alla andra hade en blogg. Var väl mest nyfiken. Nu ser jag ser jag det mer som en Hobby och nåt jag kan kolla tillbaka på om några år.
Vad är du beroende av? Nässpray, öronproppar (när jag sover) och tuggummi.
Vad heter dina syskon? Angelica, Rikard, Jonas och Tor.
Hårfärg? Blond.
Nämn några personer som betyder extra mycket för dig? Farmor, pappa, syskon, Carro, Cissi och Lena.
Vad längtar du mest efter? Lägenhet och barn.
Intressen? Inredning, smink och skönhet.
Tatueringar? Nej, inte en ända och kommer aldrig skaffa någon heller.
Körkort? Tyvärr har jag inte tagit det ännu.
Vad dricker du helst? Vatten.





Årets första getingstick.

Sitter just nu och kollar på fångarna på fortet medans jag vräker i mig popcorn. Vilken klassiker programmet är alltså! Man sitter som på nålar hela tiden. Precis som det ska vara!

Var med om något mindre roligt tidigare idag. Stod och hängde tvätt ute på balkongen då jag märkte att det surrade runt massor av getingar överallt. Tänkte att det säkert berodde på alla pantburkar vi har liggandes där ute. Så jag försökte snabba mig men jag hann inte långt innan det började surra innanför tunikan och självklart får jag panik! Kastade av mig den men såklart hann den sticka mig, i ryggen. Gadden satt kvar så jag fick be min lillebror dra ut den samt smörja in mig. Det svullnade rejält måste jag säga. Det blev en riktig jävla bula och alldeles rött. Det sticker och svider som bara den. Nu har dock svullnaden lagt sig och det känns inte lika mycket längre så det går nog åt rätt håll tack och lov.

Ja så lite synd har det allt varit om mig idag. Inte alls kul att bli stucken faktiskt, speciellt inte efteråt. Men men, får väl lägga mig här i sängen och fortsätta tycka synd om mig själv. Haha! Så får ni ha en fortsatt trevlig kväll.

Kalas.

Idag har vi varit iväg hela dagen. Vi åkte redan halv tolv imorse in till stan för att leta present. Klockan tre skulle vi nämligen befinna oss på kalas för Kims lillebror Jonas hemma hos dem. En present hittade vi, det fick bli ett badmintonset. Vilket verkade väldigt uppskattat då killarna spelade det länge ute på trädgården. Det bjöds även på mat från "Oves gatukök" haha! Kims mamma jobbar nämligen där så det fick bli det. Inte mig emot, korv med mos kan vara riktigt gott ibland. Det bjöd även på glass och kaffe till efterrätt.
Det var väldigt trevligt att få träffa Kims släkt eftersom det var ett tag sen nu. De är alltid lika goa och glada!

Vid sju tiden begav vi oss hemåt och nu ligger vi och slappar i sängen. Jag framför datorn och kim framför en film. Blir att lägga sig tidigt idag så Kim är pigg och glad när klockan ringer imorgon. Hehe.
Ska väl lägga mig ner här brevid honom nu och mysa tills ögonen går igen.
Ha en fin kväll

Ny sängstomme.

Idag har jag hämtat en ny säng. En vit malm sängstomme som jag köpte på blocket. Har velat ha denna sängen hur länge som helst då min är lite sönder och rätt solblekt. (har en malm sängstomme i björk) Så jag passade på när jag såg den till ett bra pris på blocket. Den var tydligen jätte eftertraktad då säljaren sa att det var väldigt många som hade ringt på den.
Jag är riktigt nöjd men jag kommer inte använda den förrän vi fått en lägenhet. Då ska allt vara nytt och fint hade vi tänkt. Så den ställer jag undan ett tag och hoppas vi får tur snart med vårat lägenhetssökande.


Borta bra men hemma bäst!

Kom hem vid 18 tiden idag efter att ha tillbringat två jätteroliga dagar hemma hos Carro. Vi har grejat otroligt mycket i hennes lägenhet eftersom hon snart ska flytta. Tror faktiskt vi fyllde upp emot 12 säckar med grejer plus några kartonger. Kändes jättekul att få vara där och hjälpa henne med detta för jag vet att hon verkligen uppskattar det. Så känns det ju även skönt för mig med eftersom jag vet hur mycket det underlättar att allt är väl packat när väl flytten är.
Även denna gången fick jag en massa saker av henne. Tänk va glad man blir av att få saker, det är alltid lika kul. Tack gumman!

Nu längtar jag massa tills nästa Torsdag då jag och Kim åker med Carro och hennes familj upp till Stockholm. Kommer bli jättekul! Vi ska gå på Grönan och hitta på en hel del annat skoj.

Men nu ska jag fortsätta kolla på Paradise hotel med Kim. Vi är helt besatta av det programmet. Haha!
Ha en fin kväll!

Dåligt med inlägg.

Det har varit riktigt dålig uppdatering det senaste dagarna men jag har inte orkat skriva några inlägg faktiskt och har inte direkt haft något att skriva heller.

Helgen har varit lugn och skön. I Lördags var min kusin och hans tjej Sanja här och klippte mig och kim. Känns jätteskönt att topparna är trimmade nu, Hehe. Så tack så mycket Sanja!

Igår tillbringade jag dagen hemma hos världens bästa granne och även en väldigt god vän till mig. Goa Lena!
Vi pratade en massa och hon bjöd på jättegod mat. Kvällen tillbringade jag hemma tillsammans med Kim.

Idag har jag en del att göra. Måste städa mitt rum som ser förfärligt ut och planera lite andra saker. Jag tar nog mitt pick och pack och drar hem till Carro imorgon precis som jag gjorde förra veckan. Det är så skönt att komma hemifrån ett tag och att då få vara hos min bästa vän slår ju allt. Tror det kan bli jättekul!

Ja det var en liten snabb uppdatering om vad som har hänt de senaste dagarna och vad som kommer hända de kommande dagarna.

Två riktigt roliga dagar!

Jag har inte uppdaterat på några dagar men det beror på att jag inte har varit hemma. I Onsdags åkte jag in tidigt till stan för att träffa världens bästa vän Carro. Vi gick runt litegrann och letade present till Alex som vi skulle ha på Torsdagen. Efter mycket om och men hittade vi några presenter som vi tyckte passade. Efter det åkte vi hem till Carro där vi (eller Carro) fick världens ryck och började rensa och sortera i hennes förråd. Hon ska ju flytta i slutet av september så det var jättebra att få det gjort. Jag fick även en HEL KARTONG med saker av henne som jag blev jätteglad för. Snällare människa får man leta efter. Hehe. Men när vi var klara där nere va vi helt färdiga. Trötta som bara den och hungriga så vi lagade mat, pratade och hade det riktigt trevligt. Under kvällen pratade vi minnen och hade det hur mysigt som helst.

Dagen efter (igår) åkte vi hem till Alex där en överraskningsfest skulle hållas för henne. Vi var ett par stycken som dukade, satte upp ballonger osv innan en mycket förvånad Alexandra fick sig världens överraskning när hon kom hem. Vi grillade och spelade ett roligt spel innan det var dags att bege sig hemåt. Väl hemma umgicks jag med kim lite innan det var dags att sova. Så det var två riktigt roliga dagar jag har haft!


Världens bästa vän!




Idag har jag städat litegrann och lagat mat. Blev kyckling som vanligt. Jag typ lever på det nu för tiden när jag försöker äta lite nyttigare. Sen den 4 augusti har jag fortfarande inte ätit nån pasta, ris, potatis, läsk, godis osv. Men lite har jag fuskat. Jag åt muffins igår på kalaset och lite glass. Har även ätit lite popcorn samt börjat äta fiberhavregrynsgröt på morgonen och nån frukt då och då.  Men jag går inte på nån strikt diet utan gör det som passar mig. Jag anser att om man försöker äta nyttigt på vardagarna kan man unna sig nåt litet gott på helgen. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv!


Imon blir en spännande dag också. Min kusin och hans tjej kommer nämligen hit. Hon ska klippa mig och eventuellt Kim också. Vi får se om jag vågar mig på nån förändring i håret eller om jag bara toppar det. Det återstår att se. Hehe. Nu ska jag och Kim kolla på film. Idag blir en mysfredag! :)


Tävling - Rosa dator

Jag är med och tävlar om en söt liten rosa dator hos Umeås stolthet!
Håll tummarna! :)




Kesoplättar och nyttigt bröd.

I Söndags testade jag att göra 2 nya recept. Kesoplättar och ett nyttigt "bröd".
Här kommer bilder!




Kesoplättar gjorda på ägg, keso, dinkelmjöl, dill och kryddor.




Bröd gjort på ägg, ost, bakpulver, kryddor, pumpakärnor, solroskärnor och linfrön.











Har haft en mycket trevlig kväll

Godkväll!

Gick precis innanför dörren. Har varit hemma hos min storebror och hans tjej. Vi satt deras uteplats satt deras vänner plus min kusin och hans tjej så vi blev ett litet gäng. Men efter ett tag tröttnade de flesta och begav sig innåt. Men i lägenheten brevid var det världens fest så vi var där litegrann också. Tjötade och hade jättekul med Cissi och Sanja. (min storebrors tjej och min kusins tjej) Sanja är frisör så vi pratade lite om att hon kanske ska få klippa både mig och kim. Det hade varit toppen med tanke alla hundralappar man slänger ut hos frisören.

Men nu är vi som sagt hemma igen, folket som hade festen i lägenheten brevid skulle ut på krogen och då begav alla vi andra oss hem istället som inte ville med dit.
Jag och Kim tänkte sätta på en film och mysa lite. Tror det får bli Änglavakt. Hoppas den är bra!


Förresten! idag har jag och kim varit tillsammans i 4 år och 10 månader. Tiden går fort när man är lycklig och jag blir bara mer lycklig för varje dag som går. Gud va jag älskar min fina pojke!

Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll för nu stänger jag ner.


Dagens måltider

3 dagar jag har nu ätit nyttigt och jag måste säga att det går bra! Jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt och jag känner att jag har motivationen. Hoppas bara den håller i sig!


Fotade mina måltider idag, dock glömde jag frukosten men den var inte så märkvärdig så det gör inget.
Såhär har mitt matintag sett ut idag iallafall.

Till alla måltider dricker jag världens godaste och uppfriskande vatten. Nämligen vanligt kranvatten med massa is och basilikablad. Har ni inte provat det måste ni göra det!


Frukost: En tallrik fjällfil (fet yoghurt, 4%) med pumpakärnor, solrosfrön och linfrön.


Lunch: Ett kokt ägg med en klick majonäs på samt lite dill. Två flatbröd med egengjord tonfiskröra och bladspenat.







Middag: (förövrigt nåt av det godaste jag ätit! Jag saknade varken klyftpotatis eller pommes som jag ofta åt till detta innan, det var sååå gott) Kyckling, ungsrostade rotgrönsaker och egengjord tzatziki.






Fredagsmys: Grekisk yoghurt med hallon.





Nytt försök till nyttigare liv.

Jag har börjat leva ett nyttigare liv nu. Eller har bara gjort det 2 dagar än så länge men jag kämpar på! jag är så sjukt godissugen just nu att jag snart klättrar på väggarna. Men det ska väl gå över det med..

Man kan kanske säga att jag gör nån blandning mellan LCHF, GI och min EGEN metod. Jag utesluter alla kolhydrater i form av socker, pasta, ris, bröd, potatis osv osv. Försöker utesluta frukt också eftersom det är en hel del fruktsocker i det med, men vi får se hur det kommer gå. Älskar ju frukt!
Rotgrönsaker ska man egentligen heller inte äta pga kolhydraterna, men om jag ska klara mig utan all pasta, ris och potatis MÅSTE jag få göra pure av rotgrönsaker, annars går det icke. Så det så!
Jag ska även äta massa fett. Grädde, majonäs, creme fraich, gräddfil m.m. Inga lightprodukter och låghaltfettiga saker.  Jag tror stenhårt på det här med att äta fett om man nu utesluter kolhydraterna. För det första måste man få energi och det får man av fett och protein såklart. Sen läste jag nånstans att det är mer kolhydrater i LÄTTMJÖLK än i GRÄDDE. Kan man tro att det är sant? nej. I lättmjölk/lättfil osv är det en massa annat skräp. Från och med nu är det de fetaste produkterna som kommer intas. Dock i rimliga mängder såklart!

Igår åt jag:

Frukost: En tallrik fil. (för lite jag vet, men huset ekar tomt)
Lunch: Ingen pga att jag vakna för sent, måste såklart bli ändring på.
Middag: Två pannbiffar, två stekta ägg och rotgrönsakspure gjort på morot, palsternacka och selleri.

Idag åt jag:

Frukost: Ett kokt ägg, några skivor ost, en tallrik fil med linfrön.
Lunch: Tyvärr samma som igår, sover så dåligt om nätterna... :(
Middag: En kyckling och sallad.

Om det är någon som är intresserade av recept och bilder på maten för att kanske själv få motivaton så är det bara att säga till. Och har ni tips och råd till mig så får ni gärna framföra dom också.

Nu kör vi!
Håll era tummar för mig! :)

Lite blondare!

Färgade håret idag. Utväxten. Dock tar jag alltid lite i längderna också men huvudsaklingen färgar jag alltså utväxten :) Lite synd att kameran får det att se lite gult ut för i verkligenheten är det inte det. (Tycker jag iallafall) Jag lyckades riktigt bra denna gången!


Ibland tror jag att jag drömmer...

Jag kan inte tro att det är sant... Jag har vunnit en tävling till! och inte vilken tävling som helst utan en 1 årig prenumeration på tidningen Se&hör. Min absoluta favorittidning när det kommer till skvaller! =)
Det är nästan så man inte kan beskriva med ord hur fruktansvärt glad man blir av såna här överraskningar. Det gör verkligen att man går runt och ler hela tiden utan att veta om det.
Tusen tack Anna-Maria!

Anna-Marias blogg är en blogg som gripit tag i mig på ett sätt som ingen annan gjort tidigare. Jag har läst vart ända inlägg och det är både med glädje, sorg och förtvivlan. Att en människa, eller familj ska behöva utsättas för något så hemskt som deras familj fått göra är fruktansvärt. Men ni kämpar på, tillsammans! och det är det viktigaste. Jag beundrar er av hela mitt hjärta och önskar er allt gott i framtiden.



Jag vann!

Såg just att jag vann tävlingen jag var med i för några dagar sen. Gud va kul!! =)
Är verkligen superglad, nu kan jag baka massor!

Tusen tack Mona! :)
Kika in hennes blogg också och låt er inspireras!

Jag verkar ha fått tillbaka lite energi!

Filmen jag skrev om i det senaste inlägget var helt klart sevärd men långt ifrån lika bra som ettan.  Fick äve sett sex and the city 2 och jag tycker faktiskt den var bra, oseriös och glamorös precis som det ska vara när de gäller en sex and the city film.

Nog om filmer. Igår fick jag världens energi, från ingenstans. Men det kanske inte är så konstigt när man legat i en vecka och gjort noll. Städade iallafall hela övervåningen samt hallen på nedervåningen. Nu återstår bara toaletterna och mitt eget rum. (Lämnar alltid det tråkigaste till sist. Haha) Kanske tar tag i det senare, vi får se.
Ska strax ställa mig och laga mat hade jag tänkt, så är det bara att värma på sen. Steka och förbereda köttfärssåsen och bara koka spagetti till när det är dags för middag. Enkelt och lätt!

Ja vad ska man mer skriva då. Söker lägenheter för fullt och hoppas att vi snart ska ha turen på våran sida. Dock har jag en känsla av att det kommer dröja ett bra tag innan vi får en, men man kan ju hoppas jag har fel. Hehe..