Tävling - Hårvård!

 


Jag är med och tävlar om hårvårdsprodukter från Goldwell hos Millah!
Var med och tävla du också, det är hela 10 st som kommer bli vinnare och jag hoppas såklart jag blir en av dom lyckliga vinnarna! =)  



JAG VANN!!!! =)

...


Jag kan, jag vill, ska ska!


Tävling - Hudvård!




Jag är med och tävlar om denna hudvårdserie som jag har hört ska vara jättebra!
Var med och tävla hos Beauty Place du också! =)


Elviras dop!

Idag döptes världens sötaste lilla flicka!

Elvira Carolina Joline Schöneman
24/10-09



Här har vi lilla familjen. Mamma Carro, Pappa Jimmy och deras lilla Elvira.


Lite info om bloggandet.

Godkväll!

Som ni säkert redan lagt märke till har det inte blivit så många inlägg den senaste tiden och jag vet inte hur det kommer bli med det dom närmsta dagarna eller veckorna heller. Det är inte så att jag har tröttnat på att blogga eller så. Det finns bara inte tid eller ork just nu. Jobbar väldigt långa dagar och när jag kommer hem vill jag bara kunna slappna av.
Självklart kommer det komma några inlägg då och då men jag hoppas ni inte blir sura utan har överseende med att det kanske inte blir lika ofta nu under några dagar. (vet inte hur länge) Och jag hoppas verkligen ni fortfarande vill fortsätta följa min blogg. Ni är underbara! =)

Kram på er!

Lite info om bloggandet.

Godkväll!

Som ni säkert redan lagt märke till har det inte blivit så många inlägg den senaste tiden och jag vet inte hur det kommer bli med det dom närmsta dagarna eller veckorna heller. Det är inte så att jag har tröttnat på att blogga eller så. Det finns bara inte tid eller ork just nu. Jobbar väldigt långa dagar och när jag kommer hem vill jag bara kunna slappna av.
Självklart kommer det komma några inlägg då och då men jag hoppas ni inte blir sura utan har överseende med att det kanske inte blir lika ofta nu under några dagar. (vet inte hur länge) Och jag hoppas verkligen ni fortfarande vill fortsätta följa min blogg. Ni är underbara! =)

Kram på er!

En underbar dag tillsammans med Carro!

Skulle egentligen ha skrivit detta inlägget igår. Men då hade jag fullt upp så jag tar det nu istället!

Igår fyllde min underbara och fina vän Carro 21 år! =)
Åkte in till stan för att träffa henne och hennes söta dotter Elvira. Vi gick runt lite i göteborg för att hitta en piercing studio och efter många om och men hittade vi den. =)
Efter det gick vi och köpte doppresenter till Elvira som ska döpas på lördag. Stora tjejen!
och när vi var klara med det gick vi till Paprika och åt varsin sallad och världens godaste kladdkaka till efterrätt, det är bara ett måste. Haha! Det blev en rätt lugn dag, vilket är väldigt skönt ibland. Att bara sitta och prata massa och skratta högt är så härligt! Tack för det vännen! =)

Jag hade en supertrevlig och härlig dag som jag gärna vill göra om snart! Hoppas din födelsedag blev lyckad gumman, för det är du värd!



Dagens fråga - Rengöring för händerna.

Dagens fråga:

Hur får man bort dålig lukt från händerna? Tex om man ätit räkor, kräftor eller nåt annat som man äter med händerna. Jag tycker verkligen inte om dålig lukt men jag tycker det sitter kvar även fast man tvättar händerna riktigt noggrant efteråt. Någon som har nåt råd eller tips på hur man får bort lukten direkt?


Tävling - Parfym



Eau de Parfum, 100 ml
"Blommig, sensuell. Doftar precis som "nyduschad" och fräsch. Inslag av gardernia, apelsinblomma och mysk"

Hur bra låter inte det? =)


Jag är självklart med och tävlar om denna parfymen som heter Time Capsule. Den kommer ifrån Parfymbutiken
Och tävlas ut hos Makeupartisten!
Var med och tävla du också!


Min Fredag och lördag.

Har varit väldigt kass uppdatering det senaste men det beror på att jag har jobbat långa dagar hela veckan och inte riktigt har haft ork. Men jag ska försöka bättra mig!

Efter jobbet igår åkte jag hem till Kims familj för att fira hans pappa som fyller år idag. Det var inget kalas utan det var familjen samt Kims farmor och farfar som var där och grattade honom. Det bjöds på bullar, kaffe och tårta. Det var väldigt trevligt! Fram mot kvällen kollade vi på idol, det är ju ett måste. Jag har två favoriter och det är Erik och Erika men igår tycker jag Eddie var överlägset bäst!

Jag kände även av en riktig trötthet som kom smygande. Tillslut blev jag så trött så jag somnade framför tv:n, då var det bara att bege sig till sängen. Somnade åter som en stock och sov hyffsat bra hela natten. Hoppas Kim och Simon gjorde det med, så dom inte stördes av att jag prata i sömnen eller snarka eller nåt annat dumt..haha!

Hade även lite planer idag men det blev ändrat pga lite missförstånd och sånt där. Det är sånt som händer och det är väldigt synd men inget att göra åt. Tyvärr..  

Jag och Kim åkte in till stan för att lämna in hans mp3 som gått sönder men naturligtvis så gällde inte garantin på den, utan det var tydligen självförvållat. Displayen hade blivit intryckt av nåt tydligen. Utan en ändaste repa på den. Skumt, men men. Dom skulle kolla upp vad det kostade att laga den och sen meddela oss. Vi får väl se om vi väljer att laga den eller köpa en ny. Tråkigt när sånt händer, men vad ska man göra.
Gick även in på apoteket där jag köpte en kräm och läppcerat. Sen till Kappahl och köpte en svart tunika för 114 kr.. Billigt och bra. Och sen in på HM för att köpa sminkpenslar. Sen var vi så trötta så vi åkte hem. Jag har fruktansvärt ont i ryggen och i benen, måste bero på den hårda veckan med jobb som jag inte direkt inte är van vid. Men ska vila och ta det lugnt resten av kvällen så då blir det säkert bättre.

Och bättre kommer det verkligen att bli för om en stund ska jag och kimsi mumsa i oss våra havskräftor som vi köpte idag. finns det något godare?

Ta hand om er därute!


Favoritsminket!

Jag glömde ju att visa er vad mitt andra paket som jag fick igår innehöll. Så jag visar det idag istället!

Ni kommer väl ihåg att jag hittat mitt nya favoritsmink? Förra gången beställde jag bara prover för att se om jag verkligen gillade sminket, märket osv. Speciellt eftersom det är mineralsmink som jag inte testat tidigare. Och jag blev glatt överraskad. Jag älskar sminket! Det är absolut mina nya favoritprodukter! =)
Är jätteglad att jag testade sminket och jag är verkligen helnöjd. Så självklart var jag tvungen att beställa dom riktiga sminkburkarna istället för dom små provburkarna. Tycker förövrigt att det är väldigt bra att dom har det så, att man kan "prova på" så man verkligen hittar sin nyans osv. Kanon!

(Jag fick dessutom två gratisprover förra gången jag beställde och även denna gången. Pluspoäng!)



Paket från Ellos nr 6.

Fick en väldigt rolig nyhet när jag kom hem idag. Mina två paket med saker som jag skickat efter hade kommit! =) Det ena paketet var från Ellos (såklart) hehe.. Förstår att det finns flera som kanske tycker att jag köpt mycket det senaste, och det kan jag hålla med om. Men jag har ALDRIG (förutom nån enstaka) köpt ett plagg som kostat över 100 kr, utan köper ALLTID på rean. Det tycker jag faktiskt är väldigt bra. Då blir det ju tex 2 tröjor istället för 1 (alltså fler) Det skulle aldrig falla mig in att köpa en tröja för 500 kr när jag kan få 3 eller 4 för samma pris. Haha! Jag kollar enbart på rean eftersom det alltid finns mycket snyggt där också. Så nu har vi rett ut det. Hehe!
 
Här får ni se det jag köpte denna gången, och priset!


 

En jättego Cardigan 95 kr!
En snygg kort jacka. 95 kr! (Har en likadan brun)


 

En svart klänning som slutar strax nedanför knäna. 75 kr!
Ett sött mönstrad linne. 40 kr!

Nya höst/vinterskor.

Igår var jag i Trollhättan med min kära pappa. Fick köpt mig två par skor. Ett par stövlar och ett par varma vinterskor. Är riktigt nöjd med mina köp! =) (köpte lite smink med, men det orkar jag inte visa)


 

Tävling - Parfym!


Jag är med och tävlar om denna otroligt snygga och fantastiskt väldoftande parfymen! =)
Var med och tävla hos
Elin Leijon du också!


Grattis på födelsedagen, mamma.


Grattis på födelsedagen älskade mamma, himlens finaste ängel.
Jag hoppas att du har det bra, du är förevigt älskad och saknad.


Nytt favoritsmink!

Jag är så glad just nu! Jag tror jag har hittat mitt nya favoritsmink. Har verkligen fastnat för mineralsmink och jag hoppas det kan göra att min hy mår bättre. Bara känslan med mineralsmink på sig gör att man känner sig i princip osminkad. En mycket härlig känsla!

Ni kan ju gissa om jag blev glad när jag hittade detta paket i blevlådan idag =)




Födelsedagsfirade för Carro&Jimmy.

Min och Kims gårdag var verkligen toppen! Fick umgås med så goa vänner och vi hade jätteskoj!
Det var nämligen födelsedagsparty för Jimmy och Carro. Jimmy fyllde 25 igår och Carro fyller 21 den 20:e så dom slog ihop det och firades igår då =) Det bjöds på snittar, bål, tårta, snacks och massa annat gott och även många härliga skratt såklart! =) Fick även gosat och myst massa med deras fina dotter Elvira. Lilla prinsessan. Hon är bara för söt. Hehe
Jag har så sjukt roligt tillsammans med min fina vän Carro. Hon är verkligen min bästa vän ingen är så snäll och underbar hon henne! Är verkligen glad att jag får ha en sån fin vän.

Jag hoppas verkligen vi får träffa er snart igen för det är lika roligt varje gång! Tack för en härlig kväll!


    

  

    


Tävling - Glashand.




Nu är det dags att tävla igen!
Denna gången är den denna otroligt fina glashanden från Bizy.se som ligger i potten. =)
Självklart är jag med och deltar, hoppas du är det också!
Klicka här för att komma till tävlingen.


Störst av allt är kärleken.





4 år av kärlek!
Jag älskar dig så otroligt mycket min prins.
Med dig är jag lyckligast i hela världen och du är det bästa som har hänt mig.
Tillsammans ska vi vandra genom livets alla med och motgångar, hand i hand.
Du&Jag, föralltid.

7/10-2005


Dagens fråga - Favoritsmink.

Dagens fråga:

Vilket är ditt favorit smink-märke? =)

Själv har jag många olika favoriter och även flera märken som jag verkligen vill prova och som säkert kommer bli nya favoriter. Bland sånt smink jag använder är maybelline, Isadora och Max Factor nog favoriterna. Men jag ska börja testa MUS smink (Make up store) och även FACE. Dock är det ganska dyrt smink, men antagligen mycket bättre.

Toppendag med Cissi!

Hej på er!

Idag känns allt mycket bättre! Den här dagen och det här sällskapet var verkligen vad jag behövde!

Har haft en otroligt rolig och underbar dag med min storebrors flickvän Cissi. Först var vi och käkade lite, samt fikade då vi åt världens  godaste kladdkaka, men den var rätt maffig, så ingen av oss orkade äta upp.. haha! Sen gick vi iväg för att gå på make up-kursen som jag vann! Den var rolig, men lite av en besvikelse samtidigt då jag kände att inget av det hon sa eller sminkade var något nytt för mig. Hade liksom varit roligare om man fick lite mer tips på tekniker och färger och sånt där. Men men..  Det var ju nåt nytt att gå på en kurs så det var såklart roligt! Hade ju fint sällskap också! =) Haha! vi har skrattat så himla mycket idag, nästan så att käkarna började värka..HAHA! Men samtidigt har vi pratat om mycket personliga saker eftersom vi har ganska mycket gemensamt eftersom hon ingår i min familj :) Så kort och gott har det varit en fantastisk dag och det känns verkligen som jag fått en ny fin vän och jag hoppas hon känner detsamma! Detta vill jag helt klart göra om. Kanondag!! =)




Här är en av alla hundra bilder vi tog.. Haha! =)
Visst är Cissi otroligt söt!!?? ♥


Jag låter texten tala för sig själv...

Tårarna har runnit konstant i ca två timmar nu, det bränner på mina kinder och jag hatar det. Jävla tårar!!


Jag kan börja med att säga: Jag visste det! Jag kände det på mig, kunde bara inte avgöra när det skulle komma. Nånstans borde jag förstått att min lycka skulle vända sig emot mig, som ett bakslag. Jag menar, varför skulle jag få vara lycklig och glad för en gång skull?

Att jag vunnit några tävlingar, att jag fått umgås med min vän Carro och hennes familj som verkligen får mig att bli så glad, att jag fått lite jobb så jag får pengar, att jag för en gångs skulle känt mig mycket gladare än på länge. Jag borde förstått att det bara skulle vara för en liten stund. Jag är så arg på mig själv, hur kunde jag vara så dum?
När pappa ringde mig för en stund sen fick jag kämpa för att tårarna skulle sluta rinna. (Han kunde ju inte få höra att jag var ledsen) Men jag antar att han förstod ändå, det hörde jag. Men jag är glad att han inte fortsatte fråga om det. Klarar helt enkelt inte av att prata i telefon när jag är så ledsen. Stackars pappa. Han bryr sig så mycket om andra när han själv har det tufft, nu tuffare än vanligt. Det var så jäkla jobbigt att få höra det fruktansvärda som har hänt och det gör såklart att allt bara blir ännu jobbigare och jag blir ännu mer ledsen. Hur mycket ska han behöva utstå? Hans smärta är min smärta.. Jag är så ledsen för din skull pappa. Fan också..

Min syster frågar också vad som har hänt. Men vad ska jag svara? "Det gamla vanliga"? Jag saknar min syster så jäkla mycket, jag saknar att få umgås med henne så som bara systrar gör och jag önskar att allt var annorlunda, gud vad jag önskar det! Jag önskar att jag kunde ringa henne när jag har det jobbigt och bara gråta ut. Att jag kunde få umgås med henne när jag ville. Men det kan jag inte, för hon har det lika jobbigt och jag vill inte belasta henne med mer. Jag vet att hon har sagt att det bara är att ringa och att hon alltid finns där för mig. men det är inte bara att göra det. Jag kan inte!! Hur mycket jag än vill så kommer jag inte belasta dig med all min skit. Jag önskar att det var du & jag, alltid. Och inte bara ibland pga vissa omständigheter. Men det kommer aldrig bli så...  

Jag saknar även min underbara och bästa vän Carro så otroligt mycket! så mycket att jag flera gånger har gråtit innan jag somnat på kvällen. Alla våra minnen, alla våra fina stunder, alla våra skratt. Det var alltid du&jag, det var som om vi satt ihop. Nu har du en familj att ta hand om, en underbar dotter som du ska vara så stolt över. Ditt allt här i världen. Henne har du och kommer du följa genom hela hennes uppväxt. Du kommer se henne ta sina första steg, säga sina första ord. Börja i förskolan sedan börja skolan, för att sedan bli vuxen och ta sina egna kliv ut i livet. Du om någon är värd denna lycka så mycket! Och jag menar det verkligen, av hela mitt hjärta. Hur dum och klantig jag än kan vara så menar jag aldrig dig nåt illa. Jag skulle aldrig göra dig illa med flit! Du är min allra bästa vän och jag vill aldrig förlora dig, det vet du. Jag har sakt det tusen gånger. Jag hoppas att jag har en lika stor plats i ditt hjärta som du har i mitt och jag önskar att vi en dag kan få tillbaka det vi en gång hade...

Funderade länge innan jag började skriva om jag skulle göra det. Alla säger att jag ska göra det när jag är ledsen, men sen vet jag också att flera tror att söker nån slags uppmärksamhet eller vafan dom menar. Precis som att jag fläker ut mig och visar (skriver) att jag är ledsen bara för att få uppmärksamhet? Tror dom det får dom fan göra det. Jag skriver för att få lätta på trycket, hade ni känt detsamma hade ni gjort samma sak. Tro mig!

Jag vet att jag kan uttrycka mig dumt ibland! jag vet att jag säger saker som jag tycker utan att tänka efter om den jag pratar med tycker samma sak. Men det borde jag väl få göra? Ska jag behöva ha dåligt samvete för att jag tycker och tänker helt annat? Jag vet inte.. Det har hänt flera gånger och varje gång mår jag dåligt över det. Men jag kanske borde vara helt tyst istället och bara hålla med. Då blir nog bäst så för det är aldrig min mening att såra. Aldrig! Om det är det ända sättet att inte göra det på så tar jag hellre det till mig och är tyst istället.


Jag vet inte varför men det känns som att jag håller på att förlora alla jag tycker om och det krossar mitt hjärta i tusen bitar... Om jag nu på nåt sätt har gjort er illa, så har det aldrig varit min mening att såra er...



Det är ingen röd tråd genom detta förbannade inlägg, men jag skiter i det. Jag bara skriver. Jag vet inte ens vad jag har skrivit. När jag läser igenom det själv kommer jag väl ångra allt jag skrev. Men just nu struntar jag i det. Just nu måste jag få vara jag.






(Ett bra tag efter jag skrivit allt utan att publicera):

Nu ringde pappa igen, han var tydligen väldigt orolig och det gick inte att hålla emot tårarna längre, nu rann tårarna i ett samtidigt som jag försökte förklara varför. Han förstod mig och hade mångra bra svar. Tyvärr ser han nog lite lätt på det. tex säger han att jag inte ska tänka så mycket och inte ta åt mig sånt jag inte kan påverka, utan lägga allt sånt åt sidan. Visst är det sant men hur lätt är det när man är som jag? som tänker och grubblar på allt... Jag får försöka jobba med det, för jag vet att han har rätt.


Nu svider det så satans mycket på kinderna att jag måste gå och tvätta av ansiktet. Vet inte när jag skriver igen, jag vill må bättre först och inte fylla bloggen med såna här patetiska inlägg...

Tävling - Ursnygg väska!




Jag är med och tävlar om denna ursnygga väskan hos Tesish! =)
Var med och tävla du också i denna toppentävlingen!


Dagens fråga - Fredagar.

Dagens fråga:

Hur ser en perfekt fredag ut för dig? =)

Min fredag är perfekt om jag får umgås med min underbara älskling! :) Egentligen spelar det ingen roll vad vi gör, bara vi gör det i varandras sällskap. Men att mysa, äta god mat och kolla på en bra film slår väl allt! hehe.

Dagen i bokstäver.

Dagen började sämre men nu känns det mycket bättre!! :)

Vaknade klockan 6 av att klockan ringde, min prins skulle åka till jobbet. Tyckte så synd om honom, han ville verkligen inte jobba idag. Han var helt slut och vela bara sova. Kände mig dum som tvingade iväg honom även om jag vet att det var bra, eftersom man inte ska vara hemma från jobbet. Samtidigt är det inte hans jobb.. Men men, dåligt samvete fick jag iallafall eftersom jag vet hur trött han var. Min prins... 

Halv 11 ringde telefonen och jag såg till min stora glädje att det var Paradiset (min favoritförskola) Jag älskar att jobba där. Jag älskar alla barn, personalen, huset, glädjen, omgivningen. Men dessvärre har jag inte varit där på ca 1 år. Så jag blev så jäkla glad när dom ringde! Men tyvärr varade inte den glädjen så länge då hon ville boka mig på tisdag. Men då har jag redan jobb!! =( Men hon sa att jag gärna får komma dit och hälsa på, så barnen känner igen mig. Och det ska jag verkligen göra! längtar redan! Ska kolla om jag ska åka dit på måndag..

Och nu till dagens roliga nyhet!!
för en liten stund sen ringde en tjej mig från The Studio. (Ni kommer väl ihåg tävligen jag vann?) Hon ville boka upp mig för min make up kurs. Det blev på tisdag klockan 16.00. Jag får även ta med mig nån, så det ska bli verkligen bli jättekul! Det kommer ta ca 2 timmar. =) Dom skulle även plocka ihop min andra vinst som är smink till ett värde av 1000 kr =)
Så på tisdag ska jag få lära mig hur man på enklast och snyggast sätt lägger både en vardags make och en fest make! Spännande! Ska bli skitskoj! =)

Om en stund hade jag tänkt plocka iordning lite överallt och även sätta igång med maten. Blir riktig fredagsmat idag. kotletter, pommes och sallad! smaskens! Sen ska jag försöka övertala pappa att åka och handla så jag kan få köpa hårfärg, är nämligen väldigt trött på min utväxt just nu. Hade hellre väntat på att min syster skulle hjälpt mig med den, eftersom det alltid blir så snyggt när hon gör det! men jag tror inte jag kan hålla mig. Haha!

Vi hörs väl snart igen!
Ha en fin dag allesammans!

Dagens fråga - Hur tar du dig upp?

Dagens fråga:

När allt känns meningslöst och du tappat orken/kraften. Hur gör du då för att ta dig upp igen?

Jag tror inte jag tänker svara på denna frågan, för jag har inget bra svar.. Men jag hoppas du har det!

Borde jag inte vara glad?

Fick just ett telefon samtal, från chefen på förskolan där jag brukar jobba. Hon gav mig jobb tre dagar nästa vecka. Det är alltid något eftersom jag inte jobbar på två månader nu... Men samtidigt som jag är glad att jag fick jobb så har jag någon konstig känsla i magen som inte känns bra. Borde jag inte vara gladare? Känns typ som "aja, jag tar det, för jag måste ju." så ska det väl inte kännas? Det ska väl snarare vara "Jippi, jag fick jobb!!" Jag fattar inte detta.. Vad är det som gör att jag känner såhär? Fan...