Dagen före nyårsafton.

Dagarna passerar förbi i en ganska behaglig fart. Julen har vi avslutat och snart har vi avslutat år 2010 också. Känns rätt skönt att ett nytt år ska starta. Nu börjar vi om på ny kula. Jag hoppas år 2011 kommer bli ett år jag kommer minnas med glädje.

Imorgon är det alltså nyår och den ska firas hemma hos min bror och hans flickvän Cecilia. De ska bjudas på 3-rättersmiddag och komma dit lite folk så det kommer nog bli jättetrevligt. Ser verkligen fram emot det!
Cissi ska eventuellt komma hit och fixa sina naglar idag. Hon vill prova att ha gelénaglar och då ska hon såklart få det. Alltid lika kul att träffas och prata skit och skratta högt som vi alltid gör. Haha!

Annars vet jag inte vad som händer mer idag, kanske ska åka iväg och handla lite senare ikväll. Eftersom vi inte ska vara hemma på nyår har jag bestämt att jag ska göra en 3-rättersmiddag hemma på nyårsdagen istället. Jag älskar att fixa med sånt! Alltid kul när man märker att det uppskattas också.

Nu ska jag fixa lite här hemma. Återkommer!

Reafynd!

Igår begav jag mig in till stan för att kolla in mellandagsrean som råder och jösses va folk det var. Helt galet! Den affär som helt klart var mest överbefolkat var Gina tricot. In dit gick det knappt att gå...
Men några fynd gjorde jag iallfall. En väska från Accent för 99 kr och 3 behåar. Två från Kappahl och en från Lindex. 120/129 kr/st.


(Bilderna är tagna med digitalkamera då jag inte lärt mig den nya helt ännu)



Sen hittade jag även en jättefin vit julduk med text på och julgardiner inne på Hemtex för halva priset. Men det orkade jag inte fota, det får bli nästa år då de förhoppningsvis kommer till användning.

En härlig julafton och en ny favoritpryl!

Julafton är över och vi blickar sakta framåt mot ett nytt år.

Hade ni en trevlig julafton igår? Det hade jag! Det började hemma hos min släkt där vi åt god julmat, kollade på kalle anka, lyssnade när morfar läste julevangeliet och öppnade våra julklappar. Därefter bar det av hem till Kim där familj och släkt väntade. Det var jättetrevligt. Vi åt mat och fikade, drack vin och annat gott, öppnade julklappar och spelade UNO. haha!

Vi blev så himla nöjda över våra julklappar. Jättefina saker fick vi verkligen. Tusen tack!
Vill också tacka världens snällaste Malin (kims syster) sötare, finare och underbarare människa finns inte. ♥

Vår julafton 2010 blev jättelyckad.


Idag steg vi upp vid sju på morgonen för att åka iväg till Elgiganten som började sin stora mellandagsrea idag klockan 08.00 . Jag köpte mig äntligen en systemkamera. Som jag längtat! när priset var så nedsatt kunde jag inte låta bli. köpte även lite tillbehör till som tex minneskort, väska osv. Är så himla nöjd! nu ska jag råplugga handboken också så jag lär mig den. kul!


God Jul!

Idag går mina tankar till alla ensamma människor ute i världen. Dom människorna behöver också få en tanke till sig en dag som denna.

Jag vill också uppmana alla att tänka på barnen idag och därmed tänka på sitt alkoholintag. Detta är en dag man ska minnas med glädje.
God Jul på er alla ♥

Onsdag

De senaste dagarna har det inte hänt mycket alls faktiskt. Är rätt besviken på vissa personer (inga namn nämda!)
Varför kan man inte tänka på andra i sin omgivning? men jag antar att det är sånt man får ta. Ibland undrar jag varför jag ens blir förvånad? Jag får börja lära mig att allt här i livet är inte som man tror.

Jaja, nog om detta. Imon blir en dag jag iallfall kan se fram emot. Ska åka in till stan och möta Kim när han slutar jobbet. Vi ska köpa en present till hans bror som fyller år idag och köpa julklappar till varandra (dock inte i varandras sällskap såklart!) Sedan möts vi igen och jag hoppas vi går vidare till Liseberg. Jag vill verkligen dit nu på julen då det är så fint och imorgon är ju sista dagen de har öppet för det här året. Men vi får väl se vad Kim säger, kanske blir det att åka hem och ha uppersittarkväll istället. Det återstår att se vad vi bestämmer oss för. Eventuellt går vi och äter på något mysigt ställe också. Härlig dag/kväll kommer det bli iallafall.

Är så glad att jag har min fina pojke. Han stöttar mig verkligen genom allt. Han är den som är där när anda sviker och han är den som gör mig lyckligast i världen. Han betyder verkligen allt för mig och jag är så glad att jag har honom i mitt liv.



Min recension av Bobbys hårserie

För ett tag sen såg/hörde man hur mycket positivt som helst om Bobbys egna produktserie för håret. Alla skrev hur bra produkterna var osv. För ett tag sen när jag var på Rusta så köpte jag ett schampoo och balsam för TORRT OCH SLITET hår för att testa och se om de var så bra som alla sa.
Det här kom jag fram till;

1. Schampoot löddrar inget!
2. Jag får tvätta håret 3 ggr för att håret ska kännas rent.
3. När håret är "rent" känns det torrt som svinto.
4. När jag tar i balsam får jag ta stora mängder för att håret ska bli mjukt.
5. Jag måste ta i balsamspray för att kunnas borsta ur håret när det är handdukstorkat.

Ja ni ser ju själva. Helt värdelöst för mitt hår. Har faktiskt aldrig provat nån sämre serie. Bara det att håret är torrare när det är tvättat och rent än innan säger ju allt. Det kändes som produkterna förstörde mitt annars väldigt mjuka hår.
Det ända positiva jag kan säga är att doften är rätt god. Men den verkar gå ur rätt snabbt så det är ju inget positivt egentligen.

När jag sedan sökte på google för att hitta en bild till detta inlägget såg jag att jag inte var ensam om att tycka såhär. Det var hur många som helst som hade upplevt precis detta. Så det lär ju inte vara mitt hår det är fel på..
Dessa kommer jag aldrig använda igen utan jag ger schampoot till min bror (om han vill ha det).




Däremot har jag gelén och sprayen i samma serie och dem är betydligt bättre! De produkterna gör att frisyren håller hela dagen vilket är väldigt bra om man ska på fest eller liknande. Ska jag säga nåt negativt om dem så är det väl att det är riktigt svårt att borsta ur hårsprayen för att håret blir så hårt av den. Det är nästan ett måste att tvätta ur den.

BOBBYS produkter får tyvärr tummen ner av mig.

Tävling - Kastrull och gryta

Är med och tävlar om en fantastisk kastrull och en underbar gryta från OBH nordica hos Tårtspecialisten.
Var med och tävla du också  :)



Det går framåt...

Jag mår lite bättre nu även om det inte är helt bra. Förra veckan var verkligen hemsk, jag visste varken ut eller in. Det var så mycket på en gång som hände och därför kom jag in i en svacka. Men det känns som jag håller på ta mig igenom den nu.

Vart är vännerna när man behöver dom?


Idag på förmiddagen var jag på en mysig second hand butik med pappa. De hade massa fint och jag fyndade lite saker. Skulle verkligen kunna gå i såna affärer i flera timmar, tröttnar aldrig.
Annars händer inte mycket. Det är fullt hus här hemma eftersom min lillebror har LAN. Det är folk överallt och man får dålig sömn på natten men det är väl bara att stå ut. Hoppas alla åker hem snart..

Har inget annat att skriva om så jag återgår till pojkens varma famn.

Piss på allt!

Känner mig så jäkla nere just nu. Ingenting går som jag vill och allting är åt helvete...
I fyra dagar har jag legat i sängen. Jag har inte tagit på mig ett kläder på fyra dagar utan haft nattlinne på mig. Jag har inte haft lust till någonting. Jag har inte ens haft nån aptit. Jag har lyckats ta mig upp för att laga lite mat (i morgonrock) och duscha, sen har sängen varit min plats. Låter så jäkla slappt men jag har inte haft ork eller lust till nåt annat. Jag är inte sjuk, bara allmänt deppig.

Idag hade jag bestämt mig för att ta mig ut på promenad och städa lite men tror ni jag har gjort det? nä, ursäkt efter ursäkt har jag kommit på för att inte göra det. Fick väl plockat undan lite imorse men det räknas inte..

Vilket skitinlägg detta blev, men det måste få komma såna också ibland.

Jag hoppas allt vänder snart..

10 år

Idag är det 10 år sen du lämnade oss, vår älskade mamma, ängel och vän.

Saknade efter dig går inte att beskriva, i våra hjärtan finns du alltid.


...

Den långa väntan är nu över och jag kan meddela att vi inte fick lägenheten... FAN!

Nervös!

Jag är verkligen en kass bloggare just nu. Bloggen ligger lite på is som ni märker, nån gång ibland slänger jag in ett inlägg men mycket mer blir det inte. Inte för tillfället iallafall, MEN det kommer. Med tiden blir det bättre, lovar.

Jag går just nu och är ett nervvrak. Jag går runt i min lilla bubbla och det ända jag tänker på är lägenheten vi kollade på förra veckan. Jag tror fan jag fått magsår av detta, det låter sjukt men jag kan knappt sova eller nånting, det är så frustrerande. Jag är så nervös och det känns som allting kommer rasa om vi inte får den. Imorgon är sista svardatumet och efter det får vi veta vem som får den. Jag har så ont i magen och vill verkligen inte tänka på det mer! men jag kan inte låta bli..

Nåväl. Helgen har varit bra. I Fredags var jag inne i stan med Cissi och Emelie. Vi kollade runt lite och jag lyckades fynda ett chokladfondue-set på Åhlens och två ljushållare i kristall på Guldfynd. Vi åt även på Cissis mammas jobb, en jättemysig resturang i fin miljö och jättegod mat. På kvällen kollade jag på Idolfinalen med Kim och hade det mysigt.
Halva Lördagen åkte jag, kim och pappa runt och letade efter ett par vinterskor åt Kim. Det kändes som vi åkte över halva Sverige men utan resultat. Tråkigt men inte mycket att göra åt. Han får ha sina gamla vinterskor sålänge..
Söndagen tillbringade vi hemma. Lagade god mat och hade det mysigt! lugnt och skönt precis som vi gillar.

Idag har jag inte gjort ett skit, får väl fortsätta gå runt och vara nervös, mycket annat står inte på schemat. Haha!

Ha det fint!

Tävling - Tassimo

Okej, ni tror säkert jag är galen nu men jag ska för femte gången försöka vinna en Tassimo. Jag vill så gärna ha en!! Hoppas på tur denna gången :)

Tävlingen hittar ni hos MUPPSAN


Lägenhetsvisning nr 2

Lägenheten vi kolla på igår var helt underbar! känslan jag fick när jag gick in i den går inte att beskriva. Jag kan inte sluta se den framför mig! Självklart tackade vi ja till den.

Alla dessa tankar och intryck har resulterat i mycket dålig sömn inatt. Hur jag än gjorde för att somna så lyckades jag inte och när jag väl hade somnat så vaknade jag. I mina tankar snurrar allt för fort just nu, känns som jag inte hänger med. Men jag är glad ändå. Så himla glad! äntligen kanske vi får våran efterlängtade lägenhet. Vi är 1 av 3 som blivit erbjudna visning så chanserna är ju rätt stora ändå. Det är bara att hålla tummarna så hårt vi kan och hoppas på det bästa, mer kan vi inte göra...

Ja, jag vet inte om jag hade så mycket mer att skriva. Ögongen går typ i kors och jag ser suddigt så det är väl bäst jag avslutar här. Men SNÄLLA håll en tumme eller två för oss ♥

Mobilblogg: hoppas hoppas!

Igår fick jag och Kim en härlig nyhet. Vi ska på ännu en visning på en lägenhet, denna gånger ligger den där vi vill bo - I Partille! Så imorgon kväll ska vi dit och det ska bli så spännande, jag är så glad och lycklig för detta. Men det är som Kim säger, lika bra att inte hoppas för mycket så man inte blir för besviken om det inte blir något men jag kan inte låta bli att hoppas med hela mitt hjärta. Snälla håll era tummar för oss! 

Tävling - Tassimo kapselmaskin

Nu är det fjärde gången jag försöker vinna en Tassimo kapselmaskin. Nån gång måste den väl bli min, jag gör ett försök iallafall :)  Jag hoppas så mycket denna gången! håll er tummar eller gå in och tävla HÄR ni med :)


Härlig helg

Helgen har varit hur mysig som helst och än är den inte slut. Det vankas härlig söndagsmiddag bestående av kyckling (i brist på kött), klyftpotatis och tzaziki. Mums!

I Fredags tillbringade jag som sagt min dag inne i stan. Jag gick runt och strosade där alldeles för mig själv precis som jag föredrar och kunde ägna mig helt åt vart jag ville gå och vad jag ville kolla på. Sånt är härligt!
På eftermiddagen mötte jag upp Kim eftersom vi skulle ut och äta nåt gott. Och precis som jag trodde bestämde vi oss för vår favorit resturang dit vi gick och åt god grekisk mat. Efteråt köpte vi med lite fika hem från Espressohouse innan vi landade i soffan framför Idol. Riktigt mysig Fredag alltså.
Lördagen var lugn och skön. Var iväg och handlade lite med min bror och hans tjej och sen slappade vi resten av dagen framför tv:n och film. Vi såg bland annat "The book of Eli" som jag varmt kan rekomendera. Gillar filmer där slutet är sådär oförutsägbart.

Och dagen idag då. Den har faktiskt varit lugn den med. Jag och Kim sov ut ända till klockan tolv imorse och sen åt vi frukost (lunch) på sängen framför webbtv. Har varit iväg till Lindex också på förmiddagen och köpt en fin tunika som jag kanske använder på nyår. Vi får se!

Nu ska jag strax börja med maten. På återseende!

Mobilblogg: Sitter i stan

Sitter inne i stan, åkte in hit vid ett tiden. Vid halv fem ska jag möta Kim, vi ska gå och äta på nåt mysigt ställe bara vi två. Bloggaren Kenza är här idag och kön till henne är hur lång som helst! vad hon gör här vet jag faktiskt inte. Vet ni? Har köpt mig en till jacka iallafall, nästan en sån jag köpte häromdagen fast en svart.  Det är så kul när man fyndar! nu vill jag bara att tiden går så jag får träffa Kim snart, är kramsugen och vrålhungrig ;) Ikväll är det Idol som sänds härifrån gbg. Heja Jay!