Lägenhetsvisning.

Idag har jag och Kim varit och kollat på vår allra första lägenhet. Den var jättefin på alla sätt men vi kom fram till att den inte passar oss. Så himla synd eftersom vi längtat så mycket och så länge efter ett eget boende. Men letandet går vidare, vi ger inte upp!

Min turdag!

Idag är min turdag! gud va glad jag är just nu. Ska berätta varför...

...Hela hösten har jag letat efter en varm och go vinterjacka. Alla jag hittat har varit plastiga, fula och väldigt dyra. Jag har gått och frysigt ett tag nu och nu när snön har kommit så kände jag paniken över att inte ha en varm jacka.
Så hela kvällen igår satt jag och letade på olika nätsidor efter den perfekta jackan så jag kanske kunde skicka efter en. Jag va inne på Ellos, halens, Lindex, bonprix, Cellbes, La redoute m.m.. utan att hitta nåt. Tillslut gick jag in på Bubbleroom för ett sista försök och där var den! En jacka helt i min smak! och billig! Dock var jag lite orolig över storlekarna. Tycker det är så svårt med jackor för antingen är dom alldeles för stora eller alldeles för små. Man behöver nästan prova. Jag blev iallfall glad över att jag hittat den men eftersom jag hade bestämt sedan innan att jag skulle in till stan idag så väntade jag med beställningen (ifall jag skulle hitta nån i stan)
Och tur var väl det!! Jag hittade exakt den jackan inne i stan, den hängde där framför ögonen på mig och jag kände direkt att den var min. Priset var detsamma i affären som på nätet. 349 kr, som hittat! Nu i efterhand är jag så glad att jag inte beställde den för det var som jag trodde, den var liten i storleken. Jag som i vanliga fall har L/XL kunde inte ens ha någon av dom på jackan utan behövde större. Åh jag är så glad! Glad över att jag hittade den och slapp vänta på en beställning och glad över att jag slapp beställa och behöva bli besviken för att den var för liten. Nu är den min! 

Här är två bilder på den från bubbleroom.



Jag är jättenöjd och det är första gången i mitt vuxna liv som jag går i en "färgglad" jacka. Köper alltid svart annars så det är ett steg i sig det med för mig. Vill ni kika på den på nätet finns den HÄR

Mobilblogg: Haft fullt upp hela dagen

Ligger här i min säng med lite huvudvärk och den förbannade hostan som aldrig vill försvinna. Kim åkte just iväg med sin bror och några mer för att bowla men jag hade ingen lust att följa med. Har grejat hela dagen, städat hela övervåningen som tog några timmar och grejat med en del annat så jag är helt slut nu. Men det känns ändå skönt att ha städat eftersom jag ska sätta upp julsakerna imon. Hade först tänkt göra det på söndag då det är första advent men tänkte att det kan vara kul att vakna på första advent i ett julpyntat hem och bara mysa och njuta av den dagen istället. Det blir nog bra. Nu ska jag bädda ner mig! 

Mobilblogg: Plantering

Igår planterade jag om två växter som jag köpte på netto häromdagen. Riktigt fina till riktigt bra pris. 25 kr/st, kan ni fatta!? kanonpris om ni frågar mig :) 

Mobilblogg: väntar fortfarande...

Som ni märker är det rätt tyst här på bloggen och det beror helt enkelt på att jag väntar på att ni ska besvara den enkla lilla frågan jag ställde till er i det föregående inlägget (inte tävlingsinlägget) jag tycker faktiskt att ni kan ge en minut av er tid och göra det för mig. Jag står och stampar på ett och samma ställe just nu och vet inte hur jag ska göra bloggen bättre, det är därför jag behöver er hjälp. Jag ser ju faktiskt vilka som besöker min blogg tack vare min lilla mätare jag har i menyn. Där ser jag flera bloggare gå in här vars bloggar jag ofta kommenterar så varför får jag ingen tillbaka? jag är inte så noga med kommentarer egentligen, ofta är inte det de viktiga men om jag då verkligen ber om ett svar på en fråga så kan jag väl få det... aja, får väl se om bloggen tar sig upp på banan igen. 

Tävling - Tassimo kapselmaskin

För tredje gången ska jag nu försöka vinna Tassimo kapselmaskin. Har aldrig tävlat om något så många gånger men eftersom jag så gärna vill ha den så tar jag alla chanser jag kan. :)

Jag är alltså med och tävlar om den nya kaffemaskinen från Tassimo inkl ett startkit
av T-Discs totalt värde 2 000 kr i samarbete med WWW.JENNYN.SE

Var med och tävla HÄR du också!






Fredag

Nu har jag inte uppdaterat sen i Måndags och det beror på att jag har sån jäkla bloggtorka just nu. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva för inlägg. Att hela tiden hålla på att skriva vad jag har gjort under dagen eller ska göra tycker jag kan bli lite uttjatat. Jag vill ju fånga ert intresse... Så jag tänkte faktiskt be er om en liten tjänst. Kan ni inte vara gulliga och säga vilken kategori ni gillar mest av dem jag har i menyn? Så kanske jag kan skapa lite inlägg utefter era önskemål. Det hade varit jättesnällt och en stor hjälp på traven.

Idag känns som det har varit en lång dag, som ännu är långt ifrån över. Först var jag uppe med Kim när han skulle åka till jobbet och sen somnade jag om för att vakna vid nio igen. Då hade jag och pappa bestämt att vi skulle åka och handla lite och sånt är alltid skönt att göra på förmiddagen. Vi åkte först till Orienthuset i gamle stan och kollade runt där inne. Massa mystiska grejer där måste jag säga. Dofter och smaker från många olika länder. Efter det gick vi vidare till ÖB där vi köpte lite kryddor och annat och sen gick vi till willys för att handla mat. Utanför, i fiskbilen köpte jag även havskräftor som jag och Kim ska njuta av ikväll med ett glas vin. Det ska bli smaskens!
Med bilen full åkte vi och hämtade min systers hund som vi ska passa och när vi väl kom hem så åkte jag med min lillebror och hans tjej och gick en lång promenad i skogen med alla hundarna. Riktigt uppfriskande och skönt!

Om ett tag börjar ju Idol som är Fredagens höjdpunkt. Det blir en riktig myskväll med andra ord!

(Nu blev detta ett sånt där "tråk-inlägg" ändå, men skitsamma..)

Mobilblogg: En härlig Måndag

Hostan håller i sig ännu men jag är på benen och är rätt pigg nu iallafall. Idag har jag och min brors tjej gått en lång promenad som faktiskt var riktigt skönt. Har även slått in nästan alla julklappar och grejat en massa så sysselsatt har jag varit. Nu blir det att slappa i sängen framför tvn. Funderar på att poppa lite popcorn och såklart kolla klart på fotbollsgalan.  

Mobilblogg: Trött efter en intensiv dag

Klockan fem imorse gick jag upp för att åka till Ullared. Jag kände mig helt utslagen och undrade många gånger hur jag skulle klara av att tillbringa min dag där med min hemska hosta och förkylning. Men det gick faktiskt över förväntan och det verkar som det går mot rätt håll nu iallafall, kanske var det bara nyttigt för mig att komma ut lite? dock var det så fruktansvärt mycket folk där idag, har aldrig varit med om nåt liknande nån gång jag varit där. Det gick inte att komma fram! sen fick jag stå i ca en timma i kassakön, mindre roligt. Men men, jag fick köpt allt jag ville ha köpt (och en hel del annat såklart) så jag är ändå nöjd. Nu ska jag ta en välbehövlig vila och kurera mig så jag snart blir helt frisk. 

Tack till er!

Såg precis till min stora förvåning att jag nu har 10 prenumeranter via bloglovin. Va glad jag blir!!
Tusen tack till er läsare som hänger kvar och fortsätter läsa min blogg trots att jag ibland uppdaterar dåligt och har idétorka. För er skull lovar jag att bli bättre, jag vill ju ha er kvar :) (och såklart hoppas att fler vill följa min blogg)

Fredagen kunde sett bättre ut...

Jag är helt slut, bokstavligt. Att må såhär tär verkligen på kroppen och psyket. När jag blir dålig så brukar jag bli det ordentligt, precis som denna gång. Jag bad verkligen till gud att jag skulle slippa hostan, men den fick jag såklart på köpet. Att vara förkyld är faktiskt riktigt jobbigt. Man blir så tung i huvudet att man känner sig svimfärdig hela tiden sen blir ju näsan torrare än sahara av allt snytande i papper. Halsen ömmar, precis som om någon river med sandpapper i den varje gång jag sväljer. Inte så trevligt...
Imorgon ska min lillebror och hans tjej till Ullared. Kan ni förstå det? ända sen innan sommaren har jag längtat och bett på mina bara knän att få åka dit. Jag har tjatat på varenda kotte om att få åka med dit så ni kan ju förstå min frustation, att jag nu har möjligheten att åka dit men ligger här hemma helt utslagen typ. Men jag ska faktiskt försöka åka med, om jag känner att jag klarar det. Det får liksom bära eller brista. Antagligen kommer det kännas riktigt jobbigt, men det får jag ta isåfall, jag måste verkligen dit och köpa julklappar och jag vet inte om jag får nån mer chans.

Nåt som känns ännu jobbigare är att jag idag var bjuden på födelsedags firande hos en vän jag tycker så mycket om. Min storebrors flickvän Cissi. Jag och hennes tjejgäng skulle bli bjudna på mat och ha det så himla skoj och så kan jag inte gå dit pga att jag är sjuk. Det känns förjävligt! Jag har längtat så mycket efter denna dagen. Jag har tagit fram kläder jag skulle ha, kollat ut sminket, köpt present och allt möjligt. Men jag känner att krafterna inte finns.
Nu tänker ni säkert "men hur kan du åka till Ullared då?" för det första tycker inte jag det är samma sak. Där behöver jag inte anstränga mig för att vara glad, ha roligt och samtidigt slipper jag oroa mig för att smitta nån som är på festen. Jag kan gå runt stilla i min egen takt, ta det jag ska ha och sätta mig i bilen om det känns jobbigt. (sen är det inte ens säkert jag åker, det beror helt på hur jag känner mig när jag vaknar imorgon) Men som sagt, jag är jätteledsen över detta. Men det kommer fler tillfällen, jag tror hon förstår mig iallafall. Så fort jag mår bättre ska jag åka över med presenten till henne. Kanske kan försöka fira henne på annat sätt någon annan dag också, om hon vill.

Jaja nog om detta. Jag bara babblar ändå. Nu ska jag ta en panodil och lägga mig och vila, bara detta var en kraftansträngning. Åter till sängen och mitt varma täcke!

Mobilblogg: sjuk

Det kommer nog bli lite dålig uppdatering nu några dagar, vaknade nämnligen upp sjuk imorse. Halsont, huvudvärk och en rejäl förkylning har jag dragit på mig. Riktigt trist och jobbigt är det.. Men men vi hörs när jag mår bättre.

Utmanad

Såg precis att jag har blivit utmanad av Cissi som nyligen skapat världens mysigaste julblogg. (Utöver sin vanliga) Varje gång man kommer in där får man världens julstämmning och allt känns så julhärligt. Längtar bara mer och mer efter årets jul och allt som hör till!

Här är iallafall listan:

Pepparkakor Lussebullar
Skumtomtar – Knäck
Ischoklad – Marsipan
Köttbullar - Prinskorvar
Julkorv – Julskinka
Lax – Sill
Revbenspjäll - Janssons frestelse
Rullsylta - Pastej
Glögg – Julmust
Rödbetssallad – Dopp i grytan
Ris a la malta– Risgrynsgröt
Äpplemos – Senap
Utomlands - Sverige
Ge - Få
Mysteriet På Grevieholm - Dieselråttor och sjömansmöss
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Paradis - Aladdin
Hemma - Borta


Jag utmanar alla som vill att kopiera denna listan.

Tom i bollen?

Denna sidan har varit uppe i flera timmar utan att det har skrivits något. När jag tänkte skriva nån gång i förmiddags så kom jag verkligen inte på någonting att dela med mig om och dessvärre har jag inte kommit på nåt nytt att skriva om nu heller.

Dagen har rullat på i sin lilla takt och jag har mest tagit det lugnt och kollat på webbtv. Har känt mig seg i några dagar nu och jag vet inte vad det beror på. Är lite nere liksom... Men men, det får väl över det med. Eftersom jag inte har nåt vettigt att skriva om så avslutar jag här.

Tävling - Tassimo kapselmaskin

Jag vill verkligen vinna denna kapselmaskin så jag är med och tävlar hos kalasgott och håller mina tummar så hårt jag kan! :) Antingen kan ni ju hålla en tumme åt mig eller så går ni in på Jennies blogg och tävlar ni också ;)




Mini spa hemma.

Har tillbringat närmare en timma inne i badrummet. Har haft en liten sparitual för mig själv, kände att jag behövde det.


1. Började med att torrskrubba hela kroppen med en grov "handske"
2. Peelade ansiktet och satte på ansiktsmask (produkter från Sankt Jörgen spa)
3. Medans ansiktsmasken satt på peelade jag kroppen med skubbhanske och body skrubb inne i duschen.
4. Tvättade bort ansiktsmasken och peelingen och sedan tvättade jag håret och kroppen med Dove produkter.
5. Avslutade det hela med att smörja in ansiktet med A-cremen och kroppen med LdB body lotion.

Kroppen är superren och superlen. Underbart!!