Lite snabb uppdatering.

För varje dag mår jag lite bättre. Rösten börjar så smått komma tillbaka och hostan avtar allt mer. Mycket möjligt att det är den jobbiga rethostan som sitter kvar som alltid kommer efter den "vanliga" hostan. Men som sagt, det är mycket bättre nu. Antingen är det den vidriga hostmedicinen som gjort sitt eller så har kroppen börjat återhämta sig nu efter att ha varit sjuk lite mer än en vecka. Jag tror på det sistnämnda...

Nåväl, vet faktiskt inte varför jag bloggar just nu, jag och kim ligger och kollar på en grym film. Green streets hooligans 2. Har sett ettan innan och den är grym! se den! Just nu skriver jag ett ord i taget här medans jag kollar, är helt inne i filmen så det kanske är bäst att logga ut så jag inte missar nåt. Hehe. Ville bara informera er om läget!

Trevlig kväll!




Tävling - Systemkamera

Är nu med och tävlar om mina drömmars största vinst. Nämligen en systemkamera! :)
Jag hoppas så mycket att jag har turen att vinna. Så håll tummarna!

Vill ni också tävla hittar ni tävlingen HÄR.




Grattis på födelsedagen!

♥♥♥

 

Grattis på födelsedagen världens mest fina, kloka, vackra, snälla, underbara och bästa farmor.

♥ Jag älskar dig

Laddar med glass och film!

Hostan sitter i och näsan rinner fortfarande. Var på apoteket förut och köpte en ny hostmedicin. FYFAN VA DEN SMAKA, usch säger jag bara.. Vet inte om jag ens kommer kunna fortsätta dricka den, så illa var det. Har haft bisolvon innan och den smakar riktigt gott men dessvärre verkar den inte göra nån nytta. Får se om den nya gör det, tveksamt det med eftersom den är receptfri, det brukar ju inte ha bästa effekt.

Tänkte sätta på en film här strax, har laddat med lite glass och ska gotta ner mig här i sängen. Igår såg jag "bröllopsfotografen", "flickan" och "prinsessa" Bröllopsfotografen var väl sådär, flickan var inget vidare tycker jag och prinsessan tyckte jag var jättebra faktiskt. Kanske för jag känner igen mig så mycket i den, vad vet jag. Bra var den iallafall. Idag tror det eventuellt får bli "I taket lyser stjärnorna." Den sägs ju vara väldigt bra.

Nu är det bäst jag skyndar mig innan glassen smälter!

Tävling - Canvastavla

Har suttit en stund nu och läst runt på lite olika bloggar och hittade precis en intressant blogg nämligen Nilmas blogg , en jättesöt tjej med en jättefin blogg. När jag läste lite bland hennes inlägg hittade jag en helt grym tävling! Ett pris jag väldigt länge velat ha för att kunna överraska den person jag älskar mest med. En canvastavla!

Anledningen till att jag vill vinna denna är alltså för att jag vill göra en tavla till mina fina pojkvän. Det hade varit så underbart att få ge honom nåt minnesvärt och nåt han alltid kan kolla på och minnas. Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord. Jag skulle vilja säga att en tavla säger mer än miljoner ord! :)




Om du också vill vara med och tävla om en valfri
canvastavla med eget motiv till ett värde av 600:- med fri frakt från Canvastavlan.se så finns tävlingen hos Nilma - var med och tävla du också!



Tävling - Formar och strössel

Eftersom bakning är ett av mina störta intressen är jag bara tvungen att vara med och tävla om detta underbara pris. Det man kan vinna är massa formar och strössel, toppenbra för alla oss bakfantaster! :)

Tävlingen hittar du hos Bakpassion.

Jag hoppas verkligen på tur!! :)




På bättringsvägen.

Gud va man saknar bloggen när den inte används på ett tag. Jag har t.o.m nästan varit nära på att klicka mig in här för att skriva några rader, men så har jag liksom fått stoppa mig själv. Jag bestämde ju mig trots allt för att ha en liten paus från skrivandet för att jag vet att jag behövde det. Men som sagt den är ständigt i huvudet...

Det var som jag befarande i det senaste inlägget, jag blev rejält förkyld och en jobbig hosta fick jag också. Jag är väl på bättringsvägen men inte helt kry än. Förkylningen är inte lika jobbig längre men hostan sitter kvar. Kanske rethosta som vägrar försvinna?
I vilket fall som helst så har jag verkligen inte orkat göra någonting här hemma. Har satt på nån tvätt, nån disk och sen har det fått vara. Allt är huller om buller och det skulle behövas en rejäl omgång överallt men det får bli när jag känner mig lite bättre, förhoppningsvis snart. Skulle vara kul att införskaffa lite nya saker till hemmet också. Får väl bli när jag och Cissi beger oss till Ullared, där finns ju alltid nåt att fynda.

Annars händer inte så mycket, tar det som sagt lugnt nu när jag mår som jag gör. Finns inte mycket annat att göra, eller rättare sagt så finns det ingen ork.

Nu ska jag ringa Kim som precis slutat jobbet, saknar honom så...

En liten paus.

Jag har lite bloggtorka just nu plus att jag inte mår så bra, tror jag börjar bli sjuk och så är det är mycket hemma just nu. Saker som måste göras osv. Men jag återkommer förhoppningsvis snart.

Ta hand om er!

Plockat blåbär.

Tror ni att jag blev färdig med städningen av mitt rum igår? nej. Jag fick världens ryck inatt och började lite smått, men eftersom alla andra sov kunde jag inte dammsuga och allt sånt där. Men jag ska verkligen se till att göra det idag. Väntar bara på att pappa ska komma hem med massa kartonger så jag kan packa ner alla "flytta hemifrån saker" som ligger precis överallt i mitt rum. Vet verkligen inte vart jag ska göra av allt...

I förmiddags la jag mig på balkongen för att sola lite, solen stekte gott men det blåste litegrann så jag tröttnade. Istället gick jag, min brors tjej och hennes hund upp i skogen för att plocka blåbär. Fick med mig en hel del hem som jag ska frysa in tills jag kommer på vad jag ska ha dom till. Men det var väldigt skönt att få vara ute faktiskt, speciellt i skogen som jag älskar.

Ja det är väl i precis vad jag har gjort idag, lagat mat också såklart. Makaroner och köttbullar. Haha!

Kvällen kommer som sagt gå åt till städningen, kanske bäst att sätta igång på en gång? jag tror det...




Shoppat från Ellos.

Här kommer lite bilder på det jag shoppade på ellos rea. Handlar endast på rea när jag handlar kläder :)



1. Brunmönstrad tunika 65 kr!
2. Lite tjockare leggins 25 kr!






3. Vit/beige cardigan 60 kr!
4. Rosa kortärmad cardigan 65 kr!



5. Khakigrön cardigan 50 kr!






Har en massa inlägg på gång, ska bara få tummen ur röven!



Ja då sitter man här igen och kommer skriva ännu ett tråkigt inlägg, för det är vad mina senaste inlägg har varit. Verkligen tråkiga!

Jag har en massa inlägg på G, jag har bara inte orkat skriva, fota osv. Tex så ska jag lägga upp massa recept från när jag bakat, lägga upp lite tips på produkter jag gillar och fota och skriva om lite nytt jag har köpt. Men när det blir vet jag inte. Haha! som vanligt.. Men den som väntar på nåt gott... Nä men jag ska ta mig i kragen! kanske kan komma upp nåt inlägg senare där jag visar det senaste jag shoppat från Ellos. Det jag shoppat i stan visar jag när jag har fotat det.

Annars har det inte hänt mycket idag. Har faktiskt inte känt mig helt hundra, har varit väldigt trött och knappt gjort någonting. Men ikväll ska jag försöka städa mitt rum iallafall, byta sängkläder och sådär. Måste bara smälta maten jag åt nyss först bara, man blir ju alldeles för mätt när man äter kyckling, pommes och beasås bara för att det är SÅ gott! Haha illa..

Nä nu ska jag se om jag hittar bilder på det jag köpt som sagt, så slänger jag upp ett inlägg om en stund!

Tävling - Epicare

Nu tänkte jag tävla om något jag verkligen,verkligen vill vinna nämligen en Epicare!

Jag är verkligen i behov av en. Jag är en person som verkligen stör mig på små fjun i ansiktet så jag får alltid använda rakhyveln om det är nåt litet hår jag vill få bort (tex på överläppen, mellan ögonbrynen osv) och det är ju inte direkt bra för huden, jag har märkt att jag blir väldigt torr av det så att vinna en sådan hade verkligen varit guldvärt, jag hade blivit så glad!!

Det är hela 5 stycken Epicare från Scandinavianblonde som lottas ut och det är ingen mindre än världens bästa Millah som håller i tävlingen. Så gör som jag, besök hennes blogg och var med och tävla du också. :)



Två fullspäckade dagar!

Ja de två senaste dagarna har verkligen varit fullspäckade!

I fredags gjorde jag mig iordning på morgonen för att åka in till Allum och strosa runt medans jag väntade på att Kim skulle sluta jobbet. Fick allt shoppat lite också, tänkte eventuellt ta kort på det och lägga upp så ni får se.
Vid fyra tiden slutade iallafall Kim jobbet så då mötte jag upp honom och åkte hem till hans familj. Där grillade vi, drack vin och öl och hade det jättetrevligt fram till sent på kvällen då vi åkte hem.

Idag ringde min bästa vän Carro och väckte mig. Haha! Hon undrade om vi ville komma hem till dom idag och det är såklart att vi ville! Det var bara att bege sig upp ur sängen, göra sig iordning och åka iväg. Vi hade sån tur att min pappa både körde oss dit och hämtade oss. Guldvärt verkligen!
Hemma hos dom hade vi lika kul som vanligt. Jag och Carro skrattade så tårarna sprutade när vi kollade på massa videos på youtube. Helt sjukt egentligen att man kan ha så kul ihop! haha!
Jimmy hade gjort supergod mat, fläskfile, pommes, bea och sallad PLUS en supergod efterrätt nämligen cheescake. Riktigt gott var det. Så dagen har varit minst sagt supertrevlig!


Nu är jag riktigt trött och ska lägga mig här brevid min älskling. Vi får se vad dagen bjuder på imorgon!

En tröttisdag och en bakningskväll.

Ja vad ska man säga om denna dagen då. Vädret har varit urkasst. Regnigt och grått! konstigt det där hur det ena dagen är skitvarmt och strålande sol och nästa dag åska och regn. Gillar inte såna väderförändringar faktiskt. Kan kanske bero på att jag är en av alla dom som får fruktansvärd huvudvärk av åskan. Men men..

Under dagen fick jag verkligen inget gjort. Eller jag satte på en diskmaskin och en tvätt. Mer orkade jag inte. Faktum är att jag tog på mig kläder först efter fyra tiden nån gång. Haha! riktigt dåligt. Men då var det dags att laga mat så jag var tvungen att ge mig upp ur sängen. Bra var väl det, kan ju inte ligga i sängen hela dagen. Eller kan man det?

Men under kvällen har jag varit destå piggare. Fick mig ett ryk och började baka. Hallonmuffins med marängsmörkräm som blev riktigt goda!  gjorde även en ananaspaj men den blev inte lika god. Inge god alls faktiskt. Haha!

I förrgår bakade jag även fruktansvärt goda morotsmuffins med glasyr och strössel. Även dom blev otroligt goda! Inte bara jag som måste tyckt det eftersom de 35 stycken jag gjorde var slut dagen efter. Typiskt min familj!

I vilket fall som helst så kommer jag lägga upp recept på Hallonmuffinsen och morotsmuffinsen så även ni kan baka dessa goda bakverk! men det får bli när jag orkar. Nu ska jag glo lite på tv innan läggdags!

Spontantripp till 3 olika badplatser. Haha!

Kom precis hem efter en underbar spontantripp som jag och Cissi gjort idag! Jäklar va vi har skrattat och haft roligt, som vanligt :) hehe.

Det började på msn. Haha! vi båda kände oss väldigt uttråkade så vi bestämde oss helt enkelt för att åka ut och bada. Hultasjön blev det. Men vi bestämde också att vi skulle besöka en annan del av sjön som inte är själva badplatsen, för att få vara lite mer ifred.
Vi promenerade en bra bit i skogen innan vi kom till en liten badplats. Det satt en del folk där så vi bestämde oss för att traska vidare. På vägen åt vi massa blåbär som det finns fullt av just nu. Riktigt gott!

Man kan ju säga att vi skrattade en hel del, den där Cissi är ju bara för rolig. Hon kan verkligen få mig att skratta som aldrig förr. Världens goaste! Nåväl, när stigen tog slut bestämde vi oss för att ta ett dopp. Dock var inte badplatsen speciellt bra, eller ska jag säga stenen för nån badplats var det då inte. Så vi bestämde oss för att gå tillbaka till det första stället vi var på. Efter lite "klättring" upp och ner på stigen i skogen var vi framme även där. Tog oss ett dopp och insåg ganska snart att det var fullt med fiskar där vilket Cissi inte gillar!! haha! Så tredje gången gillt bestämde vi oss för att åka till den vanliga badplatsen med brygga istället. Där badade och dök vi som två fiskar och fullt med folk var det.

Vi planerade även lite om saker som jag hoppas kan ske! Jag vill så mycket, shit det är nästan så ögonen tåras när jag tänker på att det kan bli verklighet. Åh va jag hoppas! Jag har velat det så länge, så länge. Det hade varit fantastisk! Och att få göra det med världens bästa cissi hade verkligen varit underbart, trivs så himla bra med henne. Min "lilla syster" :)

Tack för en underbar dag!!

Sol och bad med prinsen.

Vädret var helt underbart när jag och Kim vaknade imorse. Så ca 20 minuter efter att vi slagit upp våra blå satt vi i bilen påväg mot sol och bad. Vi packade med frukost, bullar och massa tidningar. Vi solade och badade i omgångar och hade det riktigt gott! köpte glassar och cola och myste som bara den. En underbar dag där bara vi två fick umgås. Mys!

Just nu håller jag på att laga mat. Blir kalops som är så gott! Men köttet ska ju koka typ 1½  timma minst innan det är riktigt mört och saftigt så de nästan så det smälter i munnen så min hungriga mage får kurra ett tag till.

Kvällen blir lugn och skön precis som vi vill ha det. Nån bra film, en mysig famn och lite gott att äta är min melodi.

Imorgon blir det kalas för min underbara morfar som fyller 81 år!

Underbara sol!

Vaknade vid 11 tiden idag, skönt att få sova ut. Åt frukost och la mig sen på balkongen för att sola lite. Trodde först inte att det skulle gå för det var rätt mycket moln på himlen. Men efter typ 10 minuter var himlen helt blå och det blev riktigt varmt! Ser nu när jag kommit in att jag nog fått lite färg. Det är alltid roligt för det är ju det man strävar efter när man solar såklart. hehe.

Har en jäkla lust att hitta på nåt roligt nu när vädret är så fint men jag vet bara inte vad eller med vem...
Kvällen har jag inga planer för än heller så vi får väl se vad som händer.

Nu måste jag dricka massa vatten känner jag!

Trasig sängstomme lagas med böcker!

Solen har varit framme hela dagen idag så jag satt allt och gottade mig på balkongen en stund förut. Riktigt skönt!

Jag har även lyckats göra sönder min säng idag, själva sängstommen. Så just nu har jag lagt massa böcker under som får hålla upp mittbalken. Det går säkert bra! haha!
Vet faktiskt inte hur jag lyckades. Dock var den rätt sliten när jag köpte den. Köpte den nämligen på blocket för typ 2 år sedan och hon jag köpte den av hade väl säkert haft den 2-3 år.  Det är en Malmsäng från Ikea.
Jag har funderat på att köpa en ny länge men väljer att vänta tills den dagen vi flyttar. Mycket roligare med lite nytt då. Så vi får hoppas detta håller nu för ner i golvet vill jag inte. Hehe!


Snart börjar väl fotbollen också som jag är helt inne i nu förtiden. Känns som ett bra sätt att fördriva tiden med och har man väl börjat se några matcher måste man ju se hur detta VM slutar.
Jag tror det blir Holland-Tyskland i final och att Tyskland vinner hela VM. Haha vi får väl se hur det blir. Vad tror ni?

Nu ska jag hitta på nåt att göra för här kan jag inte sitta hela dagen!

Slappdag.

Idag känns allt lite bättre. Jag har sovit ut, ätit och tagit mig en go dusch och nu ligger jag här i sängen och kollar på unga mödrar.
Tror faktiskt att jag ska ha en riktig slappdag idag med film och så, har några på lager som jag ska se. Det finns ju inte direkt så mycket att göra när man är själv förutom att städa då kanske, men det har jag ingen lust med idag för jag städade hela övervåningen igår.

Sitter och funderar på vad jag ska laga mat för idag också, brukar aldrig behöva fundera över det då jag oftast vet dagen innan vad jag ska göra. Men det får väl bli som det blir, nåt ska det väl finnas i frysen att laga ihop.

Nu börjar programmet igen efter reklamen!

..............................

Idag är en riktig skitdag rent ut sagt. Är irriterad på allt och alla och det ända jag vill just nu är att denna dagen ska ta slut!

Fyndat på sommarrean.

Det blev som de sagt, regn idag. Alltså inget solande och badande. Däremot begav vi oss in till stan som vi bestämde oss igår för att göra om vädret blev kasst. Där inne fyndade jag lite på sommarean som är lite varstans just nu.




Två likadana tunikor i olika färger. 129 kr/st. Kappahl





En tunn stickad Cardigan 99 kr och en söt tunika 74,50 kr. Gina Tricot.





Svarta skor 199 kr. Din sko
Skärp 39,50 (egentligen 64,50 kr på rea. Fick lite billigare) Kappahl.
Solglasögon 64,50 kr och solglasögon fodral 14,50 kr. Ur&Penn.






Annars hade jag inte gjort så mycket annat idag. När vi kom hem åt vi pizza och nu slappar vi bara innan det är dags att göra sig iordning för kvällen.

Imorgon hoppas jag på bättre väder!!

Badat!

Det jag längtade efter allra mest idag fick jag göra, nämligen bada! Ni anar inte hur gott det var, kunde nog ligga hur länge som helst i vattnet kändes det som. Väl uppe på stranden efter en stund i det blå kunde man känna hur solen stekte på kroppen. Världens härligaste känsla!

Imorgon har vi lite planer beroende på hur vädret blir. Jag har nämligen hört att det ska komma nån skur och kanske lite åska. Men vi får se. Blir det fint väder blir det sol och bad annars ska vi nog in till stan och fixa lite saker och så. Jag tror det kan bli en bra Söndag vilket vi än bestämmer oss för att göra.

Nu ska jag fortsätta myskvällen i värmen här hemma. Jag säger bara tack gode gud för att fläktar finns!


Update! - Lördag.

Fyfan va fel jag hade om vädret idag! fyfan va varmt det är ute, säkert över 30 grader i skuggan och solen steker!! Jäklar va jag svär också, ursäkta. haha! :)

Nu har vi iallafall varit och handlat allt för middagen ikväll och det ända jag vill just nu är att åka och bada, men jag vet inte om det blir av då det inte verkar vara någon som kan köra. Men vi får väl se, kanske min bror får värmeslag och vill svalka av sig lite. Haha!

Ha det gott i solen!

En lugn Lördag.

De sa att det skulle bli rekordvarmt idag men ännu har jag inte känt av det. Visst det är  väldigt varmt men det är även rätt mycket moln på himlen så solen steker inte sådär jättemycket.

Strax ska jag och Kim åka och handla med min bror Jonas och hans tjej, det ska nämligen bli tacos ikväll vilket jag verkligen ser fram emot. Ska även förbi apoteket och kolla utbudet av allergitabletter för nu har skiten satt igång rejält igen...

Annars händer inte så mycket idag, kanske blir en tipp till nåt badställe, antingen sjö eller havet. Vi får se! Jag ser ju helst att det spricker upp lite till på himlen, men det gör det säkert.

Nu är det dags att göra sig iordning!