NORGE!

Det som inträffat i Norge igår är helt ofattbart. Hur kan detta hända ett land som Norge? Det går inte att begripa.

Mannen som sköt vilt omkring sig på ön där ungdomar hade läger måste vara den mest sjukaste människa i världshistorien. 94 människor har dödats, många av dom ihjälskjutna och andra har drunknat efter att de flytt för sina liv undan denna hemska människa. Än vet man inte om det återstår fler döda människor ute i vattnet.

Strax innan mass-skjutningen exploderade även två bomber  i centrala oslo och minst 7 ska ha dödats och många ska ha skadats. Troligen är det samma gärningsman som ligger bakom även den händelsen.

Mina tankar går till alla berörda i Norge. Idag är vi alla med er ♥Kommentarer
Postat av: Kattis

"den mest sjukaste människa i världshistorien"

?????Hur många hade Hitler ihjäl? Det är inte ens särskilt längesen. Flera miljoner människor hade han ihjäl. Visserligen hade han inte personligen ihjäl allihop men det var på hans order.Och valfri amerikansk president, hur många liv har inte dom på sina händer?Jag menar på inget sätt att förringa det som hänt i Norge och självklart är gärningsmannen sjuk i huvudet. Men han är verkligen inte "den mest sjukaste människa i världshistorien". Det finns många fler som ligger över honom på en sån lista. Bara för att det hänt i vårat grannland är det inte värre än någon annanstans.

2011-08-02 @ 11:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback