Måndag

Ja nu börjar kvällen tillta denna Måndag. Dagen har gått rätt fort tycker jag och det känns som jag inte har gjort någon nytta alls. Jag har iof gått en härlig promenad idag vilket jag gjort varje i några dagar nu. Jag älskar att promenera (i min takt) när det är höst. Det blir som ett lugn för mig. Jag har även tvättat lite och lagat mat såklart, men det är ju vardagssysslor.

Måste ta tag i storstädning av huset nu i veckan också för det hinner jag inte i helgen. Vi ska nämligen ha kalas i helgen för min bror som fyller 21 på Torsdag. På Lördag är jag upptagen då vi eventuellt är bjudna på middag hos Kims föräldrar och så kanske jag ska klippa mig också om det inte blir på Söndag efter kalaset. Vi får se.

Ska åka och handla med pappa och min bror så fort han kommer hem från gymmet så det är väl dag att göra sig iordning lite.

Trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Millah

nä för dom svamlade som fan när jag hade ett samarbete med dom.. och ljöd och grejjer.. och jag litar absolut int på dig :/

2010-10-25 @ 19:10:34
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Elena

Hoppas allt är bra med dig!

2010-10-25 @ 21:52:41
URL: http://ellisono.blogg.se/
Postat av: Millah

hahaha oj förlåt, skrev fel! men det fatta du nog =) haha åh va jaa skratta när jag såg mitt fel..kram

2010-10-25 @ 22:21:41
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Cissi

Alltså jag vet inte hur jag kan glömma berätta det för dig, kom på mig själv igår och tänkte att jag måste fått hjärnsläpp :P Men nu kommer det uppdateras en del där för att öka på julkänslorna.. Jag vill ha jul redan, det är inte klokt! :)

2010-10-27 @ 08:25:42
URL: http://christmascarol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback