Tips: Schampoo och balsam

Jag är en person som jämt byter schampoon och sånt till håret, just för att testa nått nytt. Och nu har jag hittat två godingar till håret som jag älskar för tillfället. Nämligen nya Dove Intense Repair!

Såhär beskrivs produkterna:
Doves avancerade teknologi för vård av skador och reparation; FIBER ACTIVES tränger djupt ner i håret för att återuppbygga från insidan. MICRO MOISTURE SERUM ger näring och hjälper till att reparera hårytan från rot till topp utan att tynga ner det.

Såhär tycker jag:
Det finns nog inget jag inte gillar med detta schampoo och balsam. De doftar otroligt gott och fräscht och löddrar hur mycket som helst (vilket jag tycker är väldigt viktigt) alltså är dom rätt dryga eftersom man inte behöver använda så mycket. Jag upplever också att håret blir jättemjukt och glansfullt och behåller sin späns. Tummen upp alltså!


 

Än sålänge har jag alltså bara testat schampoot och balsamet men det kommer inte dröja länge innan jag köper hem och testar de andra produkterna i serien också. Resterande produkter är Dove Repair Therapy Overnight Crème, Dove Repair Therapy 1 min. Intensivkur och Dove Repair Therapy Regenerating Mask.



Kommentarer
Postat av: Cissi

Vad tror du, skulle det funka till mitt hår tro? I beskrivningen står ju inget om känslig hårbotten eller så, känns schampot starkt eller milt? Fast om det doftar ljuvligt så är det väl en hel del uttorkande parfym i kan jag tänka :-)

2010-10-19 @ 14:49:59
URL: http://smileatlife.blogg.se/
Postat av: alexandra

du/ni ska använda ekologiska eller örtschampo som jag. det finns silikon i schampo vilket inte är bra för håret, gör det fett och då måste du tvätta det ofta och det sliter torkar ut håret.



mitt hår har även börjat växa snabbare pga jag helt gått över till naturmedel när det gäller schampo och balsam :)

2010-10-19 @ 15:03:49
URL: http://alexjornevi.blogg.se/
Postat av: Celia

Kanske man ska testa då:) allt bra med dig?

2010-10-19 @ 15:25:24
URL: http://celiadanielsson.blogg.se/
Postat av: alexandra svarar

http://www.bodystore.com/3/sv/varumarken/excelen?gclid=CJfg5L2t36QCFciIDgod9Ce5KA



BÄSTA SOM FINNS! :)

inte alls dyra heller (Y)

kram

2010-10-19 @ 18:34:24
URL: http://alexjornevi.blogg.se/
Postat av: michelle

Jag byter också shampoo och balsam typ hela tiden, men har inte testat detta så får väl göra det snart! Själv använder jag fructis (stavar det så?), tycker att det är jättebra!

2010-10-20 @ 21:26:05
URL: http://michellehaegg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback