Efter mycket om och men.

Ojoj! Dagen började minst sagt hektiskt! Det hela började med att jag skulle åka på synundersökning klockan 12 för att köpa nya glasögon.
Vi åkte 45 minuter innan för att vara säkra på att vara i tid. På vägen var vi tvungna att tanka, fylla på olja och tvätta lamporna på bilen. Det tog sin lilla tid men det var ändå inte bråttom. Förrän klockan blev 11:50 och vi fortfarande inte hade hittat dit vi skulle. Pappa kände inte igen vägnamnet så vi var ute och snurrade som bara den. Jag började känna panik och när klockan blev 12:15 var vi nära att ge upp. Vi hade frågat och letat länge. Men så sa jag till pappa att vi börjar om från början i letandet. Sagt och gjort. Och butiken låg MITT på torget! att vi inte tänkte på det.. Vi var fast beslutna om att det låg lite utanför. Aja! 12:18 var jag inne i butiken och bad så hemskt mycket om ursäkt för förseningen. Det gjorde inget och jag gjorde min synundersökning i lugn och ro. Jag hade fått sämre syn på ena ögat. Eller så har jag haft fel styrka hela tiden. Så det var ju bra att jag testade mig igen!

Två par glasögon blev det. Eftersom dom hade 2 för 1 pris. Dock slutade priset på 3000 men det är ju en livsviktig investering så det var ett måste. Nu längtar jag tills dom är färdiga så jag kan hämta dom. Det ska bli kul att variera.



Såhär ser dom iallafall ut. Inte världens största bilder så jag lovar att fixa nya när jag får dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback