Ny sängstomme.

Idag har jag hämtat en ny säng. En vit malm sängstomme som jag köpte på blocket. Har velat ha denna sängen hur länge som helst då min är lite sönder och rätt solblekt. (har en malm sängstomme i björk) Så jag passade på när jag såg den till ett bra pris på blocket. Den var tydligen jätte eftertraktad då säljaren sa att det var väldigt många som hade ringt på den.
Jag är riktigt nöjd men jag kommer inte använda den förrän vi fått en lägenhet. Då ska allt vara nytt och fint hade vi tänkt. Så den ställer jag undan ett tag och hoppas vi får tur snart med vårat lägenhetssökande.


Kommentarer
Postat av: Erika

Åh vad fin., Gillar sängar som är sådär stilrena ;)

2010-08-20 @ 21:03:20
URL: http://werikas.blogg.se/
Postat av: Cissi

Var ni på Liseberg? Vilken show dem bjöd på! Det var bland de bästa banden jag sett live helt klart! Vi slapp stå och trängas som värst också, hade ett par snälla vänner som gick och satte sig på scen-baren och tog bord åt oss medans vi åkte massa saker fram till kl 8 :)



Vad bra att du ställer upp och tar kort, ni får komma hit på middag snart tycker jag! :)

2010-08-21 @ 09:42:57
URL: http://smileatlife.blogg.se/
Postat av: Cissi

Okej, ja, jag ska kolla om vi är lediga den fredagen så kan vi ju bestämma lite närmare sen! Är det kalas för dig på lördagen också, samma dag som festen eller när är kalaset? :)

2010-08-21 @ 12:29:06
URL: http://smileatlife.blogg.se/
Postat av: ina-bina

Hörru, ha nu inte sönder den där också ;) haha!

2010-08-22 @ 22:03:10
URL: http://inabina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback