Sjukling.

Nu har jag gått och blivit sjuk. Blev dålig i lördagskväll, dunderförkyld, halsont och feber. Igår mådde jag verkligen hur dåligt som helst, låg i sängen hela dagen med hög feber och undrade hur jag skulle kunna jobba idag. Sov dåligt hela natten då jag både frös och svettades hela tiden. Riktigt jobbigt! Men när klockan ringde imorse gick jag upp och tog på mig osv. Men kände hur yr jag blev och hur lite kraft jag faktiskt hade så jag ringde till förskolan jag skulle jobba på och sa som det var, att jag mådde väldigt dåligt. De förstod och sa att det vore nog bra om jag var hemma imon med. Vilket jag också känner. Hade fått jobb från måndag till torsdag. Så jag hoppas verkligen jag kan jobba onsdag och torsdag iallafall. Tråkigt nu när man väl fått jobb så går man och blir sjuk. Men vad ska man göra..

I lördags morse pysslade jag iallafall lite med naglar. Testade att göra vita tippar denna gången och det blev bättre. Fortfarande måste jag träna mer, men det går framåt.

 
Handen utan tippar.                                                   Handen med vita tippar.


Kommentarer
Postat av: Angelica syster

Fint det blev syster...! =) Krya på dig! Kram!

2009-06-08 @ 23:45:23
URL: http://www.nogg.se/SummerGlow
Postat av: Cissi

Jasså? Ja olive känner jag till. Men inte kollat så mycket på hårprodukter, mer lotion och så faktiskt. Men undra om de är silikonfria och så då också tro? Är nog värt att kolla upp :D Tack!

2009-06-09 @ 11:10:50
URL: http://smileatlife.blogg.se/
Postat av: memmiz

2009-06-09 @ 14:27:55
URL: http://memmiz.webblogg.se/
Postat av: memmiz

tack såå mycket gumman:) allt bra? Puss

2009-06-09 @ 14:28:48
URL: http://memmiz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback