Bilder på lite nytt från pojkvännen.

Här kommer bilder på allt fint jag fick av min pojkvän igår. Han är verkligen världens bästa!




Lite smink från MUS som jag så länge velat ha.
Osis dust it som jag bara var tvungen att prova efter att ha hört allt bra om den.
Tre Mavala nagellack från kicks som just nu har erbjudandet 3 för 99 kr. Grymt!




Två par kanske inte världens snyggaste men ack så sköna sommarskor. Dom kommer användas flitigt! 99 kr st och eftersom skopunkten har 50% på andra paret gick båda paren på ca 148 kr. Kalasbra!

Brådis!

Snart ska jag och pappa åka iväg och handla, det är alldeles för tomt på mat och sånt här hemma så det är på tiden.
Jag har även ett paket att hämta på posten men jag tror inte jag tar det idag, utan kanske imorgon. Apropå paket! Jag var ju i stan igår, eller Allum i Partille där min underbara pojkvän shoppade lite åt mig. Tänkte visa det lite senare. Nu måste jag stänga ner och åka iväg!

Hörs senare ikväll!

Grattis på morsdag, älskade ängel.

Hela dagen har jag hört på stan, på bussen, på fiket osv hur alla ska fira dagen idag. Morsdag.
Lika mycket som det gör ont i mig och skär i mitt hjärta av att själv inte kunna fira den dagen med min mamma gör det mig så otroligt glad. Glad över att folk värnar om våra mammor. Dom är verkligen värda det så mycket! Mer än vad många faktiskt visar. Så tänk på det, ta hand om dina nära och kära VARJE DAG. En dag kanske det är försent...

Jag kanske inte kan säga grattis på morsdag till dig personligen. Men jag älskar dig och du finns alltid i mitt hjärta. Saknar dig oerhört mycket lilla mamma. Grattis på morsdag



Helgens planer.

Sitter just nu och kollar på Talang med Kim men just nu är det reklam så passar på skriva ett litet inlägg.

Dagen har varit lugn och skön och kvällen likaså. Precis som jag vill ha det!

Imorgon ska vi ut och handla lite och efter det bär det av hem till kims familj där vi ska sova över för att passa hans lillebror. Hans föräldrar ska nämligen på 30 års fest! Det kommer säkert bli trevligt och jag hoppas verkligen vi får lite sol så man kanske kan vara ute litegrann. En och annan film blir det säkert också och säkerligen lite kortspel.

På söndag ska vi till stan. Har inte bestämt om det blir Allum eller femman ännu men det mäker vi när det närmar dig.

Så kommer alltså min helg se ut.
Nu börjar talang igen så nu får jag kila!

Jobbig natt och förhoppningar om framtiden.

Natten har varit hur jobbig som helst. Låg och vred och vände mig när jag la mig vid halv tolv igår och senaste gången jag kollade på klockan var den halv 2. Men efter det somnade jag gott ända tills jag började drömma mardrömmar. Vaknade av att jag låg och skakade, usch hatar verkligen att drömma hemska drömmar där min familj är med. Försökte somna om men kunde inte riktigt släppa drömmen. Fortsatte i vanlig ordning att ligga och vrida och vända på mig och tränga bort alla jobbiga tankar. Tillslut måste jag hittat rätt position och somnade gott. Men SÅKLART vaknar jag vid sju igen och måste gå på toa. Men då var jag helt slut efter den jobbiga natten så efter det somnade jag om rätt gott och vaknade vid halv elva. Välbehövliga timmar kan jag säga...
Så nu vet ni allt om min natt. Hehe :)

Idag händer inte så mycket i vanlig ordning. Har just målat naglarna i brist på annat att göra. Har även satt på en diskmaskin och tvättat en tvätt som håller på att torka på balkongen.
I eftermiddag kommer Kim hit vilket jag verkligen längtat efter. Jag hoppas verkligen vi får vårt egna boende snart så vi slipper det här, att vara ifrån varandra flera dagar i veckan är nåt som ingen av oss gillar. Men vi får hoppas det löser sig snart. Kim har ju äntligen fått jobb och allt nu vilket jag är så stolt över, så som han har kämpat.

Nu ska jag kolla på tv tills jag hittar nåt annat roligt att göra. Hoppas alla får en fin dag!

Tips - Rengöring för händerna.

Tänkte tipsa om produkt som jag verkligen tycker är toppen!

Är ni lika noga som jag med att rengöra händerna väldigt ofta? Tex tvätta händerna en eller flera gånger för mycket än vad som egentligen behövs? eller lanske lever på handsprit?
Nu kan du slippa torka ut dina händer i onödan men ändå få dom rengjorda precis när du vill.

Som alla vet torkar vatten ut huden. Alltså blir händerna bra påverkade när vi tvättar händerna efter toalettbesök, tvättar av oss sminket, skalar potatisen, diskar, osv osv. Varje gång vi är i vatten alltså.
Ofta har folk också tvålar och andra produkter som också tar stryk på våra händer, men som man kanske inte alltid vet.

Nu har jag iallfall hittat en produkt där man varken behöver använda vatten, två eller handsprit för att rengöra händerna. Produkten heter S.O.S Hand cleanser och är en gel som du gnider in i händerna tills det torkar och vipps så har du rena händer som luktar gott av citron och som inte blir uttorkade!

Jag älskar denna lilla tuben och kommer garanterat köpa den igen för att tex ha i handväskan, dock har jag två tuber som jag måste göra slut på först. Dom är rätt dryga eftersom en väldigt liten klick räcker för hela händerna.


Tuben är på 30 ml, doftar citron och finns att köpa här för endast 20 kr!!


Soliga Söndag

Solen skiner och det är helt underbart varmt ute. Dock har jag inte haft nåt sug efter att sola den här helgen, konstigt eftersom jag alltid sätter mig i solstolen så fort solen är framme. Kanske har det varit aningen för varmt?

Idag kunde jag dock ha solat men jag valde att storstäda huset istället. Haha! ja ni hörde rätt, jag var faktiskt tvungen. Så som det såg ut här hemma innan jag storstädade vägrar jag att bo i. Men nu är det skinande rent överallt och jag har t.o.m tvättat mina täcken som just nu hänger ute på tork i solen. Det gäller att passa på!

Snart blir det pizzadags. Det har blivit det rätt ofta nu det senaste, men det struntar jag i. :) Ska även se två wallander filmer jag ännu inte har sett, Arvet och vålnaden. Myspys hela dagen och kvällen lång alltså!

Läget är soligt!

Bloggen har tyvärr blivit mycket lidande de senaste dagarna. Men det har både varit strömavbrott här vilket såklart har gjort att inte datorn har funkat samt att det har varit strålande väder med värmande sol. Då är inte bloggen det första jag prioriterar. Men självklart dyker det upp nåt inlägg då och då, kanske bara inte lika ofta.
Jag ville bara informera er om det :)

Hoppas ni andra också tar vara på vårt fina väder och njuter till tusen! Nu ska jag fortsätta ha myslördag med världens bästa.

Resan till och från Luleå.

Lördagen den 15 Maj gick jag upp klockan 7 på morgonen för att förbereda resan till Luleå. Jag duschade och packade det sista jag hade kvar.
Vid 9 tiden åkte vi (Jag, pappa och min lillebror Jonas) till Göteborg för att hämta ett släp. Med släpet bakom bilen begav vi oss till min faster där min farmor tidigare hade bott för att hämta alla hennes möbler och saker. Det tog ca 2 timmar att fylla släpet. Nu började vår resa på ca 140 mil!

Resan gjorde vi alltså för att köra upp alla farmors ägodelar till Luleå dit hon skulle flytta.

Vädret var strålande och bilen brummade iväg. Vi stannade för att köpa kaffe efter nån timma men sedan skulle det dröja länge innan vi gjorde nästa stopp. Nästa stopp blev när tanken i bilen behövde fyllas, då passade vi även på att fylla våra magar och göra toalettbesök.
De första timmarna var det hög musik som spelades i högtalarna men det övergick sedan till en ljudbok Asyl. Timmarna gick och vi alla var helt inne i boken som spelades. Det mörknade men ingen av oss var speciellt trötta. Min bror hade kört hela tiden så jag blev mycket förvånad över hur han orkade. Själv satt jag i baksätet med kudde och täcke och hade det rätt bra förutom att min rumpa värkte rätt rejält när det hade gått ca 10 timmar... Bara tanken på att det var ca 10 timmar kvar utöver det gjorde mig kanske inte direkt gladare, men det var bara att härda ut. Jag hade ju iallafall boken att lyssna till som fördrev timmarna lite.

Runt 2 tiden på natten började sömnen göra sig riktigt påmind, ändå kunde jag inte somna. Jag vet faktiskt inte varför, för jag var ju så oerhört trött. Pappa och Jonas sov ingenting heller och Jonas var fortfarande den som körde. Vid 4 snåret började det ljusna ute och det gjorde oss nog lite piggare konstigt nog. Ingen borde vara pigg efter att ha varit vaken så många timmar. Men jag antog att vi också förstod att det inte var så långt kvar, bara ca 4 timmar. Vid 8 på morgonen var vi nämligen framme. Äntligen! Vi startade alltså 9 på lördagmorgon och var framme vid 8 Söndagmorgon. Vi var rätt slutkörda...

Väl framme möttes vi av min faster och min kusin där vi skulle bo en natt eftersom farmor flyttade in i sin lägenhet först på morgonen därpå. Pappa och Jonas stannade kvar i min kusins lägenhet för att sova en stund medans jag följde med min faster för att handla med farmor, som redan hade kommit upp med flyget nån dag innan, hon bodde hos sin syster tills hon fick sin egen lägenhet. Det var jättekul att få träffa farmor, hela jag genomgick nåt lyckorus. Vi handlade lite smått och gott till hennes nya lya för att sedan bege oss tillbaka till lägenheten. DÅ var jag riktigt trött kan jag säga, jag hade ju fortfarande inte sovit något på hela resan.

När vi kom tillbaka till lägenheten var alla lite uttråkade så vi åkte på en liten utflykt. Först till en fin sjö och sedan till ormberget. En väldigt fin plats. Solen var stekhet och det var väldigt varmt ute. Jag som hade trott det var kallt och snö i Luleå. Haha!
När vi var nöjda med den lilla turen begav vi oss hem för att äta middag och sedan kolla på filmen Avatar. Under filmen slumrade jag till några gånger men jag kunde fortfarande inte sova fast jag var olidligt trött.
Klockan började närma sig midnatt och vi alla la oss för att sova. Äntligen kunde jag sova!

Vid 9 morgonen därpå gick vi upp och åt frukost. Vid 10 åkte vi iväg för att hämta farmor så hon fick följa med för att hämta nycklarna till lägenheten. Hon var rätt nervös. Hehe! Med nycklarna i handen åkte vi vidare till lägenheten. Väl framme vred farmor om nyckeln till sin egna lägenhet och oj så fin den var! Där kommer hon trivas tänkte jag. Farmor älskade den också från första stund och det glädjer mig väldigt mycket, äntligen fick hon sitt egna boende där hon skulle trivas jättebra.

Flyttlasset bars i och vi började möblera lite smått medans de andra åkte för att köpa lite mer möbler, tv osv. Jag hade en liten stund med min farmor och det var jag tacksam för. Vi åt pizza till middag när alla var samlade och när klockan närmnade sig halv 8 på kvällen bestämde vi oss för att åka hem. Vi hem till Göteborg och min faster och kusin till lägenheten i närheten. Vi hade återigen en 20 timmar lång bilresa framför oss.

Hemresan såg ungefär ut som ditresan förutom att jag var helt utmattad och grät flera gånger. Jag saknade min farmor så oerhört mycket. Mina tankar var hos henne hela tiden. En ny ljudbok spelades; Livstid men jag har ingen aning om vad den handlade om. Jag kunde inte focusera mina tankar, alla var hos farmor. Gud var jag saknade henne, för varje mil som gick var jag en mil ifrån henne. Det gjorde så ont i mitt hjärta och jag var så ledsen. Nu kändes det verkligen som jag förlorade henne på nåt sätt. Men jag vägrar låta det vara sant. Det får det inte vara tänkte jag.
Även denna bilresan sov vi ingenting, vi ville bara hem. Trötta och utmattade strosade vi fram.

Vid 12 tiden på Tisdagsförmiddagen var vi hemma från att ha startat vid 21 tiden på måndagskvällen.
Jag var änligen hemma, nu skulle jag äntligen få sova.
Fortfarande gjorde det ont i mig att veta att min farmor var så långt borta, men nu vet jag att hon har det bra, nu vet jag att hon har det precis så som hon vill ha det. Nu vet jag att hon är lycklig och då är jag också lycklig.
Jag älskar min farmor, nu och förevigt. Min ängel!









Bilderna är tagna på Ormberget i Luleå med mobil, därav kvaliten...

Ikväll har jag pysslat med...

Förut idag bestämde jag mig för att göra gelenaglar eftersom det var ett tag sen. Så det är vad jag har pysslat med ikväll, blev precis färdig faktiskt. Resultatet tycker jag blev riktigt bra. Iallafall med tanke på att det är tredje gången jag gör det själv. Det är ju skönt att gelenaglar håller mycket längre än vanliga lösnaglar, då tycker man jobbet och tiden verkligen är värt det. Så nu får mina naglar vara fina ett tag.




Före                                                    Efter

Hemma igen och här väntade en helt ny design!

Tänkte skriva ett snabbt litet inlägg innan ögonen går i kors på mig.

Jag har nu kommit hem från min lilla resa till Luleå. Jag skriva om resan i ett senare inlägg. Just nu är jag alldeles för trött. Har nämligen varit vaken sen klockan 9 igår morse, så jag har alltså inte sovit på en jäkla massa timmar. Så ni förstår nog själva att jag är helt slut just nu.

Vill dock skriva ett extra stort tack till lilla Inis som återigen har gjort en kanonfin design till mig som jag är så nöjd med! Denna känns helt klart mer som jag. Tusen, tusen tack. Du vet hur glad du har gjort mig :) du är bäst!
Vad tycker ni? visst är den fin? :)


Nu MÅSTE jag sova några timmar innan jag börjar se i syne som jag dock har gjort x antal gånger idag.
Återkommer!

Har en lång bilresa framför mig!

Sitter just nu och slösurfar lite så tänkte att jag lika gärna kunde skriva ett litet inlägg. Antagligen blir det de ända inlägget på några dagar. Imorgon ska jag nämligen sitta i en bil i ca 25 timmar!! men vad gör man inte för sin älskade farmor. Det är min pappa och bror som ska köra upp min farmors möbler och saker till Luleå, dit hon ska flytta. Så jag bestämde mig för att följa med, tar alla chansen jag får för att träffa henne. Så som sagt, vet inte när jag återkommer. Ska ju även åka i 25 timmar hem igen när vi väl är klara där uppe.

Dagen idag kommer alltså bestå av packning och sånt som måste göras innan man ska iväg. Ska försöka städa lite så det är iordning här hemma, alltid skönt att åka iväg och veta att huset ser bra ut. Kim ska även vara här och hjälpa mig lite med hemmet medans jag är borta. Men sen kommer han åka hem till sin familj. Min lillebror och hans tjej kommer även vara hemma, så jag hoppas dom kommer hålla hemmet någorlunda i skick iallafall, har ingen lust att komma hem till ett bombnedslag.

Senaner ska jag laga en supergod middag och mysa lite extra med Kim eftersom vi inte kommer ses på ett litet tag nu. Kommer väl ses tidigast på Torsdag nästa vecka eftersom han åker hem på Måndag. Kommer väl sakna ihjäl mig efter honom men jag vet ju att vi ses snart igen.

Annars hade jag inte så mycket att skriva, nu vet ni hur läget ser ut.
Ta hand om er så hörs vi snart igen!

Äpple och jordgubbspaj!

Jag fick ett riktigt baksug för en stund sen och var tvungen att knåpa ihop någonting. Det fick bli en äpple och jordgubbspaj. En mycket god sådan också!

Jag har faktiskt aldrig kombinerat de två sorterna - Äpple och jordgubb. Antingen brukar jag göra en äpple och kanelpaj eller en jordgubb och hallonpaj. så detta var något nytt för mig, på ett positivt sätt!
När man tex gör med hallon finns ju risken att pajen blir lite sur men med jordgubbar och äpple balanserades smaken väldigt bra. Helt klart nåt jag vill göra igen!

 

Eftersom jag gör smuldegen utan att måtta så är det svårt att skriva ett recept med mått. Men man gör helt enkelt en smuldeg. Jag använder smör, socker, vetemjöl och havregryn i min. blanda samman allt så det blir en smulig massa.  Skala och skär äpplerna i smala bitar och lägg i en ungsform, lägg sedan på jordgubbar och sockra litegrann. Därefter strör du över smuldegen. In i ugnen tills den fått lite färg eller tills frukten är mjuk.

 

Servera med vaniljsås eller vaniljglass!


Budget. VS. Lyx. - Concealer.





Budget: Maybelline Dream Mousse concealer 85 kr.
Lyx: Cover all mix från make up store 265 kr.


Dessa två concealer är enligt mig hur bra som helst! Båda täcker otroligt bra, känns och blir inte torra utan är väldigt mjuka och fina att jobba med på huden. Concealern från MUS håller aningen bättre under dagen medans den från Maybelline kan dämpas ner något.
Cover all mix täcker finnar, blemmor osv liite bättre än den från maybelline men dock tycker jag att Dream mousse concealern täcker bättre under ögonen.

Ett annat stort plus med coverall mix är att den är mycket mer dryg än den från maybelline, man behöver bara använda ytterst lite och det gör ju att den håller mycket längre.


Maybellines concealer har jag köpt många gånger och jag kommer även fortsätta köpa den eftersom det är en stor favorit hos mig och sen tycker jag att priset riktigt bra också.
Cover all mix concealern har jag köpt en gång och är otroligt nöjd, dock är priset är lite väl högt. Men med tanke på hur dryg den är kanske den är värd pengarna ändå faktiskt. Men skulle jag därimot komma åt den billigare kommer jag köpa den igen utan att tveka.


Tänkvärt...

Att få höra  "Jag finns här för dig om det är nåt." kan betyda oerhört mycket, det kan vara guldvärda små ord. Men bara om personen som säger det verkligen menar det. Annars saknar de helt betydelse! Så välj dina ord med omsorg...

Finns jag?

Som ni märker är inte mitt blogghumör på topp. Mina tankar är så många och jobbiga att jag inte ens kan urskilja dem. Men jag hoppas ni har överseende med det!

Dagarna passerar förbi och jag är hela tiden ensam. Min farmor är inte här, kim är inte här och resten av familjen jobbar, är i skolan eller gör nåt annat. Jag går och plockar, tvättar, städar osv för att sysselsätta mig men den mesta tiden förblir i sängen. Jag orkar faktiskt inget annat just nu. Ingen verkar ändå bry sig. Endast en person har pratat med mig om hur jag mår, en enda person har orkat lägga sina egna problem bakom sig för att faktiskt lyssna till nån annan. Du vet vem du är. Tack!
Mina vänner ser vad jag har skrivit här i bloggen (Jag ser vilka som besöker), de ser mina statusar på Facebook, de VET att saker och ting inte står rätt till hos mig men ingen bryr sig. Varför låtsas folk som att dom inte vet? om jag säger dom där orden som man alltid gör oavsett hur man mår - "jodå, det är bara bra med mig" Tror dom på det då eller? antaligen inte, men dom är alldeles för lata för att ta reda på mer fakta. Allt för att slippa dras ned i andras bekymmer och problem. Och det är dom personerna som ska kallas vänner... Yeah right!
Visst folk har sina egna problem och man ska alltid tänka på sig själv i första hand MEN man får aldrig glömma av de andra som finns i ens närhet, de behöver också få känna att någon bryr sig. Det gäller att ge och ta!

Ja jag skulle kunna sitta här i en evighet och skriva om detta men jag orkar faktiskt inte. Jag tror jag har fått fram mitt budskap. Jag pekar inte ut någon speciell i detta inlägget. Ni vet själva om det är er jag menar, ta åt er eller skit i det. 


Kommer jag förlora dig helt nu?

Tankarna snurrar och jag känner mig mycket mer nedstämd än vanligt. Jag vill inte att det ska bli såhär! Men det finns inget jag kan göra åt det och jag förstår inte hur jag ska kunna hantera det. Hur ska jag klara mig utan dig? Varje gång jag hör ditt namn, varje gång någon säger "farmor" och varje gång jag ser en bild på dig sätter sig gråten i halsen på mig.

Du är den som funnits för mig dag och natt sen jag var liten. Du och jag har alltid varit bästa vänner, vi delar så många minnen och vi har en relation till varandra som ingen annan har. Du är mitt allt, älskade farmor.
Att du nu ska flytta så långt ifrån mig och veta att du inte kommer och stannar hos oss i flera dagar med jämna mellanrum gör ont och att jag inte kommer kunna träffa dig på samma sätt längre gör mig så ledsen. Jag är ju van vid att du helt plötsligt står i dörren och överraskar mig med att komma på besök. Jag är ju van vid att kunna dela mornar, dagar och kvällar med dig. Jag är van vid att alltid ha dig i närheten på ett eller annat sätt!
Nu ska du långt, långt bort och vem vet när vi kommer träffas igen. På ett sätt känns det som jag förlorar dig, tänk om det är sista gången vi ses innan du åker? tänk om jag aldrig kommer få se ditt vackra ansikte igen? Jag vill inte tänka dom tankarna, men dom ligger och lurar hela tiden, fast jag gör allt för att förtränga dom.

Jag tror inte det finns någon som förstår hur ont detta gör i mig. Ingen vet hur djup vår relation egentligen är, det vet bara jag och farmor. Vissa kanske tänker "men hon ska ju bara flytta, klart ni kommer ses igen". Ja hon ska bara flytta, men hon ska flytta 140 Mil!! och är man van att ses säkert en gång i månaden i lite längre perioder tar det emot grymt mycket. Jag har ingen mamma, jag har ingen mormor. Jag har min farmor! kanske är det därför jag är så ledsen över detta. Kommer jag inte ha någon nu? Jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Känns inte som det finns nån jag kan prata med om detta heller, för det är ingen som förstår. Även om dom säger att dom gör det. Alla säger just det "Klart ni kommer ses igen" och självklart vill jag tro att det är så. Men man kan inte veta och jag kan inte undgå att tänka att vi kanske inte kommer ses igen. Hon är 84 år och kommer antagligen avsluta sina år där uppe och jag kommer inte få vara delaktig i dom åren. Jag kommer bara få gå runt och sakna henne dagarna i ända. Men en sak vet jag och det är att jag ska göra allt för att få fortsätta vara delaktig i ditt liv, för jag är inte redo att förlora dig än. Det kommer jag aldrig att vara.

Vår relation till varandra kommer aldrig att förändras, du kommer alltid vara den som betyder allt, du kommer alltid vara världens finaste människa och du kommer för alltid ha en plats i mitt hjärta. Jag älskar dig!

En dag med både skratt och tårar.

Ja vart ska jag börja... Morgonen var hemskt jobbig, tårar strömmade ner för mina kinder och det gick inte att stoppa. Som tur var hade jag min underbara pojke som tröstade mig. Vet inte hur jag ska klara av detta, det kommer bli så jobbigt. Vill inte ens tänka på det, klarar inte av det.

Men nog om det. Utöver det har dagen varit väldigt bra. Vi har varit på kalasfirande hos min moster som fyller 50 år! Det var jättetrevligt med god plockmat och tårta. Även jag fick en liten present, av min syster. En jättesöt liten rosa Mp3 spelare. Tack sis!
Jag sitter faktiskt just nu och lyssnar igenom alla låtar som min syster lagt in på den. Gud vilka minnen som kommer upp alltså. Gammal musik väcker mycket känslor kan man säga, både positiva och negativa känslor strömmar genom kroppen.

kvällen har också varit bra trots att mina tankar är nån helt annanstans. Jag och Kim har suttit och skrattat framför Virus i bataljongen. Haha! dom är bara för roliga alltså. Ätit popcorn har vi också gjort och druckit cola.


Nu ska vi strax sova. Men först tänka jag lägga ut lite bilder på hur jag såg ut idag.  Tunikan är köpt på Bubbleroom om det är någon som undrar. :) Godnatt!






En fin dag med farmor

Idag har vi haft bullbak minsann, jag och min farmor. Supergoda kanelbullar blev det som förövrigt måste ha varit väldigt goda eftersom min kära far tog med sig en HEL fryspåse med bullar in på rummet och stängde dörren snabbt som attan. Haha! Bulltokig är han.

Sen har jag och farmor suttit på balkongen och pratat om allt mellan himmel och jord. Så mysigt var det, fick veta lite om hennes barndom och det var så härligt att lyssna på allt kul hon har fått uppleva.

Vid tre-tiden begav hon sig in till stan. Hon skulle hem till en väninna för en "avskedsmiddag" hon flyttar nämligen till Luleå nästa vecka. Något som jag verkligen bävar för. Hur ska jag klara mig utan henne? Usch, nu vill jag inte tänka på det mer. Dom skulle äta en god smörgåstårta och ha det trevligt och just nu sitter jag och väntar på ett samtal där hon säger att hon vill bli hämtad av pappa. Jag längtar redan tills hon kommer hit igen, även om jag bara varit ifrån henne några timmar. Hehe..
Hon var så vacker idag innan hon åkte. Hon hade tagit på sig jättefina kläder, sminkat sig, gjort sig fin i håret och jag hade målat hennes naglar igår som blänkte så fint. Det är min lilla farmor det. Skönheten själv, 84 år gammal!


Världens finaste!





Annars har jag bara tagit det lugnt idag. Kim kom hit också förut, känns skönt att ha honom här. Saknar han alldeles för mycket när han är borta. Men snart, förhoppningsvis, får jag slippa vara ifrån honom. Längtar!

Nu ska jag snart kolla på lite tv med Kim och bara mysa men jag kommer säkert uppdatera snart igen. Känner att jag har ett riktigt bloggsug just nu. Hoppas det håller i sig!
Förövrigt kan jag meddela att jag precis har fått se en liten tjuvkik på min alldeles gudomligt fina nya design som håller på att fixas av sötaste Ina. Det är så spännande och ska bli så kul!

Resultatet med användning av ministylingverktyg för håret!

EN vänlig själ (Min gamla klasskamrat Jessica) Kommenterade det inlägget där jag så gärna ville ha eran åsikt. Egentligen visste jag väl att jag knappt kulle få några kommentarer där, men strunt samma! Nu ska jag iallfall göra ett inlägg speciellt för Jessica efter hennes önskemål.  Tack Jessica!

Hon bad mig visa lite före/efterbilder när jag använt dessa stylingverktygen och självklart ska jag visa det.

Bilderna är inte alls fina och det var verkligen svårt att få med resultatet av verktygen på bild. Men jag hoppas ni ser skillnaden. Jag tycker iallfall dom är riktigt bra. Dock tar det såklart längre tid att platta håret men denna mini plattången eftersom den är så väldigt liten. Man får dela upp håret i många fler passeer men för mig är det inga problem eftersom jag gillar resultatet.





Bild 1. Mitt hår utan att ha stylat det.
Bild 2. Efter att jag plattat det med Mini flar iron.
Bild 3. Efter att jag har tuperat det och krusat hårbotten med Volumini för volym.

Idag kom min väldoftande vinst!

Idag fick jag hämta ett roligt paket på posten. Nämligen min vinst jag vann för ett tag sen!

Paketet var så himla gulligt och fint, så fint att jag knappt ville öppna det. Hehe.. Men innehållet var minst lika fint så det var lika bra. Haha!
En väldigt god parfym och en lotion i samma doft låg inlindat i silkespapper i paketet. Underbart med lite nya dofter nu till sommaren. Gillar den verkligen. Så tusen tack återigen Tanci! :)






Tävling - Presentkort på Make up store!

Nu ska jag ta chansen och hoppas på att vinna ett riktigt grymt pris!
Ett presentkort på Make up store värt 500 kr. Grymt pris eller? Jag tycker definitivt det som den sminknörd jag är. Därför är jag nu med och tävlar om detta hos Cevi! :)

*Hoppas, hoppas, hoppas!!*



Jag vill ha eran åsikt!

Ja det har varit mycket sminkinlägg det senaste ser jag. Vilket jag tycker är grymt roligt eftersom det är ett intresse jag brinner för och tycker är riktigt roligt. Men tycker ni det är lika roligt att läsa om? Det skulle vara jättekul att veta vad ni tycker. Gillar ni tex före och efterbilder? Att jag skriver om smink över huvudtaget?  Det är ju liksom för er skull jag tar dom bilderna och testar och skriver om produkterna. Jag vet ju redan resultatet och jag vet ju vad jag gillar och inte. Men jag skulle tycka det var kul att få lite respons på inlägg jag gör enbart för eran skull :)
Jag vet själv hur jobbigt det kan vara att tex hitta en riktigt bra foundation, eller vad det nu kan vara. Då är det guldvärt att se tex en bloggare som skrivit om en produkt så man kan få lite tips. Men det är ju som sagt min åsikt.

Så släng in en kommentar nu vetja! Så jobbigt kan det faktiskt inte vara :)



Ny favorit från Queens & Shadows

Återigen har jag funnit en ny favorit att ha i sminkväskan. En ny mineralfoundation från Queens&shadows. Den är så grym!!

Jag använder jämt min mineralfoundation från Tikei annars, men jag måste säga att den har fått stor konkurans nu.
Denna täcker hur bra som helst och jag upplever att den är lite mer "kompakt" än de andra jag testat som också är bra men där ofta hälften av pudret bara hamnar utanför och på kläderna.  Jag upplever också att den sitter bra på huden under dagen även utan primer så det är mycket positivt! Priset som just nu ligger på 119 kr är ju bara så bra också.  I love it!

Om jag ska hitta nån nackdel med den måste det vara mängden i burken eller sjävla burken. Jag hade gärna sett att burken var lite större så att även en rätt stor kabukiborste lätt få plats i burken så man fick det lite mer jämt på borsten samt att den innehöll lite mer. Den är rätt liten jämfört med den från Tikei. Men eftersom resultatet blir grymt gör det kanske inte så mycket.

Jag kommer definitivt köpa denna igen!




Tog lite snabba före (min hy är sjukt dålig, jag vet) och efterbilder utan primer och concealer inne på badrummet men jag tycker inte efterbilden gör sig riktigt rättvisa här. Så jag tog en bild i dagsljus istället där jag har en full vardagsmake. Där tycker jag man ser hur bra den är. Där har jag använt Queens&shadows mineralfoundation,  rouge samt queens&shadows pigment ögonskugga Helene (syns knappt på bilden men den är grymt fin), maskara och kajal. Ingen primer eller så alltså!


Ingen tvekan om att den är bra eller? :)







Här kommer en bild på hela kalaset jag köpte hos Queens&shadows.



1. Mineralfoundation
2. Pigment ögonskugga Sabine
3. Pigment ögonskugga Helene
4. Ögonskugga Emmy



Cover All Mix från MUS

Ja då har även jag blivit ett stort fan av cover all mix paletten från MUS som jag nu har testat.
Den är verkligen så bra som alla säger. Täcker perfekt, har bra hållbarhet och är av fin konsistens. Helt enkelt grym!

När jag beställde concealern fick jag även en concealerpensel!? på köpet. Jag antar att det är en concealer pensel iallafall eftersom jag fick med den. Men jag måste säga att det mer känns som en läpp pensel. Dessutom ser den inte alls ut som den på bilden där jag beställde ifrån (om ni kollar på den länken)  Men men den är jag iallafall verkligen besviken på! Den är väldigt spetsig och inte alls behaglig att jobba med. målar jag med den främre delen (spetsen längst fram på penseln) så känns det som jag sticker mig själv med en tandpetare eller nåt. Inte okej! och att ha penseln liggandes när jag målar gillar jag inte heller. Så den går tyvärr bort för mig, så det var tur att jag inte betalade för den.

Annars är jag helnöj med mitt köp!



Jag har provat att använda respektive färg till de olika områderna de ska vara till. Men jag måste säga att blandningen av alla tre nyanserna tillsammans tycker jag blir grym och täcker precis allt jag vill dölja riktigt snyggt. Så det är så jag kommer använda min lilla palett!

Hundvakt

Just nu har vi lilla Kiara på besök här hemma. (min systers hund) Vi ska passa henne tills imorgon.
Hon är bara för go, pratar och pratar och lämnar oss inte för en sekund. Det finns verkligen ingen som henne, det kan nog de flesta som träffat henne hålla med om. Hon är verkligen en blandning av många individer. Hund, björn, människa osv. Haha!  Helt underbar!



Mini Flat Iron och VOLUmini

Här kommer bilder på mina nya stylingverktyg till håret. Nämligen en mini plattång och en slags minivolumaster som jag beställde från Lyko. Dom kostade bara 149 kr/st. Som hittat enligt mig!

Måste säga att de har grymt snabb leverans på lyko. Beställde dom på onsdagsnatt och fick dom på fredagsförmiddagen. Riktigt bra!

Resultatet när jag testade dom lite snabbt förut var riktigt bra tycker jag. Håret blev platt snabbt och lätt med mini plattången och när jag använde volumini blev det faktiskt bra med volym måste jag säga. Ända nackdelen är att det tar lite lång tid för dom att svalna, jag gillar inte att dom är stekheta när jag lägger ifrån mig dom. Men för så lite pengar kräver jag inte att dom ska vara absolut perfekta faktiskt. Jag gillar dom skarpt! Dock har jag ju kort hår så jag vet inte om det är därför dom fungerar så bra för mig, med längre hår har man ju mer tyngd och såklart mycket mer hår så då kan det nog vara jobbigt att jobba med miniverktyg, så då kanske man ska ha en vanlig plattång och volumaster. Jag vet faktiskt inte. Men till kort hår och lugg är dessa perfekt. Jag är helnöjd!









HÄR kan ni se hur volumini funkar!








En riktig slöardag!

Ja då ska vi se vart jag ska börja...

I torsdags åkte jag till Backaplan för att möta min vän Carro och hennes dotter, där gick vi runt i massa affärer tills våra fötter var helt döda och vi var helt slut. Då begav vi oss hem till Carro där vi pratade massa, lagade tacos och hade väldigt trevligt. Jag sov även över där så på fredagen var det full gång igen! Först åkte vi till en frisör så Carro fick klippa sig, Det blev skitsnyggt! Sen gick vi på marknad. Jättehärlig och rolig dag det också. Det vill jag helt klart göra om någon gång!

Idag kan jag säga att jag är helt slut! Faktum är att jag sitter fortfarande i sängen utan att ha tagit på mig kläder. Haha! Jag och Kim hade en lång och go mysmorgon och vi kollade klart på Avatar som vi började se igår. (Vi var båda helt slut igår så vi orkade inte se klart, Kim har dock redan sett den 3 ggr. Haha!) Men efter att ha sett den idag måste jag säga att den var riktigt bra!

Jag har även fått massa roliga paket hem medans jag varit borta som ska bli riktigt kul att få testa. Bland annat Cover all mix paletten från MUS. Miniplattången och en annan volymtång samt lite annat mineralsmink än det jag brukar köpa. Det ska bli riktigt spännande och bilder kommer komma!

Nu blir det bara till att slöa och invänta pizza som kommer avnjutas senare. MUMS!