Storstädning och lussebullar!

Idag har det grejats minsann!
Vaknade imorse av att de ringde på min mobil. Det var personalen på avd bullerbyn Dom ville att jag skulle jobba imon och sjävklart ville jag det också. Eventuellt kanske det blir jobb på onsdag och torsdag med.

Efter att man fick vaknat till efter lite tv-tittande osv så bar det iväg upp till köket. Det stod lussebull-bak på schemat idag! Goda blev dom och roligt var det som vanligt med lite bakning.
Sen fick jag mig ett ryck och började storstäda. Dammade, dammsög och skurade överallt. Mattorna skakades och fick hänga ut på vädring. Det är så skönt när man har gjort det noggrant och bra. Då kan man känna sig stolt! Ibland måste man göra allt och inte bara dammsuga, då känns allt så fräscht och rent.

Imon kommer även världens bästa farmor hit! :D Därför känns städningen extra bra att ha fått gjord också. Hon har nämligen en tendens att städa ihjäl sig. Men nu kan hon slappa och ta det lugnt.

Har nog inget mer att skriva direkt utan jag återkommer!
Ha en fin kväll!
    

Tävling - Goodiebag med produkter för ansiktet.


Jag är med och tävlar hos sublimt om en goodiebag med underbara produkter för ansiktet!
Var med och tävla du också :)


Bullbak och julsnack!

Hellu!

Jag kan börja med att säga att jag fortfarande är sjuk, fast på bättringsvägen. Förkylningen vägrar ge med sig men hostan har avtagit en aning. Dessvärre har Kim blivit sjuk, han vaknade imorse och hostade, var mega förkyld och har antagligen feber. Han somnade vid 23 igår, vaknade vid 6 för att gå till jobbet. Åt sin gröt som jag hade gjort till honom men kände ganska fort att han var helt matt. Han är ju fortfarande inte vaccinerad (skulle gjort det idag) så vi känner att det är bäst att vara hemma för minsta lilla symtom på att man är sjuk, och det tror jag är bra. Vi vill inte riskera något! Så får han förhoppningsvis ta sprutan så fort han är frisk igen.

Vi vaknade iallfall klockan 11 igen och då blev det massa mys och vila i sängen. Vi båda är ju rätt sega... Men vid två så bestämde vi oss för att inte bara ligga i sängen utan vi började baka kanelbullar. Som förövrigt står och jäser just nu, ser på klockan att dom ska börja penslas om tio minuter. Perfekt så hinner jag skriva klart =)

Tänkte lite på det här med julen. Va olika folk är beroende på vilket år det är. Kan det bero på att folk stressas av varandra? Tex som förra året då kändes det knappt som att ingen ville ha jul, eftersom vi aldrig fick nån snö och att allt kändes så jobbigt. Folk väntade så länge som möjligt med att pynta och köpte julklappar i sista sekunden. Men detta året är det helt tvärtom! Jag får nästan dåligt samvete för att jag inte har pyntat än, och det är liksom två dagar kvar till första advent. Och så kände jag redan förra veckan!?!?! Ska det kännas så? Ännu värre känns det att jag bara fått köpt en julklapp än så länge.. Men men, jag är stenhård på att börja med allt första advent. Tycker det känns mysigast då och sen känns det ju lite som att första advent inte blir så speciellt om man inte gör något speciellt av den dagen. Tex som städa, julbaka, pynta osv. Så då, mina vänner ska ni se en som är igång som aldrig förr! =) Det visar jag ju även på mitt bak idag, jag hade lika gärna kunnat börja julbaka istället för kanelbullar, men icke! sånt ska göras första advent eller efteråt! haha!
Men helt klart är det att folk är olika, vissa börjar  långt innan man ens börjar förstå att det snart är jul, vissa väntar till sista sekunden, vissa håller på traditioner och vissa gör helt enkelt vad de känner för. Och så ska det vara, helt klart. Det är bara kul att spekulera i det lite =) Vad tycker ni? Har ni börjat pynta osv? känner ni nån skilland sen förra året? Skulle vara roligt att veta hur ni gör i era hushåll =) 

Nu är det dags att återgå till baket!
Ha en fin dag!  


Tävling - Escada parfym!



Har ni sett någon så fin parfymflaska innan? Så snygg design!
Kan även tillägga att den luktar gudomligt! =)
Alla som känner mig vet att jag fullkomligt älskar alla Escadas dofter. Men just denna har jag inte i min samling.
Kan ni då förstå hur glad jag blev när jag såg att jag har chansen att vinna denna i en tävling hos två fantastiskt duktiga tjejer; Linda och Mikaela som håller i denna tävling på deras blogg Maskara


Anledningen till att jag vill vinna är just för att det är en av mina favoriter och den vore perfekt att ge sig själv i julklapp! =)
Att den är supersnygg och doftar supergott gör ju bara saken ännu bättre!
Jag vill, jag vill, jag vill ha denna otroliga lilla flaskan som innehåller så mycket magi! Den är helt magisk och  kan verkligen förtrolla med sin underbara doft. Jag skulle bli världens lyckligaste om det var i min badrumshylla den fina parfym fick sin speciella plats!
 


Nöjd med mina fynd!

Det verkade inte vara någon som ville se vad paketet innehöll. Men jag visar ändå =) Tycker själv det är kul att gå tillbaka och se när man köpte ett visst plagg och vad det kostade osv. Denna gången paketet kom kändes allt som riktiga fynd alltså. Alla dessa saker för 550 kr, där 50 kr är frakt.  Jag kan fortfarande inte förstå det. Jag måste vara duktig på att fynda! =)


 


 

 



Det är alltså två gråa tunikor, linnen i 3-pack, En kjol med mönster, Ett rosa nattlinne, gåstavar och frukostset.
Ett frukostset innehöll 4 muggar och 4 skålar. Och jag beställde två set, alltså 8 muggar och 8 skålar. Känns alltid bra att ha några extra =)
Kan ni fatta hur allt detta kunde gå på så lite pengar?


Vill ni se innehållet?

Nu är jag igång igen! =) Har varit och hämtat ett paket från posten precis, och självklart kommer det från min favoritsida Ellos. Gissa om jag blev glad och chockad när jag såg vilket stort paket det var!! =)
annars brukar allt bara ligger i nån slags påse.
Nu kan jag inte hålla mig längre, nu måste jag öppna och kolla efter allt fint som ligger i. Någon som är sugen på att se?



Tävling - Mineral foundation.

Nu kan du vinna en valfri I.d. Foundation från EAbeauty
Tävlingen är självklart hos söta Millah. så gå in på hennes blogg och tävla nu!  =)



Tips - Bad och duschgel!

Jag vill tipsa om världens bästa Bath & showergel!
Alla lyxprodukter han slänga sig i väggen, för inget slår LUX shimmering sea! =)
Dofter är underbar, konsistensen är underbar, känslan är underbar. Jag älskar den!
Att den dessutom ger ett fint skimmer på huden samt doftar gott även efter duschen på kroppen gör den såklart ännu bättre!

Såhär beskrivs den:
"Lux shimmering sea badskum och duschgel med havsmineraler gör att huden känns fräsch och vacker samtidigt som en frisk doft väcker dina sinnen."

Jag kan inget annat än att hålla med! Den är verkligen toppen och så fräsch! =)

Kan även säga att Kim alltid ligger och sniffar på min hud efter att jag har använt den, han älskar den nog lika mycket. ;)




Grubbel = Trubbel.

Det blev inget jobb för mig idag. Kvällen igår var hemsk, kunde verkligen inte somna pga min jäkla hosta. Men efter att väl ha somnat vaknade jag vid 5 tiden på morgonen och kunde knappt sova. Låg och grubblade på om jag skulle gå till jobbet eller inte. Klockan ringde iallfall klockan 6 eftersom det var då jag och kim skulle gå upp. Men jag bestämde mig då för att stanna hemma. Ringde till jobbet och berättade som det var, jag tror redan då att dom hörde att jag verkligen var sjuk. Men jag vet att jag har en tendens att tänka på andra i många fall. I detta fall jobbet. Jag kan helt plötsligt få för mig att gå till jobbet med feber bara för att jag känner att jag måste. Men med tanke på att jag låg i flera timmar igår och även tidigt imorse och grubblade om jag skulle gå till jobbet eftersom jag visste att dom var kort om personal snurrade alla tankar. Varför sa jag inte bara till mig själv att jag skulle vara hemma, utan att få dåligt samvete? varför tänkte jag inte bara på mig själv, att jag faktiskt är så dålig att jag inte hade orkat? Det har jag inte svaret på. Och jag har faktiskt fortfarande dåligt samvete över att jag inte gick idag, av nån anledning. Jag hatar att behöva gå runt med såna tankar. Hostan håller på att ta död på mig, nästan rinner i ett och huvudet dunkar i takt med andningen. Aldrig att jag hade orkat jobba idag, jag får försöka intala mig själv det.

Jaja, nog med gnäll. Nu ska jag ta en panodil och vila en stund!
Ta hand om er där ute!

YouAndMe


Jag älskar oss!


Sjukling.

Jag har egentligen ingenting att skriva så jag vet inte vart jag ska börja. Kan ju iallfall börja med att säga att jag är sjuk. Halsen ömmar, rösten är hes som bara den och hostan ska vi inte tala om. Jobbigt är det iallfall. Hade planer på att vara hemma från jobbet imorgon för att vila upp mig lite till eftersom jag inte känner mig på topp men jag är nog tvungen att gå ändå. Hon som jag jobbar med ringde förut och berättade att hon är jättesjuk och inte kommer komma imorgon så då känns det inte bra om jag också är hemma. Men vi får väl se hur jag mår imorgon, jag tänker inte tvinga iväg mig om det känns jobbigt.

Sen fick jag reda på i förra veckan att det inte alls blir någon halvtid på jobbet för mig som det var sagt. Hon som jag egentligen skulle jobbat halvtid för kommer istället börja jobba heltid. Men även det kunde ändras så det gäller att ha lite is i magen. Vi får väl se! Så imorgon och på tisdag är mina två sista dagar som jag vet säkert att jag har jobb. Sen får jag börja vänta på dom där samtalen igen när dom ringer in mig. Tråkigt värre! men men...

Annars händer det inte mycket, värken efter vaccinsprutan i armen har så gott som släppt nu. väldigt skönt måste jag säga. Att jag är sjuk nu tror jag inte beror på någon biverkning efter sprutan, eftersom jag redan innan kände mig lite irriterad i halsen. Men man kan ju aldrig veta. Men det är min känsla iallfall.

Nä nu ska jag gå och koka lite té och vila mig lite.
Vi hörs när vi hörs!
Ta hand om er!


Nya kläder!

Idag fick jag två paket från posten. I det ena låg min vinst från tävlingen jag vann häromdagen. Ska blir väldigt intressant att testa dom hårprodukterna. Jag tror faktiskt dom kan vara riktigt bra!

I det andra paketet låg lite kläder som jag beställt från Ellos såklart. Alla kläder passade och de är även mycket snyggare i verkligheten faktiskt, tex så är den mönstrade tunikan svart där den är mörkgrå på bilden, så jag är verkligen nöjd! Sen att hela paketet kostade 360:- ink frakt 45 kr så var det väldigt billigt med! =)


 

 



Köpte en olivgrön kofta också, men den hittade jag tyvärr ingen bild på. 

Ha en fin kväll!  


Vaccinsprutan!

Då har även jag tagit vaccinsprutan. Gjorde det vid 17 tiden förut. Jag var så nervös innan, eftersom jag har en fruktansvärd skräck för allt som har med sjukhus, tandläkare osv att göra. Men efter alla mina frågor om hur ont det kommer att göra osv så stack han sprutan i min arm och det kändes typ ingenting. Det bara stack till lite. Så det var verkligen skönt, inget som gjorde ont alltså. Men nu är jag verkligen rädd för alla biverkningar. Kommer jag få några eller inte? Det återstår väl att se. I skrivande stund kan jag faktiskt känna mig lite svullen i ansiktet. Skumt, kan ju vara så att jag börjar få feber, då kan det bli så. Men men, det återstår att se som sagt.

Nu ska jag vila mig lite, det har varit en lång men ändå rätt lugn dag på jobbet. Imorgon hoppas jag kunna jobba igen, om jag inte blir sjuk då... Haha! fan va jag tjatar om det nu, men det blir lätt så när man oroar sig =)

Ha en fin kväll allihopa!

Jag är en av vinnarna!

Godkväll mina vänner!

Minns ni att jag var med och tävlade i en jättebra tävling för ett tag sen? =)
Till min stora glädje såg jag när jag loggade in på datorn för en stund sen att jag är en av vinnarna! Det är verkligen jättekul när man ser att man har vunnit, jag blir verkligen lika glad varje gång. Speciellt nu när jag vann hos Millah där jag även vunnit hårvårdsprodukter från samma märke en gång innan. Superkul verkligen! Så tack Millah =)

EDIT.

Jag tänkte bara säga att jag ändrade texten lite i inlägget nedan. Läste det nyss och såg att det nog var lite rörigt. Men men, nu ska jag återgå till min städning!


En uppdatering om allt och inget.

Godkväll!

Dags för ett inlägg, inte sant? =)

Som jag har skrivit tidigare så är jag inne i en väldigt speciell period just nu. Känner mig ständigt trött och har massa tankar som ligger och trycker. (inget jag vill prata om) Så det är en av anledningarna till mitt dåliga bloggande. En annan anledning är att jag har jobbat långa dagar och helt enkelt inte haft ork, har nästan gått och lagt mig direkt när jag kommit hem. Men v.48 kommer jag bara jobba halvtid, då hon jag jobbar kommer tillbaka fast bara på halvtid så då får jag den andra halvtiden sålänge vilket känns väldigt bra, det är ju bättre än ingenting iallafall.

Det börjar även närma sig min mammas årsdag vilket känns väldigt tungt och jobbigt, den dagen är väldigt plågsam för mig på många sätt. Så det är inget jag ser fram emot.

Kan även säga att jag inte trodde man kunde bli besviken på någon som inte längre finns, efter något man nu i efterhand vet att denne person har gjort för längesen. En sån liten incident som nu har inträffat kan göra en mycket ledsen. Det är inget man tror att man kommer vara med om, Det är något som man tror att någon aldrig skulle göra, men som med allt annat så hade det väl en mening och säkerligen ingen ond sådan. Men men finns inget att göra åt det nu.

Nu ser jag att jag skrivit lite saker som säkert är helt ointressant för er, men skitsamma. Huvudsaken är väl att jag skriver ett inlägg nån gång ;) haha!

Jag hoppas iallfall att bloggningen kommer tillbaka på riktigt, men när det blir återstår att se. 
Ha det så bra allihopa!  

Stylingverktyg för håret!

Idag vill jag tipsa om en grym våg/locktång för håret!
Jag köpte den själv idag och provade den genast när jag kom hem och vågorna/lockarna blev grymma! och det gick även väldigt fort och var enkelt. Jag är jättenöjd!

Så vill du ha snygga lockar i håret som går fort att göra är detta verktyget för dig! =)



Pappas dag!

Idag är det världens bästa pappas dag.

 
Jag älskar dig, det finns ingen som du.
 Du är bäst i världen, älskade pappa.


Stora grattis till min bror Jonas!

Det är en hel del som har hänt sen sist jag skrev. Bland annat så har min bror Jonas fyllt 20 år, så det har varit firande av honom och så. Ett stort grattis till honom i efterskott här på bloggen =) Men ett ännu större grattis vill jag ge honom för att han i torsdags klarade sitt körkort!! =) Han är verkligen värd det och jag är så glad för hans skull!

Jag älskar dig Jonas, min fina bror.


Måndag!

Hej på er!

Har varit en rätt lång dag på jobbet idag. Började halv åtta och jobbade till klockan halv fem. Jag fick för första gången stänga och låsa på jobbet idag. Det kändes helt okej, brukar vara rätt nojig inför sånt men det gick bra som sagt. Ska även stänga imon också, så det blir en lång dag imon med. Men det är roligt ändå!

När jag kom hem låg ett paket i postlådan. Och självklart blir man ju väldigt glad då! Paketet innehöll Neutrogena Visibly Clear 2-in-1. Minns ni att jag blev en Buzzador för ett tag sen? Det innebär att jag får produkter hemskickade helt gratis för att testa och sedan skriva kort om. Vad jag tyckte om produkten osv. Jag fick även hem jättemånga prover att dela ut till andra som också vill testa produkten! Toppenbra tycker jag! =)

Vill du också bli en Buzzador? Klicka här.



Min nya, fina bloggdesign.

Återigen vill jag tacka underbara Ina för min otroligt fina, nya design på bloggen! =)
Jag är supernöjd och verkligen imponerad av hur duktig du är på det här med koder osv. hehe
Så tusen tack, du anar inte hur mycket jag uppskattar att du lägger ner din tid och hjälper mig. ♥