Lite ego såhär på kvällen...


Bjuder på en bild som jag tog tidigare idag...


Dagens fråga - Favoritblogg?

Dagens fråga:

Vad har du för favoritbloggar? =)

Själv har jag en hel del som jag följer så det är jättesvårt att säga. Men måste nog säga att "smink-bloggar" är mina favoriter! =)

Ny kategori. "Dagens fråga!"

Godkväll sötisar!

Har precis gjort en ny kategori. Nämligen "dagens fråga!" Vad tycker ni om det?
Jag kommer försöka ställa en fråga till er läsare varje dag för att försöka få mig en bild av vad ni gillar, vilka ni är osv. Jag tycker det verkar jättebra och jag hoppas ni tycker det också och att ni även ger svar på mina frågor. =)

Här kommer dagens fråga:

Vilken skådespelade tycker du är bäst i Andra Avenyn?

En ganska svår fråga eftersom det finns många bra, men jag själv tycker jättemycket om Kitty, hon är cool och en grymt bra skådespelare! =)

YEEEEEEES!! =D

SER NI VAD JAG SER!!?!?!?!?!?! =D Kolla in det här!!

Detta är inte klokt!! Jag är så glad så tårarna sprutar =) TUSEN TACK MARKUS!!

Älskade mamma...

 


Du finns alltid i mina tankar. Saknar dig så himla mycket!
Jag älskar dig min ängel ♥


Tävling - Dator!



Jag är med och tävlar om denna otroligt söta datorn hos Emelie!
Var med och tävla du också, ni ser ju vilket superpris det är. =)


Bästa sajten!!

Hej
Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter!! =)


Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är uniqueangel):
https://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=uniqueangel



Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=uniqueangel&lang=se



Jag tycker verkligen ni borde ta chansen att bli medlem! Jag menar, vem vill inte få hem saker helt gratis för att testa? =) Det kan ju hända att du får hem dina favoritprodukt! Det kan tex vara tvålar och deos från Dove, godis från malaco osv. När ni testat produkterna så vill dom bara att ni ska skriva vad ni tyckte om dom, så får ni hem ännu fler saker att testa! =) Låter inte det kanon?

BLI MEDLEM! =)

Obs: jag tipsar inte om denna sidan enbart för att det ska gynna mig utan för att jag vill att andra även ska få chansen att testa nya produkter! Jag hoppas ni får mycket glädje av det. :)


Utlottning av armband hos Ina!

Min fina vän Ina har en utlottning på sin blogg som avslutas imorgon. Så passa på att vara med i den du också! Det är ett grymt fint armband som ligger i potten! :)

Grattis pappa!

Idag fyller världens bästa pappa år! =)



Grattis på födelsedagen pappa. Jag älskar dig så mycket! ♥


Paket från Ellos nr 5.

Mitt andra paket som jag hämtade var från Ellos - såklart! =)

Hittade som vanligt lite smått och gått på rean!


 

Två tunikor. 95 kr/st. Samma modell, olika färger. Det konstiga var att den mönstrade var en aning större än den svarta, fast det är samma storlek. Men men, jag behåller den ändå.


 



En röd skön morgonrock! 95 kr. Och en grå tunn jacka. 59 kr. Den var en aning tajt, men prisvärd!


  


Två påslakanset 59 kr/st. Och en riktigt fin lampa för 175 kr.





Köpte även denna filmen för 39 kr. Någon som sett den? Är den bra? =)


Min vinst har kommit!

Jag trodde det bara var ett paket som väntade på att bli hämtat men det visade sig vara två paket! =)
En väldigt glad överraskning måste jag säga. Det ena paketet var vinsten jag vann häromdagen! Underbara hårvårdsprodukter! Ska bli riktigt spännande att testa dom =) Återigen; Tack Millah! <3


  





Vad det andra paketet innehåller visar jag senare.

Massor av bak!

Även denna dagen har jag haft fullt upp! Har bakat massor av godsaker. Bland annat så bakade jag ju "ljusa kärleksmums" igår och idag bakade jag massa kanelbullar, en sockerkaka med vaniljkräm och en rulltårta.

Ni undrar säkert varför jag bakar så mycket just nu och jag ska tala om för er att det är för att min älskade pappa fyller år imon =) Så det är för honom jag gör det kan man väl säga.. Vi ska inte ha något släktkalas men vi ska ju såklart fira inom familjen. Och då är det lika bra att slå på stort! =) Som jag har nämnt tidigare så ÄLSKAR han rulltårta, jag tror fanimej att han skulle kunna leva på det! Han har tjatat om denna rulltårta ända sen jag bakade en sist (för några veckor sen) så nu kände jag mig tvungen när han fyller år och allt. Det är han värd =)
Sist ut på listan står hans födelsedagstårta. Men den gör jag inte förrän imon. Ska göra den på mitt gamla vanliga vis och jag längtar verkligen, den är så god!! Hehe =)

Aja nog om bak. Nu ska jag gå upp till farmor och se om hon behöver hjälp med middagen! Hon har förövrigt varit här i över en vecka och det är jättekul! Min underbara famor =)


Hörs senare ikväll då jag ska visa vad mitt paket från posten innehåller.


       

Full rulle!

Hej igen!

Nu ska jag skriva ett lite gladare inlägg än det förra, iallfall för mig. =)

Idag har jag haft fullt upp. Vaknade vid 10.00 tiden, gick upp och åt frukost och kollade lite på tv. Sedan satte jag igång att tvätta och hänga tvätt (4 maskiner idag) Har även städat hela mitt rum och det var verkligen på tiden!
Eftersom jag lägger ner all min tid på städningen i resten av huset, för att det av nån anledning känns viktigare. Så kommer mitt rum alltid i sist. Och eftersom jag gör allt själv i detta hushållet så tar det sin lilla tid också...
Men som sagt så är det gjort nu! Dammat, dammsugit, skurat, bytt sängkläder osv. Det luktar ljuvligt och känns så fräsht! Jag har en känsla av att jag kommer sova gott inatt =) 
 
Utöver städningen har jag även bakat en sockerkaka och en kaka som jag inte vet vad den heter men kallar dom för "ljusa kärleksmums" haha! Full rulle hela dagen alltså!







Nu ska jag snart ta mig en härlig dusch och sen krypa ner i min nybäddade säng tillsammans med min prins!

Sov så gott!


Det var som väntat...

Godkväll!

I det tidigare inlägget blev det precis som väntat, av 17 st som har besökt min blogg idag var det 4 som kommenterade att det läser fast jag vet att det är betydligt fler som gör det. Förstår inte vad det är som är jobbigt med att skriva en liten kommentar om man så snällt ber om det, för att ha lite mer koll, för att kanske kunna göra bloggen ännu bättre då jag ser en översikt över vilka typer av personer som läser och uteefter det lägga upp hur jag vill ha det med bloggen. Men men, inget att bara grinig över. Som sagt så var det ju väntat. Tack till alla söta som iallfall kommenterade. Ni är bäst! =)

Läser du min blogg?

Jag ser att mina besökare ökar hela tiden och ingen skulle bli gladare än jag utav att veta vilka ni är som läser min blogg. Självklart vet jag att jag inte kommer få reda på alla men om det finns några vänliga själar där ute som vet med sig att ni läser bloggen skulle jag verkligen uppskatta om ni bara kommenterade ert namn eller nåt.

Jag skulle bli oerhört tacksam...

Nytt i garderoben!

Hej på er! 

Det har varit dålig uppdatering det senaste, men har faktiskt inte haft något att skriva om. Hoppas skrivarglöden kommer tillbaka snart iallafall.

Igår var jag inne i stan en sväng och fick köpt lite smått och gott! Alltid kul =) Bland annat köpte jag kläderna här nedan (en svart mysig tröja och svarta leggins) men även lite smink, krämer, och ett par jeans leggins.


  







Hoppas ni har en trevlig kväll så hörs vi säkert snart igen!


En helt underbar dag!

Detta har verkligen varit en av dom absolut bästa dagarna på länge, jag känner mig så glad!
Att jag vann två tävlingar idag, saker som jag verkligen ville ha, gjorde verkligen min dag.
Sen det har varit strålande väder idag, att jag åt potatisgratäng och köttstek till middag och myste med havskräftor och räkor nu på kvällen gjorde ju inte saker sämre direkt.. hehe! Så man kan helt klart säga att idag var en underbar dag! =)

Hoppas eran dag har varit bra också, nu ska jag sova. Är väldigt trött! Sov så gott så hörs vi snart igen =) 



    


Jag är så lycklig!!

Alltså jag tror fan inte det är sant!! JAG HAR VUNNIT EN TILL TÄVLING!!!! =) Asså nu kom faktiskt tårarna, jag är så otroligt glad! Jag har alltid haft problemhy och att vinna dessa fantastiska produkter kändes som att en sten släppte från mitt hjärta. Nu kanske min räddning har kommit då jag har hört otroligt bra saker om dessa produkter!
Tusen tack underbara hälsogudinnan! Du är helt underbar och din blogg ger så mycket inspiration! Jag uppmanar alla att läsa hennes blogg, den får en verkligen att tänka till lite extra samtidigt som det är mycket bra och givande läsning och tips! För mig finns bara en hälsogudinna och det är du! Tusen tack ännu en gång! =) ♥ 

Jag vann!! =)

Hej vänner!

Jag är så otroligt glad just nu!! Minns ni att jag var med i en tävling för ett tag sen? och till min stora överraskning så såg jag nu att JAG är en av vinnarna!! =)  Jag som aldrig annars vinner något. Jag är så fruktansvärt glad, trodde aldrig det kunde bli jag. =) Tusen tack söta Millah! Du är bäst och har en grym blogg! :)



GratisBio.

Godkväll!

Blev medlem på ytterligare en sida idag. En sida som nästan känns snäppet bättre än den jag nämnde igår.
På denna sidan kan du nämnligen få HELT GRATIS biobiljetter, presentkort osv. Vilket jag tycker är kanon! Presentkorten (som du får hemskickade) kan man ju använda i vilken av affär som man vill. (av dom som finns att välja bland) Men tex, kicks, HM, Nelly m.m. Och detta gör du genom att samla poäng genom att t.ex besöka hemsidor, värva vänner, blogga, spela spel, göra tävlingar och anta erbjudanden. Hur enkelt som helst och även väldigt roligt, då man man samtidigt kan skaffa en hel del vänner!

Tycker du detta låter som något för dig? Klicka här och registrera dig! Bara genom att registrera dig har du samlat dina första 50 poäng, så vad väntar du på? =)

Det är helt gratis!! (glömde säga det i förra inlägget, men det är helt gratis där med)

Gratis make-up!

Hej vänner!

Tidigare idag blev jag medlem på en jättebra sida för alla som är sminkintresserade!
Har läst litegrann på sidan och det verkar kanon. =)

Nu tycker jag du också ska bli medlem och få gratis smink genom att samla poäng, verkligen superbra! :)

Vill du bli medlem och samtidigt hjälpa mig? klicka här. 





Undrade du med?

Fick en kommentar angående concealern som jag nämnde i det tidigare inlägget där jag skrev om budget smink. Förstod att man kan undra över den, då framför allt över färgerna. Men jag gav ett svar på den kommentaren i det inlägget, så undrar du också över den så ta en titt där. =)

Äppelkräm med kall mjölk!

Min kväll har bestått av massa mys! Kollade på kocken Tina klockan åtta och som den matglada, och bakglada människa jag är så började det pirra i fingrarna när jag såg henne. Kunde helt enkelt inte hålla mig från att göra nåt gott själv.
Såg att vi hade massor av äpplen som vi fått av min farmor liggandes, och att de behövdes göra nåt med som nu innan dom ruttnade. Vad passar inte bättre än att göra en god äppelkräm då? =)

Första gången jag gjorde kräm faktiskt och det blev verkligen jättegott!

Jag använde:

Äpplen
Socker
Kanel
Vaniljsocker
Vatten


Blanda allt efter smak, låt koka upp tills äpplerna blir mosade. Häll upp koket i ett durkslag och låt vattnet rinna av. Häll sedan krämen i en skål.
Servera med kall mjölk!




Tips - Bra budget smink!

Är du en sån som jag, som älskar att hitta bra smink till budgetpris?
Då ska du kolla in dessa små godingar från märket wet n wild, jag tycker nämligen dom håller måttet väldigt bra!


Jag har 3 favoriter än så länge och det är dessa.


  





Bild nr 1. Wet n Wilds foundation Ultimate match med spf 15.
- För det första tycker jag det är kanon att den innehåller spf, så vi sädigt utsätter vår hud för det farliga UV-strålarna, ï alla årstider! Sen tycker jag den täcker precis som en foundation ska göra, lite lagom och inte så det ser kakigt ut. Ett minus är att den har en tendens att bli lite glansig efter ett tag, men vad gör det om man har ett bra puder i fickan? Sen hade jag hellre sett att det var en pumpflaska. Men men, Jag gillar den verkligen.

Bild nr 2. Wet n Wilds Eyebrow Fix.
- Jag tycker det är mycket snyggare att måla ögonbrynen med brynskuggor istället för penna. Resultatet blir mer naturligt och det är lättare att fixera brynen. Detta söta lilla kit innehåller även ett vax som formar ögonbrynen och gör så att brynen håller sig på plats hela dagen. Väldigt bra!  

Bild nr 3 . Wet n Wilds CoverAllMix. 
- Denna concealer innehåller 4 olika färgkorrigerare. Den gröna neutraliserar rödhet i ansiktet. Den vita används som highlighter, den rosa för att ta bort mörka ringar under ögonen och den beiga används som en täckade concealer. Det går även bra att blanda alla fyra med dina vanliga foundation så får du ett fint naturligt resultat. 
Ett stort plus är att den innehåller naturliga ingredienser som jojoba olja, aloe vera och kamomill. Underbar!!



Är du sugen på att testa dessa produkter finns som att köpa JÄTTEBILLIGT här.  

 

Ullared!

Ullared var det ja.. Jisses! Jag är verkligen helt slut, fast jag sprang igenom hela butiken riktigt fort idag!
Kände att jag ville snabba mig eftersom det var jag och tre karlar som var det, och jag visste att det inte var jättepopulärt. Hehe. Så redan vid 12 var vi ute ur Gekås, rekord kan jag säga..

Vaknade klockan 6 imorse, kvar i sju satt vi i bilen påväg dit. strax efter 8 var vi framme. Redan då var det riktigt mycket folk. Men ingen kö, så det var skönt..

Egentligen vet jag inte vad jag tyckte om det denna vistelsen i Ullared, har lite dubbla meningar om det idag. Självklart hade dom väldigt mycket jackor och dyligt, även väskor. Men för mig som måste handla lite större kläder hade de verkligen uruselt utbud. Hittade EN tunika, det var det ända klädesplagget. Dock hittade jag 2 Jackor (om det räknas som kläder!?) så det kändes bra.

Tänkte lägga upp lite bilder på sakerna jag köpt, dock långt ifrån allt. Alla vet ju att man köper massa småplock osv och det orkar jag inte ta kort på.. Hoppas ni har förståelse!

Bilderna är av väldigt dålig kvalite med, då jag verkligen är helt slut och inte orkar lägga ner nån energi på det. Men det är iallfall nåt =)


  

Bild 1. Ett par svarta skor
Bild 2. 3 st väskor.
Bild 3. Lite smink osv.



  

Bild 4. En väldigt god parfym.
Bild 5. Massa filmer!
Bild 6. Massa skivor.



   

Bild 7. Två likadana jackor men i olika färger.
Bild 8. Jacka till Kim.
Bild 9. Svarta arbetsbyxor till Kim.
Bild 10. En tavla att rama in en bild på mamma med och Lakan.




Det var allt jag orkade visa. Jag håller på att bli fullständigt vansinnig på den här bloggen! Det tar ju fan 100 år att ladda upp bilder. Att ladda upp dessa tog nog över 45 minuter! Och ändå är det miniatyrer.
Nån annan som har samma problem? Blir så trött på detta...



Tävling - Almenacka





Jag är med och tävlar om en almenacka hos hälsogudinnan! Var med du också =)

Den som väntar på nåt gott...

Ja då var det väl dags att skriva lite här igen. Sitter här och äter banan och dricker mjölk, som jag brukar. Är det bara jag som tycker det är ruskigt gott med en god mogen banan och ett glas med riktigt iskall mjölk? MUMS säger jag bara =)

Jag kan också säga att jag sitter här med världens största leende. För imon är det min lyckodag!!
Jag ska nämligen få åka till Ullared! =)
Nu tänker ni säkert att det inte var nåt speciellt för många av er är säkert där ofta. Men jag har längtat efter detta i typ ett år, så för mig är det som att fylla år. Haha!
Jag önskade mig det av pappa i present, att få åka dit. Och av nån anledning gick han med på det. Jag trodde aldrig han skulle göra det. Alla som känner min pappa vet att allt som har med affärer och folk att göra går bort!! haha! Men jag är verkligen jätteglad. Det är jag, Kim, pappa och min lillebror som ska åka. Jag hoppas på en toppendag. Tack snälla pappa! ♥

Så nu är det väl dags för oss att sova, eftersom vi ska upp väldigt tidigt imon. Men vad gör det!? ;)

Godnatt på er sötisar!




Nya skor.

Jag fick med min älskade pappa till skopunkten förut. Var lite osäkert på om han ville eftersom jag visste att han skulle vara trött och så efter jobbet. Men han tog sig tid och jag fick köpt mig ett par varmfodrade stövlar eller vad man ska kalla det. Är väldigt nöjd faktiskt. Eftersom jag har väldigt breda vader har jag jättesvårt att hitta skor som går över foten upp mot vaden, men dessa passade och det gjorde mig väldigt glad. Dock var dessa dom ända som passade, så det blev bara ett par. Synd eftersom dom har bra erbjudande om man köper två eller tre. Men men. Jag är nöjd som sagt =)



De kallar den varmfodrad känga och kostar 299 kronor.


Snabb (dålig) uppdatering.

Ja då sitter jag här igen. Har egentligen ingenting att säga, men jag vet ju att ni vill att jag uppdaterar ändå. Så ska försöka för eran skull =)

Hela helgen var det ju kalasande som sagt. Det va mycket trevligt men väldigt slitsamt måste jag säga, eftersom jag sköter det mesta själv. Men det gick bra och många fina presenter fick jag. Så tacktack!

Sen i måndags har jag verkligen inte gjort någonting. Inte likt mig faktiskt, brukar alltid hitta nåt att göra men orken har inte funnits. (inte så konstigt) men idag är jag på fötter igen och känner att om det är något jag måste ta tag i så är det min garderob. Jag måste verkligen ha en större egentligen. Jag har en hel del kläder och så kims kläder på det. Jag tror inte jag får in ett klädesplagg till. Och min gaderob är ändå rätt stor. aja.. Får inte plats med en större ändå. Det löser sig säkert..

Ska försöka få med pappa till skoaffären idag, känner att jag vill köpa mig ett par nya till hösten. Vi får hoppas på det bästa.

Nu ska jag börja med en av mina favoriträtter. Köttbullar, potatis, brunsås och lingon. MUMS!

Ha det fint!

Vad innehöll paketet från Kim?

Minns ni att jag lade upp en bild i ett tidigare inlägg på presenten jag skulle få av min älskling? =)




Jag kunde verkligen inte komma på vad det kunde vara hur mycket jag än klämde och kände, eftersom paketet var rätt mjukt men ändå inte så mjukt så det kunde vara kläder.



Gissa om jag blev överraskad när jag såg att paketet innehöll precis vad jag önskade mig och även nåt jag absolut inte trodde detta paketet innehöll, eftersom det var rätt stort.


 
Nämligen Escadas sommardoft 2009
Ocean Lounge.




Och anledningen till att paketet var stort var för att parfymen var inlindad i denna!


Hittade ingen annan bild på väskan på google än denna. Haha!



Tusen tack snutten. Du är bäst!


Kärlek



3 år & 11 månader tillsammans med dig idag hjärtat!
♥ Jag älskar dig ♥


Festbilder!

Här kommer lite bilder från min 21 års-fest! =)




    

    

    

    

   


Fullt upp!

Hejsan vänner!

Nu var de ett tag sen jag skrev, men de har verkligen varit fullt upp från morgon till kväll i 4 dagar nu.
I torsdags städade jag hela huset
I fredags städade jag, gjorde naglar, lagade mat och hade fest på kvällen.
I lördags var jag på kalas för Kims lillebror
Idag hade vi släktkalas för mig och min bror hemma. Vi serverade middag och fika åt alla 16 gäster så det var full rulle idag med, minst sagt!

Känns helt tomt nu när alla åkt hem och det inte finns nåt att göra. Samtidigt som jag är jätte rastlös så är jag helt slut så jag får väl försöka varva ner lite.

Jag antar att ni är sugna på lite bilder från min fest. Hehe! Det kommer, antagligen senare. Nu ska jag kolla på Ensam mamma söker!

Ha det fint!

Tips på efterrätt?

Skrev en liten uppdatering på förra inlägget. Tänkte bara säga det om det var någon som missade det!


Nu skulle jag verkligen behöva eran hjälp! Och jag menar det verkligen. Tills imon ska jag komma på vad jag ska bjuda på till efterätt på min fest som är på fredag. Jag kan verkligen inte komma på nåt!! Det får inte vara för avancerat eftersom som jag redan har så mycket att göra. Sen måste man ju komma på vad dom flesta gillar med. Åh va svårt!

Det ska serveras Tacos som mat, men vad kan man då ha till efterrätt?

Snälla ge mig tips!


Lotion för håret!

Nu kommer ännu ett tips för ditt hår!

Köpte denna ursöta flaskan för ett par dagar sen men det var först i morse, efter att jag hade duschat som jag bestämde mig för att testa den. Och såå gott den luktar!! =) Det är helt klart det man märker först!  Vem gillar inte att ens hår luktar Hallon liksom?

Den går att använda i både handdukstorkat och torrt hår och jag valde att lägga det i handdukstorkat. Mitt hår har nämligen en tendens att bli trasligt efter att jag torkat av det med handduken. 
Jag tog en liten klick i handen och fördelade det genom hela håret. Det gick jättelätt att borsta ur och när håret hade torkat blev det superlent och fint. Perfekt för mitt hår! Och självklart får den ett plus för den goda doften! Denna kommer jag definitivt köpa igen! =)




Uppdatering!
Tänkte bara lägga till lite mer fakta om den. Märkte att jag glömde det ;)

Detta lotion skyddar ditt hår mot värmen från hårfön, platt- och locktänger samt att den har ett UV-skydd i sig. Den ska motverka flygigt och frissigt hår och kan även ge lite volym! Håret blir silkeslent! =)
TESTA!!


Min älskling! <3



Jag älskar min prins, mest av allt i hela världen. ♥


Tävling - Hårvårdsprodukter!

Dags att tävla igen!
Och självklart är tävlingen hos söta Millah! =)
Dessa hårvårdsprodukter från Godwell ligger i potten, så det är riktigt bra priser med andra ord!
Var med och tävla du också!! =)


  


JAG VANN!!!! =)