Kiara.

Sitter just nu med hårfärgningsmedel i håret (färgar utväxten) så jag tänkte att jag då kunde passa på att skriva ett inlägg. (visst känns det som en evighet när man väntar på att få skölja ur håret?)
Jag har ju inte skrivit så mycket under helgen och det beror på att vi passar min systers hund. Som förövrigt ska åka hem idag. Medans vi har henne här vill både jag och Kim umgås och kela så mycket vi bara kan med henne så då går tiden åt till det. Hon har blivit rejält bortskäm av oss dessa dagar måste jag säga. Lasagnen som hon fick igår slog nog allt. haha! Nu ligger hon här så fint brevid mig och och rör sig bara om jag eller Kim går iväg. Då följer hon ivrigt med. Vi kan inte ens sova med stängd dörr eftersom hon bara står och gnäller och piper utanför då. Så hela nätterna ligger hon här brevid oss. Hon byter sida av sängen då och då. Hon är bara för go alltså =) Kommer verkligen kännas tomt utan henne när hon åker om ca 2 timmar. Lilla Kiara...



Torsdag

Idag är en sån dag då jag bara vill skriva, skriva, skriva! men självklart jag har ingenting vettigt att skriva om. Så är det alltid...
Har iallafall haft det hur bra som helst på jobbet. Trivs så otroligt bra med allihopa på den förskolan! Man blir alltid väl bemött av den rara personalen på hela förskolan och jag trivs otroligt bra med dom jag jobbar med. Barnen är också helt underbara. Det gör det lite trist att det bara är imon kvar. Sen ska jag ha lite ledighet. Har lite annat för mig ett tag. Men jag hoppas jag får komma tillbaka!

Annars händer det inte så mycket. Vi ska passa min systers hund i helgen så det blir en lugn helg hemma. Vilket är väldigt skönt, känner att jag behöver det. Hoppas det slutar vara så halt så vi kan ta härliga promenader med lilla Kiara i detta vita vinterväder. Dock längtar jag otroligt mycket till våren, men jag vill ändå passa på att njuta av den snön vi har. Det var ju faktiskt flera år sedan vi hade så mycket som vi har nu.

Vill också säga att min farmor fick komma hem igår och det känns så skönt. Nu vet jag att hon mår lite bättre!
Saknar min farmor jättemycket.

Nu ska jag äta lite mat - Kalops!
Sen ska jag gosa ner mig under mitt varma täcke framför tvn med min kärlek!

Min ängel på jorden.

Nu ligger du på Borås sjukhus, du är trött och har ont. En tår rinner på min kind. Jag hatar att du ligger där. Jag vill vara hos dig. Jag vill hålla om dig och lindra din smärta... När du har ont har jag lika ont och när du lider, lider jag med dig. För mig är du allt, för mig är du den finaste människan på jorden. Älskade farmor kom hem, jag saknar dig så...

Magsjuk.

Min njutning av alla kräftor m.m i lördags varade inte länge. Redan efter vi ätit fick jag lite magknip och fick springa på toa, där jag fick en liten diaree-attack eller vad man ska säga. Tänkte inte så mycket på det efteråt. vi forsatte kolla på tv och tills vi la oss för att sova. Klockan fem på morgonen kändes det som allt vände sig i hela magen. Fick springa på toa för ytterligare en attack och så pågick det var tionde minut i flera timmar. spydde flera gånger gjorde jag också. Först var jag helt säker på att jag blivit matförgiftad eller nåt av kräftorna. Men eftersom Kim åt och inte kände nåt och eftersom det går magsjuka där jag jobbar så tvivlar jag på att det var det.
Det värsta var när jag spydde hur mycket som helst, men det bara kom vatten eller vätska eller vad det var och under dagen då febern steg till 39.7 då hade jag spytt så mycket att det inte fanns nåt kvar och då kände jag mig riktigt sjuk. Var lite rädd eftersom jag hade hög feber och inte fick behålla nån vätska, risken då är ju att man blir uttorkad. Varvade spingandet på toa med lite sovning (sov väl 5 minuter åt gången) Tillslut låg jag med ett glas vatten i ena handen, Ipren i den andra, en blöt kall handduk på pannan och med två täcken över mig. Detta var definitivt den värsta magsjukan jag har haft iallafall.

Idag mår jag lite bättre. Febern är borta och jag har inte spytt eller haft diaree idag. Dock mår jag fortfarande väldigt illa och jag känner att jag har mycket (gaser?) i magen. Har iallafall lyckats få i mig en banan och lite mackaroner.

Nu ska jag fortsätta vila. Det är nästan så jag längtar tills det blir kväll så jag får sova igen. Har inga krafter alls och känner mig matt. Men det är bara att kämpa på!

Min kväll i bild.




Kvällen har tillbringats med min underbara pojke och dessa läckerheter!

nu ska vi äta vaniljglass med varma hallon och sedan krypa under täcket och sova.


Lördag!

Jag kollade precis tillbaka på före och efterbilderna i det föregående inlägget och såg att "efter-bilden" nog visar att mitt hår ser kortare ut än vad det är. Såg jag tog en ny bild bara för att ni skulle få se hur det ser ut med en riktig kamera.




Tanken är att det ska bli ännu lite kortare nästa gång jag klipper mig.


Mitt natt har inte varit den bästa och idag vaknade jag med en väldig huvudvärk som fortfarande inte har släppt. Jag har börjat märka att mina spänningar släpper när jag tar det lugnt och då dyker denna otrevliga huvuvärken upp. Tråkigt nog! Men jag tog mig upp och åkte och handlade lite med pappa. Bestämde mig för att köpa havskräftor till ikväll och även lite annat smått och gott. Kände att jag behöver få mysa och ha det trevligt tillsammans med Kim. Det var ett tag sen vi gjorde nåt sånt nu. Och efter denna natten känns det ännu viktigare att vi får umgås - Bara vi två!


- Ni som undrar vad som hände under natten så är det jag som grubblar alldeles för mycket som vanligt. Tankarna gick i överstyr och då har jag svårt att hantera dom. Men det är alltså inget allvarligt.


Klippt mig - igen!

Igår fick jag mig ett ryck. Jag fick bara en ide att jag skulle klippa håret kort. Sagt och gjort! direkt efter jobbet idag åkte jag till en frisör jag aldrig varit på men blev väldígt positiv till det stället. Blev väldigt nöjd med håret också. Har inte haft så kort hår innan men det känns jätteskönt. För er kanske det inte ser kort ut men för mig är det de eftersom jag hade rätt så långt innan. Dock visar inte bilderna rättvisa eftersom det är dålig kvalitet och snabbfotning med mobilen. Före bilden är tagen klockan halv 7 imorse innan jag skulle till jobbet och den andra tog jag för en stund sen. Säg jättegärna om ni tyckte det var finare innan eller som det är nu. Även om det kanske är svårt att se, ska försöka ta fler bilder nån dag.


 

Tisdag!

Slänger in ett mycket snabbt och kort inlägg om hur läget ser ut just nu.
Jag är inne på min andra jobbvecka och allt känns väldigt bra. Skulle egentligen bara jobbat denna veckan ut men fick jobba en vecka till, allt som allt tre veckor alltså. Känns toppen!

Fick hem min efterlängtade flavor wave turbo idag! Har dock inte satt ihop och provat den, men det kommer inom en snar framtid. Det ska verkligen bli kul att se om den är så bra som alla säger =) Om ni går in på sidan så passa på att kolla på den lilla videon som finns där. Spännande att se om det är så lätt som det ser ut där också. Hehe

Nu ska jag ringa min prins som jag saknar hur mycket som helst. Tur att han kommer till mig imorgon. Sen är det dags att sova och ladda inför en ny jobbdag imorgon!

Tävling - 10.000 kronors goodiebag!

Nu är det dags att tävla och det är inte vilken tävling som helst! Jag kan allvarligt säga att jag höll på att sätta i halsen när jag såg alla otroligt fina vinster. Till ett värde över 10.000 kronor!!! Det får man ju bara inte missa =)
Det är söta Julia (som förövrigt gör otroligt fina smycken) Som håller i denna fantastiska tävlingen. Så bege er i på hennes blogg och tävla nu med detsamma! :)

Detta är allt fint och användbart man kan vinna: 

 





Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask


Lördag!

Dagarna på jobbet har rullat på, det har varit långa dagar men jag tycker att jag har kommit in i det väldigt bra. Nu är det en vecka kvar (som är bestämt) sen får vi se.
Kan iallafall känna nu att helgen var väldigt välbehövlig efter denna ganska så intensiva veckan. (som det blir när man är ny på en förskola)

Jag har även en rolig sak att berätta. I onsdags fick jag en avi hem för att hämta ut ett paket. Jag var helt säker på att det var en "matberedare" som jag har beställt så jag kände att jag lika gärna kunde vänta en dag med att hämta ut den. Men när jag kom dit nästa dag för att hämta paketet så visade det sig vara nåt mycket bättre. Nämligen min lilla dator!! Åh ni förstår inte vad jag har saknat den nu när den varit på lagning. Jag grät som ett litet barn när den krascha (ja, så mycket betyder den för mig) Så ni förstår säkert hur lycklig jag blev när jag fick hem den igen. Dock var det som jag misstänkte, alla bilder, musik och dokument är borta för alltid. Och det känns väldigt tråkigt men just nu är jag bara glad att jag har en fungerade dator. Min absoluta favorit mini-dator dessutom!  Så nu ska det bara installeras nytt virus-program på den osv. Så får jag åter ha den där den hör hemma, i mitt knä =)

Idag skulle vi egentligen fått besök av våra vänner Carro & Jimmy och lilla Elvira. Men det blev inställt för Carro har blivit sjuk. Så det var lite tråkigt, men det är ju sånt som händer. Jag och Kim har iallafall ätit massa tacos som jag hade köpt inför dagen då vi skulle bjudit på middag. Så det fick vi användning för ändå iallafall. Så nu är vi mätta och belåtna och ska snart se på Robinson.

Hoppas ni får en riktigt mysig lördags-kväll!

Lite uppdatering på jobbfronten.

De två första dagarna på jobbet har varit bra. Både barnen och personalen var mottagliga för en ny person som kom in in deras verksamhet, vilket såklart känns bra. Idag fick jag vara "sista man" med barnen, dock inte i huset eftersom övriga personal hade APT. Det var nog det som fick mig lugn, annars brukar jag vara rätt nervös och osäker i sådana lägen. Att ha hand om nycklar, larm och sånt är inte min grej. Det avstår jag ifrån.

Två veckor är det sagt att jag ska jobba, sen får vi se vad som händer.

Nu ska jag ta mig nåt att äta, har inte ätit sen lunch så det får nog bli en smörgås och lite yoghurt. Sen ska jag sova eftersom jag ska upp 05:15 imon....

Lite grubbel...

Måste börja med att säga att middagen igår var så otroligt god! precis som jag visste att den skulle vara. Så tusen tack Mona och Tommy!


Idag har varit en riktigt slappdag, en välbehövlig sådan. Vi har farit och flängt hela tiden, överallt känns det som. Så sängen har och är en helig plats idag.

Imorgon börjar jag jobba och det känns både positivs och negativt. Självklart känns det skönt att få ett jobb, det gör det alltid. Men att komma till ett nytt ställe, med ny personal och nya barn att lära känna är inte det lättaste. Jag brukar ha väldigt lätt för att lära känna nya människor, men det känns som det har blivit jobbigare och jobbigare konstigt nog. Personalen går bra men det är barnen som är det svåra. Dom är svåra att komma nära inpå och man får självklart kämpa lite mer för dom. För mig är det alltid viktigast att barnen har det bra. Och det känns som, när man kommer in som vikarie att man förstör någonting. Det är svårt att förklara, men man ser på barnen att det är jobbigt för dom. De frågar vart fröken är, Vem jag är osv osv... De är säkerligen mycket som snurrar i deras lilla små huvuden. Och jag som är så känslig i mig själv tycker sånt är väldigt jobbigt också. Både att sätta sån himla press på sig själv att "vara den bästa vikarien dom har haft" och att barnen ska må så bra som möjligt utan deras "ordinarie fröken" är faktiskt ganska jobbigt i vissa fall. Men men, nu grubblar jag mycket som vanligt. Jag får hoppas att det går bra (vilket det säkerligen gör, det är bara det att jag tvivlar på mig själv) så mår jag säkert bättre sen igen.

Nu ska jag återgå till min sköna position i sängen under mitt varma täcke!
vi hörs!


Idag har vi klippt oss.

Idag var vi och klippte oss. Jag klippte topparna och klippte bara lite uppklippt denna gången. Annars brukar jag klippa upp det ganska rejält. Men eftersom mitt hår börjar bli lite långt nu så ville jag inte förstöra det =)
Så på mig syns igen direkt skillnad. Men det gör det på min prins som idag klippte sig riktigt kort. Så därför visar jag en före och efter bild på honom istället (fast han inte ville det) ;)



Före.                                                                        Efter.


Kanske inte världens bästa bilder, men ni ser ju skillnaden iallafall. Kan ju säga att det inte är speciellt lätt att fota en pojkvän som sitter och spelar, då måste man vara snabb minsann.







Imorgon ska vi på kalkonmiddag hos Kims mormor och morfar. Det kommer bli så otroligt gott och jag är säker på att alla kommer äta alldeles för mycket, men det får man göra ibland :)

Halloj!

Det är nog dags för en liten uppdatering.

I onsdags var jag med mina pinglor Carro och Marika. Vi trotsade vädret (snökaos) och begav oss till IKEA. Där både jag och Carro handlade alldeles för mycket. Men vad gör man inte för att förnya hemmet lite.
Efter det bar det av till ÖB och Willys. På öb köpte vi lite till och på Willys handlade Carro mat och sånt där. Tycker det var en riktigt trevlig dag. Känns som att alla vi tre borde ses lite oftare. Det hade varit skoj!
Vill ge ett speciellt tack till Marika som var så snäll och körde oss o så. Du är guld värd!

Idag har jag grejat som vanligt. Badrummet stod på tur idag. Satte upp nytt duschdraperi samt la in nya snygga runda mattor där. Att byta ut vissa saker i ett rum kan göra väldigt stor skillnad tycker jag. Annars har jag umgåtts med Kim hela dagen som vart hemma från jobbet idag och ska vara hemma imon med, då ska vi passa på att åka och klippa oss. Det ska bli riktigt skönt att få det gjort.

Nu ska jag äta chokladpudding med grädde och kolla på film med min prins.
Ha en fin kväll allihopa!

Som så många andra dagar...

Idag har min dag sett ut som alla mina dagar i princip gör. Städning, städning och åter städning. Men idag var det faktiskt riktigt roligt! Med nya gardiner och lampor och sånt känns rummen helt annorlunda och snygga ut. Då känns det extra kul om det är rent också, såklart.

Skulle egentligen åkt på lite äventyr idag med Carro&Marika, men det kom lite grejer emellan så det ställdes in, det var lite tråkigt. Men vi planerar att träffas på onsdag istället. Då hoppas jag verkligen det blir av och att det kan vara vi tre, precis som förr i tiden. Tror det kan bli en riktig toppendag!


Är ganska trött just nu efter all städning idag, men känner att jag nog vill greja lite till ändå. Så jag återgår till det!

Söndag

Gårdagen spenderades med världens finaste flickor, Carro & Elvira. Vi var på backaplan hela dagen och handlade lite. Jag fyndade lite smink, en jacka till kim, lite välbehövliga saker på ÖB osv.. Carro fick köpt massa fint till lilla Elvisen. Lilla sessan =)
Sen mötte våra grabbar upp oss, de hade varit på bio. Avatar! Superbra film enligt dom båda. Vi åkte sedan hem till Carro & Jimmy där vi åt pizza, pratade och skrattade. Carro fick även lite saker av mig och jag fick lite saker av henne. Superbra när man kan byta ut sånt man själv inte använder och istället få in lite nytt som man vill ha. Tack för en jättetrevlig dag!


Dagen idag har varit både lugn och i full rulle. Jag och Kim sov rätt länge, sen låg vi och kollade på tv och myste. Efter det fick jag för mig att julsakerna skulle ut. Känner ändå inte att det finns nån direkt julstämmning kvar. Då är det bara onödigt att såna saker står framme. Istället ställde jag mig och strök nya, snygga gardiner till vardagsrummet och köket. Det blev jättesnyggt! Imorgon ska jag fortsätta städa det sista och ta ner de sista ljusstakarna osv. Känns skönt att ha nåt att göra när jag är ensam på dagarna.

Nu ska jag återgå till min prins famn och kolla på lite tv.

Min nyårsafton 2009 i bilder.


Jag och världens bästa vän.




Min älskling





Alex och hennes lilla Adrian, Jimmy och lilla Elvira och Kim.





Mammorna Carro&Alex och deras små sötisar.





Jag.




Kim och en liten sovande Elvira




Jag, Carro och Alex.





Kim & Jimmy smäller smällare.




Carro & Jimmys kyss på tolv-slaget.




Min och Kims kyss på tolv-slaget.