All in one!

Var och klippte mig idag och med mig hem fick jag som vanligt med mig en produkt till håret.
Idag fastnade jag för en produkt jag läst mycket bra om och som jag faktiskt tänkt beställa hem från nätet.
Tänk er en produkt som har allt! Tänk att bara använda en produkt till håret och inte fem? För mig låter det super och därför ser jag verkligen fram emot att testa denna. Denna har nämligen tio egenskaper i en ända flaska.





Uniq One All in one Hair Treatment

Den första Leave In-kuren i sprayform med 10 fördelaktiga egenskaper. Ett unikt koncept inom hårvård som passar alla. UNIQ ONE hjälper till att reda ut, minska frissighet och gör det lättare att forma och styla. Skyddar ditt hår från värmeverktyg, solens strålar och bevarar din hårfärg. Ditt hår lämnas mjukt, glänsande och härligt doftande.

  • Återuppbygger torrt och skadat hår.
  • Tillför glans och eliminerar frissighet.
  • Skyddar vid värmestyling.
  • Gör håret silkeslent och ger jämnhet.
  • Färgbevarande med UVA/UVB-skydd.
  • Lättare att styla och slätar ut.
  • Gör håret medgörligt.
  • Ger en hållbar frisyr.
  • Förebygger kluvna toppar.
  • Ger naturlig fyllighet.

Innehåll: 150 ml

 

Bild och text lånad från eleven.se.


Fyndaren!

Sitter här med min bästa vän; värmekudden! Har man ont i magen lindrar den massor, ett litet tips bara.

Nåväl vet inte direkt vad jag ska skriva. Det ända jag gör nu på dagarna är massa loppisfynd! Åker runt på min moppe till garageloppisar, vanliga loppisar, hem till folk som säljer osv. Får även sålt massa själv genom köp och sälj sidorna på facebook och för dom pengarna kan man ju göra nya fynd!
Har helt glömt bort att fota allt jag fyndat, det kanske hade varit kul att lägga upp lite av det. Men ska försöka fota lite framöver om jag hittar nåt roligt att dela med mig av.

Någon som kanske vill tipsa mig om någon bra loppis?

Bankomatrån i Ale..

Skön höstdag ute idag. Solstrålarna värmer samtidigt som kalla vindar sveper omkring och gör en lite småfrusen. Gillar den känslan och att man får packa på sig lite extra kläder som tex fina sjalar/halsdukar.

När jag vaknade imorse fick jag veta en rätt hemsk nyhet. Under natten har en bankomat blivit rånad på torget där jag bor. Så ingången till vår lilla ica butik som bankomaten låg i är totalförstörd. Likaså bankomaten såklart. Någon har alltså kört in i bankomaten med en hjullastare och tagit sjävla "kassa-skåpet" med pengar i. Sjuka människor det finns alltså. Väldigt tråkigt att sånt här händer. Man tror ju inte att det ska drabba en sån liten kommun som lilla Ale. Men men. Sökte även jobb där igår (lite ironiskt..)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13595860.ab



Bild lånad från aftonbladet.

Ny mobil.

Idag blev jag och min pojkvän ägare till nya mobiler. Vi köpte faktiskt likadana och det tycker jag bara är kul!
Samsung galaxy ace blev vårt nya teknik-tillskott!



4 September!

Det betyder att idag fyller jag år! :)

Dagen har spenderats hemma hos Kim familj där vi har firat hans lillebror som fyllde år den 30 augusti. Jag fick även lite presenter av kims familj och rosor av Kims mormor och morfar.
Härligt väder har vi haft idag med, riktig högsommar. Vi har kunnat sitta ute hela dagen och ätit smörgåsar och marängswiss. Mycket gott!

Nu är det dags att sova. En ny dag väntar imorgon!