Några nya sminkborstar

Var på Åhlens igår och köpte mig EcoTOOLs sminkborstar. Jag köpte dem de hade inne och det var puderborsten, rougeborsten och en ögonskuggsborste och jag måste bara säga: JÖSSES va mjuka och goa dom är. Det känns som silke på huden när man sveper på sminket. Jag använder ju oftast mineralpuder och med mina gamla borstar hamnade alltid hälften av pudret på mitt bröst. (Jäkligt irriterande om man bär svarta kläder) Men med dessa fantastiska borstar hamnar inget på något annat ställe än  ansiktet. Borsten fångar upp allt i ett svep!
Underbart!

Nu ska jag beställa hem Foundationpenseln, concealerpenseln och kanske nån mer.. Lovely!





Helt klart nya favoriter!

Bilder lånade från Pashion.nu.





Jag lurade er lite..

Okej, nu har jag suttit och använt min nya epilator på benen och jag tar tillbaka det där om att det känns lite som massage... Det gör faktiskt väldigt ont. Däremot tycker jag den känns skonsammare mot huden än den förra jag använt. Men det där med massage då, den gången jag kände så testade jag bara den på en väldigt liten yta på benet så det var väl därför jag inte kände så mycket. Men jag kan iallafall rekommendera den!

Ny epilator!

En ny epilator är nu min! Det är en Braun silk-epil xpressive 7281 som jag blivit ägare till.

Jag har bara testat den litegrann och jag är överraskad över hur lite det känns att använda den. Min tidigare epilator gjorde så ont att använda att den knappt blev använd men denna känns nästan mer som massage. Visst känns det lite ibland men det gör verkligen inte ont. Det ska bli intressant att testa den över hela benen för att se hela resultatet. Jag ska även använda den före, och efter dusch för att se skillnaden och även kanske använda den i duschen för att se om det blir ett annat resultat. Ja, jag har lite att testa och det är med nöje!

 

Jag köpte min på Media Markt för 1190 :-


På Jakt efter nya sminkborstar.

Ojojoj va dåligt jag uppdaterar bloggen! Jag fattar inte vad det beror på egentligen, kanske att jag inte tar mig tid?

Nåväl, som jag skrev i förra inlägget har det varit många kalas att gå på och många kommer att komma. Imorgon är det min andra kusin som har kalas och nästa helg firas Kims farbror och Kims syster. Men jag älskar att gå på kalas. Det är alltid en härlig stämmning och många glada leenden, inte minst från födelsedags"barnen" själva.

Sitter och tittar runt lite på nätet nu också, jag är i stort behov av nya sminkborstar. Faktum är att jag aldrig unnat mig riktigt bra sminkborstar. Dom har alltid kostat under hundralappen och varit i skicket därefter. Dom tappar en massa hår och varit hårda och dåliga. Men nu tänker jag faktiskt skaffa nya och det lutar åt ecoTOOLS sminkborstar.
Dom har jag hört ska vara riktigt bra och inte farligt dyra heller. Men jag tänkte först kolla inne i stan om dem finns att köpa där, annars får jag beställa dom från nätet. Är det någon av er som kan rekomendera bra borstar som framförallt inte tappar hår? Säg gärna till..


En dag på stan.

Oj vilken dag!

Jag och Kim begav oss in till stan för att ha en trevlig dag tillsammans. Vi hade bestämt sedan innan att vi skulle kolla på glasögon och göra syntest. Jag har ju redan glasögon sen innan, men jag trivs inte i dom utan vill ha nya. Kim däremot har inte haft glasögon innan och trodde inte han skulle behöva ha det heller men han hade visst fel. Haha! Dock har han inget märkvärdigt synfel utan behöver bara ha glasögon när han kollar på tv och sådär.
Men iallafall, att hitta glasögon är fan inte det lättaste. Först gick vi till alla tre synoptik affärer som ligger i stan och sedan till specsavers. Kim beställde sina från synoptik och jag på specsavers. Jag gillar verkligen specsavers eftersom dom var den ända affären som hade bågar som jag vill ha och dessutom har dom ju ett grymt erbjudande där man får det andra paret på köpet. Jag betalade ca 2800 för två par ink glasbehandlingar och synundersökning medans Kim fick betala 3700 för ett par ink behandlingar men då fick han även synundersökningen för 1 kr. Snacka om skillnad i pris. Men jag ska allt kolla upp om det stämmer att han ska betala så mycket, jag menar hans bågar kostade ju 1600 och han hade gratis synundersökning så vad är det som kostar så mycket? behandlingar kan väl inte gå på 2000? Låter skumt det där. Jag hörde ju heller inte vad dom sa eftersom jag var på specsavers när han var på synoptik. Nåväl. Ska bli skönt att hämta ut våra nya brillor när dom är klara.

Vi bestämde oss också för att gå och äta. Det blev bryggeriet och fy vilken mat! Tänker inte gå dit igen... Beställde kött och potatisgratäng och köttet var en ända stor fettbit typ, gick knappt att tugga och potatisgratängen ska vi inte tala om, eller vi kanske ska kalla den soppa? för det var nämligen var det kändes som, en bränd sådan också. Några skivor potatis och purjolöksbitar i sås som var bränd, jättekul, åt väl två tuggor av den... Hade jag inte varit på toa när de tog bort våra tallrikar hade jag klagat rejält på det där, men sen orkade jag inte bry mig. 300 kronor i sjön typ.. Däremot var Kims pommes faktiskt väldigt goda, så det ger lite pluspoäng, men aldrig att jag äter den där brända potatissoppan, jag menar gratängen igen. Usch!

Annars har vi haft en jättetrevlig dag. Fick en fin silverkedja av Kim som jag genast ska byta till och fick köpt sista minuten present till min kusin som har kalas imorgon.

Nu ska jag vila, är helt slut..


Härligt vårväder.

Vilket väder vi har!
Strålande sol, ingen snö och allmänt behaglig luft. Det är så härligt att våren har kommit! Små blommor kommer upp lite här och var och fåglarna sjunger ut sina ljuvliga sånger, det sprider enorm lycka.

Var hos tandläkaren idag, och promenaden från bussen dit var riktigt skön. Kom på mig själv med att blunda några gånger och drömma mig bort. Härlig känsla det där. Nåt som också var härligt var att jag fick väldigt mycket beröm för mina tänder. Hur fina dom var och hur bra jag sköter dom. Yes! Ett litet, litet hål hade jag, men använder jag tandtråd och flour så trodde hon det skulle försvinna. Har ju bara haft hål två gånger och då var det andra hålet i samma tand som första gången bara ett kort tag efter det första, så jag skulle tippa på att det inte lagades ordentligt första gången. Men med tanke på vilken tandläkare jag hade då är jag inte förvånad.. Hemska människa, tur att personen inte jobbar kvar. Dagens besök var iallafall snabbt över, fick ta två kort och lägga lite bananlack så var det klart! Skönt att slippa gå dit på ett tag nu.

Jag har lite planer för mig och min pojke på Fredag så jag hoppas verkligen vädret håller i sig och att vi kan strosa runt i stan och bara ha det mysigt. Att spendera dagarna tillsammans är det bästa som finns!
På Lördag är det kalas för min kusin Daniel som firar att han fyllt 23 år. Det har varit och kommer bli många kalas framöver. Kim och min storebror hade kalas i Februari, nu i Mars mina två kusiner och min syster, i april firas Kims syster och mamma och ja, det blir en del kalas men det är bara trevligt. Älskar kalas!

Av nån andledning längtar jag jättemycket till påsken. Vet inte alls varför för det är ju inte nån jättespeciell högtid egentligen. Men det är väl allt ljus ute, ett tecken på att våren verkligen kommit och alla glada färger från fjädrar, påskliljor, målade ägg, påskägg osv. Men sen när påsken är slut kommer längtan efter midsommar och havet. Åhh! Ja jag kan hålla på hur länge som helst och skriva vad jag längtar till men jag antar att det är bäst att ta en dag i taget och njuta till fullo istället. Var dag har sin tid..





Eric Saade - årets vinnare i melodifestivalen!

JAAAAAAAAAAA! Precis som jag hoppades och trodde så vann Eric Saade melodifestivalen 2011 med låten popular. Han var grym och jag tror han kan slå stort i eurovision. Heja heja!!




Strax mello-final!

Nu är jag äntligen på bättringsvägen. Hostan är nästan borta men har fortfarande lite förkylning kvar men det överlevar man ju. Alldeles snart är det dags för final i melodifestivalen. Som jag längtat! Jag tror faktiskt jag håller på Eric Saade. Inte för att låten är så jättebra men hela framträdandet och allt är super! Sen tror jag den kan gå långt i eurovision song contest. Hoppas hoppas!

Igår fyllde min storasyster 32 år och imrgon är det släktkalas. Det ska bli jättetrevligt. Men nu ska jag ladda med lite kolsyrat vatten och eventuellt lite popcorn så vi kan fira finalen som den ska firas! jippi!

Sjuk.

Ja som rubriken antyder så har jag blivit sjuk. Hosta och huvudvärk är vad som hänger över mig just nu, inte så kul så jag hoppas verkligen det försvinner snart. Har gjort mig en kanna citronvatten som jag klunkar i mig framför melodifestivalen. Det är ju alltid bra att försöka få i sig bra med c-vitamin. Längtar skit mycket till finalen i mello nästa vecka. Det är ju många bra låtar med så det är riktigt spännande! Men nu får jag återgå till andra chansen programmet där man snart får reda på de två sista finalisterna. Kul!


Tips på bra ögonrengöring.

Jag tänkte tipsa om en eye remover som jag ALLTID använder. Jag har köpt den i omgångar och än tänker jag inte byta ut den. Jag är helnöjd!





- Den tvättar bort ögonmakeupen lätt, även vattenfast.
- Känns behaglig kring ögonen eftersom den inte är stark.
- Den innehåller provitamin B5.
- Ögonen känns rena och fräscha efter användning.
- Återfuktar och vårdar den tunna huden runt ögonen.

Jag kan t.o.m tycka att mina ögonfransar har blivit längre och starkare efter att jag använt denna under en väldigt lång tid. Om det beror på de bra ämnet den innehåller eller vad det nu kan vara vet jag inte, men jag tycker mina ögonfransar känns längre än förr. Kan vara inbillning också men det kan ju stämma...

Kostar mellan 30-40 kr och jag kan verkligen rekomendera denna.