Nytt mål (igen)

Igår började det regna på kvällen och det har fortsatt under natten och morgonen. Annars har det varit uppehåll hela dagen. Det ända jag kan säga är tack gode gud för regn! Det lindrar min allergi rätt mycket och idag har jag faktiskt mått ganska bra.
De senaste dagarna har varit bedrövliga tack vare allergin. Det har nästan gått så långt att jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Toarulle efter toarulle har använts till kranen (näsan) , halsen och ögonen har kliat som bara den, jag har haft svårt att andas och varit allmänt hängig.
Vet faktiskt inte vad som har hänt med min allergi riktigt för annars brukar jag känna av den under våren och så också men jag har inte känt av den någonting. Tills för några veckor sen då den bara blossade upp! värre än någonsin också, skumt det där. Såhär dålig har jag aldrig blivit av den innan. Någon som vet om allergi blir värre med åren?

Aja, nog pratat om min förbaskade allergi. Hehe!
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, har tagit det rätt lugnt faktiskt. Vikt iordning i min garderob och plockat undan lite, det är ju bäst att passa på när orken finns.

Var och handlade med pappa förut också. Känns som jag kommit in i lite sundare vanor, eller iallafall sundare tankar. Har inte direkt gjort nåt åt att äta nyttigare de senaste men efter att ha haft en bra samtal med Cissi ute vid havet sist fick jag mig en tankeställare. Att ta stora steg funkar inte för mig, det vet jag redan efter många om och men. Men jag har iallafall tagit det lilla steget och bestämt mig för att börja äta en rejäl sund frukost varje dag. Vilket jag slarvat med rejält innan och ibland helt hoppat över. Men nu ska det blir ändring på det. Faktum är att jag precis stått och kokat ägg till frukost imorgon och jag ser redan fram emot lite nyttigare alternativ. Små steg är bra det också.

Nästa steg är väl att försöka sluta med allt sött osv och bara äta det på lördagar. För helt kommer jag aldrig att kunna sluta med det, inte på en gång iallafall. Har ju även en pojkvän som jag inte kan förbjuda godsaker så vi får ta små steg helt enkelt och se vart det leder.
Om det är någon som har några bra tips till mig på vad jag mer kan göra och tänka på är det mer än välkommet till mig. Jag är ju rätt oerfaren när det gäller detta.  Men jag ska nog ta och prata lite mer med cissi om detta. Hon är grym på allt vad hälsa innebär så jag vet att hon har svar på allt. Kanske t.o.m kan be henne göra nåt slags schema till mig? vi får se vad hon är sugen på när det gäller rådgivning. Haha!

Nu ska jag slappa framför tv:n och försöka lägga mig i lagom tid!

Underbar dag vid havet.

Har haft en helt fantastisk dag idag.

Imorse, när himlen sprack upp åkte jag och min storebrors flickvän Cissi ut till havet. Vi pratade massor i bilen och stannade och köpte med oss kyckling, bröd, frukt och vatten. När vi la oss på klipporna skymtade knappt ett ända moln, bara en stor strålande sol som värmde så gott.
Massa prat och skratt blev det och vi båda badade trots att vi kände oss som två gamla kärringar när vi stod och skrek i vattnet. Kan ju säga att vi hade en hel del barnögon mot oss som inte alls kunde förstå att vi tyckte det var kallt. Haha! uppfriskande och skönt var det iallafall.
Vid fyra tiden bestämde vi oss för att utforska några affärer som vi sett på ditvägen. Köpte lite "bra-att-ha-saker" till hemmet och sedan begav vi oss ut på motorvägen för att åka hem. Den lilla bilturen hem ska vi inte ens prata om. haha! Hände lite roliga saker och vi skrattade som bara den. Riktigt rolig dag har jag haft minsann :)

Många tack vill jag ge till Cissi för denna dagen. Tänk att vi alltid har det så roligt. Jag är helt säker på att vi kommer få så himla många roliga minnen ihop och jag längtar redan tills nästa gång vi ses.

Vad har jag gjort i helgen?

Oj, det känns nästan som att det blev en datorfri helg även denna helgen. Men det är väl dags för en liten uppdatering nu. Helgen blev inte riktigt som planerat, men på ett positivt sätt!


I fredags, på midsommarafton åkte vi som sagt hem till våra vänner Carro och Jimmy där såklart deras lilla dotter Elvira och Carros hund Hero också var. Hela dagen pratade vi,  skrattade och åt supergod mat som Jimmy grillade och jordgubbar med glass till efterrätt som Carro hade fixat.
Senare på kvällen åkte det fram lite chips och ostbågar. Så hungriga behöver man aldrig vara när man är hos dem iallafall. Haha! dom är bara för goa. Älskar verkligen att vara där. Speciellt att få vara nära min vän Carro för hon är ju min allra bästa vän och vi har alltid så kul ihop. Hade det gått hade jag velat vara med henne varje dag. Hehe..
Vi sov även över där eftersom det blev rätt sent vilket var väldigt skönt. Dagen efter vaknade vi utvilade och pigga och meningen var att vi skulle åka hem på förmiddagen men det blev lite ändrade planer. Carro, Jimmy, Elvira och hero följde med oss hem för att sova hos oss. Verkligen jätteroligt! Jag och carro stannade på vägen för att köpa lite mat medans grabbarna grus åkte hem för att kolla på fotboll. Väl hemma hos oss grillade vi och åt god mat. Killarna fortsatte sen att kolla på fotboll och jag, Carro och lilla Elvira gick ner på mitt rum för att kolla på tv och mysa där nere. Jag busade massor med lilla Elvira och fick mig många härliga skratt kan jag lova, hon är ju bara för söt och världens charmigaste! Varje gång jag är i hennes närhet önskar jag att jag en dag kommer få ett lika gulligt och charmigt barn. Hehe :)
Min lillebror var även så snäll att han lånade ut sitt rum till dom så dom fick sova där inne. Så jag tror att vi alla sov rätt gott iallafall.

På morgonen idag tog jag och Carro Elvira i vagnen och Hero i kopplet och gick ut en promenad. Riktigt friskt och fint väder var det ute och vi fick pratat en hel del.
Senare på dagen åkte dom hem och jag saknar dom redan. Längtar tills vi ses igen!

Så jag vill tacka er alla för en urmysig helg. Hoppas vi kan göra om det snart!


Morgonen började hos frisören.

Klockan tio imorse bänkade jag mig i frisörstolen. Vilken härlig tid att klippa sig på! Vakna, äta, sminka sig för att sedan sätta sig och bli fin i håret. Dagen kan ju inte börja bättre!
Som vanligt trimmade jag bara topparna lite. Har man kort hår som jag så måste man underhålla det regelbundet så nu känns det bra igen. Bilden jag tog när jag kom hem blev inte jättebra direkt men det visar iallafall att jag är nyklippt och lite ljusare.






Imorgon är det midsommar och vi är bjudna till våra vänner Carro & Jimmy. Det ska bli riktigt trevligt med massa gott att äta. Därför blir det ingen uppdatering imorgon utan vi får se när jag återkommer, det ska väl inte dröja allt för länge GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!!



Onsdag!

Min allergi tar typ döden på mig känns det som. Ögonen och halsen kliar näsan rinner som en jävla kran och jag är allmänt seg. När ska detta elände ta slut? orkar inte med skiten längre och tabletter hjälper ju inte heller...

Nåväl. Jag har precis ätit middag och det blev fisk till middag. Men inte vilken fisk som helst utan två fina regnbågar fångade av min storebror. Verkligen jättegott och så uppskattat av alla.

Annars har jag inte gjort mycket idag. Handlat lite och färgat håret. Lite blondare fick det bli, det är så fint på sommaren! Apropå hår så ska jag klippa mig imorgon. Känns som det är på tiden eftersom jag försöker göra det regelbundet för att underhålla håret på bästa sätt. Dessutom är det ett måste när håret är kort, det växer ju som ogräs! Så det ska bli riktigt skönt. Nyfärgat och nyklippt, det är så jag gillar det. Hehe

Slänger in en bild på hur jag såg ut efter mitt senaste frisörbesök som var den 20 April.

Det är inte kortare där bak som  bilden kanske antyder utan det är samma längd på håret överallt :)

Härlig dag trots alla moln.

Halv nio gick jag upp imorse, packade strand-väskan och väntade på att min storebror, hans tjej och deras kompis skulle komma så vi kunde åka iväg till havet. Solen strålande och det var inte ett moln på himlen.
Men kära vänner, molnigt var det tråkigt nog när vi kom till havet. Massor med moln! Men det stoppade inte oss, mellan alla moln skymtade solstrålar så vi la oss för att sola. Ca en timma hann vi sola innan vi gav upp. På en timma hade hela himlen blivit ett stort moln kändes det som. Det blev alltså alldeles för kallt så vi begav oss hem.
Dock tyckte jag att det var riktigt skönt att komma iväg. Komma hemifrån en stund och få vistas ute var precis vad jag behövde. Jag och min brors tjej bestämde också att vi ska tillbringa en hel dag tillsammans någon dag och hitta på något roligt. Det ska bli jättekul och jag längtar verkligen! Tycker om henne så himla mycket, hon känns verkligen som en syster för mig.

Hemma har jag lagat lite mat och tvättat lite. Mest har jag tagit det lugnt för framåt eftermiddagen blev jag riktigt trött så jag har inte direkt orkat göra något och det orkar jag inte nu heller. Längtar redan tills jag ska sova ikväll. Haha! Men vila lite ska jag nog göra nu iallafall, det skadar ju inte.

En datorfri helg.

Ni kanske undrar varför jag inte har uppdaterat något de senaste dagarna och det beror helt enkelt på det som rubriken antyder. Jag har haft en datorfri helg. Det har varit riktigt skönt att prioritera bort datorn under ett par dagar men jag måste erkänna att det har varit svårt. Rätt som det är så är man där och ska sätta på datorn, av ren vana antar jag. Men jag har hejdat mig och det har gått bra.

Vad har jag gjort då de senaste dagarna? I fredags storstädade jag hela huset efter att ha rensat ut all skit jag kunde hitta. Det tog hela dagen.
I lördags var min brors flickvän och hennes familj här på besök från stockholm. Hon ska nämligen flytta hit så hennes föräldrar var med för dom körde ner hennes möbler. Vi bjöd dom på mat och efterrätt och sedan åkte de hem eftersom de hade kommit på kvällen.
Igår, söndag så vad jag på kalas hos min underbara vän Carro. Hennes dotter fyllde nämligen hela 1 år. Stora tjejen nu. Minns dagen som igår då jag var med min vän när hon fick de positiva resultatet att hon var gravid. Vilken lycka! Det roliga var att jag var mer nervös än henne över detta. Haha! hon är verkligen grym. Minns även dagen då jag såg hennes dotter för första gången. Då var hon tolv dagar och så himla liten och världens sötaste! Jösses va tiden går alltså. Men men, kalaset var jättetrevligt och det bjöds på jättegod fika. Tack vänner!

Det är alltså så mina datorfria dagar har sett ut. Fullt upp har jag haft!
Imorgon ska jag åka till havet med min storebror och hans flickvän samt en vän till dom. Ska bli jättekul så jag hoppas verkligen på fint väder med strålande sol!

Jag vann!

När jag loggade in här för några minuter sen fick jag mig en jätterolig överraskning!
Jag har nämligen vunnit en tävling med ett superpris. Det är verkligen jätteroligt då jag tänkt köpa detta massor med gånger. Nu väntar jag spänt tills det kommer på posten :)

Tusen, tusen tack Maria!

Städning av hela huset!

Dagen idag har bestått av städning, städning och städning. Fyfan va jag har röjt! Har nog samlat ihop ett helt släp med grejer som ska köras till tippen. Hoppas det blir gjort snart så man slipper skiten.
Nu är det  iallafall fint här hemma och jag är helt slut. Ska bli riktigt skönt att lägga sig här i sängen brevid älsklingen med en chips påse och en bra film strax, jag behöver verkligen vila känner jag.

Så nu vet ni vad jag har pysslat med idag och vad jag kommer pyssla med resten av kvällen. Hehe! skit tråkigt inlägg, jag vet. Men jag hade tyvärr inget annat att skriva. Jag återkommer!

Lack från kicks

Här kommer en bild på mina fynd som jag köpte på kicks idag!




och fynd kan man verkligen kalla det. Mavala som är märket på de tre nagellacken till höger har ett fransk manikyrkit som innehåller dessa tre som kostar 135 kr. MEN kicks har just nu det grymma erbjudandet "3 mavala-lack för 99 kr" så då kan man ju bara plocka åt sig de tre färgerna som ligger i kitet och köpa dom separat för en billigare peng. Bra tycker jag!

Sen köpte jag även den blå lilla flaskan som är ett lack som lindar in och stärker naglarna. 125 kr!
"starkt akrylskydd i enkel användning på 60 sekunder. Patenterad formula. Vitaminerna tränger ner i djupet på din nagel"

Även på detta lacket gjorde jag ett litet fynd då jag hade en check på 25 kr och en check på 20%. En liten slant billigare blev det iallafall. Alltid något!

En solig dag på torget.

Gud va roligt det var att logga in här imorse. En massa kommentarer hade strömmat in, jättekul verkligen! Tror faktiskt att jag inte har fått så många kommentarer nån gång. Vilken lycka! Vilka sötisar ni är :)


Har varit iväg hela dagen idag och kom precis hem. Det blev först en tripp till ungdomsmottagningen och därefter  begav jag mig till apoteket, kicks, lindex, systemet och sen tog jag en stor fika på cafeéts uteservering där jag satt för mig själv i solen ca 1,5 timmar. Riktigt skönt!

Resten av kvällen ska jag bara slappa. Kanske ha en liten spakväll? Får se hur det blir med det. Ska ta mig nåt och äta nu och sen tänkte jag visa vad jag köpte på kicks.

Lite nya möbler rikare!

Idag har varit en bra dag, solig och fin!

Nyss kom jag innanför dörren. Tog med mig pappa och åkte till jysk för att kolla på lite möbler. Pappa var dock inte så jätteintresserad direkt utan ville väl mest åka hem efter en hel dag på jobbet. Jag å andra sidan sprang runt där inne och kikade runt. Tillslut bestämde jag mig för en tv-bänk och en skänk och nu är jag några tusenlappar fattigare men det gör inget för jag är riktigt nöjd med de möblerna. Dessutom var det lite rea, bra!  

Jysk i älvängen har också alltid så jäkla bra service! dom är alltid så hjälpsamma, tar sig tid att prata med kunden (och stannar tills man frågat klart, hur lång tid det än tar) och besvarar ens frågor väldigt bra.
Många andra butiker man åker till vågar man ju knappt fråga personalen saker eftersom man ser hur stressade de är eller har bråttom. Får man chansen att fråga en fråga besvarar dom den på två sekunder och är iväg lika fort. Inte så roligt direkt, man vill ju att de ska ta sig tid med kunden... Men i älvängen är det helt tvärtom som sagt, det är alltid lika kul att åka dit!

Skickade nyss iväg ett sms till Kim och berättade att jag hade handlat dessa möbler. Han blev jätteglad och det ska bli jättekul att visa dom för honom. Vi har samma stil när det gäller inredning så han kommer tycka dom är så fina!

Nu ska jag lägga mig och slappa i sängen framför tv:n. Imon ska jag iväg på lite ärenden!

Svar på kommentar.

Postat av:

Jobbar du någonting?Eller pluggar?
Undrar bara hur du ska bidra då jag inte har läst att du gör något av de :)


Hon/han undrar alltså hur jag ska bidra med det ekonomiska när vi får en lägenhet.

 

Eftersom du som skrev denna kommentaren inte har någon blogg som jag kan svara till så kan jag lika gärna skriva svaret här i ett inlägg. Antar att det är fler som undrar över detta...

 

Såhär är det! Jag jobbar som vikarie på olika förskolor, jobbar alltså de dagar dom ringer in mig. Dock har det varit ett uppehåll med det med det senaste och är fortfarande pga personliga saker.
Jag har dessutom insett att jag nog inte vill jobba inom barnomsorgen längre men jag får ju såklart ta de jobben sålänge, när det blir aktuellt för mig att börja jobba igen. Jag söker jobb dagligen men som många av er vet är det riktigt svårt att få jobb. Jag har iallafall ännu inte fått någon napp.

Sen har jag ett stort sparkapital efter mina föräldrar som inte längre finns. Alltså har jag pengar! Jag är även den i vårt förhållande som har möbler och saker. Jag har en dubbelsäng, sängbord, byråer, bokhylla, jättestor garderob, tv-bänk, 42" tv, hemmabiosystem, massagefotölj, 5 kartonger med typ kökssaker och sånt man kan tänka sig ska finnas i ett hem som jag fått genom åren, osv osv. Jag står inte helt lottlös direkt!

Dessutom är inte vårt förhållande uppbyggt på att "om jag betalar det ska du betala nästa gång" eller att "den är min och den är din" m.m... Vi delar på allt! även pengar. Kim är den av oss som just nu har en inkomst men det betyder inte att jag lever på honom. Jag har som sagt pengar jag med. PLUS det mesta vi behöver för ett komplett boende, alltså anser jag att jag bidrar med en hel del jag med.

 

Så nu vet ni alla hur det ligger till och jag hoppas jag har gett er det svar ni behöver för att slippa undra över detta. Men fråga gärna om det är något mer ni undrar över!


En lägenhet? Ja tack!

Idag har jag och Kim varit på Ikea och shoppat! Riktigt roligt var det, både jag och Kim gick där och drömde om grejer som vi vill ha till vår första lägenhet. Vi fick även köpt en hel del som vi kommer att behöva den dagen en lägenhet blir aktuellt. Haha, snacka om att förbereda sig.

Det vi köper nu innan det är dags är sånt vi kommer försöka hålla för oss själva, vi vill inte att andra ska få nån slags missbedömd bild av det vi säger att vi vill ha, det vi köper för inredning av lägenheten eller vad det nu kan vara. Vi vill inte påverkas av andra och ändra våran stil för att nån annan säger det. Vi har redan sagt till vissa hur vi kommer vilja ha det och då har vi fått höra det ena och det andra. Nu har vi bestämt att vi vill visa det färdiga resultatet istället för det är ju faktiskt vår lägenhet och då får folk säga vad de vill. Jag vet att det kommer bli superfint!

Som ni förstår är längtan efter egen lägenhet är helt enorm nu för oss både, vi vill flytta nu!!
Har fått nån konstig känsla över mig som säger att bara för att vi längtar så fruktansvärt mycket, kommer det dröja en halv evighet tills vi får en. Kanske är det bara en känsla, kanske är det en verklighet. Det återstår att se...
Men som sagt, vi ger aldrig upp hoppet!


Oj vilket lägenhetssnack det blev här nu då. Aja, det får ni stå ut med. Hehe
Nu ska jag ta och mysa med kim innan det är dags att sova, han ska ju trots allt upp och jobba imorgon och jag har en hel del att göra här hemma. 



Lite kvällsbabbel...

Herregud alltså! har suttit och skrivit rader efter rader men raderat allt. Ingenting blir bra, jag vet inte ens vad jag ska skriva...

De senaste dagarna har varit rätt sega, måste vara nåt jag har i kroppen men jag vet inte vad. Huvudvärk har jag haft alla vakna timmar de två senaste dagarna typ. Men det ska väl gå över det med hoppas jag, gäller bara att vila och ta det lugnt...
Har iallafall grejat lite i pappas rum pga att jag varit så väldigt rastlös, men jag tog det ändå rätt lugnt eftersom jag inte ville ta ut mig helt. Men nu är det iallafall riktigt fint där inne.

Förresten! igår sökte jag och kim vår första lägenhet! haha det kändes faktiskt lite stort.. Vår allra första lägenhet liksom! Men jag vet att vi står långt ner på listan för att ev få kolla på den just för att det var första gången vi sökte. Men jag tycker det var kul iallafall. Jag ger aldrig upp hoppet!

Nu ska jag fortsätta vårt fredagsmys innan colan hinner kallna och inna Kim äter upp allt gott. Hehe

Hur kan längtan efter egen lägenhet vara så stor?

Idag kan jag verkligen inte skylla på att det varit för fint väder för att blogga då det fullkomligt har pissregnat hela dagen. Däremot mår jag kasst just nu. Nåt ligger och lurar i kroppen och i huvudet men jag vet inte vad det är. Vädret har med all sannorlighet gjort det värre iallafall. Varför blir allt så trist och tråkigt så fort solen försvinner?

Det jag har ägnat min dag åt är iallafall att ligga i sängen och kolla på blocket, har väl gått igenom över 100 sidor eller nåt. I brist på annat...
Det finns verkligen inget som jag vill hellre än att flytta till egen lägenhet, jag vill det NU. Jag vill bo tillsammans med den personen som betyder allra mest för mig och jag vill börja planera vår framtid tillsammans.
När jag tänker på att vi en dag kommer få en lägenhet riktigt pirrar det i kroppen, ungefär samma känsla som när man är nykär. Jag längtar nåt så otroligt!!

För er kanske det är svårt att förstå hur det kan vara en sån STOOR grej, visst första lägenheten är väl alltid spännande men att man typ börja lipa i bara tanken på att vi inom en snar framtid kommer bo ihop kanske är svårt att förstå.

Men har man, som jag, hela livet ägnat sitt eget liv åt att ta hand om andra finns inget mer underbart än frihetskänsla. Att få börja ta hand om sig själv, tänka på mig själv och ägna mig åt det jag själv vill för en gångs skull vore nåt enormt för mig, nåt jag aldrig upplevt tidigare.

Redan som ett litet barn var det jag som tog hand om min mamma och mina två yngre bröder då vår barndom var riktigt tuff och jobbig. Iallafall gick det utför när mamma och pappa skiljde sig, riktigt jävla utför rent ut sagt. 

När mamma dog och jag flyttade hit, där mina bröder och pappa bor är det fortfarande jag som tar hand om allt och alla, trots att alla är vuxna. Varför undrar ni säkert? det undrar jag med ibland. Men det svaret jag finner är att jag vägrar att leva och bo i en svinstia som så blir fallet om inte jag städar, tvättar, diskar osv osv. Min pappa jobbar hela dagarna och har ingen ork när han kommer hem och mina två bröder lyfter inte ett finger för att hjälpa mig. Så ser det ut, var eviga dag. Att serva andra har blivit vad mitt liv går ut på känns det som.. Fast jag har inte valt det själv, egentligen. Hade jag fått välja hade jag gärna sett att någon gjorde allt för mig, bara för nån minut kanske? Men det lär aldrig hända.

Kan ni då förstå hur denna längtan efter egen lägenhet kan vara så stor? jag tror nog ni kan det.

Nu ska jag nog ta och avsluta här, var inte ens meningen jag skulle skrivit detta, det bara rann ur mig.
Men som sagt, jag ger aldrig upp hoppet. Nån dag kommer vi få våran efterlängtade lägenhet, var så säkra.

Att välja bikinitrimmer...

Jag tänkte fortsätta lite på det inlägget jag skrev igår. Jag testade nämligen bikinitrimmern jag köpte och enligt mig var den inte bra alls... Kim däremot gillade den, haha! så han får använda den i fortsättningen!

MEN när jag städade bland i min badrumslådor igår så hittade jag, tro det eller ej, en annan trimmer jag köpte för flera år sedan i Ullared. Jag hade totalt glömt bort den. Men ve o fasa, den är så grym!
Jag vill inte bara raka själva bikinilinjen utan jag vill att allt hår ska bort och då dög inte den jag köpte igår, från obh nordica. Jag tyckte inte den tog något hår alls, hur jag än vände och vred på den. Kanske var håret för kort?

Det var iallafall tur för mig att jag hittade min gamla från Remminton igår, den kommer användas flitigt! Den efterlämnar rakad och riktigt len hud. Riktigt bra är den. Dock vet jag inte om den finns kvar att köpa och jag kommer inte ihåg priset tyvärr...




Det var alltså dessa två jag provade och det är ingen tvekan om vilken jag tycker är bäst!




Här ser ni lite hur själva rakbladen eller vad man ska kalla det ser ut. Den till vänster har bara ett alternativ att trimma med medans den gula har två alternativ att välja mellan. Jag föredrar det nedersta på den gula. Men för ett ännu lenare resultat kan man avsluta trimmningen med det översta.





Dagens köp!

Idag har varit en bra dag. Vaknade vid halv elva och låg och myste med Kim tills vi steg upp och åt frukost.
Efter det åkte vi med pappa till bäckebol. Jag ville åka till Media Markt och pappa skulle kolla på en gräsklippare.
Vi gick även en sväng in på coop där vi handlade lite mat.

Här kommer dagens köp i bilder.





Efter att ha läst detta inlägget (som förövrigt är skrivet av, enligt mig världens bästa bloggerska) bestämde jag mig för att köpa en bikinitrimmer. Det är konstigt det där att man använder saker som är farliga (i detta fall rakhyvlar) även att man vet att dom är skadliga. Det är först när man läser det svart på vitt som man verkligen inser saker och ting.
Att raka det intima har varit en naturlig sak för mig så länge jag kan minnas men nu åker rakhyveln bort och ersätts av just en trimmer. Det ska väl bli bra med det också hoppas jag!  Nån som använt en sådan innan och vet om det är så bra som det sägs? Jag har iallafall hört att resultatet ska bli nästintill så bra som med rakhyvel utan att man ska behöva skära av det översta hudlagret som man gör med en rakhyvel.

Sen hittade jag lite hårprodukter inne på Coop. Har letat länge efter dessa så jag slog till direkt! En hårinpackning och ett torrschampoo som luktar sött och gott! Billigt var det också.

Bara så att ni vet...

Jag har hela tiden sagt att man inte ska behöva beklaga sig när man inte uppdaterar bloggen hela tiden. Men jag börjar faktiskt få lite dåligt samvete när jag inte skriver flera inlägg om dagen. Dock tycker jag inte man ska be om ursäkt för det utan kanske säga varför man inte bloggar eller har en svacka så de som läser förstår varför bloggen inte uppdateras hela tiden. Nu säger jag inte att jag slutat blogga helt eller kommer göra det, ni ser ju att det dyker upp inlägg då och då och det kommer det såklart fortsätta göra!

Mina skäl till lite sämre uppdatering den senaste tiden är enkla. Det är sommar och SOL, då vägrar jag sitta inne. Iallafall på dagarna. Då sitter jag hellre på balkongen med ett stort glas vatten, läser en tidining eller en riktigt bra bok. Eller så beger jag mig till stan eller något annat. Ute försöker jag hålla mig iallafall.

Andra anledningen är att det faktiskt inte händer så mycket i mitt liv just nu. Dagarna ser i princip likadana ut varje dag. Och att skriva att jag har slappat, städat, diskat, tvättat, skurat, lagat osv osv osv varje dag känns inte så lockande. Inte heller så roligt för er att läsa, antar jag. Då väljer jag hellre att uppdatera när jag tycker att jag har något bra att skriva om, tex om det händer något nytt, om det är nåt jag vill tipsa om, kanske om lite shopping/skönhet eller helt enkelt behöver skriva ner mina tankar...

Så nu vet ni läget och jag hoppas ni förstår. Jag vet att flera av er vill att jag uppdaterar mer än vad jag gör, men jag vill inte att alla mina inlägg ska se likadana ut som sagt ;) Men håll er till tåls!

Så nu har jag lättat på hjärtat lite och beger mig ut i sköna solen igen!

Längtan till havet!

Idag har det verkligen varit så himla varmt och skönt ute. Riktigt sommarväder!
Så idag har min dag spenderats på balkongen. Har legat och läst en bok i flera timmar och bara njutit. Mellan bladen kunde jag inte ungå att drömma mig bort till havet, vågornas brus och måsarnas skrik. Åh va jag längtar tills det blir sådär härligt gott i vattnet så man kan bada mellan timmarna på klipporna. Finns det något härligare? Jag hoppas det blir många dagar vid havet framöver för min del iallafall.

Annars har det inte hänt så mycket idag, det har verkligen bara varit en slappardag. Skönt!
Kvällen kommer vara minst lika lugn och skön, tänker inte röra mig ur fläcken utan ligger bra här i min säng. hehe
Ska kolla om det finns nåt bra på tv att se eller så sätter jag kanske på nån film.

Ha det bra i värmen allihopa!




En glass i solen och ett paket från Ellos.

Idag har varit en strålande bra dag. Haha! där var jag lite vittsig :) Nä men det har varit så varmt och skönt ute. Verkligen tur att det blåser lite annars hade det varit för varmt.

Tidigare idag var jag på café med Marika. vi köpte kulglass och satt och pratade i solen. Mycket trevligt var det. Det vill jag gärna göra om.
Efter det körde Marika mig till tempo där jag skulle hämta mitt paket som kommit från Ellos för att sedan köra hem mig så hon kunde åka och jobba.

Tänkte visa vad paketet innehöll. Jag är nöjd med alltihop!





Bikini. 25 kr/del. Billigt och bra!






Två par marinblå leggins som var skitsnygga när man hade dom på sig. 50 kr!
En röd plattång. Var bara tvungen att köpa den eftersom jag har massa andra stylingsverktyg som är röda. 99 kr!





Coolstuff

Nu har coolstuff färdigställt deras grymma taggsystem och det vill dom nu puscha för genom att ge dig som har en blogg eller hemsida ett prylpaket om du länkar till deras sida och deras taggsystem.
ALLA som länkar får ett prylpaket som innehåller följande;
1 st Kylmugg, 1 st Värmehjärta, 1 st Massagegubben och 1 st Ice Shooters 4-pack! Totalt värde 215 kr! och självklart skickar de prylpaketet fraktfritt.

Så tveka inte nu! kika in hos coolstuff och leta upp din favorit tag, jag har redan hittat min. Nämligen Lyx!