Underbar dag vid havet.

Har haft en helt fantastisk dag idag.

Imorse, när himlen sprack upp åkte jag och min storebrors flickvän Cissi ut till havet. Vi pratade massor i bilen och stannade och köpte med oss kyckling, bröd, frukt och vatten. När vi la oss på klipporna skymtade knappt ett ända moln, bara en stor strålande sol som värmde så gott.
Massa prat och skratt blev det och vi båda badade trots att vi kände oss som två gamla kärringar när vi stod och skrek i vattnet. Kan ju säga att vi hade en hel del barnögon mot oss som inte alls kunde förstå att vi tyckte det var kallt. Haha! uppfriskande och skönt var det iallafall.
Vid fyra tiden bestämde vi oss för att utforska några affärer som vi sett på ditvägen. Köpte lite "bra-att-ha-saker" till hemmet och sedan begav vi oss ut på motorvägen för att åka hem. Den lilla bilturen hem ska vi inte ens prata om. haha! Hände lite roliga saker och vi skrattade som bara den. Riktigt rolig dag har jag haft minsann :)

Många tack vill jag ge till Cissi för denna dagen. Tänk att vi alltid har det så roligt. Jag är helt säker på att vi kommer få så himla många roliga minnen ihop och jag längtar redan tills nästa gång vi ses.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hahahaha, skrattade bara jag läste inlägget åt allt vi gjort idag! Ska nog skriva om mina klantigheter i mitt inlägg, jag bara måste! Haha.. ibland får man vara lite korkad :D

2010-06-28 @ 21:58:11
URL: http://smileatlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback