Städ, städ, städ och åter städ. När får jag någon hjälp?

Jag är så trött just nu att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Mitt huvud dunkar och benen värker. Det är knappt att jag kan hålla ögonen öppna. Sen jag vaknade imorse tills nu har jag städat, städat, städat och städat. Hela huset har jag städat helt själv. Utan någon som hjälpt till. Tänk att jag ensam städar, diskar, tvättar, lagar mat VARJE dag till/för 7 vuxna människor. Tar hand om ett helt hushåll där alla är kapabla att hjälpas åt. Varför gör jag det? Säg det... Antagligen för jag själv inte vill leva i svinstian. Och tro mig, jag ber om hjälp, hela tiden. Frågade senast imorse om nån ville vara vänlig att gå ut med soporna, men de står fortfarande kvar. Jag blir så trött!
Att de sen bor en hund här som hårar ner överallt gör ju inte saken lättare, att ägaren till hunden inte städar så ofta som det borde göras gör saken ännu lättare, eller hur?

Men nu ska jag sluta beklaga mig för er. Det kommer aldrig ske någon förändring i vilket fall som helst. Har det inte gjort det på alla dessa år kommer det inte göra det nu heller. Aja skit samma!!

Den dåliga uppdateringen plus städningen beror på att jag fyller år imorgon (har grejat och städat i flera dagar)  Vi får lite gäster under dagen (som även ska fira min lillebror) och på kvällen ska jag ha fest för mina kompisar. Tror det kommer bli riktigt roligt, jag ser verkligen fram emot det så himla mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback