Jag hoppas så mycket!

Usch jag får ont i magen när jag går in på bloggen och det första jag ser är en bild på min kropp. Fy! Därför bestämde jag mig för att skriva ett nytt inlägg så bilden iallafall kommer längre ner.

Idag är en riktig slappardag. Jag har duschat och gjort mig fin eftersom min älskling kommer idag. Det är alltid kul att fixa till dig lite när man inte träffats på några dagar. På tal om honom så sitter jag just nu och håller mina tummar stenhårt!! jag hoppas, hoppas, hoppas så innerligt att det går vägen. Gör det de är det en början på en ny framtid för oss. Så håll tummarna ni med är ni snälla!

Ja, vad mer ska jag skriva. Inget nytt har hänt så jag återgår väl till det vanliga städandet för att sedan börja med maten.

Kommentarer
Postat av: Sara

Naw, mysigt!

Hur länge har ni vart tillsammans?



Lust att anmäla dit till veckans blogg hos mig? :-)

2010-04-22 @ 19:41:11
URL: http://www.februaritjej.se
Postat av: Mallesplace - Go My Own Way

Varför mår du dåligt över att se din kropp?

2010-04-22 @ 19:53:32
URL: http://mallesplace.blogg.se/
Postat av: bella !

nu är det sista chansen att rösta på din favorit i veckans blogg! :D

läs mer i inlägget "sista chansen"



ha en fortsatt bra kväll! :D<3

2010-04-22 @ 19:58:34
URL: http://bellaisit.blogg.se/
Postat av: ina-bina

Hahaha, visst gör han? Det var dock inte för att han inte nådde den utan för att jag skällde på honom för att han grävt med fingrarna i den ;)

2010-04-22 @ 20:34:54
URL: http://inabina.blogg.se/
Postat av: Mallesplace - Go My Own Way

Sv: Jag vet hur du känner dig! Men att övervinna de man mår dåligt av är de bästa!

Jag gillar inte min kropp heller men väljer att lägga upp bilder för att inse att det är så man ser ut!

2010-04-22 @ 20:36:45
URL: http://mallesplace.blogg.se/
Postat av: Fia ♥

Sv: har ingen primer, men foundation & puder har funkat förr. Har på mig det nu och får se hur det sitter under dagen. så sällan jag lägger ögonskugga osv så det kändes inte lite kämpigt :P sen blir de mörkare väl på huden än vad de är i burken. Vilket kändes lite störande... Men men, en vane sak det med. Har du beställt från den sidan? Hur tycker du deras foundation är? nu har jag nån maybelline, flytande/eller den är sån där som ska vara fluffig... Dryg som attan :P Men hade velat ha en foundation som man inte ser så sminkad ut i. Men som jämnar ut och mattar ner huden.

2010-04-23 @ 13:51:06
URL: http://fiacaroline.blogg.se/
Postat av: Cissi

Du,ska jag vara ärlig går rensningen inte alls speciellt bra... Suck! Måste ta tag i det nu, men jobbar bara tre dagar nästa vecka och blir det dåligt väder någon av de dagarna ska jag deffinitivt komma igång ordentligt! :) Men nu hoppas jag mer på sol och värme.. de visade 17 grader och sol på måndag, snart är det havet som gäller! Oj vad bruna och fina vi ska bli Jennie! :D

2010-04-24 @ 08:40:59
URL: http://smileatlife.blogg.se/
Postat av: rolf

Nej det kosta inget att vara med.bara köra på.bli medlem i lyckobingot med,så får du 2 bio biljetter med.ha en skön kväll.kram

2010-04-24 @ 15:51:56
URL: http://rolfsalomon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback