Årets första dopp.

Idag har det varit riktigt sommarväder ute, varmt som bara tusan men ändå så skönt!
Sommaren har äntligen kommit.

Har suttit och solat på balkongen större delen av dagen. Men när min bror kom hem bestämde vi att jag, han, hans tjej och hennes hund skulle åka och bada. Det gjorde vi. Och för min del blev det årets första dopp. Simmade runt i vattnet och gottade mig. Riktigt skönt var det faktiskt. Sen promenerade vi hem, var faktiskt en skön promenad, vädret var lite svalare så man slapp bli alldeles genomvarm.

Man märker verkligen hur trött man blir och hur mycket energi det tar när det är så varmt. Gäller verkligen att dricka mycket vatten så man håller sig stående iallafall. Så tänk på det. Mycket vatten och solskyddsfaktor är ett måste i sånt här varmt, soligt och vackert väder =)

Ha en fortsatt bra kväll!

Kommentarer
Postat av: ina-bina

Vad modig du är då! Var badade ni? :)

2009-06-24 @ 22:49:36
URL: http://inabina.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hej sötnos! Självklart ska vi göra det! Det hade varit kanonmysigt :) Ska kolla på det och se hur vädret blir framöver, jobbar du eller kim på vardagarna nu i sommar? För jag och rikard är ju lediga jämt, så kan både vardag och helg! Kram

2009-06-25 @ 09:34:37
URL: http://smileatlife.blogg.se/
Postat av: Cissi

Ah okej. Men då kollar vi på det så ska jag se om jag kan låna bilen någon gång i nästa vecka eller så kanske, för man vet aldrig hur länge vädret håller i sig! :)

2009-06-25 @ 11:58:00
URL: http://smileatlife.blogg.se/
Postat av: ina-bina

Hälltorpsjön (stavning?) brukar dock vara rätt okej. Inte badat där sen jag gick i högstadiet eller nåt, men då brukade jag bada på andra sidan sjön där det är bergigt :)

2009-06-25 @ 20:32:43
URL: http://inabina.blogg.se/
Postat av: Yohanna

härligt :D

2009-06-26 @ 19:13:39
URL: http://yohannasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback