ARG!

Dagen började redan klockan 6. Då ringde kims klocka och det var dags för honom att åka till jobbet. När jag hade vinkat av honom somnade jag om igen. Och jag måste ha sovit stenhårt! för under tiden har någon/några gått in i min lillebrors rum (som hade en altandörr öppnen, dumt jag vet) och tagit datagrejer av honom till ett värde av 1500 kr. Fyfan säger jag bara. Det värsta är att vi är helt säkra på att det är någon/några av hans kompisar! Ja ni hörde rätt. En av anledningarna att vi tror det är för att hade det varit en riktig tjuv så hade han tagit datorn, tvn och allt annat av värde. Men detta var liksom en musmatta, en mus och ett headset som han precis hade köpt och det visste alla av hans kompisar! Jag blir så förbannat trött på sånt här. Jävla skitunge/ar! Men vi ska nog komma på vem det är ska ni se, så svårt kan det inte vara. Man kan ju undra vad folk tänker med. Svin!

Ja sen har jag inte gjort så mycket faktiskt, mest legat i min säng och tagit det lugnt. Ska väl snart äta och sen blir det mys med älsklingen när han kommer hem.

Kommentarer
Postat av: Fia ♥

fy! oavsett vem det är så är det ju så jäkla irriterande sånt! hoppas han får tillbaka det som är borta.

2009-12-10 @ 16:52:24
URL: http://fiacaroline.blogg.se/
Postat av: Millah

Men fy fan vad sjuukt

2009-12-10 @ 19:22:53
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Annica

Hej! Allt bra med dig? Kanske du är intresserad av dessa whiskeyglas, har även andra tävlingar ute nu! http://mukisannica.blogg.se/2009/december/whiskeyglas.html Ha en bra dag, kram

2009-12-11 @ 12:42:59
URL: http://mukisannica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback